Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2018.08.18. 16:05


Egy fb postot masolnek ide, nagyon jonak gondolom az osszefoglalast;
Ádám Mogyorós Elvileg el és kölcsönadni még lehet talán éjfélig, tehát Gonalons még mehet. De amúgy abszolút egyetértek. Jót röhögök a fröcsögésen. Van egy jó mondás, láss ne csak nézz... Nem olyan nehéz. Na mindegy, N'Zonzi szar mert nem az Arsenal vagy a PSG szerezte meg, pedig mindkettő érdeklődött és mert a külföldi szaklapok szerint a top5 holding/deep-lying midfielder között van. Pastore szar, azért kapott ilyen búcsút a PSG-nél és mert most jött ide nem 1-2 éve a Bayernbe vagy a Juventusba. Kluivert szar, mert ide jött, Mourinho is akarta, ha a MU igazolja le most ő az új CR. Cristante szar, mert csak egy lehetőségeihez mérten beton stabil Atalanta legjobbja volt a középpályán. Coric eddig egyedüliként maximális pontszámmal teljesített a Bayern utánpótlás táborában. Olsen gyenge, azért volt úgy, hogy a 'pool szerződteti amikor Alisson árát sokallták, konkrét megkeresés is volt a részükről, plusz persze a válogatottban sem védett jól. Zaniolot láttam játszani az U19-ben, nagyon szar volt, janem. Monchit tavaly és idén tavasszal is megkörnyékezte a Barcelona, most pedig a United, annyira nem ért hozzá. Emberek, Alisson kb a semmiből jött, mindenki sírt hogy elmegy a lengyel de ha maradt volna akkor a brazil lépett volna le. Ő maga mondta hogy Savoraninak (a Róma kapusedzője) köszönhet mindent, amikor elment adott is neki egy dedikált mezt amin meg is köszönt mindent. Mikor vesszük észre, hogy mindig más csapatok játékosai után sírunk? Miért kell ez a kisebbségi komplexus? A BL-ben agyonvertük a Chelsea-t, de az öröm csak 1 estén át tart a fika meg örökké. Mikor kezdjük el a saját játékosokat dicsérni és magasztalni? Ők is vannak olyan jók mint egy-két bedobott név. Mikor vesszük észre hogy minek mi az ára/következménye? Mikor jövünk rá hogy mennyit tesz a vezetőség a csapatért? A szponzorok, a profizmus, a gazdasági egyensúly (no ffp és csőd), a stadion tervezet az erősítés. Lehet, hogy egy kis családias üzlet volt a Roma, de úgy nem lehet gazdaságilag erősödni, anélkül pedig nincs siker semmilyen szempontból. Ha nem tűnne fel, mi is azon az úton járunk mint a Juve a 2011-es stadionmegnyitójuk előtt, csak Serie B nélkül, jobb helyen, okos befektetésekkel erősítve , hogy addig se stagnáljunk míg kész lesz a Stadio della Roma. Mivel akkor ők voltak ebben az elsők, hogy stadion + körítés, eért utána bottal üthette mindenki a nyomukat úgy erősödtek. Persze lehet szórni a pénzt mint bolond a lisztet, aztán majd cigánykodhatunk kölcsön + opciókkal x évre ffp ellenőrzés alatt meg más klubok által a hatóságnál felnyomva, pénzmosodát játszva... A gazdagság látszatának fenntartása (pl Inter) nem egyenlő azzal, hogy biztonságban vannak és valójában is gazdagok. De hagyjuk is, látod nem ér semmit... Forza Roma!
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2577
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.08.17. 20:12

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21514
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2018.08.17. 15:47


ha már volt itt pedzegetve a jobb oldali bal lábas szélső, tán moncsicsi zombitól nem látta meg sarabiát a sevillába?! :D 26 éves, se nem öreg, se nem fiatal, ráadásul állítólag "csak" 18 milla a kivásárlási ára....tavaly majd nem dupla duplát tolt
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7159
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.08.17. 09:55


Sot! Tobbszor is tema volt osszel-telen , hogy boven eleg lehetoseget kapott ahhoz, hogy mutasson valamit, de nem tudott. Aztan csak beindult....

Xaba: hahaha. De ezt ugy mondjuk helyesen, hogy nemetorszagi valogatott....
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 6909
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2018.08.17. 09:47


Most mért mondod ezt? A német válogatott tele van tehetséges törökökkel
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3384
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2018.08.17. 09:44


F.Totti írta:21 évesen nem mondhatjuk húdenagyon fiatalnak sem, viszont tény, hogy csak egy éve edz a legmagasabb szinten. Fejlődnie kell, de pont ezért aggaszt, hogy ősszel jobb volt, mint tavasszal.


Ősszel jobb volt, mint tavasszal?
Veronában lőtte az első gólját, már jócskán a "tavaszi" idényben,
utána jött csak bele.
+ EDF hangoztatta, hogy a gyerekben van alázat, nagyon igyekszik fejlődni, tanulni.
Én bízom benne, hogy sok fiatalból nagy játékos lesz és maradnak is majd...
kellenek az új Aldairok.
Avatar
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 894
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.17. 08:50


Közben zajlik az élet. az ex török örök reménységünk az Empolihoz, az új olasz reménységünk (Zaniolo) pedig a Chievohoz került.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 4933
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2018.08.17. 08:13


Azt én is megjegyeztem, hogy végre egy játékos, aki nem a mai idegesítően idióta trendi cuccokban jelent meg Rómában, hanem ahogy egy ilyen alkalomhoz illik. Nagyon szimpatikus volt tőle, valószínűleg így tanulta, a családjában ez szokás, vannak dolgok, mint az illem, amiket tud, ismer és be is tart. Ami meg a pályán mutatott játékát/góljait illeti, én rohadtul nem vagyok szakértő, ennyire nem értek hozzá, mint F.Totti, szóval lövésem sem volt/van, hogy milyen statjai vannak, de azok a gólok, amiket szerzett, nem csak hogy fontosak, de szemet gyönyörködtetőek is voltak lássuk be. Persze a kis gól is gól, de mindig jó látni olyanokat, amiket a kis török vágott. Kapjon csak lehetőséget, elválik majd, hogy mi lesz belőle. Mondjuk török játékosból még sosem lett európai top10-es játékos, de ha Roma szinten top lesz, már jók vagyunk. Nem baj az, ha megragad SES szinten, és nem lesz belőle Alisson szint, mert így legalább nem viszik el :D
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 6004
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.16. 14:49


Ünderben én azt bírom, hogy tök kultúráltan néz ki és viselkedik. Egy szaros NB2-es ifistának nagyobb arca van és magamutogatóbb. Ünder átlagfiatalnak néz ki, nem modern focistának. Ettől persze még nem lesz jobb a játéka, de szimpatikussá teszi. NZonzi hogy nézett már ki az érkezésekor? Olyan rövidgatya volt rajta, aminél akkor is különbet veszek fel, ha sörözni megyek a haverokkal. Ünder fehér ing-öltöny kombóban érkezett meg. Pedig egy tizessel fiatalabb.

És miért nem érzek sokkal többet a játékában? Mert a góljaink kívül másban nem kiemelkedő. A gól/perc átlaga egész biztos, hogy a legjobb a szélsőink között. És persze hogy ez a legfontosabb mutató. Kivéve ha a gólok egyszer csak elapadnak. Nem mondom, hogy el fognak, mert van aki valahogy mindig jó helyen van, de azért elég ritka a született Pippo Inzaghi. Passzolni és cselezni a leggyengébben tud a jelenlegiek közül. Játékidő arányosan alig több mint fele annyi kulcspassza van, mint Perottinak. A passzpontossága ezzel együtt is csak 77%. Perottié 86, El Shaarawyé 83. Nem olyan gyors mint SES és nem egyegyezik úgy, mint az argentin. Semmiben nem kiemelkedő, de mindenben jó (kivéve a védőmunkáját, de abban bőven fog fejlődni).
21 évesen nem mondhatjuk húdenagyon fiatalnak sem, viszont tény, hogy csak egy éve edz a legmagasabb szinten. Fejlődnie kell, de pont ezért aggaszt, hogy ősszel jobb volt, mint tavasszal.

Nem írom le a srácot, de most úgy érzem, hogy kb addig juthat el, mint El Shaarawy. Ezzel évekig hasznos tagja lehet a keretnek. De nem gondolom, hogy ő a következő Alissonunk vagy Marquinhosunk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 4933
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2018.08.16. 13:01


Én meg nagyon bízom benne, hogy Ünder és Kluivert is sokat fognak játszani.
Torinóban szerintem mindketten kezdenek.
Minél több fiatalt! A horvátot se adjuk kölcsön! A cseh az egyik legjobb volt
a szakma szerint a felkészülés alatt. Csak türelem legyen...
Avatar
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 894
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2018.08.16. 12:51


Na kész...úgy tűnik ennyi volt. Nzonzi bemutatásánál kijelentette Monchi, hogy nem terveznek több játékost venni. Most akkor jöhetnek a kikölcsönzések, Coric, Bianda szerintem jó úton van egy kölcsön felé, aztán kiderül.

Ha nem is szélsőnek, de azért egy védőnek még örültem volna...ez így elég gyér.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 2781
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Phoenix100 Dátum: 2018.08.16. 12:14


Ráadásul Ünder még felpakolt egy nem kis izmot is idénre úgyh csak jobbat várok tőle..
"Veretlenek vagyunk, kint lesz 50.000 szurkoló, ezért nyilvánvaló, hogy 11 éhes farkast láthatunk majd a pályán." -Garcia
Avatar
Phoenix100
 
Hozzászólások: 750
Csatlakozott: 2011.07.14. 19:08

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.08.16. 12:07


Sztem meg ossze-vissza lesz. Tavaly is, hanyszor alltunk fel ugyanazzal a kezdovel? Lesz eleg meccs, lehet varialni...
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 6909
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2018.08.16. 11:13


Amúgy Ünderben én azt bírom, hogy idejött rohadt fiatalon, egy teljesen ismeretlen közegbe, ami ráadásul nem is a legkönnyebbek egyike, és nem rogyott össze, megragadta az alkalmat, élt a lehetőséggel és lássuk be, a szezon második felére értékes tagja lett a csapatnak. Ezek után vele mindenképpen számolni kell, mert már van önbizalma, ismeri a közeget nagyjából, igaz olaszul még mindig nem tud rendesen, de szerintem fog ő még tovább fejlődni.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 6004
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.16. 11:08


Szerintem Pastore lesz a szélső.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 2938
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2018.08.16. 11:00


Valaki jönni fog, ez szerintem biztos...hetek óta ez megy, hogy kell egy szélső, nem hiszem csak úgy visszatáncolnak Monchiék, hogy áhh mégse. Na m1...bármi is lesz, 1 nap s kiderül.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 2781
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.16. 10:55


Szerintem már nem igazolunk senkit. Így is olyan mély a keret könnyen lehet rinya ha valaki nem játszik. DiFrának fel van adva a lecke. (bár jó lenne most a kupában nem kiesni egyből )
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 2938
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jnzsblzs Dátum: 2018.08.16. 09:52


Rá még egyáltalán van esély?
Mindegy, hogy kit utálsz, kit szeretsz, kivel értesz egyet, avagy kivel nem ha a lényeg nekik is:
:scarf:
jnzsblzs
 
Hozzászólások: 1098
Csatlakozott: 2008.08.10. 21:06

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2018.08.16. 06:38


Malcom 2 meccs 2 gól...de kár, de kár. Húzzuk be Thauvint ma naaa :D
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 2781
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2018.08.15. 18:59


Undert nem csak a kezdőből irtad ki, hanem a pad végére is tetted (SES mellé).
Viszont nem is ezért irtam, hogy leirtad, hanem már korábban egyszer-kétszer irtad, hogy nem látsz benne sok mindent, talán még azt is irtad, hogy egynyári csoda volt.
Nem kerestem vissza, de talán emlékszel mire gondolok.
Szóval inkább emiatt emeltem ki őt, mert én többet látok benne.
Ebben az egy évben elég sokat fejlődött, nyilván nem fogja ebben az ütemben folytatni a fejlődést, de ha kap lehetőséget (márpedig fog kapni) akkor idővel simán alap, hasznos tagja lehet a csapatnak.
Persze lehet, hogy neked lesz igazad, és nem lesz már ennél jobb de azért kiváncsi vagyok miért látod negativan a jövőjét.

