tomm írta:(Lamela nézte a meccsünket - kérdem én, hol??? azon az ócska streamen? )
hahaha
Trigoria írta:De visszatérve a legelső gondolatomhoz: az a vezér a pályán, aki ordít ha kell, leordít ha kell, ösztönöz, hajtja a többit, példát mutat, kiáll a többiekért. És nem kell hogy a legjobb játékos legyen az illető!
(Lamela nézte a meccsünket - kérdem én, hol??? azon az ócska streamen? )
jnzsblzs írta:Honnan szedted ezeket? Bocs hogy úgy tűnik kétségebe vonom azt amit mondasz de nekem a töritanárom eléggé a fejembe verte azt a nézetet hogy: The infomation is only as valuable as reliable the source is.
(Az információ annyira értékes amennyire megbízható forrásból származik)
habi írta:Tallo állítólag nagyon ügyes gyerek, Sabatini odáig ment, hogy Ibrához hasonlította a tehetségét. Kíváncsi vagyok mit nyújt majd a Primavera csapatban.
a 2 nonEU helyre jöhet Casemiro és Fernando
Fernando sztem óriási fogás lenne 10 millióért, nagyon bivaly kp, Casemiro pedig még csak 19 éves, sztem nagyon jó. Bár ha ezek be is következnek, remélem Viviani is fog kapni kellő lehetőséget.
Casemiro-DDR-Fernando belső 3mas meg sztem messzemenően tökéletes lenne
A tegnapi meccs után a Wolfsburg elfogadta az ajánlatunkat Kjaerért, de szerencsére csak kölcsönbe érkezik. 8 millióért jövő nyáron megvehetjük. Mindenkinek így a legjobb, mert ha olyan bűn rossz lesz, mint tegnap, akkor túl sokat nem vesztünk rajta.
Osvaldo Rómában van, hétfőn be is jelenthetik az érkezését.
Affelay pedig lenyilatkozta, hogy szívesen jönne hozzánk. Továbbá ugyanaz a managere mint Stekelnburgnak (Robert Jansen) és a 2 csapat között is jó a kapcsolat, tehát van rá esélyünk bőven. 3 millióért vette a Barca, sztem 8 millió körül meg lehetne velük egyezni. Bár télen vettük volna meg 3 millióért...
Egy biztos, érdekes 11 nap elé nézünk átigazolások tekintetében.
feree80 írta:Közbe állítólag 3 játékos "kártyáját" szereztük meg >>> Junior Tallo(Chievo), Alain Pierre Mendy (Parma) és Kevin Koffi (Naples), előbbi a primaverába megy, asszem az Internél is volt már, már mint a primaverába, utóbbi 2 meg nonEU-s státuszú, azzal a céllal jöttek, hogy tovább passzoljuk őket olaszon kivülre, és ezáltal jobb esetben akár 2 nonEu-s hely is felszabadulna a keretben....
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég