Levy ASR írta:F72Quadraro írta:..... teljesen kiakadt amiért nem ment ki fél évre Torinóba egy ösztöndíjjal, mert utálja azt a várost.
hihetetlen vagy
Grat !
F72Quadraro írta:..... teljesen kiakadt amiért nem ment ki fél évre Torinóba egy ösztöndíjjal, mert utálja azt a várost.
giallorosso írta:Sziasztok!
Én kb. tíz éve vagyok Roma szurkoló és nagyjából ennyi ideje is érdekel a szervezett szurkolás, az ultrák világa. Olasz szakosként azóta már kb. az összes római dalt letöltöttem és tudom is őket fejből és néhányszor volt is alkalmam énekelni élőben, legszebb reményeim szerint szerdán is lesz...
Ez a politika-róma drukkerség érdekelne. Ennek már sok helyen próbáltam utánajárni, de még mindig vannak homályos foltok. Igen, azt tudom, hogy jelenleg a Roma tábora inkább jobbos mint balos. De én úgy tudom, hogy ezt sem lehet egyértelműen kijelenteni. Az asromaultrason olvastam, hogy nem lehet egy olyan szurkolótábort beskatulyázni politikai nézetek alapján, mint a Romáé, mert egy egész város csapata és értelemszerűen a sudban is mindenki megfordul, legyen az zsidó, punk, skinhead stb.
Namármost ettől függetlenül ugye elvileg inkább jobbosok vannak mostanában. De régen a CUCS állítólag abszolút balos volt vagy tévedek? Hátha ti jobban tudjátok. A FEDAYN is balos volt, nemtom most milyen. Láttam róluk régi képeket sarlós kalapácsos zászlóval. Meg egy kiírást a laziosoknak címezve, miszerint: köztünk is vannak olyan szarok mint ti - ez egyértelműen a szélsőjobbosságra utalt abban a szövegkörnyezetben, amit elítéltek.
De viszont egy haverom szerint ők rakták ki a horogkereszteket a livorno ellen. Ezt én nem hiszem. Erről tudtok valamit? A BOYS tudom, hogy szélsőjobbos.
Egyébként én annak örülnék a legjobban, hogyha nem lenne politika a sudban - Roma é basta...
Dehát ezt nem én fogom elintézni ugyebár...
Szóval kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy jól látom-e a dolgokat vagy tévedek néhány helyen. Nincs kizárva...
Daniele írta:F72'
Számítasz ezek után valami retorzióra a mieink részéről?A BOys most akkor hogy áll a dologhoz?Gondolom nekik sem esett jól a kb 5-ször felhangzó Roma,Roma va...lo?!
Daniele írta:Bár nem tartozik szorosan a topic témájához,de nem tudjátok véletlenül miért szűnt meg a barátság a reggioiakkal?
Bár azt tudtam,hogy nem minden római csoporttal voltak jó kapcsolatban,csak a Boyssal és a Fedaynal.No meg nem az egész északi kanyar csak a CUCN! A Londsgrup Reggina nem nyilatkozott erről!
Főleg tőled várok választ F'72!
Ciao!
És most a saját földjükön rabok,menekültek....2005!!!
A harmadik generációjuk ami menekülttáborban nő fel!
Conti... nagyon gyalázod a terrorista Fedaynt. Szerintem, hogy ki a terrorista nézőpont kérdése. Mondjuk ha a focizgató gyerekeidet csak úgy lelövik izraeli katonák lehet, hogy Te is terrorista lennél...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég