Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.10.02. 23:03


Kiegyenlítettebbé vált a játék képe, bár a Sahtar 65 százalékban birtokolta a labdát az első félidőben

akkor ezek űrfocit játszhattak hozzánk képest
A Juventus sorozatban nyolcadik európai kupameccsén játszott döntetlent, megdöntve a Rangers rekordját.
hmmm
(by NSO)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: imrovic Dátum: 2012.10.02. 22:30


Nem is tudom melyik topicba írjam......lehet,hogy csak nekem tünt fel ha nem tolják a Juve szekerét nem is gurul annyira..(lásd BL).
imrovic
 
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2010.02.10. 15:44

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.10.02. 17:25


Képek az említett 1997-es ASR-Lazio mérkőzésről. Sajnos a szkennerem nem jó, így csak lefényképeztem a fényképeket...

Kép
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.10.02. 15:17


zsolti írta:
Ami neked Zeman,az nekem te vagy.

Túl kedves vagy zsolti, előbb Szabó Dezső, most Zeman...


Nyugi,F72,Németh Lászlót már nem fogod megkapni :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.10.02. 14:23


F72 köszönöm a kielégítő választ :D
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.10.02. 13:06


bence írta:de azt mondja meg nekem valaki, hogy lehet 3 év Lazionál lehúzott év után, kihagyás nélkül leülni az ősi rivális kispadjára?
Ja és utána 2 évvel lelécelni a ,,szeretett Romás szöveggel"...
És tőle várjuk el, hogy nem csak játékossá, hanem igazi romanistává faragja a játékosokat. Na mindegy ez egyfajta elkeseredett kötekedés a szombat esti miatt, de érdekes.


Milánóban természetes, hogy Cassano a Milánból az Interbe igazol, Pazzini fordítva... korábban sokan mások ugyanígy egyik csapatból a másikba.
Ez Rómában elképzelhetetlen. Amikor ennek csak az ötlete is felvetődött valaha, a szurkolók tiltakozása gyorsan el is hessegette ezeket az ötleteket. Amikor meg 1987-ben a szurkolók véleménye sem számított, s a dolog mégis megtörtént, meg is lett az eredménye...

Nos Zeman esete egészen más. Benne sosem látta egyik Roma szurkoló sem a rivális kispadjáról érkező edzőt. Már amikor a Foggia eredményeitől és látványos játékáról voltak hangosak a hírek felmerült, hogy a Roma kispadjára ül a cseh. Aztán a Lazio lett belőle. Zemant a Lazio szurkolói is szerették, sokan ott is megsiratták a cseh mesterrel való szakítást. A Románál meg mindenki örült neki és szeretettel fogadták. Emlékszem az első derbyre a váltás után... 1997. november 1., ezzel cukkolták meccs előtt már kér órával a Lazio szurkolókat, hogy Zeman, most a Roma kispadján ül (más kérdés, hogy pont abban az évben kapott ki négyszer a Laziótól a Roma)... Hatalmas Zeman transzparensek, kétrudasok... az egyik hatalmas, vagy 3-4 méteres zászlón Zeman gyönyörűen megrajzolt képe, ahogy éppen integet a szemközti kanyarnak, majd letépik a zászlónak azt a részét, ahol a kezével integet, s alatta a középső ujját mutogató Zeman képe bukkan elő...

Szóval nála nem számított a laziós múlt, sosem volt laziós. Különösen a hagyományos, régi labdarúgást visszasíró szurkolók benne mindig az korrupció ellen küzdő sportembert, az igazságról félelem nélkül, kendőzetlenül beszélő, bizonyos értékekért szinte egyedül kiálló megszállottat látták, aki egyedüliként küzd egy korrupt, fals világban a szisztéma, az érinthetetlen nagy urak ellen.
Ezért szerették Foggiában, a Laziónál, a Románál, Leccében vagy Pescarában.

Lecce szurkolók (itt már nem volt az edzőjük)...
Kép
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.10.02. 12:23


zsolti írta:Ami neked Zeman,az nekem te vagy.


Túl kedves vagy zsolti, előbb Szabó Dezső, most Zeman... :)
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.10.02. 05:26


feree80 írta: de mondok mást, mint ahogy nem várom el hogy minden meccset megnyerjük, vannak meccsek ahol meg nem tom elképzelni hogy nyerjük, ilyen volt az inter és most a zebrák elleni meccs is, előbbi megnyerése hatalmas katarzist váltott ki belőlem, rem hétvégén se lesz ez másképp, uis csak 1 ok van amibe kapaszkodni tudok, mégpedig az hogy idegenbe idáig, azon a nem túl sok meccsünkön helytálltunk, viszont semmi mást az égvilágon nem tudok amellé állítani, hogy nyerhetünk, nem hiszem hogy a zebrák a hétközepi tré, tompa teljesítményt a hétvégén is bemutatják, plusz ZZ meghúzta az oroszlán bajszát, vagyis 100 hogy a földbe akarnak bennünket döngölni, szal fura v sem én egy kiütést is eltudok képzeni, ha rám cáfolnak, akkor olyan katarizst váltanak ki belőlem, mint az inter elleni meccs után, rajtuk álll(meg persze a bírón!).


csak magamat tudom idézni, voltam már én is sokkal mérgesebb....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.10.01. 22:05


én speciel sokkal könnyebben vettem ezt, mint pl a samp ellenit. itt kb ezt vártam, nem ért meglepetést, sőt meccs közben arra gondoltam, hogy legalább gyorsan kivégeztek és nem kell az eredmény után futni, idegeskedni.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: altaky Dátum: 2012.10.01. 21:49


az egy dolog hogy vannak hevesebb természetűek itt is, mint mindenhol, de azt is el kell ismerni hogy rohadt nehéz megemészteni egy ilyen meccset
Tu non vedrai nessuna cosa al mondo maggior di Roma!
Avatar
altaky
 
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2008.04.28. 15:29
Tartózkodási hely: Siófok

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2012.10.01. 19:21


Tetszik, amikor egy "vénember" higgadtan elmondja a véleményét, érzéseit, aztán az "ifjú titánok" olvasnak, hallgatnak, emésztenek, és végül mérséklik indulatik, magukba néznek, és egyezző véleményt nyilvánítanak ;)
Ez az élet, csak arra lennék még kíváncsi, hogy ha a forrófejű ifjak végigolvassák korábbi soraik, mit gondolnak most, higgadtan, két nappal később?

Nem szeretnék senkit megbántani, végigolvastam minden hszt, kb anélkül tudom, ki írta, hogy megnézném a posztolót, hisz már lassan 100 éve olvasok mindenkitől, szóval a lényeg:
vérmérséklet és türelem terén SEM vagyunk egyformák ;)

De azt szeretném kérni, hogy ne törjünk pálcát ily' hamar a tervek és a csapatunk felett! Újévkor majd tisztán láthatunk, és lesz miből következtetéseket levonni!
Addig is F O R Z A R O M A!!!
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2037
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.10.01. 18:55


Én is leírom már a gondolataimat, mert a meccs után nem voltam olyan állapotban, hogy épkézláb véleményt alkossak.
Engem is az bosszantott fel, hogy ez a bundás, féreg Juventus ha akart volna 6-ot rúg nekünk minimum..
Nem az 1. félidővel van a bajom, mert benne van, hogy leblokkol egy ilyen csapat mint a Roma a negyvenakárhány bajnoki meccse veretlen ellenfél otthonában.
Az bosszantott fel ( a bosszantás szó nem megfelelő jelző az akkori idegállapotom jellemzéséhez), hogy a 2. félidőben a kb. 20%-ot beleadó Juve ellen egyedül Tottin láttam, hogy tervei vannak még a pályán...
Mondjuk az a terve, hogy ne alázzák meg a csapatát, vagy esetleg eszébe jut, hogy ki is lehet egyenlíteni. Hitetlen szarokat láttam a második 45 percben (is?)
A cserék közül Destro és Perrotta is tetszett de az említett 3 emberen kívül nincs olyan ember aki lelkiismeret furdalás nélkül veheti fel a Roma címeres mezét vasárnap az Atalanta ellen.
Mert az benne van, hogy rosszul megy a játék, az nem érdekel. De, hogy az a 11 ember pályán van, ne adjon bele mindent a szurkolókért, a klubért, és magukért, netán az edzőjükért akinek különösen fontos volt ez a meccs az nonszensz.
A manchesteri 7-1-et követően büszkén járkáltam másnap Roma mezben, de a Juve elleni meccs után az is bennem volt, hogy fog a ****-om streameket keresgélni, meg idegeskedni ezen az egészen. Megnézem majd az eredményt minden meccs után este "azt jólvan". Felőlem játszhatnának amatőrök a Seria D-ben , ha mindent beleadnak én büszke leszek rájuk. Na de ezek...
Kicsit más, kicsit kötekedés.
Én nem edzőzök, mert nem csak az ő bűne ez a teljesítmény, de azt mondja meg nekem valaki, hogy lehet 3 év Lazionál lehúzott év után, kihagyás nélkül leülni az ősi rivális kispadjára?
Ja és utána 2 évvel lelécelni a ,,szeretett Romás szöveggel"...
És tőle várjuk el, hogy nem csak játékossá, hanem igazi romanistává faragja a játékosokat. Na mindegy ez egyfajta elkeseredett kötekedés a szombat esti miatt, de érdekes.
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.10.01. 18:36


Ja,és még annyit,hogy ha te pozitív tudsz maradni,F72,akkor én (mi) is.
Ami neked Zeman,az nekem (nekünk) te vagy.
Ameddig te,addig én (mi) is.
Persze többen vannak ilyenek a fórumon,mint te,csak nem akarom egyenként felsorolni a neveket.Ilyen például a főmoderátorunk is. :wink:
Persze előbb-utóbb betelik a pohár mindenkinél.
Ám amíg nálatok nem,addig nálam sem.
Szégyen,nem szégyen,ebben a kérdésben nagyon befolyásolható vagyok.Néhány szenvedélyes gondolat,és megvakulok.
Tény,hogy néhányan (pl. Tachtsidis) az előző fordulókban "kukáztak".Kell egy fordulópont.Mondjuk vasárnap.Az Atalanta a hétvégi 1-5 után vért fog inni.Mi is.Nyerünk.
Az a baj,hogy a média-legyen az a SportKlub vagy a Nemzeti Sport-úgy tünteti föl Zemant,mint egy igazságtalan megmondóembert,és nem taglalja azt,hogy a vádjaiból eddig mennyi igazolódott be.Az ifjú ellenszurkolók szemében ő egy "kókler"-ugye Mártha Bence?-méghozzá egy "szerencsétlen kókler",aki minden taktikai érzék híján van,és csak vádaskodni tud.Még egyszer leszögezem:a közvetítés során sem Benito,sem Puzsér nem alázta a Romát,de a szeretett Juvéjukkal kapcsolatban elfelejtették megemlíteni a bűnöket:nem nagyon beszéltek játékospiaci manipulációról,tömegnövelő szerekről és bíróküldésről...
Mindegy,szétaláztak minket.
De a farkas mindig széttépi a zebrát.Legalább címerszinten.Egyszer majd a pályán is.
A k.rva mindenit,HAJRÁ ROMA!!!
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.10.01. 18:23


Ááá,quadraro...
Amikor írsz,mindig úgy megszeretem ezt a csapatot :D
Aztán hétvégén tépem a hajam...
De semmi gond,mert hétközben újra írsz,és újra megszeretem őket :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.10.01. 13:16


lucifer0013 írta:ő a kommentátor? nem is tudtam

a stúdióban volt

F72: szép és jó írás
Én egyértelműen Zeman mellett teszem le a voksom. Ha Daniele így játszik, akkor kispad, majd City.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.10.01. 12:48


Mérkőzés után enyhe kis feszültség volt bennem, úgy gondoltam, hogy se olvasni, se írni nem szeretnék semmit. Ki is kapcsoltam gyorsan mindent. Tegnap este kezdtem el végigolvasni az újságokat, fórumokat. Ezer dolog forog a fejemben. A legjobban persze az zavar, hogy pont a számomra talán legellenszenvesebb, bundás, doppingos, arrogáns genny csapat ellen lett megalázva a Roma.

A mérkőzés katasztrófa volt. A harmadik gól után eszembe jutott Zsolt néhány nappal korábbi hozzászólása, amiben emlékeztetette rá, hogy nehezen emésztettem meg a Manchester elleni 7-1-et. Na a szombati meccs első félidejében benne volt egy újabb hasonlóan szégyenletes 7-1... A szörnyű, hogy három forduló alatt lett mennyből a pokol. Inkább 5 félidő alatt...

Ami egészen biztos, hogy probléma: nincs a Romának egy igazi tulajdonosa. Nem is tisztázottak a viszonyok, ki hoz döntéseket, ki miért felel. Nincs egy elnök, aki 24 órában ott van a csapat mellett, ha kell dicsér, ha kell kritizál és számon kér, ha kell erőt ad… Ezt nyilván a játékosok is érzik. Most állítólag majd elutaznak az amerikaiak Rómába, hogy érdeklődjenek, ugyan mi van a csapat háza táján...

Amit Zeman számlájára írok: ő mindig is annak a hírében állt, hogy ha nem kap meg senkit azok közül, akiket ő kért a nyáron, akkor is csöndben van, neki jó lesz a harmadik, negyedik számú jelölt is egy-egy posztra... Vasárnap Taddei mint jobbhátvéd tragédia volt (mint bal is). De valamiért mégis ő játszott és nem Piris... majd játszott jobb oldali védőt a 18 éves, egyébként középső védő Marquinhos... Zeman valószínűleg túlzottan hisz a játékosaiban is és abban, hogy az ő elképzeléseit képesek megvalósítani. Valószínűleg a saját elképzeléseiben is túlzottan hisz. Láttam már néhányszor a csapatait játszani, a szombatinak semmi köze nem volt egy Zeman csapathoz, inkább hasonlított LE tavalyi csapatához. Fizikális fölény, egész mérkőzésen letámadás, két labdaérintésből hosszú előre passzokkal két pillanat alatt az ellenfél kapuja elé érni, ahol létszámfölénybe kerülni, helyzetet kialakítani... Vasárnap ebből talán 3 percet láthattunk a második félidőben. A tavalyi Pescara nemes ellenfele lehetett volna a Juventusnak, a mai Romát megalázták...

A Romanista a vasárnapi címlapján három játékost emelt ki (bár túlzás kiemelésnek nevezni, inkább akik elfogadhatót nyújtottak): Florenzi, Castan, Destro... Érdekes, mind a hárman új igazolások. Érdekes a köztudottan Roma szurkoló edző Serse Cosmi véleménye is: „Azt láttam, hogy csupán egyetlen játékos hajtja végre Zeman elképzeléseit, Florenzi.” Maga Florenzi pedig mit mondott a találkozó után? „A csapat kb. 10 %-át csinálja annak, amit Zeman kér tőlünk…

A legnagyobb csalódás számomra (meg olvasva a többi újságot, fórumot, hozzászólást még sokak számára) De Rossi. Sokan a szemére vetik, hogy míg a válogatottban a lelkét kihajtja, addig a Roma mezében 3-4 éve gyakorlatilag árnyéka korábbi önmagának, lézeng a pályán, hosszú, ötlettelen előreívelt labdái rendre pontatlanok, vagy csak oldalra passzolgat. Mindezt évi 6 millió euróért. Persze a szurkoló érzelmileg elfogult, mert római és Roma szurkoló. Ezért ha róla van szó, könnyebben felejtünk, könnyebben megbocsájtunk, érzelmileg döntünk. Racionálisan nyilvánvalóan el kellett volna adni őt a nyáron annyi pénzért. Mert a Romának az utóbbi négy évben nem volt olyan nagyon a hasznára. Érzelmileg persze máshogy látom... Ha valakinek csendben kell volna maradnia a Juventus elleni mérkőzés után az pont ő volt.
Egy érdekes elemzés szerint De Rossi Zeman ellen játszik, számára nyűg, amit a cseh kér tőle. Az írás azzal fejezi be, hogy Zeman előtt két út van, vagy most nincs tekintettel nevekre és hierarchiákra és De Rossit azonnal kihagyja a következő találkozón, vagy De Rossi újra játszik, de akkor a cseh gyenge és veszít. Feltéve, hogy egyáltalán van-e alapja a felvetésnek, az ember ilyenkor melyik kezét harapja meg? Tudom, a legtöbben érzelmileg nem ragaszkodnak Zemanhoz, én igen. De De Rossihoz is. Viszont leginkább azért mégiscsak az AS Romához.

Kép
Másik észrevétel, ami elgondolkodtató (ezt is többen megjegyezték és a csapat, főleg az öregebbek szemére vetették): a fejjel nagyobb Bonucci összeakaszkodik Florenzivel… a Romából pedig nincs egy játékos sem, aki odalépne a kicsi Florenzi mellé és valami erőt demonstrálva elküldeni a Juventus játékosát a melegebb éghajlatra. A karakter hiánya, az egymásért kiállás hiánya…

Kép
Az pedig nyilvánvaló tény, a Juventus jelenleg erősebb csapat, mint a Roma. Emblematikus ez a kép a kispadról... Ha Perrotta nem lenne ott, akár egy ifi csapat kispadja is lehetne… 17, 18, 20 éves gyerekek. A másik oldalon Isla, Lucio, Bendtner, Quagliarella, Asamoah, Giovinco...

Nyilván a szerelem vak. Róma, AS Roma, Zeman, De Rossi... nekem mind érzelem. Vívódik bennem az érzelem és a ráció. A csapat nagyon fiatal, a játékosok többsége a nyáron érkezett, a cseh csapatai október, novemberben szoktak szárnyalni... Szóval szeretnék hinni abban, hogy ebből lehet még mindezek ellenére valami jó. Hogy októberben a csapat szárnyalni fog, jön 16 pont a következő 6 mérkőzésen és újra az Inter meccs utáni hangulat lesz úrra a honlapokon, újságokban.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.10.01. 12:47


ő a kommentátor? nem is tudtam
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.10.01. 12:23


benito
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2012.10.01. 07:19


Trigoria írta: hogy a tv-ben semmi ilyet nem mond, itt meg fikázza Zemant
persze érthető, és megteheti...

mert ki volt a tévében?
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2012.09.30. 21:54


Én csak olyan hsz-t láttam, aki azt mondta, hogy próbáljuk ki az urut is a kapuban. Én mindig megvédtem Steket, de a másik srácot is ki lehet nyugodtan próbálni, max bebizonyosodik, hogy védelem nélkül szar kapusnak lenni :) És a játékidő sem ártana már az úriembernek. Destro majd áttöri a gátat és szerintem jobb lesz, én Castannal elégedett vagyok (nem világklasszis na de nálunk ki az? :) . Jobb bunkóba gondban vagyunk, mi ezt tudtuk már a nyáron is. Egy kérdésem lenne: reálisan, elfogultságot félretéve ki gondolta komolyan, hogy megverhetjük őket? Én nem. AZ szomorú, ahogy megvertek minket, de ugyanúgy 0 pont jár a 0-1ért is. Én őszintén leszarom, hogy mit csinálunk a juve ellen, verjük meg az atalantát, a bolognát, a parmát, a pescarat, a palermot, meg az ilyen csapatokat. Ezért imádkozom már régóta. Nem az a baj, hogy ha egy papíron erősebb csapattól kikapunk, hanem az, ha egy hivatalosan gyengébbet nem verünk meg. Lehet itt szidni a taktikát, én személy szerint szeretem, hogy hamar letámadunk, fárasztó, meg kiismerhető,de ez a játékrendszer számomra nem "összevissza rohangálás", sokkal jobban látszik, hogy mit akarunk, mint tavaly. Sabnak meg annyit mondok, hogy tessék védőket igazolni, olyan kalibereket, mint mondjuk Balza. Ha már taktika,én néha a 3 középpályást érzem kevésnek, nem teljesítményben, hanem számszerűen. Én hiszek abban, hogy nem lesz rossz ez a csapat, idén a 4-5ik hely számomra a realitás. (Apropó a samppal amúgy a napoli is nagyot küzdött, nagyon jól tömörülnek, persze ellenünk eggyel kevesebben voltak)
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Scrym Dátum: 2012.09.30. 20:30


Valóban, rúghatná más is a bőrt a csatársorunkban, mondjuk Messi, vagy Higany! :)
Komolyra fordítva, többen vélekedtek már úgy, hogy nem jó, meg más kéne (kellett volna /JS/) helyére. Azért szerintem annyira nem megbízhatatlan, és ebbe a Roma-ba BŐVEN belefér. Nem kapusposzton vannak problémáink, máshol kéne bizonyítani.
AS Roma per Sempre!
Avatar
Scrym
 
Hozzászólások: 465
Csatlakozott: 2007.03.12. 09:19
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.30. 18:51


nem küldte senki Stekket a világ végére (bár nem olvastam minden hszt)
tegnap egész jól védett
de ettől még védhetne akár más is

http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... zarszeken/
2. Tömjük be Zeman pofáját

mondjuk igaza van mindenben, de valahogy visszás nekem, hogy a tv-ben semmi ilyet nem mond, itt meg fikázza Zemant
persze érthető, és megteheti...
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Scrym Dátum: 2012.09.30. 17:54


Előre leszögezem, a tagnapi meccset nem láttam (hála annak a magasságosnak), de azért azt erősnek tartom, hogy Stekket küldjük a világ végére. Tény, hogy mostanában hibázott, nincs épp top formában, de mondjatok már olyan kapust aki 100% mindig, mindenhol! Azért ne felejtsük már el, hogy miket védett tavaly.
Ennyire rég volt már, mikor egy Doni védett a kapuban?! Ég és föld!!!! Nehogy már a kapusunkat küldjük el mikor ott vannak a csoda csatáraink meg a támadó taktika?!?!?!? És akkor hol vannak a gólok?!
Buffon, JS, Cassias, stb., egy két hiba és már egyből takarodó?!?!?! Akkor szerintem nem is kéne másik kapus, mert tökéletes kapus nincs. Mindenkinek lehet rossz időszaka, örüljünk annak amink van. Ja és azt el is felejtettem, hogy védelem sem árt a kapus elé.
AS Roma per Sempre!
Avatar
Scrym
 
Hozzászólások: 465
Csatlakozott: 2007.03.12. 09:19
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.30. 17:33


DONI 19 írta:Atalanta ellen lesz-e római győzelem? Nem egészen vagyok erről meggyőződve...


szigorúan hazai pályán volt már egy elvezetett, elnézett, elcsalt döntetlenük, egy agyonnyert meccsünk, amit felkínáltunk a bolognának, plusz egy olyan meccsünk ahol nem tudtuk feltenni az i-re a pontot, vagyis képtelenek voltunk berúgni a 2dik gólt, ha a történelem nem ismétli önmagát, még így is számtalan forgatókönyv megeshet a köv.hazai meccsünkön, de nekem személy szerint mindegy hogy látványosan, szenvedve, elcsalva, kamutizivel, lesgóllal, megérdemelten, nem megérdemelten, ötlettelenül, sziporkázva, 10 emberrel, vagy 9 ellen, de gyűjtsük be végre azt a kibaxott 3 pontot. :wink: :)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.09.30. 16:15


2. hely

csak, ha cavani/hamsik huzamosabb időre lesérül...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég