Frajti írta:delneri kjép jobb felső sarok. végre eltörlődhet : )
viszont a profajlban mar reg nem delneri van irva

i can't belive it írta:mole írta:Mivel en kaptam a kerdest, igy en felelek ra: Igazabol szerkesztot nem "veszunk fel", viszont ha valaki ir valami szep cikket, pl. a klub tortenelmebol, ( lasd F72Quadraro remek irasai! ), az minden valoszinuseg szerint kikerul az oldalra, a szerzo nevevel, cimevel egyutt termeszetesen. (Termeszetesen elotte azert atolvassuk)
( Persze kerdes, hogy mit ertesz szerkeszto alatt. )
ööö, én a letöltések menü feltöltésére vállalkoztam volna...bár gondolom nemsokára el lesz készítve, vagy ha nem akkor szóljatok nekem!
ogé írta:Batigoal írta:Mesélem havernak, hogy milyen jól alakulgat a magyarországi Roma Club sorsa meg ilyenek, mire Ĺ: "Akkor kellene klubház is"![]()
Najo ha klubház nem is, de vmi helyet (söröződ, vendéglátóipri egységet) kéne keresni, ahol lehetne hétvégenként meccseket nézni együtt!!!!
Vélemény? Ötlet?
Zoli írta:A főoldalról azt csúfságot (utolsó helyre értem) le lehetne szedni és helyette pedig az Olasz kupa eredményt beírni. Javítaná a morált.
Zoli írta:Nincs mit.Velem is volt már ilyen, azért tudtam.
mole írta:Mivel en kaptam a kerdest, igy en felelek ra: Igazabol szerkesztot nem "veszunk fel", viszont ha valaki ir valami szep cikket, pl. a klub tortenelmebol, ( lasd F72Quadraro remek irasai! ), az minden valoszinuseg szerint kikerul az oldalra, a szerzo nevevel, cimevel egyutt termeszetesen. (Termeszetesen elotte azert atolvassuk)
( Persze kerdes, hogy mit ertesz szerkeszto alatt. )
Vissza: javaslatok, hibák, újítások
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég