Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

ide jöhet minden

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.22. 21:10


életem legboldogabb napja lenne ha a Jobbik nyerne most (nem fog)
annyi dolgot kéne rendbe rakniuk, hogy azt se tudnák mihez kapjanak hirtelen. :) 4 év is kevés lenne rá
de milyen szép gondok lennének ezek...
jó lenne olyankor vezető jobbikosnak lenni :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.03.22. 20:43


Nincs olyan nagy kontroll felettünk,tanárok felett.
Én nem így fogok tanítani.A töritanár is verte az asztalt,mikor a módosításokat olvasta.
Ez a pedagógiai program csak formalitás számomra,de már maga a megléte gusztustalan.
A Mazsihisz diktálta a Fidesznek.
Az a Mazsihisz ugyebár,aki most nem akar együtt ünnepelni a kormánnyal.
Fidesz,Fidesz,nem kellene már talán elfelejteni ezeket...
Zsolti
 
Hozzászólások: 11438
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2014.03.22. 20:26


gáz, de egy rakás lehetősége van finoman másképp beállítani a dolgokat, mindjárt más hangzása lesz.. :)
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.22. 20:19


zsolti:
hogy a jó kur.a anyjukat! :twisted:
felháborító
nem győzik hangsúlyozni az államalkotó szót. Egy talicska aprómajom hátsó beköszönését javaslom a kormánynak.

nagyon együtt érzek veled, hogy tök mást kéne tanítani, mint amit gondolsz. Ennél így nincs rosszabb szakma szerintem.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.22. 20:11


calderoni: igen, ez lemaradt a végéről.

Virga: a fociról (V. Gábortól) tudtam meg hogy te pont hozzánk jársz/jártál??? :D :D Csak nem sűrűn jártál le a könyvtárba :D (bocs, remélem ez így nem titok)

Így pontosan értheted amit most mondani fogok, amit sajnos lehagytam a csajos diskurzus végéről. Szóval azért nem vitázom az egyetemistákkal, mert az egyetem olyan hatással van rájuk, amit semmi sem ellensúlyoz. Mondjuk ez igaz mindenkire, aki egyetemet végez (végzett) épp, vagy olyan munkában dolgozik, ahol ez fontos stb. Tehát az utolsó nagyon nagy impulzus hatása alatt van. Főleg akkor ha ez az egyetlen impulzus az eddigi életében.
Az ELTE Társadalomtudományi Kara pontosan olyan hely, ahol mocskosul egyoldalú agyfejlesztés folyik. Persze nem ítélem ezt el, de ez ettől még tény. Hisz az egész kar a cigányokkal, zsidókkal, antiszemitizmussal, szociális munkával, szociológiával stb foglalkozik. Tele van zsidó tanárral, akik hogy hogy nem épp az antiszemitizmust illetve az azzal szembeni harcot hirdetik, és az elfogadást (a lány konzulense pont ilyen).

Pár napos történet: Lady Gaga és a hányós koncert ugyebár. Van nálunk egy genderes tanárcsaj (Virga talán tudja is kire gondolok :wink: ). Igazából soha semmiben nem értünk egyet, de semmi bajunk a másikkal. A Shakira naptár miatt is ő akadt ki anno, hogy szexista. Szóval egy berendelt lady gaga könyve kapcsán hoztam fel neki ezt a koncertes hányós sztorit, hogy a gyerekek ezen nőnek fel, ezt látják, ez a példaképük stb stb. Erre mit mond ez az áldott jó ember? Hogy gaga csak KITÖR A DOBOZBÓL, tágítja a határokat, és milyen szuper ez az egész. :shock: Nos, mivel ez a tanár ezt tanítja, és ezt a Kar támogatásával teszi ugyebár, ergo a Kar, az ELTE ezt tartja normálisnak. Ha nem, akkor miért taníthatja? Ha igen, akkor no komment. Persze lehet én/mi látjuk rosszul az egészet, de hogy megosztó a dolog az tuti.
És ennek a lánynak ugyanezt elmondva azt mondta, hogy nyugaton is ezt tanítják, tehát az elte nem lóg ki a sorból. Mondom igen, az egész nyugat romlott. Erre jött a végső érv: "te hülye vagy :D ".
(Ahogy fater is a tegnap(?) előrángatott Pörzse zsidós idézetére való reagálásomat, hogy miszerint ez így igaz, ugyanezt mondta: "te hülye vagy fiam".)
Ezekkel a liberális, elfogadó, tájékozott érvekkel nem fogok vitatkozni.

Tehát visszakanyarodva, ezt a lányt egyáltalán nem hibáztatom. Ezt tanítja neki az ELTE, ezt sulykolja a média. Kergették már meg a Népszínház utcában drogos cigányok, de ennek ellenére fel sem merül benne más lehetőség, mint a Szavazz a Jobbik ellen. Miközben láthatóan fogalma sincs a Jobbikról.
És hiába mondod az ilyen embereknek, sose fogják elfogadni, hogy nem látják/nem láthatják még jól a dolgokat.
Én sem gondoltam 21 évesen, hogy hülye vagyok. Nem gondoltam, hogy bármiért is ne láthatnám az életet teljességében.

Természetesen mindenhol vannak kivételek. Ezt sose felejtem el én sem!
De Virga, elhiszem hogy 12 éves korodtól figyeled a politikát. De azt te se gondolod komolyan hogy egy tizenéves ember ugyanúgy látja a dolgokat mint egy nagyobb élettapasztalattal rendelkező 30-40 éves. Egyszerűen keveset élt még hozzá. Ergo hadd ne vegyük már bele a politikai gondolkodásba egy gyerek gondolatait :wink: . A későbbi gondolkodást mindenképpen jól megalapozza az biztos, de ennyi. Szvsz.

A szülők pénzén eltézik sem feltétlen igaz, nekem sokkal több olyan ismerősöm van az egyetemről, akiket nem igazán tudják támogatni otthonról ezért maguknak kell megoldania.
Mondjuk úgy, hogy ilyen is és olyan is van. :wink:

zsolti: nem politizálok olyan régóta. Nyitott szemmel jártam, de ennyire azért nem.
a szidókkal kapcsolatban jól megfogalmaztad megint. Egyetértek. Kb így gondolom én is.

ha jól emlékszem, semmi baja nem volt a zsidókkal, míg vki mutatott egy cikket,
tomm, mindig így kezdődik minden. Valami hatására.Hoyg az egy személyes élmény, egy cikk, egy könyv, egy szóbeszéd az mindegy. A lényeg hogy utána tájékozódik az ember.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.03.22. 19:45


Ja,és srácok,most jön a finomság.Év közben a kormány módosíttatja az iskolákkal a pedagógiai programot és a helyi tantervet.Szerdán kaptuk ezt a köremailt a titkárnőtől.Csak a módosítandó dolgokat másolom be nektek:

A Nat módosításáról rendelkező, az iskolák pedagógiai programja felülvizsgálatának kötelezettségét előíró Rendelet hangsúlyossá teszi annak – expressis verbis – kimondását illetve megjelenítését a történelem tantárgy tantervi tartalmaiban, hogy az egyetemes és a magyar történetben a népcsoportok, nemzetiségek nemzetalkotó szerepe, továbbá a nyelvi-vallási etnikumok történelemformáló jelenléte megfelelő súllyal említendő. E nyelvi-vallási etnikumok közül kiemelkedik az izraeliták közössége. A zsidó kultúra, mely európaiságunk egyik tartópillére szintén lényeges hangsúllyal szerepel az új ismeretanyagok átadásában.
Mindezek eszmei alapja a megkülönböztetés, a kirekesztés, továbbá a szegregáció valamint a bűnbakkeresés fogalmi tisztázása, és annak bemutatása az egyes történelmi korszakokban, hangsúlyozva, hogy az európai-keresztény kultúrkörben a szegregáció és az arra épülő mindenféle hátrányos megkülönböztetés tilos, mi több: bűn.
Az iskolák nevelőtestületeinek feladata a Rendelet mellékletében szereplőkkel kiegészíteni a történelem tantárgyi programot (5-12. évf.), melynek koncepcionális eleme tehát a nemzetiségek, a nyelvi-vallási etnikumok történelemformáló szerepének hangsúlyosabb megjelenítése, a megkülönböztetés (szegregáció), a kirekesztés áldozattá válást proponáló hatása, nevesítetten kiemelve a héber vallást, a zsidókat illetve a XX. századi történetben a modern Izrael Állam szerepét.

És akkor a beépítendő elemek:

– Megkülönböztetés, kirekesztés
– Szegregáció, bűnbakkeresés
- Ószövetségi (a héber Bibliában olvasható) történetek
- A szabadságharc résztvevői és kiemelkedő alakjai (magyarok, nemzetiségek, más vallási-etnikai kisebbségek)
- A nemzetiségek helyzete, szerepük a társadalmi, gazdasági átalakulásban. A zsidó–magyar együttélés
- Népek, népcsoportok, nemzetiségek hátrányos megkülönböztetése, kirekesztése, népirtások
- Roma/cigány népirtás
- Az arab államok, a modern Izrael Állam

Ezek voltak a töris dolgok,jöjjön a magyar nyelv és irodalom (és egy kis általánosság is):

Tanulmányozzák a jeles magyar történelmi személyiségek, tudósok, feltalálók, művészek, írók, költők, sportolók munkásságát, ugyanakkor legyenek képesek azon alkotók helyes etikai alapú megítélésére is, akik elfogadhatatlan politikai és morális szerepvállalásuk révén – akár passzívan, akár tevőleges cselekvések során – az embertelen eszmék és gyakorlat szolgálatába álltak, idegen elnyomó hatalmak érdekeit szolgálták ki.
A nemzeti öntudat egészséges voltától idegen mindenféle nacionalizmus – így a nemzetiségek, a vallási-nyelvi etnikumok történelem- és jelenformáló szerepének és államalkotó létük elismerésének az iskolai nevelés-oktatatás egészében evidenciának kell lennie.
A művészi-alkotói szabadság korlátjaként jelenik meg mások jogai, a nemzet és az emberiesség elleni, azzal megalkuvó vagy tevőlegesen közösséget vállaló magatartás elítélése és etikai alapú megítélése, különösképpen a XX. századi totális diktatúrákkal kapcsolatban.
Az esélyegyenlőtlenség, a szegregáció elleni küzdelem, a megkülönböztetés hátrányainak bemutatása és az ellenük való küzdelem az iskolában társadalmi fontosságú. Ennek etikai alapú megközelítése valamennyi tanórai és – a nevelési célzatú foglalkozások között kitüntetett helyen szereplő osztályfőnöki órák mellett – a tanórán kívüli foglalkozásban is elengedhetetlen. A nemzetiségek, a nyelvi-vallási etnikumok iránti megértő, befogadó attitűd, a kultúrtörténeti relevanciájuk, államalkotó jelentőségük bemutatása egyaránt lényeges az ismeretközlésben és a nevelés-oktatás egészén keresztül.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11438
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2014.03.22. 19:30


calderoni nagyon degradáló, amit a huszonévesekről írsz. Mi az, hogy nem abban a korban van, hogy gondolkodjon? huszonévesen? Szerintem ez nem igaz. Én például a 2002-es választások óta foglalkozom politikával, már akkor figyelemmel követtem, pedig 12 éves voltam. Biztosan vannak olyanok is, akikre igaz, amit írtál, de ez így nagyon általánosítás.
A szülők pénzén eltézik sem feltétlen igaz, nekem sokkal több olyan ismerősöm van az egyetemről, akiket nem igazán tudják támogatni otthonról ezért maguknak kell megoldania.
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.03.22. 19:20


Xaba: fiatalabbak is nyugodtan reagálhatnak. :wink: Nyilván közös projekt.Az én elmémben is ugyanazok mozgatják marionettbábúként a két pártot,és csak addig húzzák-nyúzzák egymást,amíg a cionizmus engedi.
Ám én tényleg kíváncsi vagyok a már 8-10-15 évvel ezelőtt is felnőtt fejjel gondolkodó fórumtársaim tapasztalataira a témával kapcsolatban.

Tomm:megint nem nagyon értettelek,néha olyan tekervényesen fejezed ki magadat.Neoavantgárd. :) :wink:
De a lavinát tényleg egy holokauszt-link indította el nálam,és egy Lazio-transzparens: Freedom for Palestine.
Ám én továbbra is vállalom a véleményemet (ezért a kuruc lehet,hogy darabokra szaggatna engem): szerintem a zsidóság jókora többsége egyáltalán nem galád, számító, önző ember.Nagy részük nem is tudja,hogy zsidó.Viszont sokan vannak olyanok is,akiknek az égvilágon semmi bűnük,de élvezik azon prioritásokat,amelyeket a lobbi kiharcolt nekik.Ők nálam még beleférnek.Megint egy részük tudatlanul a lobbi mellé áll,tüntet,felszólal,politizál,de meg lehetne győzni a másik oldal igazáról.
Akik tényleg veszélyesek,az szerintem néhány ezer ember és az általuk behálózott holdudvaruk.Akik a kormányokról lehúzzák az utolsó bőrt a holokauszt nevében;akik a demokrácia és a jogállamiság maszkját magukra véve antidemokratikusnak állítanak be minden másképp gondolkodót,dehumanizálva természetesen az illetőt;akik az antiszemitizmus elleni harc nevében legalizálják Izrael agresszor politikáját.Ezek a hulladékok pontosan tudják,hogy nincs igazuk.Nekem ők az igazi cionisták.Akik ellen küzdeni kell.A zsidóságnak is.Én naiv vagyok.Én bízom a zsidóságban.
És már nagyon sokan felemelték a szavukat Izrael és a cionizmus ellen.
Hajrá!
Zsolti
 
Hozzászólások: 11438
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2014.03.22. 19:07


ha jól emlékszem, semmi baja nem volt a zsidókkal, míg vki mutatott egy cikket, elolvasta és indult a lavina (nem, zsolti?) ha most a jobbik vagy az mszp lenne kormányon, sztem ugyanígy beleássa magát a témába.
vagy?
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2014.03.22. 18:59


Bár talán nem hozzám szólt a kérdés... de én úgy tudom, hogy közös projekt
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3924
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2014.03.22. 18:50


amennyiben a fidesz érdeme, hogy te magad is a zsidókkal foglalkozol, nem is keveset...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.03.22. 17:56


Trigó,basszus! Csapassad azt a személyit,különben intézek neked egyet 150-ért. :wink:

Olyan idős koromban,mint most a lány,én is csont simán nyeltem volna mindent. Antifasizmust,holokausztot,mindent.SIMÁN.De nem nyeltem,mert az iskolákban nem nagyon volt róla szó,a híreket meg nem figyeltem egyáltalán akkoriban.

Egy kérdés a tapasztaltabbakhoz: a baloldali kormányok idején volt ekkora holokauszt-kampány,ekkora zsidó parola,vagy ez csak egy Fidesz-újítás?Nekem meggyőződésem volt,hogy ez a zsidó közeledés az MSZP és a balosok műve.Ti mit tapasztaltatok azokban a ciklusokban?Mert nekem egyre inkább az az érzésem támad,hogy a Fidesz még jobban nyomja ipart,mint a baloldal.Ha jól tudom,a holokárpótlást Gyurcsány vezette be.Vajon van-e köze a Jobbik folyamatos erősödésének az állandó és növekedő szemita jelenségekhez?
Ilyeneken szoktam én agyalni... :)
Zsolti
 
Hozzászólások: 11438
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: calderoni Dátum: 2014.03.22. 17:07


21 évesen túl sokat nem várhatsz tőle. nem abban a korban van, amikor az ember gondolkodik. még nem nyílt ki a tudata, a szülők pénzén eltézik, bulizik, saját bőrén vajmi kevesen észlel a világból. fiatal, most be akar fogadni mindent és be is tud, nyilván ennek lesz is eredménye, egy jókora holokausztos agymosás formájában. potenciális fidesz szavazó.
Avatar
calderoni
 
Hozzászólások: 1267
Csatlakozott: 2005.07.26. 10:46

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2014.03.22. 15:06


ejj, hát mi valamiről lemaradtunk akkor politika terén...
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3924
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.22. 14:13


tegnap egy 21 éves ELTE-s csaj ismerősömmel chateltem picit a politikáról, pontosabban a jobbikról - bár nem akartam, de ő kezdte

részlet:

ÉN:
ha mellettem lennél pl, egy év múlva jobbikos lennél :wink:

Ő:
biztos nem, én a rasszizmust nem tartom megoldásnak
csak a békére való törekvés a megoldás
más egyszerűen kivitelezhetetlen

ÉN:
látod ez lenne az első hét leckéje
hogy az első tévhitet eloszlassuk: a Jobbik nem rasszista
sőt

Ő:
nem rasszista?:D
hagyjuk ezt mert vicces
hát a kamerába mondja a vona hogy rasszista és büszke rá


na itt fejeztem be a témát :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2014.03.21. 20:22


Milyen kár lenne, ha lemaradnál :-D
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6576
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.21. 17:56


https://kuruc.info/r/4/125407/
:D :D :D
hogy nem sül le a bőr a pofájukról

https://kuruc.info/r/57/125411/
"A végén van a csattanó" - jegyezte meg Vona Gábor annak kapcsán, hogy 18 pártból a Jobbik a 18. helyen szerepel a szavazólapon.

még mit ki nem találnak a Jobbik ellen? :D :twisted:
eskü mostanában igen jó kedvem van. Mindenki mindenhol fosik a Jobbiktól :D :D :D
a képviselők és családtagjaik vagyonvizsgálatát jelenti. Utóbbiak vízágyúval fognak felérni -
mondjuk nem csoda ha fosnak :D :D


a rossz hírem (főleg zsoltinak), hogy ma jöttem rá, hogy nincsen lakcímkártyám vazze :( :( Lejárt egy éve a régi személyim, és a jogsi kiváltotta ugyan, csakhogy a szavazáshoz ez épp nem elég önmagában. Szóval sanszos, hogy nem fogom tudni ilyen gyorsan elintézni, de azért reménykedek. Idegesítő, na. :evil:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.03.21. 07:46


Minket is, mcsabi, csak nem biztos,hogy ugyanabból az okból kifolyólag. :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11438
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2014.03.20. 22:38


Lassan OV is beadja a csatlakozási kérelmet az oroszokhoz paksért cserébe. A hideg kiráz a következő 4 évtől.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6576
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2014.03.20. 20:57

No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3924
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.19. 15:37

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.19. 10:17


jaja, nekem is az a kedvencem, amikor a népszavazás szerintük demokráciaellenes :D :D

nem győzöm kapkodni a fejem. A folyamat beindult:
http://kuruc.info/r/4/125301/

http://kuruc.info/r/4/125295/
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.03.19. 08:25


Szóbeli dádát fognak kapni.Az ENSZ-től,az Amnesty Internationaltól.Meg mindenkitől.
A holokauszt,egy-két valós rakéta meg az Irán elleni nukleáris hiszti mindent legalizál.
És az orosz témához még annyit:lehet,hogy Putyin is egy gengszter;lehet,hogy a mostani Oroszország nem a legjobb hely a világon;lehet,hogy a népek börtöne...Ám hogy Putyin mennyire tökös és hazafi politikus,az kétségbevonhatatlan.
Még hogy nem volt legitim a krími népszavazás?Mert az új ukrán kormány mennyire legitim?Melyik esemény volt demokratikusabb?Mennyire volt legitim,hogy Molotov-koktélokat dobáltak a "forradalmárok" a rendőrségre?A felheccelt,Nyugat által irányított, fegyverekkel támogatott "nép" hatalomátvétele vajon nem meríti ki a puccs fogalmát?
Elmegy az anyjába Hollande,Merkel,Obama meg az összes seggnyaló "demokrata".
Zsolti
 
Hozzászólások: 11438
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.18. 16:33


http://kuruc.info/r/4/125265/#ixzz2wJj50Qum
felbuzdultak az oroszokon?
rájuk aztán tényleg ki fog szólni ha megteszik? :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.03.18. 14:00


http://www.youtube.com/watch?v=qPZ0DysO ... e=youtu.be
nice job
kimondhatjuk: Putyin nem szarozott sokat ezzel a kérdéssel :D
népszerűsége az egekben (72% kb)

ha Orbán bevonulna Kárpátaljára (mondjuk hadsereg híján a békemenetet vezethetné arrafelé :D ), teljesen jogosan lenne kicseszettül népszerű itthon, és még én is tisztelném érte veszettül
de hát előbb fogom megdönteni Osvárt Andreát, mint hogy ez megtörténjen :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 30 vendég

cron