Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.08.14. 06:18


Nalam is icardi a favorit.
Miert is ne o lenne, mikor messze o a legjobb a jeloltek kozul?
Vannak balhei, de en nem is angol kisasszonyokat akarok a csapatban latni...
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 7883
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.14. 06:10


Jó neveket írtál bár ezek közül szerintem senki sem hozható Roma szinten. Werner 60 millió alatt nem hozható, viszont ha igaz, hogy 30 millióért el lehet vinni, vinném, bár német nem tudom mit keresne itt.
Nekem amúgy Batsu szimpatikus játékos. Sajnos mindenhova csak elszórják így őt maximum télen hoznám, ha mondjuk Dzeko marad, de rosszul játszik.
Ja és nálam Icardi a favorit. Top10 csatár, top5 ék nálam a világon. Annyira nem Roma szint a srác, hogy 100%ig biztos vagyok, hogy nem jön ide.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 3275
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.14. 05:29


fogkefe1 írta:Mondjuk ez is teljesen járható út, hogy 1 évig itt lesz és utána elviszi a Juve. Valószínűleg jövőre a Higuain-Dybala-Mandzukic hármasból 1 vagy 2 már nem lesz.

Természetesen nem zárom ki Dzeko maradását, de a jelek inkább a távozása mellett szólnak.
Kik jöhetnek:

Icardi: a sajtót nézve, ő tűnik jelenleg a legvalószínűbbnek. Az Internek nagyon nem kell, viszont kell nekik Dzeko, és ebből jól jöhetünk ki. Ha kellő időben lépünk, olcsó lehet. Pénzünk viszont nincs rá, így ha nem is kölcsön, de mindenképpen eltolt fizetés kell legyen (ahogy írtam, a tippem 20+20) A fő kérdés, hogy meg tudjuk-e győzni.
Itt úgy látszik a Juve jöhetne szóba még, de ők szerintem Dybalát nem akarják cserébe az Internek adni, holott az Inter csereszköz hiányában csak nagyon sok pénzért adnák oda Icardit nekik, mivel nem szívesen erősítenék a Juvét. Csatár poszton jelenleg a Juvéban túl sokan vannak, ha nem megy senki, nem lesz pénz, se hely, így idén nem lesz Icardi biztosan.
Nekünk viszont csak akkor éri meg leigazolni, ha jövőre megveszi a Juve.
Akkor durván 20+20 misi +10 misi a fizu és egyéb, 50 misibe fájna minimum, aztán ha eladnánk a Juvénak 70-80 körül, akkor volt egy jó csatárunk ingyen egy évig, és kifizettük Rugani vételárát (levonjuk a kapott összegből).
Ha maradna Dzeko, akkor fizetjük a fizuját, jövőre ingyen lelép, és marad a 20 misi amit idén játékosra költöttünk volna, amivel kb. ugyancsak kifizethetjük jövőre Ruganit. Olyan rettentő nagy különbséget nem látok, ami miatt megérné ez a kockázat, leszámítva azt hogy Dzeko menni akar már most. Kicsivel jobban megérheti anyagilag Icardi leigazolása, ha nem jön közbe semmi probléma, és a Juve elvinné 70-80ért. Ha többért is vinné, akkor már inkább elgondolkodtató, de akkor is nagy kockázat. Merész húzás lenne, de bejöhet.
Egy évnél tovább nem tartom valószínűnek, hogy marad, túl magas ahhoz a fizuja.

Higany: a legelső jelölt volt a pótlására. Szerintem nem fog jönni, mert nem akar távozni a Juvéból.

Batshuayi: a legújabb név, Cselszkinek nem kell, kölcsön+vételi opcióval jöhetne

Timo Werner: mivel egy éve van hátra a szerződéséből, és nem akar hosszabítani, így 25-30 misiért már adná a Lipcse, de ő a Bayernbe menne, így nem sok esély van rá (közel semmi).

Milik: gyakorlatilag Lozano már a nápolyiaké, így Icardi leigazolása nem valószínű. Így szerintem maradni fog Milik.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.14. 05:07


Dani bemutatkozása a Bocaban tökéletes lett ...volna, ha a csapattársak nem szúrják el.
Gólt szerzett az első félidőben, ezzel a góllal vezettek, amikor lecserélték a másodikban.
...Aztán a hajrában egyenlített az ellenfél, a 11-eseknél meg csak Tevez talált be tőlük (argentin kupameccs volt), így kiestek.
https://www.youtube.com/watch?v=nD-4a80ibL4
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.08.14. 05:06


Allítólag az Inter elfogadta a Dzeko + 40 ajánlatot, csak Icardin múlik a dolog, ha a Juve nem mozdul rá, akkor jönni fog.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3475
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.13. 18:19


Szerintem sem jön Icardi. Csak a Juvét akarja noszogatni, azért mondják, hogy Aug 10 a határidő, meg ha nem ajánlanak semmit, akkor elfogadja a Roma ajánlatát.

Mondjuk ez is teljesen járható út, hogy 1 évig itt lesz és utána elviszi a Juve. Valószínűleg jövőre a Higuain-Dybala-Mandzukic hármasból 1 vagy 2 már nem lesz.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 3275
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.13. 18:17


Ahogy eddig látom a mercatot, Dzeko fényében:
0. fázis:
Tavaly Dzeko frusztrált volt, ez a pályán is meglátszott. Az oka a csapat visszaesése kulcsjátékosok eladása után. BL-elődöntő uán, tavaly egyszer sem álltunk BL-t érő helyezésen a bajnokságban... Egy pocsék szezon után jött Conte hívása, ami Dzeko utolsó nagy esélye egy jó szereplésre pályafutása végén.
1. fázis:
Adott volt két távozni akaró játékos, és egy mínuszos mérleg, amit ki kellett egyenlíteni. Mano ára meg volt szabva, Dzekoért kért 15 misivel gyanúm szerint kint lettünk volna a vízből. Adta magát, hogy eladjuk őket, de az Inter csak 10-et ajánlott, ami nem volt elég, így adtuk el Luca-t.
2. fázis:
Nincs már eladási kénszer. Dzeko menne, a helyére szánt Higany nem jönne. Megpróbáljuk Dzekot jobb belátásra bírni. Cimborája, Kolarov biztosan marad (CD legyen?), SES -akivel nem jött ki jól- pedig el lett küldve. Az edző folyamatosan dicsérte.
Mindeközben gyorsan leigazoltunk játékosokat, ami ugyancsak azt sugallja Dzeko felé, hogy épül egy jó csapat köré. Eközben szépen megemeltük a kért összeget 20 millióra, az Inter meg lassan reagál, de azért rájönnek, hogy most már nem ők diktálnak, nem muszáj eladnunk.
3. fázis:
A gyors igazolások után megakad a lemez, és hetekig nem történik semmi. (Toby kivételével feltöltöttük a keretet, csatár poszton meg kölcsönopciókat nézegetünk, ha Dzeko lépne.) Végül a fő célpont, Manolas utódja (Toby) nem jön. Vélhetően Dzekot sem sikerült jobb belátásra bírni, továbbra is inkább menne, az Inter pedig lassan megadja azt , amit jó pozícióból kértünk. Innen nem marad más hátra, el kell adnunk Dzekot. Pénzügyileg megéri, és mindenkinek jobb ha nem tartjuk itt akarata ellenére. Az eddig Tobyra szánt összeg (olyan 20 misi) viszont felszabadult, és akár csatárra is költhetjük, ha tudunk kölcsönben védőt hozni.
4. fázis:
Most vagyunk itt. Kölcsönbe nézegetünk védőket, és inkább csatár posztra költenénk, mert Dzeko menni fog. Eladni nem nagyon sikerült, fel kell gyorsítani a fölösleg kidobálását.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.13. 17:37


SPQR írta:Nem tudjuk ekkora méretű tranzakció kockázatait kezelni, egyszerűen kicsik vagyunk hozzá. Az összegből simán lehetne venni az összes hiányposztra minőségi játékost.

Ha mégis jön, remélem a Juve ott van végső vásárlóként (jövőre), vagy érkezik a pénzeszsák új tulaj.
Pont erre jutottam nemrég én is, amikor azon gondolkodtam, hogy hogyan érné meg Icardit megvenni. Csak akkor, ha a Juve jövőre vinné, és erről szóban megegyezünk velük. Ilyen esetben a játékost is ide lehet csábítani, megígérve neki, hogy ha jól teljesít, és kell a Juvének jövőre, akkor elengedjük x összeg felett. Pénzt nem hinném, hogy teszünk be.

Most kb egy Dzeko +20 milla idén +20 milla jövőre dealt tudok elképzelni Icardiért. 20 millánál nem hiszem, hogy sokkal több van a kasszában, így más posztokra csak kölcsön jöhet szóba.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.08.13. 16:37


az a Fazio, aki egész jó volt a Real ellen - teszem hozzá halkan
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 22539
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.08.13. 08:48


Eh, ebből nagyon úgy néz ki Rugani lesz. Oké legyen, de ne 30 milkáért már...
Akkor már inkább játsszon Fazio. Mondjuk mostanra Pezzella az egyetlen olyan középső védő, akit elviselnék és még van némi pletyka róla. Pont a legfontosabb poszton maradunk lyukasak úgy, hogy egy csomó pénzünkbe is kerül. 55 milkát költünk és Manolasból 36 volt a bevételünk. Ez közel mínusz 20, ami akkor jó bolt csak, ha Manciniből nagyon jó játékos lesz. Reméljük így alakul, de idénre egy Mancini-Rugani páros hatalmas akna lenne. Ha jól sejtem marad majd pályán Fazio a két igazolás ellenére is :(
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 6337
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2019.08.12. 23:15


fogkefe1 írta:ON Ha lehet hinni a híreknek a Napoli is versenyben van Icardi szolgálatáért, de ő a Juvéba szeretne menni, akinek viszont nem kell csatár, mert se Dybala se Mandzukic, se Higuain nem távozott még. .


Napoli már nem játszik Icardi-ért, ők megvannak. A Dybala megy az Interbe, Icardi a Juve-ba, Dzeko marad a fenekén a legjobb forgatókönyv. Este ezzel a hírrel lett minden tele: "Secondo Sportitalia, Mauro Icardi vuole solo la Juventus. A oggi l’attaccante argentino - nonostante l’interesse di Napoli e Roma - ha scelto: vuole vestire solo i bianconeri." Csak a juve neki. Egyébként egy Dzekoval párosra azért én is kiváncsi lennék.

Zombi és Gonalons megy vissza Franciaországba, Rugani 5 + 25 millióért erősíthet minket.
Corso22
 
Hozzászólások: 1247
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2019.08.12. 21:59


szívből remélem hogy nem jön takony icardi, se higany, és dzeko marad, viszont tényleg vehetnénk már egy normális belső védőt.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7407
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2019.08.12. 21:57


Nem tudjuk ekkora méretű tranzakció kockázatait kezelni, egyszerűen kicsik vagyunk hozzá. Az összegből simán lehetne venni az összes hiányposztra minőségi játékost.

Ha mégis jön, remélem a Juve ott van végső vásárlóként (jövőre), vagy érkezik a pénzeszsák új tulaj.

fogkefe1 írta:Ha lehet hinni a híreknek a Napoli is versenyben van Icardi szolgálatáért, de ő a Juvéba szeretne menni, akinek viszont nem kell csatár, mert se Dybala se Mandzukic, se Higuain nem távozott még.
Szóval kezdem elhinni, hogy ez a Dzeko+45 milla reális lehet.
SPQR
 
Hozzászólások: 142
Csatlakozott: 2018.08.28. 14:44

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.12. 21:56


Megint tetszik Petrachi intézkedése, ha lehet hinni a dolgoknak megegyezett Rugani átigazolásáról 5+20 millol és Lovren fizetéséről, évi 3 millió. Már csak az kell, hogy az egyik játékosnál teljesüljön mind a kettő feltétel. Gondolom Poolnál is arra játszik majd, hogy kölcsön + kötelező opció, aztán ahol jobb ajánlatot kap azt fogadja majd el.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 3275
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.08.12. 21:45


Napoli kiszállt, úgy tűnik megcsípték Lozanot a PSV-ből.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3475
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.08.12. 21:38


Dzeko mindig szimpatikus volt, higuain mindig ellenszemnves volt, remelem cserelunk.
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 7883
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.12. 16:31


OFF Következő életemben remélem játékosügynök leszek... Bár jó lenne még ebben.
Egy jelentéktelen fos kapus ügynöke egy sima kölcsönadásnál 100k jutalékot kér. Öcsém ez kb mindenki éves fizetését meghaladja Svédországban. Jó tudom abból még adózik, de így sem rossz...

ON Ha lehet hinni a híreknek a Napoli is versenyben van Icardi szolgálatáért, de ő a Juvéba szeretne menni, akinek viszont nem kell csatár, mert se Dybala se Mandzukic, se Higuain nem távozott még.
Szóval kezdem elhinni, hogy ez a Dzeko+45 milla reális lehet.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 3275
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.12. 16:25


fogkefe1 írta:Olsen 5 éves szerződést kapott. Akkor tőle nehezen fogunk szabadulni. Remek. 4 kapussal kezdjük meg majd a szezont. :D
Mondjuk az utolsó napon Fuzatot vagy Mirantét adjuk kölcsön legalább Visszahívási lehetőséggel ha Lopez megsérül.

Most olvasom, hogy állítólag Olsen ügynöke kért 100k ejró jutalékot, és ezért léptek inkább Rulli felé. Nem tudom, mennyire igaz, de ha igen, akkor ez után csak jobban fogom szeretni ezeket a football-élősködőket.
Azért már eladtuk Olsent, Defrelt (már meg volt a megegyezés), de még mindig itt vannak...

Én azért még bízom abban, hogy csak találunk valami török, vagy hasonló klubot Olsennek. Neki is érdeke tiplizni, ha akar válogatottban védeni. Sima kölcsön, aztán jövőre újrapróbálkozás.

Hunszi írta:Jazon, ami azt illeti fogynak a potenciális lehetőségek Icardi körül, 2 hét s vége a piacnak, szóval én nem dobnám el, hogy tényleg itt köt ki Romában.
Seria A-s toicból idézném magam:
jazon írta:
Virga írta:Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. :)
Az utolsó átigazolási napon kölcsönvesszük, és mindenki jól jár. :D

Nem tartom kizártnak, de ahhoz több dolognak is teljesülnie kell.
Egyelőre védőt kell venni, utána lehet Icardiról beszélni.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.08.12. 15:57


Jazon, ami azt illeti fogynak a potenciális lehetőségek Icardi körül, 2 hét s vége a piacnak, szóval én nem dobnám el, hogy tényleg itt köt ki Romában.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3475
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.12. 15:28


Olsen 5 éves szerződést kapott. Akkor tőle nehezen fogunk szabadulni. Remek. 4 kapussal kezdjük meg majd a szezont. :D
Mondjuk az utolsó napon Fuzatot vagy Mirantét adjuk kölcsön legalább Visszahívási lehetőséggel ha Lopez megsérül.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 3275
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.12. 14:57


mcsabi írta:Úgy fest csodát Petrachi se tud csinálni, a Monchi hulladékot eddig ő se tudta eltakarítani és nevesebb játékost nem tud meggyőzni, hogy csatlakozzon hozzánk...
Ha igazak a hírek, Toby jött volna, csak nem akartunk annyit fizetni érte. Ami szerintem rendben van, ha x összeget szántunk rá, és nem adják annyiért, akkor tovább kell lépni.
fogkefe1 írta:Egy védő amúgy nagyon fog kellene, de tényleg jó lenne ha Nem Lovren lenne az. Akkor inkább egy kis indián jöjjön.
Mondjuk nem hibáztatom Petrachit, hogy Toby és Icardi nem jön végül. Az azért kisebb csoda lett volna.
Egyetértek.
Lovren nekem se tetszik, sérülükény, és nem elég gyors. Ráadásul a Pool csak nagyon jó ajánlat esetén engedné el, mert már nem tudja pótolni, csak házon belül. Ő vélhetően a B jelölt.
Aki valszeg az első számú jelöltünk, az Rugani. Ő szerintem a Juve Schickje. Éveket padozott, és nem marad semmi önbizalma. Ettől függetlenül egy levegőváltás csodákat tehet még, de elég rizikós, Manot most biztos nem pótolná, pedig a helyére keresünk embert. Előnye, hogy a Juvénak nem kell, így jó alkupozícióban vagyunk, igaz, így is megkérik az árát. További előnye hogy a DS-ünk biztosan jól ismeri (Torinóból), szóval önbizalmát leszámítva kevésbé zsákbamacska.
Ők a fő jelöltek rajtuk kívül meg marad a zsákbamacska, azaz az indiánok. Gerson hazazavarásával 2 üres helyünk van EU-n kívüliek igazolására idén, szóval van rá lehetőség. Volt néhány felmerülő név, a Legérdekesebb Walter Kannemann talán.
(Ezen kívül még Pezzella neve merült még fel, aki említésre méltó, de őt idén nem engedné el a Fio, így ő nehezen mozdítható.)
Amiért az első két név a fő jelöltünk annak szerintem az az egyszerű oka, hogy kölcsön is megszerezhetőek, így olcsón letudhatóak idén.

Az, hogy mire szeretnénk spórolni az jó kérdés, három lényegi opció van:
-csatár
-jobbhátvéd
-mindkettő
...és van egy kellemetlenebb negyedik opció is: elfogyott a zseton, és amíg nem adunk el, addig nem is lesz. Valamennyi biztosan van, Tobyra is lett volna, de lehet nem elég.
Augustus C. írta:- több top edző lett volna szabad Ranieri után, de mi "valamiért" egy Fonsecat hoztunk (aki a legeslegjobb esetben az "új Rudi" lehet majd, és nála ez a maximum)
Trigoria írta:ezekben kb mind igazad van (de csak kb)
a top edzőben nincs, mert annak hiánya a többiből következik
Szerintem sincs ebben igaza, de azért nem, mert hoztunk egy topedzőt. :P
Nem egy nagy név valóban, de attól még lehet jó edző, Rudinál is lehet jobb. Továbbá top edzővel is simán be lehet fürödni, ha nem illik a csapathoz.
SPQR írta:A helyében viszont nyomoztatnék Monchi után, egyszerűen nem hiszem el, hogy szimplán ekkora fasz lehet valaki érdek nélkül.
Az volt a probléma, hogy akkor az edző-DS egyensúly erősen eltolódott. Idejött a sztárDS, aki tudja mit csinál, és van egy nemzetközi szinten teljesen kezdő edző mellé.
Moncsival az volt a gond, hogy -ahogy cejas ezt már fejtegette- a nagypénzű igazolásai nem jöttek be. Elvileg a pénzügyeket jött rendbe tenni, erre hivatkozva adott el, a gond az volt, hogy ezeket a pénzeket elköltötte, és jellemzően pánikszerűen (Sikk aztán Zombi) igazolt nem posztra játékost, miután a hiányposztra szánt embert nem sikerült leigazolni. Ilyenkor egy erősebb edző szólt volna, hogy ballábas RW-et kérek még mindig, nekem ne hozzál ide fölösleges embert ingyen se, nemhogy rekord összegekért.

Ez az összhang szerintem megvan, nekem nagyon tetszik a mostani páros munkája. Ahogy a DS hozza a posztokra az embereket, és ahogy az edző segít a DS-nek Dzeko esetében.
Pl az Inter esetében ez az egyensúly eltolódott az edző felé, amit Conte kér azt kell beszerezni. Csakhogy pókerhasonlattal élve: egy DS-nek nehéz úgy blöffölnie (tárgyalnia), hogy rögtön megmutatja az összes lapját előtte. Tudjuk, hogy kell nekik Dzeko (nem csak érdeklődnek), és annak ellenére is, hogy Dzeko menne, rendesen megnehezítjük a dolgukat. A probléma ezzel a fajta (amikor az edző dominál) egyensúlyeltolódással az, hogy a jelen fel lesz áldozva a jövő oltárán. Dzeko megvétele ilyen áron, Ninja és Icardi kihajítása pénzügyileg nem egy jó befektetés.
...és DS-edző egyensúly esetén nem igazolunk ilyeneket:
mcsabi írta:Évi 9m Icardinak, te jó ég... De Rossira meg nem volt pénz...
fogkefe1 írta:Mindig azt mondom, hogy fizessünk többet a játékosoknak, ne azért igazoljanak el, de ez az Icardi 9 ez röhej. Milyen hangulat lesz ott az öltözőben? Ja tudom. Zaniolo 2.5öt fog kérni, Pellegrini és Ünder meg 5-6 körül. Őket már nem fogjuk tudni megfizetni szerintem. Ez lavinát fog indítani. Mindenesetre én szurkolóként örülnék Icardi érkezésének, de ez akkor kockázat, hogy nem lépném meg. Dzeko szintű 4-5 milliós csatárt hoznék inkább.
Icardi nincs itt, és nem is fogjuk megvenni. Maximum kölcsön jöhet ide, ha nem marad más lehetőség (se az Internek, se Icardinak, se nekünk). Amíg nincs a csapatban fölösleges ilyeneken rugózni. Jelen pillanatban nagyon nincs pénzünk Icardira.
Ündernek meg ha 5-6 misit ajánlanának, a felét felajánlaná a klub ificsapatának, meg jótékonyságra; szerényebb ő annál. ;)
SPQR írta:Olsen nem kell a Montpellier-nek. A jó hír, hogy már csak 4 év van a szerződéséből. :)
Helyette Rullit vették kölcsön, ami érthető, Rulli jobb kapus. Kicsit furcsa nekem, hogy ilyen kevésért elengedte a Sociead. A kapusok piaca szűk, nehéz vevőt találni, pláne, ha van jobb portéka hasonló áron.
Pastore +4 éve az aggasztóbb inkább... nem is értem, mit gondolt Moncsi.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.08.12. 14:27


Pedig egy Dzeko-Icardi csatárduó f*sza lenne.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 5967
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: marco24 Dátum: 2019.08.12. 14:07


F.Totti írta:Icardi miért lett kikiáltva ilyen problémás játékosnak? Oké, emberileg egy patkány. Levarrta, majd le is nyúlta szegény Maxi Lopez nőjét, miközben segítettek neki beilleszkedni. Okádék.
De öltözöbeli ügye Doriában nem volt és évekig az Interben sem. Egyetlen csapattársa sem panaszkodott rá, sőt mindenki megerősítette, hogy csendes normális gyerek. Az ultrák azért kezdték ki, mert leírt egy valódi történetet a könyvében. A balkáni mag pedig mindenkit fúr(t) az Internél. Ebből lett a csk-s botrány. Oké, Wanda Narát helyrerakhatta volna, de inkább kifelé konfrontálódott. Nem volt okos döntés, de ettől még nem lesz egy aljadék.

Az asszonyával karöltve nem egyszerű eset, de én a pályán semmi olyat nem láttam tőle, amiért utálni kellene.


Nem problémás játékos, hanem "probléma". Pont azért, mert emberileg nem oké és kibeszéli az asszonyka az öltözőt és ha nem az van, ami tetszik a pasijának, akkor rohan egy talkshow-ba panaszkodni. Nem hiszem, hogy kellő respektje lenne a társak között és Fonsecának sincs meg az az ereje, kiállása még, hogy helyrerakja. Őt egy Mourinho tudja kezelni.
marco24
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2019.06.19. 00:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.08.12. 14:03


a pályán nem, de azon kívül az. Ennyi elég. Ettől problémás. Nekem soha nem kellene a csapatba, hiába tartom klasszisnak.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 22539
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.08.12. 13:57


Icardi miért lett kikiáltva ilyen problémás játékosnak? Oké, emberileg egy patkány. Levarrta, majd le is nyúlta szegény Maxi Lopez nőjét, miközben segítettek neki beilleszkedni. Okádék.
De öltözöbeli ügye Doriában nem volt és évekig az Interben sem. Egyetlen csapattársa sem panaszkodott rá, sőt mindenki megerősítette, hogy csendes normális gyerek. Az ultrák azért kezdték ki, mert leírt egy valódi történetet a könyvében. A balkáni mag pedig mindenkit fúr(t) az Internél. Ebből lett a csk-s botrány. Oké, Wanda Narát helyrerakhatta volna, de inkább kifelé konfrontálódott. Nem volt okos döntés, de ettől még nem lesz egy aljadék.

Az asszonyával karöltve nem egyszerű eset, de én a pályán semmi olyat nem láttam tőle, amiért utálni kellene.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 6337
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 8 vendég