Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

ide jöhet minden

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.19. 21:45


nem vagyok mazopista. anno én is totál szélsőséges voltam, gázkamrák újranyitásáról, deportálásról stb beszéltem. aztán beláttam, hogy a világ és az emberek sokkal összetettebbek ennél, az éremnek nem csak két, hanem 3,4,5,6 Isten tudja hány oldala van és más szemmel nézem a világot.
rengeteg dolog van a világban ami nem tetszik, de az nem elintézési mód, hogy kurv. anyád. ill. a primitivebb emberekkel szemben talán, de a dörzsöltekkel szemben csak a rövidebbet lehet húzni...
közben beboroztam és ez meg is akasztotta a továbbiakat (lehet, hogy nem is baj :D )
és mindig rájövök, hogy az alkohol a legrosszabb drog, amivel valaha dolgom volt...

Az én utópiám egy olyan állam,amely szilárd nemzeti alapokon nyugodva befogadó és nyitott

ilyen ország pl norvégia. tudod miért? mert 5ösük volt a lottón. magyarán van olajuk. ha magyarország dugig lenne pénzzel csak úgy, mi is halálosan nyugodtak lennénk.
a drogkészitményt mindig megmosolygom. mint fent is emlitettem, az alkohol a legócskább drog amivel dolgom volt: agresszivvé tesz sok embert, önkontrollt vesztesz, rosszul vagy, hánysz, másnaposság stb stb és ugyanúgy függővé válik a sokat használó mint pl a heroinnál, csak a mi kultúrkörünkben az alkohol terjedt el, mint kábitószer. de ebbe most nem megyek bele, ugyanaz mint a jobbiknál: a legtöbb embernek nincs infója, csak azt kapja, hogy megnyalom a bélyeget, rózsaszin elefántokat látok és örökre függő leszek.
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.03.19. 21:14


Szóval nehéz dolog a választás,de dönteni kell.A legnagyobb vesztenivalója egy nemzeti radikális kormánynak lenne,mert őket valóban SZÁMONKÉRNÉK a szavazói,ha semmit nem úgy csinálnának,ahogyan ígérték.Megénekelnék a radikális rapperek,megírnák a radikális lapok, és hallatnák hangukat az utca radikális emberei.A legjobban ők tudnák megégetni magukat.Mert most mi történik valójában?Váltogatja egymást a két kirakatpárt,egyensúlyozgatva a külföldi érdekek mentén,oda-odaszólogatva egymásnak,hogy aztán egymás kezébe adják a stafétabotot.Semmi elszámoltatás nincs.Hallgatólagos megegyezések a háttérben.Bratyizások a büfében.
TALÁN a Jobbik fel tudná kavarni ezen állóvizet.Hogy aztán ők is lesüllyedjenek a fantasista által említett "politikusi" szintre.
Vagy hogy kivezessék ezt az országot a szarból.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.03.19. 21:07


Én soha nem állítottam nagy bőszen,hogy a Jobbik mindenre megoldás lenne.Számomra is vannak aggályai egy esetleges jobbikos kormánynak.Vagy nagy bukta lenne (önnön hibáik vagy a külföldi "mészárlás" miatt),vagy jónéhány év alatt rájönnének az emberek,hogy valóban "lehet más a politika".Én ez utóbbiban bízom.
Az én utópiám egy olyan állam,amely szilárd nemzeti alapokon nyugodva befogadó és nyitott.Amely úgy liberális,hogy közben a nemzeti érdekek nem sérülnek.Amelynek olyan külföldi segítséget nyújtanak,amelyért nem kell drasztikus ellenszolgáltatást fizetnünk.Egy olyan országban szeretnék élni,ahol úgy taníthatok cigány gyerekeket,hogy azok a maguk módján olyan szakmunkások legyenek,akikben megbízik egy magyar.Akikre már nem mondja azt egy magyar vállalkozó,hogy nem veszem fel őket,mert cigányok.Olyan zsidókkal szeretnék együtt élni,akiknek fontosabb a magyar állam hagyománya és a békesség,mint a cionista érdekek kiszolgálása.Lehet úgy rugalmas és liberélis egy állam,hogy közben mindig előtérben maradnak a nemzeti érdekek.Nyilván most nem a kórként terjedő liberalizmusról beszélek,ahol jó dolog meleg házaspárként gyereket nevelni és legálisan drogkészítményeket használni (bocs,tomm :wink: ).
Szerintem ezt egy Jobbik-kormány tudná leginkább megvalósítani.Szavakban biztosan.Tettekben valószínűleg soha nem lesz rá esélyük.Én is elborzadnék,ha megválasztanák őket,és azt látnám,hogy a cigányokat elkezdenék kerítésekkel körbezárni.Én is elborzadnék,ha az utcán büntetlenül lehetne zsidókat megverni.És én is elborzadnék,ha mindezt meg is ünnepelnénk.
Tiszta magyar állam nem létezik.Ezért muszáj egy kis "liberalizmust" csempészni az életünkbe.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.03.19. 20:55


Calderoni:tök jó összefoglalót írtál a jelenségről.Ezt látjuk mi is,ebben hiszünk mi is.Ám ez az a szöveg,amit az ellenoldallal az istenért sem lehetne elfogadtatni,és a "habozókkal" is csak hosszú és fáradalmas munka után (lásd Trigó és a szülők esetét :wink: ).
Tomm:miattad mindig érdemes felnézni erre az oldalra. :wink: A hozzászólásaid kicsit viccesek,kicsit igazak,és kicsit nem értek velük egyet.Senki szemében nem jelenthet szálkát az,ha zsidó származású volt a dédnagyid,de az sem jelentene,ha te magad lennél zsidó.Mindent az dönt el,hogy az ember zsidóként mennyire használja ki az őt körülvevő védőburkot,és a maga kis módján mennyire szolgálja ki a cionista érdekeket.És mint tudjuk, nem jelent védelmet a zsidó származás,amikor zsidókat kritizálsz.Másnap már te is antiszemita leszel.Zsidóként. Izrael Samir, David Cole, Noam Chomsky, Norman Finkelstein.
Úgyhogy tomm:ha úgy vannak minimális zsidó gyökereid,hogy olykor-olykor ellenérzést vált ki belőled a cionista térhódítás,arra csak azt tudom mondani,hogy öregem,hát ilyen zsidókra van szüksége a világnak.(Tudom,hogy nem vagy az.Mármint teljes mértékben zsidó.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsolti 2013.03.19. 21:23-kor.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.03.19. 20:17


fantasista:
Ezt én nem tudnám csinálni.
Na igen, ehhez mindig gyomor kell

tomm: kicsit úgy érzem, mintha mazochista lennél, hogy itt olvasol minket :) Persze tisztellek érte, hogy itt vagy!
És az általánosítás az amit felhozol, de ezt megbeszéltük már, hogy attól hogy valakikről átfogóan beszélünk, még nem igaz minden egyedére.
Nem vagy alávaló ember, ez szinte tuti, de azért biztosak nem lehetünk benne, hisz nem ismerünk. :D :D

és - teszem hozzá - te is épp általánosítasz itt:
ezzeg a bepiált, agressziv barmok azok a királyok, csak mert nagymagyarországos matrica van a dzsekijükön.


zsolti: calderoni jól összefoglalta (általánosítva!)
én simán válaszolok rá egy betűvel (ami a leggyakoribb indok): D
(kiegészítvén azzal, hogy aki híradót néz (rtl, tv2...), nem feltétlenül tudja, hogy az épp pl a kormánypárt manipuláló adása. Sőt, a többség nem tudja. Tehát nem szándékosan tájékozódnak egyoldalúan.)

hogy mai példát hozzak rá:
Vona Gábor válasza a senkiházi nagykövetnek egy elég szép hosszú levél volt, sok bölcs de méginkább hazafias gondolattal
Mai híradót láttam félszemmel. Téma volt benne ez is - nyilván. Lehet tippelni, mégis mit említettek meg a leveléből. Naná hogy az utolsó mondatot (Gyöngyösi, Szaniszló stb...). Manipuláció alapfokon.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.19. 20:02


bezzeg a bepiált, agressziv barmok azok a királyok, csak mert nagymagyarországos matrica van a dzsekijükön. (hozzáteszem kb 10 éven keresztül volt nagymagyarországos kulcstartóm, csak tönkrement, most roma-s van)
az egyik dédanyámat wertheimer saroltának hivták. azt hiszem ez sok hozzáfűzni valót nem kiván. ezért most egy alávaló ember vagyok? mindemellett szoktam füvezni, régebben elég sokat. hogy ez hogy jön össze che gevarával meg a bibsikkel azt nem tudom, mert soha ki nem állhattam őket, és mikor megtudtam, hogy van zsidó felmenőm, csak annyit mondtam: na, akkor innentől hivatalosan is szidhatom őket.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: calderoni Dátum: 2013.03.19. 19:07


zsolti, az emberek bizonyos része azért utasítja el a jobbikot, mert:

1. alapjáraton zsidó, vagy cigány, akiknek a felmenője a gaz nácikok áldozata lett a soha nem bizonyított holokauszt során
2. hatott rá a judeobolsevik "tanterv" csermanek jani bácsi korából, finnugor elmélettel stb...ezt tanulta, az úgy van
3. az A és C pontodat összeolvasztanám, illetve lényegi dolgokkal kiegészíteném, nagybetűvel: nincsenek tisztában a párt vezérgondolataival, mert a NEMkellően széles körű tájékozTATÁS után úgy látják, hogy ez egy nyíltan antiszemita párt. miként tudsz informálódni róluk? úgy, hogy utánajársz.nem tolják az arcodba a tel aviv 2-n, az atv-n, meg az rtl-en, a párt programját. maximum negatív felhanggal, a manipulálhatóakat manipulálva. a nemzeti érdekeket,értékeket összemossuk a sovinizmussal, fasizmussal és a többi szokásos lózunggal.
4. az egyetemi klubokban terjengő világmegváltó eszmék, marijuana füstbe burkolózott, che guevara- bob marley- liberalizmus mesterhármasa a magyarság eszméinél magasabb szintre terjedő gondolkodásmódba bódiítják a love, peace & happiness sokadik nemzedéket, amibe nem fér bele, hogy simon peresz dögölj meg, a cion bölcseinek jegyzőkönyve meg amúgy is hamisítvány.

egyébiránt nem vagyok meggyőződve róla, hogy oly sokan utasítják el a jobbikot, mint azt hiszik egyesek. én már olyantól is hallottam, hogy szimpatizál velük, akiről soha nem hittem volna. a kurucinfo, barikád stb. sokaknak nyitogatja a szemét, nem véletlen akarják eltűntetni a nemzeti portálokat.
Avatar
calderoni
 
Hozzászólások: 1267
Csatlakozott: 2005.07.26. 10:46

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: fantasista76 Dátum: 2013.03.19. 19:00


vannak a politikusok és vannak az emberek, ergo normális politikus hijján, normális párt sincsen, tehát nincs kire szavazni. Aki egyszer politikussá válik, elveszti a józan ítélőképességét, lehetett akármilyen tisztességes is azelőtt. Érzékelem nap, mint nap, hiszen velük dolgozok. Egyénenként lehet, hogy nem problémásak, de mivel köti őket a pártfegyelem, így azt is megszavazzák, amivel egyébként nem értenek egyet. Ezt én nem tudnám csinálni. Ez a világ elb@szott úgy, ahogy van....
Grande Capitano
Avatar
fantasista76
 
Hozzászólások: 674
Csatlakozott: 2006.12.19. 17:01
Tartózkodási hely: Szekszárd, Zomba

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.19. 17:42


ha csak a fele igaz annak, amit a jobbik mond (márpedig nagyon valószinű hogy igaz) akkor az ország szempontjából a legrosszabb választás a jobbik. hiszen nyiltan, ellentmondást nem tűrően szembe megy azokkal, akikre azt mondja, hogy mindent a kezükben tartanak. kb mintha csúzlival a kezedben, antilopnak öltözve mennél oroszlánra vadászni.

emlékszem a jobbik indulására, az egyik barátom bátyja is az alapitók közt volt. egy jobboldali, keresztény fiatalokból álló mozgalom volt. aztán váltottak, mert meglátták a lehetőséget és lecsaptak a cigány-zsidó problémakörre és be is jutottak vele a parlamentbe, azóta is nagyjából ezen lovagolnak és szépen el is vannak vele. nem baj, kellenek ők is a parlamentbe, de őket aztán tényleg nem akarom kormánypozicióban látni. szomorú de sztem még az mszpnél is nagyobb kárt okoznának, habár néhány kérdést talán, mondom talán megoldanának, mert egyátalán nem vagyok biztos benne, hogy bevállna az, amit pl a cigánykérdéssel tennének.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.03.19. 17:00


Srácok,ott van Dopeman új pártja.Még hogy nincs alternatíva... :wink:
Fradista,annak örülök,hogy nem vagy bigott baloldali.Viszont az utolsó bekezdésedet nem tudtam értelmezni,pedig azok számomra fontos információkat tartalmaztak.ATV-n szélsőjobbos tévéprédikátor?Mert a Hit Gyülisek ott annak számítanak?
Amúgy én arra lennék kíváncsi,hogy az emberek jó része miért utasítja el a Jobbikot. Szerintetek?

A,Mert nincsenek tisztában a párt vezérgondolataival azért, mert felszínesen követik a politikai eseményeket.
B,Mert úgy vélik,hogy ők csak hangemberek,és nincs meg a szakpolitikusi apparátusuk a kormányzáshoz.
C,Mert kellően széles körű tájékozódás után úgy látják,hogy ez egy nyíltan antiszemita párt.
D,Mert kizárólag a jobb- és baloldali média tájékoztatását követik.
E,Mert inkább választják a Fideszt vagy az MSZP-t,hiszen egy Jobbik-kormány abszolút sötét ló lenne.
F,Mert a magyar választók jelentős része beleesik a cigányság,nyugdíjas,zsidóság kategóriákba,így zsigerből idegen tőlük a párt eszmerendszere.(És ezeket a kategóriákat most nem pejoratív értelemben használtam.)

Tudom,hogy a legtöbb választási lehetőség egymásba olvad,illetve egymás következményei,de tényleg kíváncsi vagyok a véleményekre.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2013.03.19. 16:21


nem, cask a melóhelyen még bénábban pötyögök, mint a saját gépemen
(egyébként a telefonom ilyesmire nem is lenne alkalmas, azt telefonálásra használom)

a savazás tényleg nehéz dolog, eddig legalább volt legkisebb rossz, most már az sincs :(
egy magamfajta nemzeti keresztény konzervatív zöld liberálisnak (sic!,á la Sólyom László) eddig sem volt könnyű, de most végképp kilátástalan a helyzet.


valóban, Snatch, ha röhögni akarok, Szaniszló mellett a legjobb műsor ugyanaz hátulról, azaz az ATV hétfő esti ujságíróklubja

Különben a baloldali EcohTV, az ATV másik szórakoztató műsora (most, h. nincs faszi-mulató), az a 700-as klub. Ott egy amcsi szélsőjobbos tvprédikátor (mert hogy a hitgyüli testvérei, a pünkösdista karizmazikus keresztényk ott annak számítanak) gyalázza minden este a (bal)liberálisokat, a melegeket, az abortusz-támogatókat és az arabokat, miközben isteníti Izraelt
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.03.19. 15:35


fr: részeg vagy? :D vagy telóról írtad?

Ez egy megszállott őrült f@szfej, ezen nem lehet vitatkozni.
akkor veled nem is fogok :)
Amúgy a magukat legnagyobb liberálisoknak mondott emberek szoktak leginkább szidni másokat (ezt most ne vedd feltétlenül magadra, csak eszembe jutott)

tomm:
vannak olyanok akik mennének, ez tuti
A hivatásos katonaság egy munka, amiről beszélünk az meg az hogy meg tudd védeni magad, vagy háború esetén ne nézz bambán.
de a fegyvert a kezébe dologban részben igazad van

amúgy tomm választási dilemmája PONTOSAN az, amit most nagyon sok választó gondol. Pl a legjobb haverom épp ugyanezt.
Sajnos aki nem szimpatizál a jobbikkal, de csalódott a fideszben is, az épp itt tart ahol tomm. És ebből az lesz, hogy a baloldal vissza ne jöjjön tehát jobb híján fideszre szavaz. És ez a baj, de megértem őket is.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.03.19. 15:13

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2013.03.19. 13:48


Amúgy az atv-n ugyanilyen műsorok mennek, csak ott minimális igazságtartalmuk sincs.

Ja, és én 1 évet voltam katona, meg sem próbáltam kihúzni alóla magam, de nem is akartam az lenni. Elfogadtam. Aért tanul ott az ember pár dolgot, pl amit Trigo is mondott, hogy a mostani fiatalokból sokminden hiányzik, amit ott simán belevertek volna.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.19. 12:19


Most már nagyon kíváncsi vagyok,hogy kire fogsz szavazni...


szivem szerint azokra szavaznék, akikről x évvel ezelőtt olvastam egy újságban: nem tudom a nevüket, de ingyen sört akartak mindenkinek.
4 választási lehetőséget látok: 1 el sem megyek szavazni 2 jön egy új, jelenleg csirájában sem létező olyan párt ameilyik meg tud győzni 3 elmegyek, de kreálok egy új lehetőséget a lapon és saját magamra szavazok 4 fidesz

az önkéntes sorkatonaság jó ötlet, de ha belegondolok, ki menne el önként szivatni saját magát? max azok, akinek pont, hogy nem adnék fegyvert a kezébe. ha valaki olyan nagy késztetést érez a haza védelmére, uccu neki, mehet hivatásosnak.
én először öngyilkos hajlamúnak mutattam magam, aztán iskola miatt nem vittek el, végül a térdem miatt mentettek fel véglegesen.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2013.03.19. 11:49


Ez egy megszállott őrült f@szfej, ezen nem lehet vitatkozni.

Ha én negy józan rrmális raszista v. antiszemita lennék :D , akkor haragudnék rá csak igazéán, mondván ez a barom a hülyeségeivel csak ejáratja az "eszmét".

Ha meg megátalkodott antifideszes lennék, csak örőlnék, hogy a fidesz ismt csakt lejáratta magát ezzel a plecsni odaitéléssel, és újfent kimutatta a foga sárgáját.

De pártatlan és elfogulatlan polgárkjént csak azt érzem, hogy ez vérciki, pláne mivel ez nem maszek, hanem állami kitüntetés .
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.03.19. 10:49


jó, kicsit nagymagyar ez a műsor mindig, meg elfogult az igaz
de hát kell ilyen is, vagyis jó ha legalább ilyet is nézhet az ember a képernyőn keresztüli távjóslás és távgyógyítás helyett :D
És igen, szeret összeesküvéseket gyártani. Max nem kell nézni őt. Én sem nézem a távgyógyítást. :)
A díjat nem a műsoráért kapta.

