Mezkampány

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

HozzászólásSzerző: Totti8 Dátum: 2005.11.12. 11:07


Tudom h szebb a mez, ha nincs rajta reklám, de ebből csak a Klub jön ki rosszul, mert nem jön nekik a letta :?
KépKépKép
Avatar
Totti8
 
Hozzászólások: 814
Csatlakozott: 2005.01.06. 17:02
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2005.11.11. 23:29


A Diadora csapatoknak mindegyikének hasonló a csíkozása, csak színbeli eltérések vannak.

Nme teljesen. Ha láttad a tavalyi West Brom és Crystal P mezeket, azoknak semmi köze nme volt a mienkhez pl. pedig Diadora
A Hannoverének volt köze az igaz. Az ideiüket nme láttam még sajna (bár azt hittem eddig hogy igen.. :? ), de az idei WBA mez csíkozása sem olyan mint a mienk.

Amúgy pedig még nme is említettük, hogy örüljünk legalább annak, hogy reklám nincsen rajta idén! Ettől csak szebb lett a mez!

Ha és viselhetek egy olyan mezt amin rajtavan a számomra Szent Címer akkor én boldog vagyok!!!

Úgy is van! Ott a pont! :wink:
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: Xabee Dátum: 2005.11.11. 19:42


Amit le akartam írni, kb. 100%-ban leírta Trigoria. Aki itt tüntet, az nem a mez, hanem a fogyasztói társadalom ellen van.
A 10-éves mezek felett pedig sajna eljárt az idő, egyszerűen nevetséges lenne ma.
A "szeretetből" készült ajándéktárgyakat nem igazán értem :shock:
Ezek Roma szurkolóknak készülnek, és nehogymér az különböztessen meg egy "igazi" ASR szurkolót, hogy régi mezes vagy új :roll:
Avatar
Xabee
 
Hozzászólások: 251
Csatlakozott: 2005.04.22. 22:21
Tartózkodási hely: Salgótarján

HozzászólásSzerző: FANATIC-AS ROMA! Dátum: 2005.11.11. 18:53


Levy én leghidalok tőled!!! :D
Már gyüjtöm a verseidet az majd jó pénzt kaszálunk vele!!!
Megyjegyzem:
SZERINTEM A Rómának vannak komolyabb problémái is amik fontosabbak annál h milyen a mez!!!(Nekem egyébként tetszik)
Persze szép dolog h igy összefognak csak most nem ezzel kellene foglalkozni!!!
Ha és viselhetek egy olyan mezt amin rajtavan a számomra Szent Címer akkor én boldog vagyok!!!
Mert imádom ezt a csapatot ahogy van!!!
FORZA AS ROMA PER SEMPRE!!!
Avatar
FANATIC-AS ROMA!
 
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2005.03.04. 22:38
Tartózkodási hely: Komárno,Szlovákia

HozzászólásSzerző: Totti8 Dátum: 2005.11.11. 18:45


Trigoria írta:Amúgy a Diadora nekünk külön találta ki ezt a fajta idei csíkozást szerintem, mivel semelyik másik Diadorás csapaton nme láttam ilyet.

Én má láttam. Ilyen van pl a hannovernek. Úgy láttam h fehér volt, és narancssárga volt a csíkozása (kicsit sötétebb mint a miénk.). Nekem a kappás, és a 2003/04-es tetszik, de sztem yoo az összes többi is. Már ezt is megszoktam, de azé sztem oldalról, és hátulról kicsit furán néz ki. Azé vmien szinten a hagyományokat is lehetne ápolni. Az volt a yoo a régi mezekbe, h olyan volt a mez, mint az egyik leírásban: sárga nyak, bordó alapon...
Naszóval én pártatlan vok ebben a vitában :roll:
KépKépKép
Avatar
Totti8
 
Hozzászólások: 814
Csatlakozott: 2005.01.06. 17:02
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2005.11.11. 18:08


A legtöbbünknek azt hiszem a teljes bordó szerelés tetszik. :wink:
Sőt azt kell mondnaom hogy ha az idei bordót nézzük, akkor az a kis (nagy?) narancs a mezen még jól is néz ki összhatásilag.

Amúgy köszi Levy! Én kerestem bordó gatyát. De innen meg is lehet rendelni? És ha innen igen akkor a romastore-okból miért nme? Ezt megtartotta a Diadora a saját boltjainak? Sosem fogom megérteni... :(

tomm:
A különbség a si-no mezek között, hogy a fekete csíkot lecserélték bordósabbra - ha jól megnézed kinyagyítva látni fogod. Mondjuk ez olyan játélk mint a mi a különbség a két kép között rejtvények! :D Körülbelül ennyi értelme is van, bár tény hogy fekete nélkül jobb lenne. Ezért én még nme balhéznék. A fekete és a zöld miatt már talán. Bár a fekete nekem tetszik. Gondoltam hogy hozok kintről, de ahhoz Adonisz test kellene, mivel feszülős -márpedig azom nincs... :D :D

F72Quadraro:
Én megértettem pl a kampány lényegét. De nem vagyok romai és nem drukkolok még nekik évtizedek óta, tehát egyrészről ezért is fogadom el hogy a mezük az ami épp van.
És ezek akkor is az AS Roma meze ha éppen rózsszín lenne! Lehet szertni vagy nme szertni elítélni vagy nem, de akkor is az.
Kicsit értehetettlenül nézem amit sokan mondanak (köztük te is), hogy milyen szép volt a nagyon régi róma mezek. Persze hogy azok voltak, de akkor mi van? Nem lehet mindig szépet csinálni, és nme lehet a múltbna élni állandóan. Ez a baja a magyar focinak is többek között!
Az idők változnak, és ahogy mondtad is fogyasztói társadalomban élünk. És ez azt jelenti, hogy a vevők az elsők. És gondolod hogy a Románál nme? Dehogynem. Ha annyira vacak lenne a mez, akkor ők lennének az elsők akik visszamondanáka a szerződést vagy újat rendelnének. De nem tették.
(Erről jut eszembe mintha a múltkori meccsen már nme a "szép" labdánkakkal játszottunk - végre! Ott lépett a klub.)
És hogy elvből nme veszel semmit a romastore-okban? Ezt sem értem igazán, bár elfogadom. Tudod hogy fogyasztói társadaklaomban élünk és mégis lázadsz ellene. Ez dícséretes de a klubbnak kell a pénz belőle. És hogy gagyik? Nme mondom az is van köztük, de általánosságbna egy nagy francokat gagyi! Amiket vettem azok egytől egyig hibátlan minőségben a legjobb anyagban, ötletes fazonbna stb készült. És mivel a kereskedelemben dolgozom, így talán van rálátásom a minőségre is. :wink:
És ha pólót veszek mondjuk nyárra magamnak, és választhatok hogy egy egyszerű mondjuk Springfieldet vagy egy romacímerel névvel stb ellátottat veszek, akkor bizony a másodikat váasztom, és büszkén viselem! Téyn mondjuk hogy ebben az országban nem jön szembe velem ugyanolyan póló (de még csak romás sem nagyon), és ezért még jobban emelkedik az eszmei értéke nálam.
És bocsánat ha nme várok a nagyi által kötött sapkára (főleg hogy már nme élnek)...

Hogy visszaéljenek szurkolók szenvedélyével és ezzel keressenek.

Már megbocsáss de nevetségesen hangzott a felháborodásod! A szurkoló nme hülye! Nme kötelező megvennie a cuccot! A dohányosank sem dohányoznia, Az alkoholistának innia stb. Azért veszik meg mert testzik neki.
És amúgy meg igen, ezzel keresnek a klubok, mert ez így van rendjén!

Japánba, Kínába, külföldre, ahol az embereknek fogalmuk sincs az AS Roma történetéről, de azért megveszik a mezt, mert rá van írva, hogy AS Roma.

Mert szerinted tesztet kellene kitölteni a Romáról minden vásárlás előtt? :shock: Persze hogy azért veszik meg mert Roma van ráírva. Rohadjak meg ha nme mindenki így kezdi. Én is a mezükbe szerttem bele és anyámékkal hozattam egyet kintről. És nem tudtam a történelmükről, nme ismertem annyira a klubbot csak tetszett a mez ennyi. Aztán lassan jobban megismerte őket és most tartok ahol tartok.

Érdekes lenne egy kimutatás, hogy ezeket a mezeket kik veszik meg… hány fogy el Rómában (és ott is abból hányat vesz külföldi vagy nem római) és mennyi más városokban, országokban.

Ez tényleg érdekelne engem is. Én csak anynit tudok, hogy amikor májusban kinn voltam (vagy anyámék), már szinte semit nem lehetett kapni. Mindig is bosszankodtam hogy miért ilyen keveset hoznak ki forgalomba, és hogy milyen jól mehet nekik, mertmindig mindent eladnak. De abban igazat adok, hogy szerintem is több a külföldi vásárló a boltjaikban mint római. De hát valóban ezért is hozták létre. Miattam is pl aki képes volt ezért kimenni Rómába... :oops:

Miért van az, hogy Rómában a nem 15 évesek, hanem akik látták a csapatot már a ’70-es, ’80-as években, bojkottot hirdetnek a mez vásárlása ellen? Egyszerű… mert ez nem AS Roma mez.

Egyszerű... mert a múltban élnek.

S még egy érdekes dolog a mezekkel kapcsolatban… A mai labdarúgásban sajnos a mez és a rajta lévő címer az egyedüli, amivel egy hagyományokat követő szurkoló azonosulni tud. A játékosok arcnélküli alkalmazottak (egy-két kivételtől eltekintve). De ez nem mindig volt így, nem olyan sok évvel ezelőtt is lényegesen több dologgal tudtál közösséget vállalni. Mára a mez maradt az egyedüli! De akkor az legalább legyen AS Roma mez, a csapat saját színeivel!!!

Szerintem pedig a mai labdarúgásban az olyan klubhű játékosokkal mint Totti, és csak a címerrel lehet azonosulni. A mez már nme tartozik ide, hiszen olyan sűrűn változik mindenhol a világban. És amúgy pedig ez megint a múlton való kesergés... :(

És persze nme akartalak megbántani ezzel az egésszel, de nem hagyhattam szó nélkül ahogy leocsmányozod, ízléstelenezed és gagyizod az általam is vásárolt cuccokat! :wink:

És eszem ágában sincs védeni az új mezeket, de a múltoin kár rágódni. Van amibne ragaszkodni kell hozzá (pl a futtball szabályai) és van amiben haladni kell a korral, mert lemaradsz.

UI: Évek óta vennék magyar válogatott mezt, de amíg ez a szar hálós Adidasvan addig sosem fogok. Ha mondjuk egy meggypiros Kappa lenne, már rég lenne nekem....
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2005.11.11. 14:51


köszönöm...
mondjuk a si-s és a no-s fekete mez között nem látok különbséget:) valami van odaírva, de a körülbelül 10 szavas olsaz tudásom ehhez nem elegendő :D
midnenesetre csak ismételni tudom magam, én nem látok sok kivetni valót a mezekben, megmondom őszintén, az idegenbeli meccseken fel sem tűnt, hogy nem fehér-narancs-vörös, hanem fehér-narancs-fekete.. majd legközelebb jobban megnézem...
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2005.11.11. 14:46


http://www.asromaultras.it/campagnaperm ... aglie.html

innen indult az egész...
itt látod a lap alján, milyen lenne a SI ( helyes ) mez, s melyikre mondanak NO-t ( nemet )

amellett az
http://www.diadora.it/webapp.diadora.it ... do?pid=515
linken bal szélen látod a Collezione AS Roma részt, ott megtalálsz mindent !

nem tudom, ki keresett bordó nadrágot ?! ITT VAN :
http://www.diadoraextra.net/webapp.diad ... 535_it.jpg
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2037
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2005.11.11. 14:29


nem, nem vettem bántásnak :) én hülyéztem magam :)
azt a mezt nem találom, ami ellen folyik a tiltakozás..
én még csak a sima hazai vörös-narancsban, ill. idegenben a fehér-vöri-nari-ban láttam a csapatot, olyanban, amelyik fekete, ill. nincsenek rajta a csapat színei, még nem...
de szerintem ezen annyira nem kéne háborognni, sok nagy csapatnak (a legnagyobbaknak is) van olyan mezük, ahol nincs rajta a klubb színe..
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2005.11.11. 14:25


bocs, nem bántani akartalak...
az meg teljesen távol áll tőlem, h lehülyézzek vagy bénázzak valakit...

melyik mezre gondolsz akkor konkrétan?
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2037
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2005.11.11. 14:21


hülye nem vagyok, csak béna...
vagy fordítva?: :D :D
szóval nem találtam olyan mezt, ahol ne lett volna vörös-narancs..
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2005.11.11. 14:12


Tomm !
amikor én elkezdtem forumra - "járni" , mindíg, minden topicot elolvastam az elejéről !!!( NEm kis idő volt, elárulom)
Azóta félig kötelességem is, megköszönve ezzel azt a kitüntetést, h kiérdemeltem a moderátori "rangot" .

Neked ezt nem kell megtenned minden alkalommal, nem is ez a lényeg, de ha érdekel a dolog, nyugodtan "lapozz" vissza egy- két oldalt, hogy képbe kerülj esetleg....

a linkeket is megtalálod ezzel az egyszerű, és meglepő eredményeket hozó módszerrel :wink:

amúgy nekem van tavalyi komplett szerelésem, és nyúzom is rendesen...abban focizok minden héten.
nekem ezek a mezek is a Romát jelentik, s gondolom Roma és Roma között nincs különbség :oops:
a kedvencem mégis egy sál, amit kaptam s nem vettem..
Grazie Giallorosso!!! :ultra:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Levy ASR 2005.11.11. 14:23-kor.
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2037
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2005.11.11. 14:00


a tavalyui mez állati jó volt, nekem abszolúte tetszik az idei is...
de belinkelne vki egy képet az ominózus mezről?
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2005.11.11. 13:25


F72Quadraro írta:10000 x jobb a nagymama kötötte csíkos, vörös-sárga sapka, vagy a szurkolók egymásnak készített ajándéktárgyai.
Ezért szeretem azt a sálat, amit a kedvesem szülei készíttettek nekem.
Mezem egy deka sincsen, régen azért nem vettem, mert pénzem nem volt rá, mostanában pedig nem tetszett. Nekem is az utolsó ilyen (tetsző) darab a Kappás volt.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2005.11.11. 12:38


Na akkor én is leírom a véleményemet, talán mert valaki meg se értette az egész kampány lényegét (amihez nem véletlenül csatlakozott gyakorlatilag minden a Romáról Rómában, rómaiak által készített honlap, de akár az Il Romanista újság is).

A jelenlegi mezek valakinek tetszik, valakinek nem… ez nyilván ízlés dolga is, szerintem ocsmány. De az igazi baj nem ez vele... Ez egyszerűen nem az AS Roma meze. Ez nem az 1927-ben született, komoly hagyományokkal, történelemmel, tradíciókkal rendelkező egyesület meze. Ez egy kifejezetten marketing célokból készült póló. Egy sportszergyártó cég egy csapat mezének az elkészítésekor NEM HAGYHATJA FIGYELMEN KÍVÜL A CSAPAT MÚLTJÁT, HAGYOMÁNYAIT!!!
De csinál valami pólót, lehetőleg 5-6 fajta mezt is (nemrég minden egyesületnek 2 meze volt, egy idegenbeli és egy hazai), de ami a legszomorúbb… ezeket a mezeket már nem az AS Roma szurkolóinak csinálják, mert az világosan kiderült, hogy a római, a csapatot elkísérő szurkolók többségének ezek a mezek nem kellenek, hanem Japánba, Kínába, külföldre, ahol az embereknek fogalmuk sincs az AS Roma történetéről, de azért megveszik a mezt, mert rá van írva, hogy AS Roma. Érdekes lenne egy kimutatás, hogy ezeket a mezeket kik veszik meg… hány fogy el Rómában (és ott is abból hányat vesz külföldi vagy nem római) és mennyi más városokban, országokban. Miért van az, hogy Rómában a nem 15 évesek, hanem akik látták a csapatot már a ’70-es, ’80-as években, bojkottot hirdetnek a mez vásárlása ellen? Egyszerű… mert ez nem AS Roma mez.

Én személy szerint az utolsó mezt még az 1995/96-os idényben vettem. Utána a Kappa mezek még egyszerűek és szépek voltak és legalább vörös-sárgák (bár nekem a régi galléros, vagy fűzősnyakúak tetszettek), de a többi… csak azért mert rá van írva, hogy AS Roma, nem fogom megvenni. Ugyanígy semmit sem fogok soha venni a különböző AS Roma Store-okban. Amellett, hogy szerintem gyakorlatilag minden ajándéktárgy ízléstelen és kifejezetten gagyi, ezek nem szívből készült ajándéktárgyak, ezek egyetlenegy okból készülnek: a profit. Hogy visszaéljenek szurkolók szenvedélyével és ezzel keressenek. Ezért is olyan ocsmány minden, mert semmit sem szívből csinálnak, hanem pénzért. Hogy ha bemegy a japán, akkor vegyen tollat is, alsónadrágot is, ágyneműt is, mert rá van írva, hogy Roma. Fogyasztói társadalomnak készült gagyik!
10000 x jobb a nagymama kötötte csíkos, vörös-sárga sapka, vagy a szurkolók egymásnak készített ajándéktárgyai.

S még egy érdekes dolog a mezekkel kapcsolatban… A mai labdarúgásban sajnos a mez és a rajta lévő címer az egyedüli, amivel egy hagyományokat követő szurkoló azonosulni tud. A játékosok arcnélküli alkalmazottak (egy-két kivételtől eltekintve). De ez nem mindig volt így, nem olyan sok évvel ezelőtt is lényegesen több dologgal tudtál közösséget vállalni. Mára a mez maradt az egyedüli! De akkor az legalább legyen AS Roma mez, a csapat saját színeivel!!!
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2005.11.11. 11:17


Amigo, örülök, h egyetértünk :D
csak az a szar, h ebben a szituban nem egymást kell meggyőznünk... :?
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2005.11.11. 11:01


Elvben igazad van természetesen! :wink: Én örültem volna legjobban ha marad a Kappa mezünk! lehet hogy majd nálunk is előveszik idővel...

És gyakorlatban is igazad van, :wink: mivel látszik hogy ez nme jön be a szurkolók nagy(?) többségének!
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2005.11.11. 10:35


Petőfi Levi, már nem mondok semmit, csak ismételni tudnám magamat.

Trigoria, ez a mostani arsenal mez azért olyan, amilyen, mert elővették a 20as évek beli cuccukat, és annak a fazonjára csinálták meg ezt a nike-nál. nem vagyok egy nagy hagyományörző-fan, de ha vmit érdemes megtartani, akkor miért ne? a Roma mezszínei, és fazonja ilyenek sztem. nem egy az egyben ótvar a diadora cucca, de amivel naprakészebbé, "korszerűbbé" akarták tenni a mezt, sztem pont azokkal az elemekkel vágták haza. haggyák a francba a csíkjaikat, a pontokat meg az egyéb csicsamicsát, legyen a mez giallorosso, mint a régi, és egy szót nem szólna senki sem. majdnem 2 millió Roma szurkoló van csak itáliában, plusz még akik világszerte mozognak, el tudná adni a diadora a kevésbé "divatos" cuccait is. lehet, h még jobban is vennék.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2005.11.11. 09:57


Hát a tavalyi edzőmezük sötétkék volt, rajta egy vízszintes csíkkal benne az emblémával. Az nagyo jól nézett ki! Azt továbbvihették volna. És az is vízszintes csík. Nem beszélve a Sampdoria állandó vízszintes csíkozásáról, ami nekem nagyon tetszik.
Amúgy a Diadora nekünk külön találta ki ezt a fajta idei csíkozást szerintem, mivel semelyik másik Diadorás csapaton nme láttam ilyet.

Conti:
Az Arsenal otthoni meze valóban jól sikerült idén. De ne felejtsd el, hogy azért látszik ilyen jónak és szépnek, mivelé az elmúlt években tök más színben tök más fazonnal volt! Nálunk ezt azért nem lehet megteni mert a Diadora láthatóan más taktikát követ. Nem a mezek színét (és itt most csak a hazai bordóról bezsélek mindig) fazonját, anyagát stb változtatták meg, tehát nme nagy változtatásokat akartak, mivel tudják hogy a romiak szeretik az egyszínűt, hanem az egyszínű bordón valami kisebb apróbb kevésbé szembetűnő módosítást. Ez azért sikerül neki szépen vagy kevésbé szépen.

De valljuk be magunknak. A Diadora három éve alatt az alapszínen és a fazonon, anyagon semmit nem változtatott, tehát nem követi az egyszerű bordó fazont? Mert szerintem pont hogy azt akarja ill. azt teszi! Csak a minimális üzleti megfontolásból történő változtásokat csinálta rajta, amit manapság muszály. Max ezzel lehet probléma.
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2005.11.11. 09:47


Ahh levy....valami tényleg elveszett benned :D
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

HozzászólásSzerző: Xabee Dátum: 2005.11.11. 09:27


Nekem semmi bajom nincs a Dora cuccaival, kifejezetten tetszenek.
A színvilágon esetleg finomíthatnának és a bordó-sárga kombót beleraknák minden mezbe, akkor szavam sem lenne. A sárga és a zöld mez picit tényleg meredek, nade 2 színből nem lehet változatosan kombinálni.
A szurkolói mez (ne kövezzetek meg) szerintem rettenetes, főleg a vízszintes csíkos. 2005-ben ilyen mezt nem vennének fel :?
Avatar
Xabee
 
Hozzászólások: 251
Csatlakozott: 2005.04.22. 22:21
Tartózkodási hely: Salgótarján

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2005.11.11. 08:57


Az egészhez csak egy, azaz kettő gondolatébresztő szó :

külcsin és BELBECS
van, aki csak csicsás mezt vesz

mindegy, ki hogy gondolkodik
csak a Diadora cég gyarapodik

remélem azért jut pár garas oda,
hol a szükség nagy, s ez a ROMA

kell a pénz, mert manapság
kiveszőben a HIT és a SZABADSÁG!

mely a játék két fő erénye
s kérdem én, lesz -e reménye
annak,
hogy a fiuk tovább szárnyalnak...

és itt visszatérek az első gondolathoz,
melyet nem a felháborodás, csak a SZERETET hoz.

mindegy, milyen mezben vagyunk a pályán,
csak lényegében maradjunk: bordón - sárgán

de nem ez a legfontosabb: mi van kívűl a mezen,
Hajtani a győzelemért,akár koszosan, retkesen

s szép lesz a mez, bármíly színű is az!
Sáros vagy izzadt, de a szurkoló a GYŐZELEMRE ihat

és ha mégsem jön a győzelem,
de meghaltunk a pályán rendesen

ki emlékszik majd arra, milyen volt a szinvilág,
mikor elverjük az Intert, Juvét s a Milant...
Forza Roma per Sempre, VIVÁT, VIVÁT !!!!
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2037
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2005.11.11. 08:15


sztem meg lehet oldani kevésbé csicsásan, a hagyományos megoldásokhoz jobban ragaszkodva is a dolgokat. a Roma mezeket elsősorban a Roma szurkolóinak csinálják. ha nem veszik figyelembe a véleményüket, akkor mindenki rosszul jár, persze leginkább a gyártó és a Klub. nem kéne nagy változtatásokat csinálni, csak a csíkokat felejtsék el, és a színeket rakják rendbe. érdekes, az arsenalnál sikerült egy tök egyszerű (sztem) állat mezt megtervezni (az otthoniukra gondolok), gondolom, ez a diadoránál sem okozhat problémát. ezzel együtt, tényleg elég furcsa az idei mezkínálat. a barcánál is botrány lett már, kezdve a piros gatyával, ami még soha sem volt, és hát egy több, mint 100 éves klubnál érdekesek lehetnek az ilyen dolgok, folytatva az olasz bírómezes vendégszerkóig. pedig uaz a nike csinálta, akik az arsenalnak is.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2005.11.11. 00:39


Köszi! :wink:
Csak gondoltam leírom amit gondolok.

Ami kimaradt: MInden tiszteletem a romai szurkolóknak, hogy kiállnak a véleményük mellett ennyire erőteljesen! Úgy látszik ők még kritikusabbak és igényesebbek nálam, ami csak jó! Tény hogy valahol meg kell fogni a cégeket hogy ne szálljanak el. Az én véleményem viszont az hogy még ismétlem MÉG nme szálltak annyira el, csak nme feltétlenül jó úton járnak.
De az tényleg nagyon tetszik hogy ilyen ügyben ekkora az összefogás és a felháborodás! Kár hogy messzevagyunk Rómától - térképen persze! :wink:
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: mole Dátum: 2005.11.10. 23:00


meg nem olvastam vegig, csak hanyattestem :D

elolvastam, korrekt iras :)
Avatar
mole
Site Admin
 
Hozzászólások: 503
Csatlakozott: 2004.07.13. 21:17
Tartózkodási hely: Montréal

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég

cron