Mivel az afrikaans angol igen egyszerű, mondhatni primitív torzulása az eredeti nyelvnek, feltételezem, hogy Kassai azért használta "Shut up, negro!" kifejezést, mert "Dear Sir, please be quiet!" túl bonyolult lett volna a mucsangának. Szerintem kedves volt tőle, hogy olyan kifejezést használt, amit a játékos is értelmezni tudott.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Teljesen egyetértek, F.Totti az újságcikkel kapcsolatban. Ezért nem lesznek ők sem soha teljesen hitelesek, mert a valós problémák mellett egy ilyen apróságot is felnagyítanak, eltúloznak, és komollyá tesznek. Aki szeretné megismerni F.Totti véleményét az említett újságcikk szerzőjének valószínűsíthető származásáról és annak jellemzéséről, azt szeretettel várjuk a politikai topikba.
Trigo, egész biztos vagyok benne, hogy nem sírtak. Más idők voltak és leginkább más emberek.
http://hvg.hu/sport/20180329_Sajat_kapu ... tje__video Az ATV, meg a HVG is elmegy a búsba. Neki az a fontos egy ilyen esetnél hogy szerencsétlen kiscsávó felcsúti nevelt. 3 évet focizott ott, azaz a pályafutása messze kisebbik részét. De ha születése óta ott focizna, és történetesen Viktor fia lenne, akkor is igazi f@szfejek az ilyen újságírók.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
és a szakértők győzelmet vártak mosta aztán tényleg már
miközben ezek jönnek a Celticből, West Bromból, Liverpoolból, Blackburnból , stb mi meg....
életemben nem választottam még ilyen jól, hogy mikor kell ebből a magyar válogatott barátságos meccsnézésből kiszállnom (a kiszállás nem szép, az időzítés parádés)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma! "Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
hát amúgyis nagyon elvakultnak kell lenni annak ahhoz, hogy valakii a magyar-skótot nézzei egy német -brazil, angol-olasz vagy spanyol - argentin helyett Ennél olasz szinten egy Crotone - Benevento is jobb lehet