a sorkatonságrtól nem értek veled egyet tomm (szokásos :D )
A Jobbik ötlete tetszik, hogy legyen sorkatonaság, de csak az menjen aki akar, de annak biztosítsa az állam a lehetőséget
Én is polgári szolgálatra húztam ki magam anno :wink: , de azontúl hogy nem akartam fél évet kihagyni a focikból és az életemből, semmi bajom nem lett volna vele ha be kell vonulni. A mai emos, elkényeztetett, frizurával többet törődő androgün senkiháziaknak kifejezetten jót tenne.
Igen, haver is mesélte hogy 6 töltényük volt éles. Ebből 3 egyes lövésre, a másik 3 sorozatlövésre :D :D Nyilván így valóban nem sok értelme van a dolognak. Ezt fel lehetne fejleszteni. De fegyelmet, bajtársiasságot mindenképpen beléjük nevelnének még így is.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.03.19. 10:47


Tomm!
Most már nagyon kíváncsi vagyok,hogy kire fogsz szavazni... :wink:
Komálom benned azt,hogy ennyire szkeptikus vagy.Mert szerintem te alapvetően a "mi" oldalunkon állsz,csak kevésbé radikálisan.
Szaniszló minden egyes gondolata nyilván nem igaz.De ha csak minden tizedik általa boncolgatott esetben "van valami",már az is nagyon gáz a világra és a magyarságra nézve.
Persze gyakran mond tébolyultnak tűnő asszociációkat,de számos ügyben felnyitotta az emberek szemét,és legalább foglalkoznak néhányan az eddig leplezett dolgokkal.
No de ezért visszaadni a díjat?Nem gond,így legalább kapásból megtudjuk,hogy a Táncsics-díjasok közül ki zsidó.(Ezt a mondatot csak a düh íratta velem,de nem törlöm ki.)Nem is kell listát kérni.
És ahogy Pörzse testvér fogalmazott a parlamentben,adják vissza a vele járó 400 ezer forintot is,ne csak az oklevelet.
Ez számomra ajvékolás a baloldal részéről.Meg jobbról is.Mindenki ajvékol,miközben hazánkat a nyílt színen utasítgatják,hogy mit hogyan kellene csinálni.
Vona for President!!!
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.19. 09:38


na megnéztem végig. természetesen van néhány dolog, amiben igaza van. ettől függetlenül nevetséges, erőltetett ócskaság.
ha valami jó történik a világon, az a magyarok érdeme, ha rossz, akkor a libiké. tegnap az átlagosnál nagyobbat fingtam, természetesen ez is a ballib összeesküvés eredménye lehetett...
az osztrák sorkatonaságról pontosan úgy beszél, mint virág elvtárs a magyar narancsról: na most aztán megmutattuk nekik, nem akarnék a helyükben lenni...
és még hülyeségeket is beszél a katonasággal kapcsolatban. a sorkatona semmit nem ér. én kihúztam magam a alóla, de pl. az unokatestvérem kb 1 évnyi sorkatonai szolgálat után azt mondta, ha háború törne ki, fogalma nem lenne, hogy mi is a teendője egy katonának, lőni nem tud, csak krumplit pucolni, mert az 1 év alatt kb 3 lőszert lőtt ki.... az úgynevezett zsoldoskatona (ő talán ingyen dolgozik? van akkora hazafi? ill. erről megkérdezném azokat a zsoldosokat, mi a véleményük) kiépzett katona, tudja a dolgát. inkább 10 hivatásos, mint 100 sorkatona... ebben a tekintetben tehát kedves szaniszló úr a nemzetellenes. és mivel ő mindenben összeesküvést lát, hát tessék: teljesen nyilvánvaló, hogy a ballib világvezetés utasitására akarja szaniszló visszaállitani a sorkatonai szolgálatot, hogy a képzetlen katonákkal ne tudjuk megvédeni magunkat. hát kb ennyi értelme volt ennek a műsornak is...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.03.19. 00:03


tomm írta:Oszinten szolva nem ismertem eddig a tagot, de en is visszaadnam a dijamat. Egy ilyen felorult mokussal semmilyen kozosseget nem szivesen vallalnek. Urlenyek bmeg! Es ezt halal komoly arccal belemondja a kameraba. Micsoda egy fajanko....

srácok atyaég!!!! :shock:
lássuk már hogy mit mond!
ki beszél benne komolyan arról hogy űrlények vagyunk????

ha nem ismeritek a műsorát és stílusát, akkor hogy lehet elítélni 4 perc alapján?? :shock:
semmi baj nincs ezzel az adással, 4-5 perc után rátér a lényegre (elsősorban most Ausztria a téma)
Mindig valami elvontabb felvezetéssel szokta kezdeni.

Ráadásul nyilván neki is vannak jobb és rosszabb mondandói. Nagyon sok jót hallgattam már tőle. És ő legalább kimondja amit ki kell (apró példa ebben "a Haider-gyilkosság" pl)

ezzel pl semmi baj nincsen:
http://www.youtube.com/watch?v=FMIXR6NxydM
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.03.18. 23:48


a zsidókkal valami nem stimmel? na igen
http://kuruc.info/r/4/109469/

http://kuruc.info/r/2/109466/
Ezt az embert és gondolatait el kell utasítani, s nem kitüntetni kellett volna. Felhívom a magyar kormányt, hogy tegyen meg minden szükséges lépést, s vonják vissza ezt a díjat, amelyet a nem megfelelő személynek, s elfogadhatatlan okokból adományoztak.

Őszintén remélem és kívánom, hogy visszavonják e díjat, s minél előbb, annál jobb...

Elvárom a magyar kormánytól és Balog minisztertől, hogy az elismerést semmisítsék meg


a k.. anyádat utasítgassad ne a hazámat
és ez egy nagykövet bammeg

anélkül hogy ezt elolvastam volna, pont ugyanezt gondoltam mint alább:
Bizony, így követeli - nem kéri, követeli - a kitüntetés visszavonását. Vegyük észre a már nem is leplezett "minél előbb, annál jobb..." szófordulatot, a sejtelmes három ponttal a végén - ilyet egyenrangú felek a diplomáciában nem használnak. Ez nem más, mint fenyegető utasítás.


Vonának elgurult a gyógyszere! Itt a válasza:
http://kuruc.info/r/2/109486/
:D :D parádés
Ó istenem add, hogy egyszer megérjem ezt! Kérlek!
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.18. 21:44


Oszinten szolva nem ismertem eddig a tagot, de en is visszaadnam a dijamat. Egy ilyen felorult mokussal semmilyen kozosseget nem szivesen vallalnek. Urlenyek bmeg! Es ezt halal komoly arccal belemondja a kameraba. Micsoda egy fajanko....
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2013.03.18. 21:15


Zsolti!
Először is bocsánat, hogy későn reagálok..
Igazad van, a cigánybűnözés ellen tenni kell valamit!
Egyik ismerősöm mondta: ,,Az a helyzet, hogy én nem utálom a cigányokat. Félek tőlük."
És milyen igaz...
A zsidóság ügyebén nem szeretnék állást foglalni,mert saját belátásom szerint nem vagyok elég tapasztalt hozzá.
Tény, hogy valami nincs rendben.. hogy mostanában már-már idegesítően gyakori az antiszemitizmust és rasszizmust elítélő fórum. Nem fogják fel azt se az érintettek, hogy ezzel csak saját maguknak ártanak.
Szaniszlót meg továbbra sem értem.
http://www.youtube.com/watch?v=ryK36rge-NE
4 azaz 4 percig bírtam nézni!
A bolgár jósnőnél még tűrtem, de a nyelves hasonlat betett. (Szerintem akinek van egy kis logikája megérti, hogy miért)
Megnevettetett az biztos. :)
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.03.18. 17:13


Ha gólöröm gyanánt elégetett volna egy palesztin zászlót,most nemzeti hős lehetne.Úgy írnának róla,mint a görög Messiről.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2013.03.18. 17:00


banyek? ezt hamarabb kitiltanám mint a b.szdmeget :D
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég