Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.30. 14:28


A De Rossi is itt maradt, lehet a pályafutása szempontjából jobb lett volna, hogy elmegy egy nyerőképes csapathoz. Ugyan úgy fog járni, mint a Totti. Van egy csapat ahol hosszú évekig játszik, egy ikon lesz belőle, mindenki tiszteli, de nagy trófea nem kerül a gyűjteményébe.

A BL-serlegre gondolhatsz, mert minden más ott van Totti gyűjteményében. :wink:

Sajnos a nyilatkozatokból az jön le, hogy bizony rádöbbentek (Sab, ZZ, DDR - tehát mindenki), hogy itt idén nekünk nem terem babér. Ez egyrészt jó, mert nem kergetnek innentől hiú álmokat, másrészt rossz, mert oda a motivációjuk egy része.

Tegnap ellőttük a "pocsék játék, pocsék meccs, brutális ellenfél, bírói szembeszél, megsemmisítés, megalázás" erősen összetett kupont is. :D

Továbbra is hiszek a 2. helyben. :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: reaosns(Roma bella) Dátum: 2012.09.30. 14:08


Ez a Piris, Castan, Balzaretti hármas egy nagy nulla, amit produkálnak a védelemben, de meccsről meccsre...

még Piris az oké...de Castan...én nem tudom te eddig milyen meccseket néztél de az egyik legjobb igazolás volt idén ettől a meccstől függetlenül mert itt mindenki atom sz*r volt. Balzaretti meg egyenesen sztem a legjobb igazolás volt a nyáron szintén ettől a meccstől függetlenül, minden meccsen nyargal fel alá, jol védekezik, sokszor szinte ő az egyetlen megjátszható játékos mikor támadunk...ha nem lépne fel segíteni nem is tudom mi lenne sokszor.

DDR-t meg nem kellet volna eladni a nyáron, pont jó ez igy...de 90%ra mondom h lépni fog jövő nyáron. megpróbáltuk hátha bejön ez a csapat, és legyen egy klasszis játékosunk. szerintem valahogy ő is igy gondolta, ha bejön király maradok...de nekem nem ugy tűnik h bejön. ahogy Ő is megmondta: ezzel a csapattal nagy eredmény lenne a 3ik hely. márpedig ha nem lesz BL megint nem jönnek nagy nevek.
ez a csapat körübelül a télen 5.-6. helyen fog zárni ...

elszomorít hogy ugy van 8 pontunk hogy az a 8 lehet csak 5-6 lenne..mert nem vagyok benne biztos hogy nyertünk volna. 6 forduló után 8 pontal mennek előttünk..szép!
reaosns(Roma bella)
 

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.09.30. 13:36


derossit is el kellett volna adni a nyáron. tegnap is botrány amit foci cimén produkált...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: francesco Dátum: 2012.09.30. 12:25


A tegnapi meccset és az elmúlt pár év juve elleni mérkőzéseit tekintve az az érzésem, mintha be lennénk állandóan tojva mikor ellenük kell pályára lépni. Az első bekapott gól után feladjuk az egészet mint a hisztis hülyegyerekek. Úgy megyünk ki a pályára, hogy nekünk itt semmi esélyünk nem lesz és egyszerűen nem hisszük el, hogy megverhetjük őket. Aztán jön a kötekedés, a bíróval való veszekedés. Beleállunk az ellenfél provokációjába is sajnos állandó jelleggel és ezt ők nagyon is jól tudják és ki is használják. Csatlakozom az előttem szólók valamelyikéhez aki azt mondta, nem a vereség a lényeg hanem a módja. Nem tudunk szépen kikapni, mondjuk 1:0ra pl. Egy juventus ellen sohasem leszünk esélyes csapat ezt be kell látni és ennek alapján kell játszanunk de ne adjuk már a fel a meccs előtt, ez a klub múltjának a semmibevétele szerintem.
Avatar
francesco
 
Hozzászólások: 352
Csatlakozott: 2010.01.01. 19:55
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma24 Dátum: 2012.09.30. 11:57


Újabb megsemmisítő vereség a giuvetól, megszokhattuk már... lehet itten bírózni csak hát felesleges, volt a 4 gólon kívül még két kapufájuk meg számtalan ziccerük, mi meg a fasorban se voltunk. Lehet itt azzal védekezni h aki 7 perc alatt 3 gólt kap az összeesik, persze, de hol van az előírva h 7 perc alatt 3at kell kapni??? Nagy szavak vannak itt csak és semmi más, ez már elég világosan kiderülni látszik fordulóról fordulóra.... :(
Miénk a Scudetto!
Miénk a Champions League!
Miénk az Olasz Kupa!
Miénk minden: mert miénk Totti!
Avatar
ForzaRoma24
 
Hozzászólások: 1013
Csatlakozott: 2006.10.13. 15:57
Tartózkodási hely: Karancsalja

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.30. 11:19


reaosns(Roma bella) írta: DDR jövő nyáron koccolni fog figyeljétek meg..kapunk érte vagy 25-30 millát és elmegy...amit meg is értek és egyáltalán nem is hibáztatnám.


ha megadják az árát, akkor én is elfogadnám a távozását, máshol azért nyerhetne is vmit, meg vhol, vki már írta, mintha belefásult volna a Romába, annó nem értettem, nem láttam rajta, de most már kezdem én is így érezni.......
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: reaosns(Roma bella) Dátum: 2012.09.30. 11:17


itt az a különbség hogy amig a Juve beleteszi a pénzt a csapatba addig itt nem teszik bele..minél olcsóbban próbálják felépíteni a csapatot. csak ez nem megy...DDR jövő nyáron koccolni fog figyeljétek meg..kapunk érte vagy 25-30 millát és elmegy...amit meg is értek és egyáltalán nem is hibáztatnám.
a Juve olaszországban már kipróbált, jópár meccset lehúzott játékosokat vesznek ez itt a lényeg...és megtehetik h eegy Isla-t a padon ültetnek :D
reaosns(Roma bella)
 

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.09.30. 09:53


Első tény: ha 8-1,az is rendben lett volna.
Második tény:CSAk a 3. góljuk volt teljesen tiszta és szabályos.
Harmadik:ért már csapatot ordító igazságtalanság a Juve ellen,és nem mindenki hull ettől atomokra.Mi általában igen.Igazából nem az a gond,hogy Rizzoli a kétes szituációkban a hazai Juve javára dönt,hanem az,hogy a Juve ellen a hazai csapatoknak nem így dönt.Nem így döntenek.Történelem.Ezt nehéz lenyelni.
A stadion varázsa?Hagyjuk már ezt.Ha bármely csapatnak ilyen stadionja lesz,akkor ilyen pokoli lesz a hangulat.Ez nem zebra sajátosság.
Az meg borzasztó furcsa,hogy a SportKlub 3 szakértőjéből 2 színtiszta Juve-drukker.De...Egyik sem volt elfogult,nem virgonckodtak,nem kéjenckedtek.Puzsér különösen korrekt volt.Le a kalappal előtte!Rengeteg pozitív dolgot mondott rólunk,egyáltalán nem alázott minket.Fordított esetben én nem bírtam volna ilyen higgadtan.
Ja,és a Sampdoria-meccsre visszakanyarodva még egy gondolat erejéig.Láttátok,hogy Maresca mennyit vitatkozott,amikor pirosat kapott.Semennyit.Rá fél percre már lent volt.Fura.És nem is ért sárgát a megmozdulás.Most ő vagy egy fegyelmezett játékos,vagy arra fogadott,hogy ki fogják állítani a mérkőzésen.
Tegnap kieső csapatként játszottunk,bírói segítséggel megspékelt teljes összeomlást mutattunk.Én az első Zeman-éra alatt még nem voltam Roma-drukker.Ugye nem fog az megesni velem,hogy nem részesülhetek a kincsből???
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.09.30. 09:22


megjegyzem, Spalletti ideje igencsak leáldozóban van Putyxin-csapatnál. csak sajnos a Milan is kivetette érte a hálóját.....
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: calderoni Dátum: 2012.09.30. 08:29


Idióta ez a taktika. Átlátszó, egyszerű, a kis csapatok edzői is olvassák. Idióta dolog az ellenfél ész nélküli letámadása (az inter ellen bejött, de ott véget is ért) a 16-osuk előtt. 3-4 húzásból átmennek rajtunk, mivel nem lehet ennyire direktbe letámadni. Semmi terület védekezés csak direktbe az embert támadni, amatőr, nincs jobb szó rá. Egy kis mozgással, keresztpasszokkal, háromszögeléssel, néhány hosszabb indítással megesznek minket a legsuttyóbb csapatok is. Nincs középpályás védekezés, csak ész nélküli előre rohanás, NEM támadás, hanem előre rohanás! Semmi konkrét, minden csak esetleges, vagy bejön, vagy nem. ZZ nem vette észre, hogy állandóan nyesik, löbbölik a labdát a védelem mögé, közé a szar lestaktika miatt. Amatőr, erre játszottak, egyszer úgyis megesszük alapon. Matri meg is csinálta. 2 góljuk ebből jött. A Bologna is ezt játszotta ellenünk, ezzel egyenlítettek. Ez törvényszerű is volt: abból a 25 kísérletből egyszer úgyis bejön, ha nem a partjelző bármikor benézhet egy ilyet, lásd. a Catania ellen. Hol van már a Spalletti- féle szervezettség? Amikor Madridban egyszerű mezei területvédekezéssel megettük őket...
Avatar
calderoni
 
Hozzászólások: 1267
Csatlakozott: 2005.07.26. 10:46

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2012.09.30. 00:13


uglykidjoe írta:Nico Lopez meg nem tudom mit (nem) csinálhatott edzésen, mert az 1. fordulóbeli gólja után tul.képpen nem számol vele ZZ.


Félnek, hogy 5-6 milláért elviszi valamelyik spanyol vagy angol klub... Így ha nem látják, nem csábítják. :D
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: uglykidjoe Dátum: 2012.09.29. 23:41


Stek egy kicsit hibáztatható az 1. gólért, de a 2. félidőben 3 óriási védése is volt. De akkor már mindegy volt amúgy.
Ha néha DDR-t ne mutatták volna közeliben, azt hittem volna nincs is a pályán. Emberhátrány. Pont ő.
Lamelának szerintem jobb lett volna, ha Sab pár évvel ezelőtt hozta volna (persze akkor még tényleg nagyon fiatal volt), de akkor nem ide hanem Udinébe. Aztán ha beleszokik és megy neki akkor egy nagycsapathoz.

Tádé meg a 4. gól előtt.... Esernyőt kap, és a labdás bundás simán lefutja a labda nélküli patást. :lol:

Lamela helyett Destrot játszatnám legalább 3 fordulón át a kezdőben, az uccsó 30 percre meg jöhetne Lamela ha kell.
Nico Lopez meg nem tudom mit (nem) csinálhatott edzésen, mert az 1. fordulóbeli gólja után tul.képpen nem számol vele ZZ.

Az első meccsünk volt amit végig "élvezhettem", de azért is megnéztem és ezért elismerés jár (ahogy sorstársaimnak is).
uglykidjoe
 
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2010.08.29. 03:44
Tartózkodási hely: Gyula

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.09.29. 23:22


Totti8 írta:Úgy látszik jobb, hogy nem néztem. :(


Mi szépen összegyülekeztünk és megdöbbentünk. A 20. percben azt mondtuk, hogy mintha a 17-20 éves múltat látnánk (átlag 47 évesek vagyunk ... haha), de megbeszéltük a végén, hogy még idén elmegyünk egy meccsre, mert 20-25 éve szeretjük ezt a csapatot és ilyen s.r.t nem láttunk még. Forza Roma! (elemezhetetlen teljesítmény, én 0:0.0:0:0:0:0:0-ra értékelem a játéktérre lépést. Oh bocs, Stek 8 pont! ... És ráadásul másodikok leszünk. Ilyen kezdés után. Ez elképesztő. :D
Corso22
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Totti8 Dátum: 2012.09.29. 22:44


Úgy látszik jobb, hogy nem néztem. :(
KépKépKép
Avatar
Totti8
 
Hozzászólások: 814
Csatlakozott: 2005.01.06. 17:02
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.29. 22:35


nos
köszönjük a BL-meccsüknek, hogy leálltak, különben nagyon nagyon csúnya vége lett volna :(

A taktika nem jött be. De ahogy elmezeték is a sportklubbon, vajon mit kellett volna játszanunk? Ha beállunk, akkor is ennyit kapunk.
Egyszerűen klasszisokkal jobb ez a juve nálunk jelenleg. Mind csapatban, mind egyénileg.

Bírózni nem szoktam igazából, de most Rizzolit elküldtem meccs elején mindenhova!
Nem tudom ti hogy láttátok (nem olvastam végig minden hszt most), de a szabadrúgás az nem volt az szerintem. A tizinél Castannak mégis mit kéne tennie egy felé 50-el száguldó labdánál? Belenézni arccal? Próbált elfordulni, kéz lett belőle.
Utána a 2. félidőben jött a szokásos kompenzálása a bíróknak, csakhogy akkor már elment a meccs, köszönjük.
Persze ma nem a bírók miatt kaptunk ki, de hogy hozzájárultak kis részben, az tuti.
Írja a nso:
ZEMAN KÍNJA
„Kész szerencse”, hogy összeomlott a Roma, mert az első két gól miatt Zeman csúnyán nekiment volna a játékvezetőnek, Nicola Rizzolinak. Így nincs értelme bármit is felhánytorgatni...

Hát épp hogy van! Mert ahogy említettem, nem kérünk kompenzációt köszönjük, sem az amúgy is jobb csapatnak segítséget!

Nem nagyon szoktam egyénekre lebontani a meccset, de most muszáj:
Lamela sajnos gólhelyzetben ügyetlen volt ma. Totál nulla. Mezőnyben elmegy.
Taddei ŐSROSSZ volt ma!!! Elképezstő gyenge, nulla. Ennyire rossz produkciót nemhogy mástól de tőle se láttam még soha!
Első gól övé - elfutott az embere kerezstbe, nem ment vele időben. Harmadik gól övé - elfutott az embere, nem ment vele. Negyedik gól - hát azon visítottam :D Átesernyőzik, és láttátok???? Sprintelt a juvés után, aki LABDÁVAL FUTVA, KÖRÜLNÉZEGETVE is simán megverte!!!
Eddig nevettem rajta és szidtam, de most már KÖVETELEM az elzavarását! :twisted:
DDR: Ez ma nulla volt Dani fiam. Minden elemében, minden megmozdulásában.

a 2. félidőben egy totál visszaállt, nullára leeresztett juve ellen se tudtunk helyzetbe kerülni.

De ennek ellenére én nem vagyok annyira letörve. Mint többször mondtam, nincsenek idénre céljaim (másodikok leszünk- amit mondtam megmondtam :wink: :) ). Januárban megnézem a tabellát majd.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.29. 22:16


követelhetjük Pjanicsot is a kezdőbe, aki vagy sérült, vagy képtelen egy meccsen is úgy, vagy ott játszani, hogy azt követő meccsen, fel nem merüljön bennem az a kérdés, hogy helye van e a kezdőben....

vagyis egy szó mint száz, nem rémlik olyan meccs ettől a Pjanicstól, hogy olyan csombosan, és jól játszott volna, hogy meghatározónak nevezzem..... :(
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2012.09.29. 21:57


janakopulos írta:
cejas írta:ZZ-hez egy kérés - az utolsó 20 perc miatt. Valamit találjunk ki, hogy mi van, ha 10 ember védekezik ellenünk, mert ilyenből lesz még rengeteg a szezonban. Ma nem ez volt a lényeg, de rossz nézni a kaputól 30 méterre keresztbe adogatott labdákat. Nem egyszerű dolog, de valamit mondhatna a fiainak, azon kívül, hogy gyorsan kell felhozni a labdát, és akkor nem felállt védelem ellen játszunk...


Egy megoldás van, a vállalkozó szellem és az egy az egy ellen be kell törni, egy ilyet csináltunk is ma lásd Destro elindult kényszerítő és 11-es lett belőle! Ilyenkor ezekből kell majd több, erre azért meglennének az embereink, Destro, Totti, Lamela, Osvaldo, Nico Lopez akik képesek egy az egybe elindulni...!!


Kár hogy a Samp ellen a második félidőben egy ilyet sem láttunk... És megint itt vannak ezek a könnyen elbukott meccsek. Mert hogy ma kikaptunk - benne volt. Hiányoznak a megnyertnek hitt és nyehető meccsek. Más csapat a semmi játékkal bemákol meccseket, és ha a Raniéri-éra fele szerencséje mellénk szegődne, akkor nem itt állnánk. Mikor volt utoljára olyan, hogy vérgyengék voltunk, de nyertünk?
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tboy70 Dátum: 2012.09.29. 21:57


Nézzük reálisan.
A letámadás működött, az elején de csatár kellene aki befejezi.
Oszi 0,Lamela takarodj nem 1 száz esély lett adva és semmi.
Totti ma 0.
Lopez miért nem?
De Rossi- mi volt a feladatod,hol voltál?, teljes csőd.
Középpálya abszolút semmi.
Egy kivétel Florenzi még 10 ilyet a csapatba.
Valaki írta,hogy kiismrhetőek vagyunk.
20 passzal,amivel nem megyünk semmire.
A Juve megoldotta 3 húzással.
Stekelenburg?-egyszer parádé másszor csőd? ki érti?
Avatar
tboy70
 
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2012.08.26. 21:43

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.29. 21:57


én meg inkább mondok mást, vhogy a roma meg a pool helyzete között hasonlóságot vélek felfedezni, asszem az amcsik ott 1v2 évvel korábban léptek szinre, de gyakorlatilag azóta zuhannak a középszerűségbe, és ott is volt egy a szurkolók által köztiszteletnek örvendő edző, de ő sem váltotta meg a világot.......én nem írom le ZZ-t, de némi hasonlóságot vélek felfedezni, rem mi jobban kijövünk belőle.....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.29. 21:52


holnap megnézem egy tiszta jutubon az összefoglalót....
de ezek szerint a bundásgecik tiszták mint a patyolat...
6 forduló alatt 4 tizit kaptak, egyet lesről, egy gólvonalas lövét a vonalbyró menten megad, volt egy értetlen udinei kapus kiállításuk, meg vmelyik meccsen elfelejtett a bíró kiállítani uccsó emberkét egy zebrát, berbatov sztorit mindenki ismeri, nyilván fair volt, az meg pláne hogy nem hagyták egy chievoi csókának hogy bolognába igazoljon, és ezzel játékpercet vegyel el gabbiadinitól, aki nyár óta közösbe a tulajdonuk, ez megint tiszta, szal minden szép és jó a calcioban, ráadásul a bundásgecik az unicum :mrgreen:
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2012.09.29. 21:44


Több iszonyúan gyenge teljesítmény. Köztük De Rossi, aki a Samp ellen sem volt a topon...
Szerintem Florenzi volt nálunk a legjobb. Marquinhos jól mozgott jobb hátvédként, adjunk neki 90 percet, Pirist pedig küldjük vissza Paraguayba.

ZZ-hez egy kérés - az utolsó 20 perc miatt. Valamit találjunk ki, hogy mi van, ha 10 ember védekezik ellenünk, mert ilyenből lesz még rengeteg a szezonban. Ma nem ez volt a lényeg, de rossz nézni a kaputól 30 méterre keresztbe adogatott labdákat. Nem egyszerű dolog, de valamit mondhatna a fiainak, azon kívül, hogy gyorsan kell felhozni a labdát, és akkor nem felállt védelem ellen játszunk...
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fantasista76 Dátum: 2012.09.29. 21:41


Én sem érzem, hogy Rizzoli belenyúlt volna a meccsbe, nekem inkább az jött le, hogy a Juve akkor rúgott gólt mikor akart. A játék képe alapján ránk nézve hizelgő az eredmény. Ha lehet egy ilyen találkozó után, akkor Man of the Match nálunk Florenzi., a maga 30 ezres fizujával
Grande Capitano
Avatar
fantasista76
 
Hozzászólások: 674
Csatlakozott: 2006.12.19. 17:01
Tartózkodási hely: Szekszárd, Zomba

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2012.09.29. 21:40


ZZ szólt előre! Szórakoztató. focit fogunk látni! Csak azt felejtette el elmondani, hogy a sz*pó ág melyik ágán leszünk...;(
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.29. 21:40


altaky írta:a szabadrúgás és a tizenegyes is jogos volt, katasztrófa volt ez a mai meccs részünkről

streamen néztem, a tizi kivül volt wazzé, a szabi meg mire fel, ha 2 taddét egymásra teszünk, akkor se érte volna el a zebra.....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.29. 21:39


az a kibaxott 5 pont hiányzik nagyon amit a samp és a bologna ellen leadtunk........
Florenzi volt a csapat legjobbja, nálam........

Komolyan mondom hogy megnézném az urut a köv.meccsen......
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég

cron