működött az anélkül is, mivel az x-t is aláírták volna, és nem a góljuk után álltak vissza, hanem az első perctőla taktikája a góljuktól működött
Virga írta:Múltkor arra jutottunk, hogy Conte letaktikázta Rudit. Kíváncsi leszek a visszavágóra.
és ahogy írtam meccs közben, már én is ezzel értek egyet. Pontosabban elfogadtam Garcia elveit. Idén a fiatalok nem fognak lehetőséghez jutni, ugyanis nincsen értelme. Megyünk a BL-be remélhetőleg, ahol úgyse fognak játszani, most meg kell hogy játékban legyen a teljes rendes keretünk.a kommentátor is megtette, totti és florenzi azért álltak be, hogy garcia tűzben tartsa őket
Asabil írta:"fiatalok nuku"
feree! Èn èrtelek tèged, mindenki kìvàncsi a kicsikre, de nèzzük màr meg pl. a mai meccset:
Dodô 21
Strootman 23
Pjanic 23
Florenzi 22
Ljajic 22
Destro 22
Nem is tudom, mikor volt utoljàra ilyen fiatal keretünk.
Rudi Garcia együttese lejátszotta 13. kapott gól nélküli mérkőzését a szezonban, ennél jobb mutatója csak a Lille együttesének van az öt topligát tekintve.
- NSO
feree80 írta:pár észrevétel
koko hülye a calciohoz, nagyon
ritkán adatik meg hogy sportklubon nézem a meccset, a mai ilyen alkalom
dodo ma nem tetszik, uis védekeznie nem kell, támadást segíteni nem tud, szembetalálkozik a védővel, rögtön leadja, semmi csel, semmi megindulás hogy még közelebb kerüljön az ellen kapujára, 1 jó váltása volt gervinhoval
gervinho ma haszontalan, se lábbal se fejjel, ilyen meccset már láttunk tőle, nem tetszik.
lajicsnak volt egy szép cselsorozata, de ezt leszámítva továbbra is nulla és észrevehetetlen
elől destro iszonyat jó és hasznos ma, gól, gólpassz, emellett rendre jó helyen van a 16oson belül, mindig "megtalálja" a labda, nagyon tetszik....köbö ennyi...
különben ez a meccs megint az, ha találnánk még 1 gólt, bár sztem az ellenek kapura lövése sem volt, hogy lehetne lehetőséget adni a fiataloknak.
ilyenkor csak átmozgatni jönnek be, semmi másértFlo es Totti tok folosen van bent.. focizni sem akarunk
Ljajicon is látom, hogy megy előre, ennél többet nem is fogunk soha látni rajta szerintem. Ő így hajtGERV. detto. de legalább rajta látszott valami küzdőszellem-
Jelenlévő fórumozók: SPQR valamint 2 vendég