Ez a jobb szélső keresgélés meg nyilván azért van, mert nincs kezdő szintű emberünk jobb szélre. De tavaly sem volt, azóta Schick és Under is jobb lett, én bizom mindkettőben, meg persze EdF-ben is. Nekem jó ez igy, nem félek a jobb szélső poszttól.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 254
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.15. 11:08


Eric, Karsdorpot EL meccsen elég sokat láttam. Ő védő, Flo nem az. Florenzi jobb játékos, de Karsdorp jobb jobbhátvéd. Feltéve persze, hogy visszajön a sérüléséből.
A papírforma nyilván Florenzit ígéri.

Igen, Ündert ha nem is leírtam, de kiírtam a kezdőből. Fura ez a veszett nagy szélső keresgélés. Malcom lett volna a nagy dobásunk és ő egyértelműen arra az oldalra jött volna. Valószínűleg EDF és Monchi sem tartja (még) Roma kezdő szintűnek a srácot. De fejben elég erősnek tűnik a török. Remélem megbirkózik a helyzettel.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 4933
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.15. 10:53


Mercanot nem ismerem, Cristantétől nem félek. Nem mondom hogy ő lesz a következő olasz válogatott ékköve, de mindenképpen veszélyes előre, ami sajnos Strootmanról és Pellegriniről nem mondható el.

De, nehogymár Kluivert itt meghatározó legyen.
Ajaxban sem volt az. Annyi látszik még h tehetséges, de szerintem ő még messze van attól, hogy itt húzóember legyen. Depay nagyon tehetség volt és lebőgött Manchesterben. Kluivert okosan ide jött és nem ugrott át millió lépcsőt, de tuti hogy hasonló szerepe lesz mint Ündernek vagy Schicknek tavaly
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 2938
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2018.08.15. 10:50


Karsdrop mi alapján van a kis Flo előtt? Egy fél tétmeccset láttunk tőle tavaly, ráadásul egy súlyos sérülésből jön vissza. Előbb mutasson valamit, mielőtt kezdő lesz.
Santon meg nálam JJ kategória, benne van egy-egy jó meccs, de a brutális hibák is.
Undert me eléggé leirtad, én látok benen fantáziát, ha csak nem lesz folyamatosan szar, akkor fog ő játszani.
Meg Perrotti is fog, vagy bárki aki jön helyette.
SES meg Pellegrini viszont tényleg nagy vesztes lehet, sajnálnám mindkettőt.
Gonalons meg remélem januárban megunja a padozást, és lép a francba.

Tavaly nem sok 3-5-2-t láttunk, idén sem számitok sokra.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 254
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.15. 10:30


Mirante - Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - DDR, NZonzi, Pastore - Schick, Dzeko, Perotti nálam a legerősebb 11. De Flo, Marcano, Santon, Strootman, Cristante és Kluivert becserélésével is közel ugyanez a szint kijön. Pellegrini, El Shaarawy és Ünder lehet a keret mélységének a vesztese (és hál istennek Jesus is). Ők szerintem szignifikánsan kevesebbet játszanak majd, mint tavaly. A kis horvát meg leginkább edzéseken bizonyíthat majd. Sajnos Luca Pellegrini esélyeit is elég rossznak látom. Ő esetleg akkor lehet pályán, ha 3 védővel játszunk.

Szó se róla mély a keret. De erősnek azért nem mondanám (Mirante, Fazio és Schick nem BL8 vagy olasz top3 szint). Bárki ellen győzhetünk és szenvedhetünk is. Hogy melyik lesz többször, az szinte kizárólag EDF-en múlik. Óriási a szerepe. Újat mondtam, mi? :D
Ez a keret pont a mélysége miatt ugyanúgy jó a 3-5-2-re, 4-2-3-a vagy a 4-3-3 eltolt ékes verzióira, mint az alap 4-3-3-ra. Én mondjuk imádnám, ha folyamatosan mozognánk a 3-5-2 és a 4-3-3 között.
A legmobilabb kezdőnk ez lehet: Manolas, Fazio, Santon - Flo, Strootman, Cristante, NZonzi, Pastore - Dzeko, Schick illetve Flo, Manolas, Fazio, Santon - Strootman, Cristante, Nzonzi - Schick, Dzeko, Pastore.

Na, játszottam kicsit a nevekkel :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 4933
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.08.15. 10:29


Es tenyleg. Az volt bennem, hogy 82es
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 6909
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Következő

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég