ForzaRoma24 írta:Xabee írta:ForzaRoma24 írta:Biztos h megyek, valahogy összekéne jönnünk nekünk fórumosoknak előtte nem gondoljátok? Csuhééééééééééé! Berúgunk mint az iszap, nagyon baba lesz, közbe meg Roma meccset nézünk Pesten!!!!
Előtte felmegyek megsasolom a Fradi-Valenciát is, hát ez a nyár már most tetszik
Ha tényleg lesz, én is ott leszek a szomszédságodból...
Mi már amúgy is ismerjük egymást ha jól tudom! Remélem nem tévedek és te vagy a kispályás csapat kapusa, állandóan Roma mezben védve
piiii írta:fogadok egy sörbe veletek, hogy 2 héten belül Stekelenburg, Lamela, Bojan, és Nego már zsebben lesz, nyugi!
Xabee írta:ForzaRoma24 írta:Biztos h megyek, valahogy összekéne jönnünk nekünk fórumosoknak előtte nem gondoljátok? Csuhééééééééééé! Berúgunk mint az iszap, nagyon baba lesz, közbe meg Roma meccset nézünk Pesten!!!!
Előtte felmegyek megsasolom a Fradi-Valenciát is, hát ez a nyár már most tetszik
Ha tényleg lesz, én is ott leszek a szomszédságodból...
NSO írta:Bizonyos források szerint az új Messinek kikiáltott Erik Lamela szinte biztosan a Romában folytatja a pályafutását, ám az olasz klub sportigazgatója cáfolta ezeket a híreszteléseket.
Az élvonalból kiesett River Plate-nél már belenyugodtak, hogy az egyik legnagyobb argentin tehetség távozik tőlük, a klub egyik bennfentese szerint pedig szinte már biztosra vehető, hogy Lamela a Roma játékosa lesz.
Hirdetés
„Az üzlet nyolcvan százalékban megkötöttnek tekinthető, nem lesz probléma a végső megegyezéssel” – nyilatkozta az illető. A Roma állítólag 12 millió euróért szerzi meg a 19 éves támadó középpályást.
A hírt azonban a Roma sportigazgatója, Walter Sabatini kategorikusan cáfolta.
„Lehet, hogy a River Plate elnöke Olaszországba jött eladni Lamelát, ám nem a Roma veszi meg. Mi körülbelül egy hónapja lemondtunk róla” – nyilatkozta Sabatini a Radio Mana Manának.
ForzaRoma24 írta:Biztos h megyek, valahogy összekéne jönnünk nekünk fórumosoknak előtte nem gondoljátok? Csuhééééééééééé! Berúgunk mint az iszap, nagyon baba lesz, közbe meg Roma meccset nézünk Pesten!!!!
Xaba írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/internazionale-ricardo-alvarez-a-milanoiaknal-folytatja-hivatalos-2084801
--- Most akkor Alvarezt lecsapták a kezünkről? Mindenkit lecsapnak a kezünkről? Ezért nem kellene egy újságíró sem, így, ha Sabatini megfigyel valakit, arról se mi se más nem tudna. Nem tudnának fölénk licitálni
tomm írta:gyorsan tegyük hozzá, hogy a tényleg nagyon jó klose 33 éves. ingyenbe került, kiváló fogás, de max 1-2 jó éve van még, szóval eldobni az agyam nem fogom tőle.
sziszé meg a tipikus a-kategóriásnak kikiálltott b-kategóriás.
egyébiránt jól igazoltak eddig, de én örülök, hogy nem ezt a vonalat követlyük...
off:
te pl janics natasát is idézőjelbe tett magyar olimpiai stb bajnoknak tartod?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég