tomm írta:De itt ez a petigyerek, ez a takonygomboc, es par honap alatt osszekukazott 30szazalekot.
Akkor neki miert ne menne?
De azért ezt a petigyereket valaki, valakik nagyon nyomták, nyomják... amikor többször szerepel bármilyen
hírben, mint OV vagy bárki más... amikor százmilliós költségű rendezvényeket tart, akkor
ezt a petigyereket valaki tolja... Aki tolja, az meg valamit kér a pénzéért.
Akik azért közeledtek a politikához, mert hittek valamiben, mert elveik, értékrendjük volt, azok már nincsenek benne.
Mert rájöttek, hogy nem lehet más a politika. Ángyán vagy Schiffer András erre rájöttek.
Én voltam kicsit benne, de elég nagyon kicsit belelátni, hogy a gyomrod forogjon.
Amikor olyan mellett dolgozol, aki, ha kell, az ellenkezőjét mondja, mint előző nap,
ha ez kell ahhoz, hogy a kényelmes állása megmaradjon. Több önkormányzati tenderbe
láttam bele, mindegyik oldalról. Teljesen mindegy volt, hogy NER vagy összefogás...
Ajándékot adsz polgármesterként a választóknak, akik nagyon boldogok, hogy milyen kedves ember,
gondolt rájuk... Az ajándék 2 millió forint, de a kerület 15 milliót fizet a vállalkozónak
a kerületiek pénzéből, amiből 13 milliót a polgármester kap vissza, ennyit lop el azoktól,
akik szeretik őt, mert ajándékot kaptak...
Ez így volt, így van, így lesz. Ezért a politika közelébe 99 %-ban olyan emberek mennek,
akiknek ezt a gyomra beveszi, akik azt mondják: "Miért, te nem ugyanezt csinálnád, ha ott lennél?"