Majd Feri!

Ennyi csatárból valaki csak beindul (ott van még Borini is)
Trigoria írta:fradista romanista írta:Mért? Szöszi szerelmed itt is hozhatja "atlétikus" formáját
Hát csak miatta néztem a meccset, aztán félidei cseréje után azért, mert érdekesen alakult.
Amúgy az AM jelenleg szárnyal az utódokkal.
Ez az inter Eto'o nélkül egy senkiházi banda lett. Mintha tényleg senki nem tudná mit is játszik a csapatban. Most lehet szidni Mourinhot, de tessék megnézni mivé lett a csapata alig több mint egy év alatt. Katasztrófa.
fradista romanista írta:Mért? Szöszi szerelmed itt is hozhatja "atlétikus" formáját
jelzők valóban nem szépek, nem is szeretjük ha használjátok, de önmagában maguk EZEK a szavak még nem olyan gázosak (enyhülés?szar,fos,okádék
Aldair írta:OFF Ha jol emlekszem en is hasonlo szavakat hasznaltam par napja, cenzurazva lettek, aztan meg megis lett mondva h ha legkozelebb iet csinalok kibnsznak. Azt hittem hogy a szabaly mindenkire vonatkozikON
eddy írta:Csupán felsoroltam,hogy kik hiányoztak ma.
eddy írta:A kalap szar Gattuso és Amrosini rengeteg meccset játszott a tavaly SCUDETTO-t nyerő Milanban
eddy írta:a kalap szar kifejezés a bajnok csapatban játszó játékosokra használni? Hát te tudod...
eddy írta:Trigo!
De azért a Serie A topicba ilyen is mehet ugye?
Azt hiszem MI is ide tartozunk! Mégpedig az elejére!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég