Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2013.02.11. 00:41


Nem igazán győztél meg. Petkovicnak és Conténak is volt játékosi pályafutása, míg AA-nál ilyenről se lehet olvasni (természetesen elnézést, amennyiben tévednék). Persze lehet, hogy be fog válni, de ennyi erővel kiírhatunk egy álláshirdetést is, hogy akinek van kedve jelentkezhet a csapathoz egy hónapra, hátha bejön. Vagy inkább megpróbálhatnánk olyan edzőt hozni végre, akinek élvonalbeli tapasztalata van és már bizonyított valamit.
És itt igazat adok Baldininek, hogy Blanc jó lenne erre a feladatra, de szerintem csak abban a helyzetben, ha még ebben a szezonban jönne. Nézzük meg mit tud kezdeni ezzel a játékosállományokkal, mielőtt még pár milliót adunk a kezébe, hogy vegyen akit akar. Ha év végére van valami fejlődés az orra alá dugni egy újabb szerződést, ha nincs akkor ráérünk keresgélni és elhozni bielsa-t vagy pellegrini-t vagy valakit akinek van tapasztalata és nem újabb lajosokkal kezdeni.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.02.10. 22:36


érdekes, hogy szigorú szabályokról beszél aa, az rendkivül fontos a csapat életében, hogy nehogy valaki is egy percet is késsen, de közönyösen figyeli, ahogy nem az előre lebeszélt játékos lövi a tizit. figyelembe véve a kivitelezést, meg egyenesen vicces...

és igenis az a kimaradt tizi volt a döntő pillanat.
persze megértem, hogy próbálja levenni a terhet oszi válláról, dehát pont, hogy ő kereste magának a bajt.

(Egyedüli kivétel, aki az évek során különböző bajnokságokban, szinte 2 évente más csapattal bizonyított, az Mourinho. Ő jó lesz? Vele eddig 2-3 év alatt mindenki bajnok lett.)


viszont úgy néz ki, ez forditottan is igaz: 2 évnél tovább nem bir egy csapattal.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2013.02.10. 22:28


mcsabi írta:Én nem ez alapján a meccs alapján ítélem meg AA-t, hanem hogy egy 60 éves fószer, aki serie c-s csapatok élén volt vagy éppen másodedzősködött. Ha akkora nagy koponya lenne, azért már párszor rábízták volna a csapatot, vagy ajánlottak volna neki máshol melót de senki nem tette és ennek vszeg oka volt...


Antonio Conte (Juventus, jelenleg első hely, oké ő csak 43 éves):
2006–2007 Arezzo
2007–2009 Bari
2009–2010 Atalanta (fél év után elküldték)
2010–2011 Siena (2. hely a Serie B-ben)
2011– Juventus

Vladimir Petkovics (bugyikék középcsapattal, 3. hely, 49 év):
1997–1998 Bellinzona
1999–2004 Malcantone Agno
2004–2005 Lugano
2005–2008 Bellinzona
2008–2011 Young Boys
2011–2012 Samsunspor
2012 Sion
2012– Lazio

Ezek komoly csapatok voltak? A Juve és a Lazio meg merte húzni, hogy nem Guardiolát igazol. És így is működik.

Soha nem tudhatod, hogy valaki be fog-e válni vagy sem. (Egyedüli kivétel, aki az évek során különböző bajnokságokban, szinte 2 évente más csapattal bizonyított, az Mourinho. Ő jó lesz? Vele eddig 2-3 év alatt mindenki bajnok lett.)
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2013.02.10. 21:56


Én nem ez alapján a meccs alapján ítélem meg AA-t, hanem hogy egy 60 éves fószer, aki serie c-s csapatok élén volt vagy éppen másodedzősködött. Ha akkora nagy koponya lenne, azért már párszor rábízták volna a csapatot, vagy ajánlottak volna neki máshol melót de senki nem tette és ennek vszeg oka volt. Ennél a csapatnál 2 éve hangsúlyozzák, hogy scudettora esélyes csapatot akarnak építeni. De azt nem értem, hogy mi abban az építés, hogy kineveznek májusig valakit akitől aztán elveszik a karmesteri pálcát. Ez a szezon elment, lássuk be nem lesz ebből se bl, se el. Akkor meg miért nem adják át az irányítást olyannak, akiben bíznának jövőre is, és akkor nem az lesz hogy decemberben megint rájönnek, hogy rossz ember kapta meg az esélyt.
Így meg most mi lesz? Van egy fószer, akivel befejezzük a szezont a 10+/-3 hely környékén. A játékosok minek hajtanának, hiszen 3 hónap múlva úgyis más jön, annak kell majd bizonyítaniuk. Új játékosok nem jönnek nyáron, hiszen akkor jön egy új edző, akivel ismét rizikósan vágunk bele a szezonba. Ha most jönne Blanc (de jobb lenne valaki jobbat elhozni) akkor elkezdődne egy építkezés és lenne valami tényleges koncepció amivel ide lehetne csalogatni pár játékost.

Vagy valaki tényleg elhiszi, hogy AA itt marad a következő szezonban is ezen a poszton? Mert ha Baldiniék ezt tervezik, akkor jobb ha először ők mondanak le.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2013.02.10. 21:39


Sajnálom, hogy nem láttam a meccset. Megnéztem az összefoglalót és olvastam a hozzászólásaitokat.
Első félidő után pozitív összkép, majd játékosok hibáztatása, edző hibáztatása és a játékosigazolási politika hibáztatása. Mindez felváltva. Most akkor mi a gond? Vagy mindenki mást lát a dolgok mélyén?

Van aki szerint az edző hibás? A válogatott meccsek miatt AA-nak volt 3 napja többnyire fáradt és nem túl vidám gyülekezettel. Nem ő készítette fel őket nyáron és ez volt az első meccse idegenben az egyre stabilabb Samp ellen. Az eredményben semmi furcsa nincs. (Hét közepén írtam, hogy most két vereség simán benne van. Samp stabil, Juve meg első, mi pedig széthullottak vagyunk és formán kívül.)
Egyébként váltsunk meccsenként edzőt?

Játékosok? Nem hiszem, hogy top formában vannak, bár pont Pjanic más teljesítményt nyújtott szerdán. Ráadásul sok játékosnak új dolgot kellett játszania. Ehhez képest még nem is volt olyan rossz.

Igazolások? Eddig az volt, hogy buta ZZ nem játszatja DDR-t. Most meg az van, hogy 2 gólban is benne volt. Most akkor mi van? Vissza Taxit? Kit szeretnétek látni a csapatban? Lesz belőle csapat? Sampban hány normális játékos van? Poli, Icardi, Obiang és?

Én szeretem, ha támad egy csapat, de lehet, hogy ez tényleg nem működik Itáliában. A Napoli is brutál szépen nyomja a kontráit egy emberre, de ennyi. Én ennek fényében, és azért, mert AA nem ragaszkodik taktikához - elmondása szerint - hanem mindig az aktuális ellefélnek megfelelően küldi a játékosokat a pályára egy kicsit mást vízionálnék a Juve ellen.
Kérném 4-3-2-1-ben a Stek-Piris-Marcos-Castan-Torosidis-Taxi-DDR-Bradley-Totti(Pjanic)-Lamela-Lopez felállást. Brutál beállunk, szétvédekezzük, felrúgjuk, lefaltoljuk stb., majd a 75. percben Castan felszabadító rúgását elnézi valamelyik Juve védő, Lopez pedig még a kapufát is kicselezi és benyomja a győztes gólunkat. Csúnya játék, de eredményes.

Szomorú, de be kell állni és kontrázni - úgy látszik ez működik. Kevesebb gólhelyzet, az igaz. És miből gondolom, hogy azt a keveset berúgjuk, ha a sokat sem tudjuk? Nos vannak erre is játékosaink. Lopez: gyors, apró, cselgép - mint Di Natale és Muriel az Udinében. A Samp sem úgy verte meg a Juvét, hogy lefocizta, hanem kivédekezte és berúgta, amit kellett.

Jövő héten erre gyakoroljon mindenki!

Egyébként pedig mi lesz, ha kikapunk? Semmi. Mint írtam, ez benne van. 3 nap és egy meccs nem minősít egy edzőt. A Juve meccs megint nem. Majd utána az Atalanta, Genoa, Udine, Parma, Palermo sor után. Ha a házirangadóig nem érünk oda a 6. hely környékére, akkor tényleg gáz, de légyszi ne váltsunk hetente edzőt, mert év végére szégyenszemre nekem kell letennem az edzői vizsgákat, mert nem marad edző, aki ne edzette volna a csapatunkat.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.02.10. 18:43


semmi
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2013.02.10. 18:40


abba belegondoltatok már, mi van ha aa-nak összejönne a bundás verés, ami zz-nek nem jött össze, vagy hogy mi van ha a nagy ddr aa-nál se fog beférni a kezdőbe, egy kicsit elkalandoztam a közeljövőbe.....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.02.10. 18:36


tomm írta:
Trigoria írta:Németh valaki volt a kommentátor

Amúgy az egész ócska évünk, és a következő is azonnal egy csapásra átértékelődhetne ha a drága vezetőség kijelentené, hogy márpedig középcsapat vagyunk, a célunk a nagyok mögé odaérni, esetleg EL hely. Nem fogunk sztárokat venni, nem is jönnének ide. Megpróbálunk abból főzni ami van. Szerethető csapat a cél, nem a BL.
El is fogadnám azonnal, és nyugodtan ülnék le meccset nézni (mondjuk így is azt teszem már).


és egy ilyen nyilatkozat után már tolnák is el a biciklit azok, akik miatt szerethető a csapat. maradna piris, taxi, bradley...

majd integetek nekik könnyes szemmel, zsebkendővel

Várom a Juve-meccset.
Igazából a presztízsen kívül sz.rt sem érne,ha legyőznénk őket.
szívesség a Napolinak :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2013.02.10. 18:24


sz.tem ezek még azt is képesek elbaxni, hogy nem tesznek Lamela orra alá időben szerz.hosszabbítást, én kinézem belőlük
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: slider Dátum: 2013.02.10. 18:15


tomm írta:és egy ilyen nyilatkozat után már tolnák is el a biciklit azok, akik miatt szerethető a csapat. maradna piris, taxi, bradley...


Szerintem már nagyon is tudják ezt, nincs szükség a vezetőség coming out-jára. Blöfföltek - nem jöttbe, a Miki egér meztelen.
slider
 
Hozzászólások: 1167
Csatlakozott: 2006.08.29. 19:59

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.02.10. 18:05


Trigoria írta:Németh valaki volt a kommentátor

Amúgy az egész ócska évünk, és a következő is azonnal egy csapásra átértékelődhetne ha a drága vezetőség kijelentené, hogy márpedig középcsapat vagyunk, a célunk a nagyok mögé odaérni, esetleg EL hely. Nem fogunk sztárokat venni, nem is jönnének ide. Megpróbálunk abból főzni ami van. Szerethető csapat a cél, nem a BL.
El is fogadnám azonnal, és nyugodtan ülnék le meccset nézni (mondjuk így is azt teszem már).


és egy ilyen nyilatkozat után már tolnák is el a biciklit azok, akik miatt szerethető a csapat. maradna piris, taxi, bradley...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Vinicius Dátum: 2013.02.10. 17:55


Trigoria írta:Amúgy az egész ócska évünk, és a következő is azonnal egy csapásra átértékelődhetne ha a drága vezetőség kijelentené, hogy márpedig középcsapat vagyunk, a célunk a nagyok mögé odaérni, esetleg EL hely. Nem fogunk sztárokat venni, nem is jönnének ide. Megpróbálunk abból főzni ami van. Szerethető csapat a cél, nem a BL.
El is fogadnám azonnal, és nyugodtan ülnék le meccset nézni (mondjuk így is azt teszem már).

1et értek. Minden a látszat. Nem tudom meddig lehet ezt így húzni. Mert lehet az amcsikat ilyen mélységig nem érdeklik a dolgok (csak épüljön a BRAND). Feléjük be lehet xy-t jó vételnek állítani :S
Ieri, Oggi, Domani...Faccia a terra sotto gli occhi dei Romani!
Avatar
Vinicius
 
Hozzászólások: 359
Csatlakozott: 2006.11.20. 11:08
Tartózkodási hely: Balatonalmádi

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.02.10. 17:42


Egy tízperces,lehiggadást eredményező téli séta után...
Az első félidő teljesen rendben volt.Atombiztos védekezés,dominancia a mezőnyben,2 darab 95%-os gólhelyzet,idegenben így kell kezdeni egy meccset.Bradley és Pjanic helyzete-főleg a bosnyáké-durva volt és megmagyarázhatatlan,kábé én is így szoktam kihagyni az ilyeneket, ha nagy néha az ellenfél kapuja elé keveredek kispályán.
Azért furcsák vagyunk mi,fórumozók.Emlékszem,hogy Destro és Ufó mennyit kapott itt heteken keresztül egy-egy kihagyott helyzetért.Osvaldo azért egész jól megúszta.Persze ez jó dolog,mert a jelenség arra utal,hogy egyre fegyelmezettebbek és önmegtartóztatóbbak vagyunk.Én nem szoktam leírni azt,amit gondolok,imkább lenyelem,de Osvaldo kihagyott büntetőjénél a "büdös gyökér" kifejezés többször elhagyta a számat.Ha valóban léteznek múlt vasárnaptól szabályok,akkor ez az ember nem játszik a Juve ellen fegyelmezetlenség,a házirend megsértése miatt.Még ha emiatt gyengébben is állnánk fel.Szerethető játékos,ám könnyen feledhető is.
De Rossi.Nehéz mit mondani.Az ember nem szívesen szedi darabokra saját ikonjait.Egyértelműen Tachtsidis-szint.
Stekelenburg kezdjen minden meccsen,én is ezt vallom,meg azt,hogy semmivel nem nyújt jobb és megbízhatóbb teljesítményt,mint a másik kettő hálóőr.Én is Trigo mellett vagyok.Olyan kis szimpatikus nekem Lobont,simán védhetne ő is.Persze most maradjon csak a holland.
Úgyhogy szerintem stabilizálódott a játékunk,ám a fos formában lévő, illetve fegyelmezetlen játékosaink miatt ott vagyunk,ahol.
Várom a Juve-meccset.
Igazából a presztízsen kívül sz.rt sem érne,ha legyőznénk őket.
De azért győzzük csak le.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Phoenix100 Dátum: 2013.02.10. 17:42


Nekem az tetszett ahogy Dodó beszállt a meccsbe... :lol:
"Veretlenek vagyunk, kint lesz 50.000 szurkoló, ezért nyilvánvaló, hogy 11 éhes farkast láthatunk majd a pályán." -Garcia
Avatar
Phoenix100
 
Hozzászólások: 941
Csatlakozott: 2011.07.14. 19:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Phoenix100 Dátum: 2013.02.10. 17:39


CaPy írta:A csapatnal és az eredménynél csak a kommentátor volt idegesítőbb, fel tudnám akasztani! Melyik volt ez, a buzi lederer?
Lamela volt az egyetlen értékelhető játékosunk, Ő az aki mindig megy, hátul nem egyszer szerelt és próbálkozott a szélen is futni mint a mérgezett egér, más kérdés
h nem játszották meg, amikor beljebb rakták kijött h ott is jóval veszélyesebb mint Pjanic, jobban is passzol...nem értem miért nem lehet egyszer irányítóként kipróbálni, Pjanic nem cselképes és nem annyira robbanékony hogy ott középen otthagyjon 1-2 embert...mind1 kár is filózni, azt érzem h szerencsétlenek vagyunk, hisz mindig támadunk és meg is vannak a ziccerek csak kimaradnak vagy nem adja meg a bíró, balfaszok is vagyunk, elátkozottak is és van pár beképzelt fafejű játékosunk mint Osvaldo akinek 0 az önkritikája szerintem.
Jövő héten megyek Rómába...már decemberben lefoglalt dolog, akkor még úgy tűnt ez egy éles rangadó lesz, abban bíztam hogy talán az első 3-ban leszünk addigra, de
hogy 1 hónap alatt ennyit változzanak a dolgok... :evil:

Én meg a Róma-Genovára megyek...dehát ezek után még a curva sudba sem lesz teltház... :(
"Veretlenek vagyunk, kint lesz 50.000 szurkoló, ezért nyilvánvaló, hogy 11 éhes farkast láthatunk majd a pályán." -Garcia
Avatar
Phoenix100
 
Hozzászólások: 941
Csatlakozott: 2011.07.14. 19:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: wini Dátum: 2013.02.10. 17:32


bence írta:Még most is felháborít Osvaldo tizenegyese és az, hogy ebbe belement Totti.
Hatalmasat csalódtam a Capitanoban is...

Pedagógia
bence írta:
feree80 írta:
wini írta:Csak megjegyzem,hogy Montella a Fio-val előttünk van olyan feltörekvő fiatalokkal mint Luca Toni és D.Pizzaro.

csak megjegyzem, ZZ vs Monti 2-0 :)

Szerintem Montellával +10 pontunk lenne...
.Így Oszi visszább vesz a nagy arcából.Kezdte azt hinni jobb mint Totti.
Szerintem is.
Tiszta véletlen,hogy Monti a Roma elleni meccseket nem nyeri meg?
De itt nem csak Montelláról van szó,hanem az eszetlen játékospolitikáról,amit az új vezetés csinál.
"Rómában csak egy főnök van,aki nem más mint,Francesco Totti."/K. Strootman/
wini
 
Hozzászólások: 381
Csatlakozott: 2008.08.09. 23:30

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.02.10. 17:30


de ezzel a középen erőltessük dologgal akkor sem tudok mit kezdeni..

évekig, hosszú évekig ezt csináltuk - hosszú évekig téptem a hajam miatta
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2013.02.10. 17:25


mondanám azt hogy nem volt szerencsénk, de nem mondom, nem sorjázott a helyzetek tömege mint zemannál, játszottunk egyet a betömörülő samppal, akik lőttek egy gólt, majd támadunk kellett, és ők is nyiltabban fociztak, a 2dik félidő összességében mozgalmasabb volt egy haszontalan oszváldóval, de rossival meg egy pjaniccsal, még az első félidőre azt mondom vállalható volt, de ezzel a középen erőltessük dologgal akkor sem tudok mit kezdeni....

nyilván aa munkáját nem ebből a meccsból ítélem meg.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.02.10. 17:19


Németh valaki volt a kommentátor

Amúgy az egész ócska évünk, és a következő is azonnal egy csapásra átértékelődhetne ha a drága vezetőség kijelentené, hogy márpedig középcsapat vagyunk, a célunk a nagyok mögé odaérni, esetleg EL hely. Nem fogunk sztárokat venni, nem is jönnének ide. Megpróbálunk abból főzni ami van. Szerethető csapat a cél, nem a BL.
El is fogadnám azonnal, és nyugodtan ülnék le meccset nézni (mondjuk így is azt teszem már).
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2013.02.10. 17:17


Részemről elegem van ebből a próbáljuk meg ezt az edzőt hátha bejön dologból. Kinevezték lajost 0 tapasztalattal, beégett, lelépett, aztán jött ZZ akit bár kedveltem, de róla se mondható el a rengeteg élvonalbeli tapasztalat, kirúgták, most jön AA 0 tapasztalattal. Ha már nem hoznak egy normális edzőt, legalább Blanc-t szerezzék már meg. Neki legalább van két francia bajnoki címe.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2013.02.10. 17:10


Még most is felháborít Osvaldo tizenegyese és az, hogy ebbe belement Totti.
Hatalmasat csalódtam a Capitanoban is...
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2013.02.10. 17:09


feree80 írta:
wini írta:Csak megjegyzem,hogy Montella a Fio-val előttünk van olyan feltörekvő fiatalokkal mint Luca Toni és D.Pizzaro.

csak megjegyzem, ZZ vs Monti 2-0 :)

Szerintem Montellával +10 pontunk lenne...
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2013.02.10. 17:05


wini írta:Csak megjegyzem,hogy Montella a Fio-val előttünk van olyan feltörekvő fiatalokkal mint Luca Toni és D.Pizzaro.

csak megjegyzem, ZZ vs Monti 2-0 :)
igazából én is telibexarom az egészet :lol: a szezonból van 2 meccs, ami über fontos(remélhetőleg és nekem) a bajnokságban meg majd lesz vmi, lassan annyi pontunk csak lesz, hogy nem esünk ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára feree80 2013.02.10. 17:09-kor.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fantasista76 Dátum: 2013.02.10. 17:05


Már rég középcsapat vagyunk, kb. 3 idény óta. Van amikor a középmezőny elején, most épp a közepén. Ez egy szerencsétlen meccs volt, ha a sors úgy akarja, akkor mi nyerünk 3-1-re, ezért sem vonnék le elhamarkodott következtetéseket AA edzői tevékenységéről. Totti és Pjanic a 2. félidőben egyébként katasztrófa, Flo pedig jó lesz jobb szélre, úgy néz ki tud beadni. Oszi pedig bekap..ja
Grande Capitano
Avatar
fantasista76
 
Hozzászólások: 674
Csatlakozott: 2006.12.19. 17:01
Tartózkodási hely: Szekszárd, Zomba

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2013.02.10. 17:03


AA úgy néz ki mint valami leépült falusi alkoholista. Sajnos már a kinézete miatt se volt szimpi és az első meccsével se tudott meggyőzni. Nagyon félek attól, hogy bizalmat szavaznak neki év végéig, jövőre elhozzák Blanc-t, aki leigazoltat egy rakat franciát, majd félévkor elküldik a rossz eredmények miatt. Ha tényleg igaz, hogy el akarták hozni Verrattit és ajánlatot is tettek rá, akkor az azt jelenti, hogy maradt pénz a nadrágzsebben. Akkor meg igazoljanak le egy sztár edzőt, fél évig játszatja a saját stílusát, nyárra meg elküldi azokat akik nem jöttek be és kiegészíti a hiányposztokat aztán jövőre lehet EL helyekért harcolni. Nem értem mit kell bohóckodni ilyen másodedzőkkel. 4 védővel is kaptuk a gólokat erre 3-5-2-vel állunk fel...
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 41 vendég