Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.12.09. 09:33


ha ez számít vmit is, Totti a gazzellától 9est kapott :) ilyen se sűrűn szokott előfordulni

221.JPG
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8251
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.12.09. 09:22


Tegnap három mérkőzést befolyásoló játékvezetői hiba volt. Hogy mégse befolyásolták az eredményt, az csak a Román múlt, mert hengerelt.
Zavar az elképesztő mennyiségű elpuskázott helyzet is. Osvaldo 8 gólos, Lamela 8 gólos, Destro 4... de ha ezek a fiúk kicsit jobban koncentrálnak a befejezéseknél, ma 16 gólosok és a Romának 8-10 ponttal többje van.

Volt a héten egy szavazás, hogy ki milyen középpályát szeretne. Sajnos a Florenzi, Bradley, Tachtsidis hármast nem lehetett választani (milyen objektív felmérés, Moggi-barát szarkeverő római sajtó objektív felmérése...), de én reméltem, hogy a mester velük kezd. Így is lett szerencsére. A görög meg tudja egyből játszani a labdát előre, nemcsak oldalra passzol, hanem előre. Ha 10 indításból nemcsak 6 fog saját emberhez menni, hanem 9, akkor klasszis lesz. De ugye ő is csak 21 éves. Bradley az előre játékban valóban gyengébb, de elképesztő mennyiségű labdát szerez, szerel, robotol, már az ellenfél térfelén megállítja a támadásukat.

A csapat lelke Totti. Ez a Roma Zeman és Totti Romája. Totti két éve, amikor megkérdezték tőle, hogy melyik edzővel volt a legjobb együtt dolgozni a pályafutása során, egyből a csehet mondta. Zeman első római útja alkalmával még az idény kezdete előtt Tottival elment vacsorázni, erről akkor sokat írtak az újságok. Nyilvánvaló volt, hogy ők nagyon tisztelik egymást és nagyon hisznek egymásban. Totti fizikálisan és lélekben is kivirult Zemannal, és az ő hitük és akarásuk szerencsére szemmel láthatóan kezd átragadni az egész csapatra is.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: calderoni Dátum: 2012.12.09. 08:51


az nso-n van egy összefoglaló, amiben az oldalsó kamera képét mutatják, abból kiderül, hogy volt-e les. hát volt. az elrúgás pillanatában 4-en voltak lesen, köztük Gonzalo, aki középre fejelte a labdát. egyébként meg mindegy, csak az a történeti hűség... :mrgreen:
Avatar
calderoni
 
Hozzászólások: 1267
Csatlakozott: 2005.07.26. 10:46

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2012.12.09. 01:17


Osvaldo: első helyzetét bepöccintette. Így kell ezt Mattia fiam!

mármint Pablo :lol:

Gólok:
http://www.asromastreaming.net/2012/12/ ... -08122012/
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3922
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.12.09. 01:03


bence: nekem még nem lőtt így le hszt írás közben, de néha ctrl c és meg van mentve

nos, tvn néztem a meccset, aztán megvártam amíg mindenki kiírja magából itt amit ki kell, és végigolvastam 9(!!!) oldak hszt! :)

Óriási meccs volt! Már ami a szórakozást illet.
A Sportklubnak nagyon hálás dolog minket választania. Sokat leszünk még képernyőn ebben biztos vagyok :)

Sajnáltam hogy nem játszik Jovetic, és Pizza, mert akkor lett volna nekem igazi rangadó, de hát így is jó volt ez nekünk.
Zemanlandia ismét kinyitotta kapuit.
Engem idén semmi más nem érdekel továbbra sem csak a 90 rúgott gól! :) Ahhoz pedig termelni kell. Hát termeltünk ma is (és még mennyit lehetett volna).

Gojko Mitic: Én védtem és szerettem a legjobban az első meccsei után, de sajnos azt kell látnom hogy bizonytalan. Ma is hibázott vagy háromszor elég nagyot. Az hogy ziccer véd csodálatos dolog, de erre mondják hogy bravúrkapus. Nem értem Zeman mit látott benne. A taktikánkba nem passzol jobban bele mint a többiek, nincs olyan mutatója amiben jobb mondjuk Steknél. Teszem hozzá Stektől sem voltam soha elájulva, ezért is szeretném Lobontot látni a kapuba. Ettől még uru a lelkem, így Trigopozitív :)
Ja, amúgy annál a ziccervédés előtt pont az a helyzet volt, ahol a védőnk helyébe kivételesen bevállaltam volna a piros lapot és felvágom a csatárt! Szabi és kihúzzuk. Persze az élet őt igazolta.

Piris: nálam egyre jobb. Nála látszik, miért akarta őt Zeman! Támadásban kombinatív. Felér, gyors. Védekezésben lassan alakul, de mivel támadófocit játszunk, ezért már kezdem megszokni őt. Ja és ő tud beadni!
Castan: ma nem igazolta az eddigi jó véleményeket róla, de szeretjük
Marcos: na igen. a legnagyobb kincsünk lehet a srác
Balza: ahogy már mások és én is leírtam minden forduló után: istentelen futómennyiség, technika nulla

Taxidísz: nem szeretem, nem szeretem és nem szeretem. Nem volt rossz pedig.
UFO: védekezésben nagyon kell, de támadásban hulla gyenge - erős kettősség
Florenzi: valóban nem láttuk az első félidőben egyáltalán, de valszeg azért mert üldözte hajtotta az ellent (az én prototípusom a láthatatlan kzpás-ra Halmai exválogatott, "a szürke eminenciás")
Pjanic: parádés volt ma. EZÉRT kell a Barcának ha tényleg kell. MEGTARTANI!
Perrotta: eskü nosztalgikus érzéseim vannak amikor a pályán van.
DDR: írtam havernak meccs előtt hogy az 58. percben fog pályára lépni. 5 percet tévedtem. :wink: :) Nálam ő a kezdő a középpályán amikor épp józan az agya - ez nem is kérdés. Vele érzem azt hogy van súlya a kzp-nak.

Összességében egy támadó szellemű csapatban egy védekező szellemű, védekezésben jó, támadásban kevésbé jó középpályát látok hétről hétre, akik rombolásban kiválóak, technikailag aligha. Nem nagyon van jelenleg más alternatívánk persze.

Totti: szót se érdemel :D Azt mondjuk érzem rajta, hogy egy egy sprint után hirtelen irányváltásnál, fékezésnél már nemfiatal. De hogy az állóképességének köze van Zemanhoz jelenleg az ziher.
Destro: na igen, Destro. Óriási előnye hogy simán helyzetbe tud kerülni. Gyorsabb Oszinál, ügyesebb is. Ma viszont pokoli volt a kapu előtt. Még a Tottinak adott gólpassza is úgy jött össze, hogy a saját ziccerében nem tudta rendesen átvenni a labdát, ami lemaradt a lábai között! Ettől függetlenül benne érzem a jövőt. Lehet, hogy ha az elsőt belövi utána a többit is.
Osvaldo: első helyzetét bepöccintette. Így kell ezt Mattia fiam!
Konklúzió: Addig jó, és addig örüljünk, amíg azon megy a téma, hogy melyik csatárunk a jobb! :wink: Én örülök neki, hogy mindkettőjük (Oszi és Destro) bevethető, és hozza magát nagyjából amikor kell.

Grazie Roma!

Hiába mondjátok (én is) hogy tiszta piros volt az a taposás, ha egyszer egyik vakparaszt bíró sem látta. Nehéz elhinni, de előfordulhat hogy tényleg nem látták. Nem tudta miért van kakaskodás és igazságos akart lenni egy-egy sárgával. Elnézte, előfordul. Majd eltiltják utólag. A baj hogy miért mindig a mi meccsünkön van ilyen? :?:

Totti nagy dugójánál nem értettem a kapusukat. Se kiütni nem akarta, se megfogni, csak odarakta a kezét, azt is rosszul
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27932
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma24 Dátum: 2012.12.09. 00:17


Istenem ha még ehhez az előre játékhoz tudnánk legalább egy olyan védekezésbe visszarendeződést csinálni, mint 2-3 éve a Barcelona tudott, isten csapatunk lenne, így azt kell mondjam a támadófoci istenei vagyunk, állandó gólszag van a pályán amikor játszunk, megalkuvás nélkül nyomul mindenki előre, hát igen egyszer-egyszer becsúszik a hiba és azonnal gólt kapunk belőle, de százszor inkább nézem ezt, mint a Ranieri féle 10 perceket a szögletzászlónál ;)

Nálam Totti tudjátok h félisten kategória és én voltam mindig aki védte és védem most is, de azért összességében ma annyira nagyon jól nem játszott, legalábbis sztem, talán a legtöbb támadásunk rajta akadt el, vagy azért mert eladta (pl az első 20 percben nem volt jó passza) vagy azért mert megszerelgették (folyamatosan pörölt a bíróval ezek miatt ha emlékeztek, egy csomó vélt v valós faltot nem kapott meg). Voltak káprázatos megoldásai én nem mondom h nem, pl az assist Osvaldonak, de rengeteg hibával játszott sajnos. Viszont az h 36 évesen még mindig ő az alfája és omegája a Roma támadásainak, az megsüvegelendő, azonnal őt keresték a srácok h merre jár a pályán, és bírja erővel, elképesztő a manusz!

Szegény Destrot sajnáltam nagyon, kimaradt az első orbitális ziccer, nem is egészen az ő hibájából, utána 10 perc alatt kimaradt még 3 ahogy az lenni szokott :D :(

Pjanic volt a meccs embere, legalábbis nálam, no meg Bradley, a mandró ha nem tempózott le ma is 15 kilométert akkor egyet se :D Csak neki is annyi volt a rossz megoldás mint égen a csillag!
Kábé 15 nagy helyzetünk volt, szenzációs :D a SK egyszerűen annyit mondott az esti sporthíradóban: A szezon meccse Rómában :D
Miénk a Scudetto!
Miénk a Champions League!
Miénk az Olasz Kupa!
Miénk minden: mert miénk Totti!
Avatar
ForzaRoma24
 
Hozzászólások: 1013
Csatlakozott: 2006.10.13. 15:57
Tartózkodási hely: Karancsalja

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.12.09. 00:09


Bár van Balzáról és Pisiről is mit írnom, de sokkal fontosabb, hogy most egy olyan meccset nyertünk meg, amit élvezet volt nézni 60-65 percig. És a végén is a szívroham mellett jött egy éltető gól is. Szeretem ezt a Roma-t, szeretem, hogy izgulok és élvezem a meccseket, nagyon várom a következőt, és örülök, hogy 6 forduló óta (a holnapi meccsektől függetlenül) mi szerezzük a legtöbb pontot.
...
Ráadásul jó Roma szurkolónak lenni, amikor pl az origo-t nézi az egyszeri internetező! :D

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... dezte.html
Corso22
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.12.08. 23:47


GrazieRoma írta:
bence írta:Ezt nem hiszem el.. Életemben először rászánom magam, hogy írjak egy értékelést a meccsről minden játékost elemezve, erre nem küldi el, és odaveszett az egész.. Pedig szívemet-lelkemet beletettem :D
Na mindegy ezt az estét semmi sem ronthatja el!
Gyönyörű győzelem. :magica:


Ne csuggedj, jartam mar igy en is. Szivesen elolvastam volna, de asszem ha tul sokaig nem kattintasz, akkor a rendszer automatikusan kileptet, es ujraindul / mi meg elbukjuk az addig leirtakat.

Hosszu irasaimnal nekem is elofordult mar / amugy rem idegesito, mert a legjobb gondolatok vesznek oda. :)


Pontosan :D De megpróbálom újra ez a meccs megéri ezt az áldozatot, hogy leírjam még egyszer.
Goicoechea: 3-2-nél az a védése nagyon fontos volt, kicsit még bizonytalan szerintem.
Piris: Meccsről meccsre jobb, védekezésben is egyre megbízhatóbb.
Marcos: Nálam ő a szezon egyik legnagyobb felfedezettje. Dinamikus, olvassa a játékot, ma is jól mozgott.
Castan: Az eddigi teljesítményéhez képest kicsit visszafogott volt, de egy átlagot így is hozott.
Balzaretti: A szokásos 90 perces robotolást láthattuk. Capitano nagyon érzi neki a zsugákat, ha kicsit jobban tudná középre
tenni minimum 8 gólpassznál járna
Taxi: A gólján kívül semmi érdemleges, de fontos gól volt. (Én neki adom :) )
Bradley: Megmondom őszintén nem örültem a kezdetésének, de kellemeset csalódtam. Támadójátékban van hova
fejlődnie, de jól mozgott.
Florenzi: Az első 10 percben észre se vettem, hogy a pályán van, utána ,,felvette" idény eleji jó formáját.
Pjanic: Nagyon élt a jobb szélen. Totti mellett ő a támadásainak az esze. Érdekes, hogy ez a 2 ember játszott most ugye
szélcső csatárt.
Destro: Na róla nehéz eldönteni, hogy, hogy játszott.. Sokkal könnyebben kerül helyzetbe mint Oszi, de képtelen berúgni
azokat.
Totti: Fantasztikus! Az elején megijedtem, mert neki is volt egy-két rosszabb megmozdulása, de elképesztő amit ma
művelt a pályán. Ejj, ha 5-6 évvel fiatalabb lenne!
A cserék most tényleg észszerűek voltak, és jól is szálltak be a meccsbe.

Egyetlen dolog amit nem értek az a kb. 5(!) méteres mélységi felpasszok a háttal álló társnak, nyakán a védővel. Ezeket a labdákat 60-70 %-ban eladjuk. És mondjuk egy Dormund vagy Real alsó hangon mennyi 3 tudna rúgni ebből.
De hát nem velük játszottunk :D
Forza!!
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.12.08. 23:23


Bradleynek leginkább akkor volt baja, mikor meg kellett indulni, és mondjuk keresztbe kellett passzolni, vagy ívelni, ezt leszámíítva teljesen rendben volt a játéka, és sokkal labdabiztosabbnak érzem, mint a görögöt, akinek ugyen vannak remek meglátásai és passzai, csak ritkán, Balza küzd, hajt, de szintén sok hibával teszi.....

Most látva Viviano ahogy mellényúlt Totti löketének, és azt nagyonn hibának minősíteném, mint Gojko tett az öblítők ellen......

Amúgy ez után a meccs után tényleg "kellemes" gondjai lesznek ZZnek ami a csapat összállítását illeti, ettől kellemesebb csak azt lett volna, ha balfax Destro is beköszön vagy 2x. :)

Gojkora visszatérve, a gólokról nem tehetett, és annyira nem is gáz, de jó lenne Steket viszontlátni, én őt egy pöttyet magabiztosabbnak és határozottabbnak érzem, plusz kevésbé hajmeresztő dolgokra képesnek.....
mondjuk Gojko azért védett két qrva nagyot.....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8251
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.12.08. 23:18


Ezt nem hiszem el.. Életemben először rászánom magam, hogy írjak egy értékelést a meccsről minden játékost elemezve, erre nem küldi el, és odaveszett az egész.. Pedig szívemet-lelkemet beletettem :D
Na mindegy ezt az estét semmi sem ronthatja el!
Gyönyörű győzelem. :magica:
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.12.08. 22:55


de hogy ellent mondjak magamnak, ez nem Siena, Pescara féle meccs volt, hanem ZEMANLANDIA, az meg ezzel jár, wazzé.... :)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8251
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2012.12.08. 22:54


Én már csak ZZ nyilatkozatára vagyok nagyon kíváncsi... meg visszamutatást az első fios gólról... Meg Marco lesgóljáról is!
Amúgy szerintem is jól játszott. Castan sem sokkal jobb nála. Csak bár fejlődne továbbra is ... Nem kéne elszállni ilyen fiatalon
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3922
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.12.08. 22:53


GRAZIE ROMA!
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2012.12.08. 22:51


feree80 írta:Tényleg minden dicséretet megérdemel a csapat, de ne gondoljuk hogy a védekezésünk jobb lett, dehogy :!: 3 gyenge ellenfél után jött egy erősebb, és uazok a hibákat elkövettük mint korábban, ilyen gólokat normális csapatok nem kapnak/ nem rúgatnak az ellennel, viszont ma olyan gólt nem kaptunk, amire meg azt mondanám, no az ilyen benne van a játékban.


Erre gondoltam én is...Hogy ilyen gólokat nem szabad kapnunk. És főleg nem egy ilyen csapattól....Nem minősítem a Fio-t csak a mai játékára gondoltam...
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.12.08. 22:48


Tényleg minden dicséretet megérdemel a csapat, de ne gondoljuk hogy a védekezésünk jobb lett, dehogy :!: 3 gyenge ellenfél után jött egy erősebb, és uazok a hibákat elkövettük mint korábban, ilyen gólokat normális csapatok nem kapnak/ nem rúgatnak az ellennel, viszont ma olyan gólt nem kaptunk, amire meg azt mondanám, no az ilyen benne van a játékban.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8251
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fantasista76 Dátum: 2012.12.08. 22:46


A sors igazságtalansága lett volna, ha nem legalább kettővel nyerjük ezt a mecset és mégis a vége előtt a Fionak voltak ziccerei. Marcos, Pjanic, Totti kiemelkedtek a mezőnyből. Destro pedig tényleg pöcs volt a 2. félidőben, mindettől függetlenül helyzetbe is kell tudni kerülni, majd jönnek a gólok is. Szép volt fiúk, fel az ötödikre!
Grande Capitano
Avatar
fantasista76
 
Hozzászólások: 674
Csatlakozott: 2006.12.19. 17:01
Tartózkodási hely: Szekszárd, Zomba

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2012.12.08. 22:44


A sporik ténykedését nem kommentálnám...A kapott gólokat sem, és a Fio kapusának a teljesítményét sem...Azt hiszem érthető okokból....:D
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.12.08. 22:42


gyomorideg detto, jó meccs detto, szerintem a két leggyengébb Taxi és Destro, de kinek a pap kinek a papné...
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: uglykidjoe Dátum: 2012.12.08. 22:42


És a lőtt gólok miatt kapaszkodhat a Juve.
uglykidjoe
 
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2010.08.29. 03:44
Tartózkodási hely: Gyula

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2012.12.08. 22:40


Hát ez fantasztikusan jó meccs volt!
Bradley volt a leggyengébb szerintem
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3922
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.12.08. 22:40


Ha semlegesként néztem volna ezt a meccset, akkor sztem életem egyik legnagyobb, legjobb meccse lett volna, viszont Roma szurkerként végig gyomorideg kerülgetett, ezt nagyon megérdemeltük, és az eredmény nem is tükrözi hűen a 2 csapat közti különbséget ezen a meccsen.

Grande Magica Roma!
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8251
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2012.12.08. 22:38


Gyerekek 90. perc és Totti zakatol a labdával! Amit ebben az évben le tesz az asztalra, az mindent felülmúl!!!!

Én simán odaadnám neki az év Olasz futballistája díjat!!!!
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2012.12.08. 22:37


Alig 10 perce mutatták a statisztikát kb. 10x rúgtunk kapura, de másik 10 száz százalékos helyzetet packáztunk el. Ennyi helyzettel a Juve bajnokságot szokott nyerni...
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: uglykidjoe Dátum: 2012.12.08. 22:34


Köszönjük Oszi!
uglykidjoe
 
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2010.08.29. 03:44
Tartózkodási hely: Gyula

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2012.12.08. 22:34


EZAAAAZZZ!!!!!!!
Most már több gólt SENKI NE RÚGJON!!
Bejön a tippem:D ha így marad az eredmény:P hehe:P

Ráadásul pofátlanul a lába között:D :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xaba 2012.12.08. 22:34-kor.
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3922
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég