Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

ide jöhet minden

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.22. 14:43


jókat írsz
ha megengeded részletekben reagálnék:

Szerintem abszolút megéri, most mit csinálnál helyette, néznéd a tv-t? :D
mivel tv-m nincs, így azt nem nagyon :D de igen, ez az alapvető kérdés. Van akinek nincs jobb/más dolga, van akinek akadna. Én úgy érzem nekem lenne más dolgom.
De hogy mást ne mondjak, jelenleg igencsak hasznos lenne nyelvet tanulnom. Pl ezt is lehetne helyette.
Azt éred vele hogy fejlődsz, szellemileg.
ez kétségbevonhatatlan tény
A töri szerintem az egyik legjobb tantárgy, engem érdekel a múlt, ezen kívül pedig a múlt hibáiból lehet tanulni, a múlt érdemeiből erőt meríteni.
Abszolút egyetértek. Kérdés, hogy a népünk múltbeli dolgaiból fogok-e én tanulni, lesz-e valaha haszna ennek az én életemre/életemben?
Ez a magyar őstörténet nem újdonság, sok ilyet lehet olvasni, szerintem alapja is van
Egyetértek. És ezeket rendesen nem tudod fellelni. Innen-onnan lehet összeszedni.
másrészt kicsit többnek érezzük magunkat ha ilyeneket olvasunk, nem tudom hogy írjam le, nem a legjobban fejeztem ki, de arra akarok utalni hogy például manapság nagyon elburjánzott az a mentalitás vagy nem tudom mi, hogy mi magyarok milyen szarok vagyunk, ezekre a kifejezésekre gondolok amit csomószor lehet hallani hogy pl.: ilyen hülyék is csak a magyarok lehetnek, ekkora egy birka népet mint a magyar, ilyen is csak Magyarországon lehet stb. ezek engem nagyon idegesítenek. Nem tudom hogy csak én élek ilyen negatív környezetbe kivételesen, de sajnos szerintem nem.
Igen, ez lenne az alapvető célja a történelem ismeretének. Hogy büszkék legyünk. Csak attól, hogy én annak érzem magam, a többiek meg az elméletek miatt - teszem azt - hülyének, az még nem segít annyit - se rajtam, se a magyarságon. :)
Azt akarom ebből kihozni, hogy nagyon sok minden fejben dől el, mint pl. sokan mondják már hogy a betegségek lelki eredetűek, tehát ilyen negatív közegben ahol emberek elhitték hogy milyen bénák, rosszak vagy nem is ők konkrétan, hanem a magyarok, ott nagyon nehéz pozitív irányba elmozdulni függetlenül attól hogy milyen a vezetés a kormány.
Ez így van. Viszont abba se árt belegondolni, hogy ha gondtalanul tengeted napjaid, nulla idegeskedés, akkor az egészséged is jobb. Tehát pozitívan hathatna az egészségre a büszke magyar történelemből adódó büszke magyar pozitív gondolkodás - ha lenne ilyen. De csak akkor, ha a jelenlegi negatív helyzetből vizsgáljuk. És a másik oldala az éremnek szerintem: ha nincs mondjuk semmi ilyennel kapcsolatos gondolata az embernek, akkor eleve nem gyengíti az egészséged semmi ilyen, amit aztán erősíteni kéne. :wink:

És még valami. Ha most Bora Borán ücsörögnék egy bungalóban, és egy évig annyi lenne a legfőbb gondom, hogy előbb reggelizzek és csak aztán csobbanjak vagy fordítva... na akkor természetesen szívesen olvasnék ilyeneket, mert nulla olyan érzésem lenne, hogy épp elfecsérlem az időm. :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: szuzsolt11 Dátum: 2014.04.22. 14:04


Szerintem abszolút megéri, most mit csinálnál helyette, néznéd a tv-t? :D Azt éred vele hogy fejlődsz, szellemileg. A töri szerintem az egyik legjobb tantárgy, engem érdekel a múlt, ezen kívül pedig a múlt hibáiból lehet tanulni, a múlt érdemeiből erőt meríteni. Ez a magyar őstörténet nem újdonság, sok ilyet lehet olvasni, szerintem alapja is van, másrészt kicsit többnek érezzük magunkat ha ilyeneket olvasunk, nem tudom hogy írjam le, nem a legjobban fejeztem ki, de arra akarok utalni hogy például manapság nagyon elburjánzott az a mentalitás vagy nem tudom mi, hogy mi magyarok milyen szarok vagyunk, ezekre a kifejezésekre gondolok amit csomószor lehet hallani hogy pl.: ilyen hülyék is csak a magyarok lehetnek, ekkora egy birka népet mint a magyar, ilyen is csak Magyarországon lehet stb. ezek engem nagyon idegesítenek. Nem tudom hogy csak én élek ilyen negatív környezetbe kivételesen, de sajnos szerintem nem. Azt akarom ebből kihozni, hogy nagyon sok minden fejben dől el, mint pl. sokan mondják már hogy a betegségek lelki eredetűek, tehát ilyen negatív közegben ahol emberek elhitték hogy milyen bénák, rosszak vagy nem is ők konkrétan, hanem a magyarok, ott nagyon nehéz pozitív irányba elmozdulni függetlenül attól hogy milyen a vezetés a kormány.
A törihez visszatérve, az más kérdés hogy 100%-ig talán sose tudjuk meg igaz-e amit olvasunk, még ha a hatalom által eszközölt elferdítésektől el is tekintünk.
Amúgy én is éppen ilyen nagy olvasgatásban vagyok ami általában akkor tör rám mikor tanulni kéne. :D
szuzsolt11
 
Hozzászólások: 281
Csatlakozott: 2010.09.15. 20:27

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.22. 13:41


http://kuruc.info/r/3/126871/
minden nacionalizmust, provokálást, és ilyesmit háttérbe szorítva kérdezném meg, hogy egy sima mezei gyilkosnak miért is kell szobrot állítani?

zsolti:
most nem is a politikai dolgokra gondoltam, hanem kifejezetten a törire. (Még ha összefügg is.)
Ha az egészségünket és a mentális állapotunkat nem befolyásolja,akkor többek leszünk tőle.
De épp hogy befolyásolja. Csak azt nem tudom megéri-e? Mert ha én egy kutató vagyok, és ráteszem az életem egy ilyen elméletre, és hosszú évek múltán azt gondolom bebizonyítottam, és végül megírom egy könyvben, akkor hagytam valamit az utókornak (akkor is, ha minden más kutató, szervezet, állam tojik rá), akik majd vagy felemelik az elméletem, vagy süllyesztőbe hányják.
De mint ilyen elméletek egyszerű olvasója/tudója mit érek el vele? Ha lesz egyszer gyerekem, mondjuk továbbadom neki, de ennyi?
Vagy kérdezhetem úgy is, hogy mit ér halmozni a tudást? Pláne bizonyos fajta tudást, információt?
Kezdem úgy érezni, hogy felesleges elpocséklása annak a kevés időnek, ami adatott a földön...
Nos igen, épp útkeresésben leszek asszem.... :D

A politika annyiban más, hogy ott 4 évente van beleszólásod, meg eleve körülvesz, nem tudod kikerülni.
De a magyarság őstörténete nem éppen ilyen.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.22. 09:52


Trigo,ugyanabban a hajóban evezünk,tudjuk.Szerintem abszolút megéri az ilyeneket olvasgatni,értelmezgetni.Idegesek leszünk tőle olykor,de tájékozottabbak is.Gyomorgörcs,ám magabiztosság.Én ha újra kezdeném ezt a politikai tájékozódást,ugyanígy csinálnám.
Ez a sok összeesküvés-elmélet biztosan nem válik kárunkra.Ha az egészségünket és a mentális állapotunkat nem befolyásolja,akkor többek leszünk tőle.Nekem eddig megérte.
Petőfi,Az apostol,szőlőszem-hasonlat,XI. fejezet
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.21. 21:39


vazze én megint ilyenekkel töltöttem a délutánom-estém
http://magunk.hu/index.php?Itemid=161&c ... ew=article
és ilyenkor jövök rá, hogy az igazságot sosem fogom megtudni (pedig a régészet azért eléggé egzakt alapból), ergo mi a fenének olvasok ilyeneket. Jó nekem, ha elmondhatom most épp, hogy a magyarság eredettörténete és származása nem valószínű,hogy olyan, ahogy a törikönyvekben lefestették? Hogy van vagy egy tucat elmélet, ami igaz lehet? Kutyát nem érdekli ez a környezetemben, még talán hülyének is néznek. Nem foglalkozom vele igazán, nem olvasok részletesen utána, nem ásom bele magam, nem tanulom ezt, nem ebből élek. MI a büdös francért olvasom mégis? Jó, érdekel, de vajon minek....? :(
kicseszett egy felesleges dolog ez az egész történelemkérdés addig, amíg egy egy emberke nyomoz utána, és teszi rá az életét (mint pl aki ebben a cikkben is szerepel)

a stadion nekem tetszik (mint épület), de a tető nagyobb mint a lelátó :D
a körítésre tojok
ha már úgyis kész van, remélem Felcsút Rámszeszének ékszerdoboza nem jut a román éleselméjű nemzetvezető stadionjának a sorsára
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.21. 21:10


Fradista,tudod,hogy én alapjában véve nem szeretem a Fideszt.Orbánt olykor kedvelem,máskor meg legszívesebben kiherélném.De engem valahogy nem idegesít ez a stadion dolog.Gyönyörű kis ékszerdoboz lett.Persze tudom:jobb lett volna,ha nem Felcsúton épül;jobb lett volna,ha nem Orbán utcájában húzzák fel;és jobb lett volna,ha ezt a pénzt fontosabb dolgokra költik.Engem ez utóbbi zavar a legkevésbé.A baloldalról jövő politikai hiszti számomra a Szabadság téri megszállás-emlékmű körüli balhéra hasonlít.A civil "hiszti" talán jogos.
(Ezt már csak zárójelben:vajon lesz-e ekkora felháborodás a Pancho Arénánál kétszer drágább pesti Sorsok Háza avatója apropóján? És ugye az nem kérdés,hogy melyiknek van több értelme,és melyikre van nagyobb szükség...)
De mindezektől függetlenül értem a felháborodásodat,fradista.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2014.04.21. 18:15


belenéztem a felcsúti pályavató ünnepségbe Ez az egész akkora gáz, hogy gondolom, teljes joggal rajtunk röhög az egész világ. Én is röhögnék, ha nem nálunk lenne, hanem, mondjuk kazahsztánban :D .
Mondjuk az tetszett, és méltó volt az egészhez, hogy az ünnepoélyes avatást maga Snitt Pali végezte.
És nagyon jellemző volt az az ömlengés, amit a sportTV közvetítés címén előad, Nyilasi Tibistül, stb.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.21. 08:12


Xaba: jó,hogy meg tudod őrizni a humorodat ebben a kilátástalan helyzetben. :wink: Tisztellek,becsüllek ezért.Mondjuk nagyon mást nem tudnál csinálni.
Fradista: kuruc.ru :D Úgy legyen! De a legjobb az lenne,ha minden maradna a régiben.
Hihetetlen,hogy az én személyiségem,életem,habitusom szöges ellentétben áll/állt a kurucinfo attitűdjével,mégis ugyanazt érzem,mint Trigo:borzasztóan hiányozna,ha nem lenne többé.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2014.04.21. 08:08


Arra próbáltam rávilágítani, hogy az a 8% az elenyésző és nem ők lesznek többségben, hanem a bevándorlók az Osloiakkal szemben. Csókoltatnám, ha csak ennyi román/cigány lenne Erdélyben :D
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3921
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.21. 02:19


most ezt nem értem
ezt írod:
"Tehát a bevándorlók miatt, szóval nem kellene az az arabos kép."
és ezt idézed:
"48.000 Muszlim van regisztrálva, ami a népesség 8% -a"
" Oslo lakosságának 28%-a bevándorló, vagy nem rendelkezik norvég háttérrel (ez mintegy 170 000 oslói lakost jelent)"

tehát ebből a 170-ből 48 muszlim (ha jól értem)
ez majdnem a harmada (+ akik nem vallják be)! Szerinted ki más lenne a legjelentősebb kisebbségi etnikum, ha nem ők?
Szerintem helytálló az arab kép, és épp te bizonyítottad most :wink:


ahogy eltűntek a rómaiak
olyan, hogy "római" fajilag/etnikailag nem nagyon volt (helyileg is csak Róma és környéke, tágabb értelemben Itália). Ez inkább egy kulturális szintre utaló jelző.


hülyeségeket nem is nézek meg Xaba :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2014.04.20. 23:23


Ez az Oslos maszlag elég nagy hülyeség. Olyan tipikus kurucos.
Az vesse az első követ, akiben Árpád vére folyik.
Zsolti- szerintem a kérdésed másik része igaz, tehát világfolyamat. Ez olyan, mint a globalizáció, vagy az evolúció. Folyamatosan „fejlődünk” és ezt nem lehet megállítani. Valahogy... ez az élet rendje!?
Európa is évezredek óta folyamatosan népvándorlásnak volt és van kitéve. Az, hogy mi magyarok nem szaporodunk, ez... a mi hibánk.

"egy fajilag teljesen kevert, nagyszerű hagyományait elveszített,"
Miért jelenleg fajilag tiszták vagyunk? Mármint?
"hogy Afrika az afrikaiaké, Ázsia az ázsiaiaké, Izrael a zsidóké"
Valamilyen törvény befolyásolja a bevándorlókat faji alapon?

Oslo pedig, wikiről idézve: 48.000 Muszlim van regisztrálva, ami a népesség 8% -a.
DE
„Oslo népessége 906 681 fő (2011. jan 1.)[2] +/-, míg Oslo község szűkebb közigazgatási területén 611 491 fő (2011. okt 1.)[5] +/- lakik. A város lakossága jelenleg emelkedik, országon belüli rekorderként évente 2%-kal (az elmúlt 15 évben összesen 17%-kal). A növekedés fő okai csaknem azonos mértékben a magas születési ráta és a bevándorlás,[6] bár a születések nagyobb aránya is a bevándorlóktól származik.”
Becslések szerint Oslo lakosságának 28%-a bevándorló, vagy nem rendelkezik norvég háttérrel (ez mintegy 170 000 oslói lakost jelent). Ez az arány várhatóan tovább nő, becslések szerint 44 vagy akár 51 százalékra is (ez várhatóan 2030-ig bekövetkezik). 2008-ban a lakosság növekedésének 82%-át a bevándorlók tették ki.

Tehát a bevándorlók miatt, szóval nem kellene az az arabos kép.
De minden nagy fővárosban, ahol jobb az élet ez történik.

Amúgy nem védeni akarom ezeket az tendenciákat. Mert én eléggé ellenzem ezt a keveredést. Pl. Amerikában mindenféle-fajta ember van és én ezt nem tudnám lenyelni itthon. Rasszizmus? Inkább: https://www.youtube.com/watch?v=VjveSxO2dBE

De úgy néz ki, hogy idővel több nemzet is el fog tűnni. Köztük a magyarok is. És, ha a székelyeket külön vesszük, akkor ők még jóval hamarabb, ahogy eltűntek a rómaiak, a gótok, a frankok stb.

Na mindegy. Nem osztom tovább, mert így nem lesz államvizsgám soha.



De, ez mi a halál?
http://kuruc.info/r/56/126834/
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3921
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2014.04.20. 23:12


nyugi, majd a gazda segít, és folytatódik tovább kuruc.ru címen :lol:
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.20. 22:20


én erre nem vennék mérget, mármint arra hogy jót fog tenni
max nem tesz rosszat

de én magam pl Jobbiktól függetlenül hiányolnám a kurucot de nagyon

mondjuk a kuruc is meg fogja találni magának az új helyet és/vagy az új formát szerintem

de azért a leglátogatottabb ellenzéki oldalt megszüntetni - azért ez még mindig erős
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2014.04.20. 20:45


ha nem keverednek bele nagyon, jobbiknak jót fog tenni az oldal megszűnése. elkezdtek enyhülni, ezt a koloncot is ledobhatják magukról, lesz majd másik, langyibb szócsövük
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.20. 16:38


köszi a választ
szánalmas
bár ha az ottani nagy zsidó atyaúristenek az ügy mellé állnak, akkor semmi sem menti meg a kurucot

vazze
onlinetvkeresre.eu-ra mentem épp fel erre ez a vicc fogad
(mondjuk azt se értem minek vannak ilyen oldalon viccek)

A zsidó kisgyerek katolikus gimnáziumban tanul. Az egyik órán a tanár azt mondja, hogy kap 1000 forintot, aki megmondja, hogy ki volt a legnagyobb ember a világon. Az egyik gyerek:
- Szerintem Leonardo da Vinci.
- Jó, jó, de én nem rá gondoltam.
A másik gyerek:
- Talán Einstein?
- Még jobb, de még mindig nem rá gondoltam.
Erre a zsidó kisgyerek:
- Jézus Krisztus.
- Úgy van kisfiam, itt az 1000 forint. De én úgy tudom, hogy te zsidó származású vagy. Neked nem inkább Mózest kellett volna mondanod?
- De igen, viszont Mózes az Mózes, az üzlet meg üzlet.

rohadt antiszemita oldal :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.20. 15:44


Bodnár Dániel vezérletével a Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokig repítette a kurucinfo ügyét.
Összefogtak az ottani legkeményebb zsidó szervezetekkel,és megpróbálják a kurucot végleg ellehetetleníteni.
Szerintük ki fognak derülni a portál körüli furcsa pénzmozgások(mondja ezt Bodnár), és azon jobbikos politikusok neve is napvilágra kerül,akik kapcsolatba hozhatók a neonáci honlappal.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.20. 14:46


zsolti: mi ez a kurucos balhé amiről írsz?
ritkábban olvasom már őket ugyebár mostanság, de nem láttam ilyet

tényleg vannak értelmesek a videóban
kár hogy eléggé azok
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.20. 13:52


Cigány emberek a választásról.Érdemes megnézni.Vannak köztük egészen normális gondolkodásúak is.Meg viccesek is.

http://www.alfahir.hu/ha_orban_nem_nyer ... lett_volna
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.20. 13:40


Jól van az.Lassan beletörődik az ember ebbe a katyvaszba.Aki most még biztonságos területen lakik,az nyugodt,és nem érdekli a jövő vagy mások helyzete.
Mire megfordul a kocka,mi már úgysem fogunk élni,de a leszármazottaink igen.
A kérdés csak az:egy évtizedeken át végrehajtott,szisztematikusan kigondolt korhadásról van szó,vagy pusztán világfolyamatokról,amelyek megállíthatatlanok?
A lényegen nem változtat.
Én csak azt kívánom,hogy legelőször azokat a szarházi,álliberális,hangadó tömeget falják fel ezek a honfoglaló csoportok,akik végig az ő jogaik mellett ágáltak.
Utána jöhetünk mi.

És remélem a kuruc.info túléli a Bodnár Dániel-féle "háborút".Szánalmas ez az egész.Ha nem tetszik,nem kell olvasni.Erre amerikai frontot nyitnak a zsidók.
Bocsánat,nem általánosítunk:néhány zsidó szervezet.(Most lenne egy köpés,ha a szabadban lennék.De a szőnyegre nem csulázunk.)
Van számos sértő,emberi jogokat sárba tipró,gyalázó cikketek,kedves kuruc,ám nélkületek jóval szegényebb lennék tudásban,világszemléletben,összefüggések megértésében.
Hajrá,üssétek ki azt a gyökedéket!!!
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.19. 21:09


https://kuruc.info/r/7/126764/
ez de durva statisztikai adat! (már ha tényleg igaz)
anyám borogass
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.18. 09:23


http://kuruc.info/r/2/126661/
:D
Adják nekem. Nekem jobbá tenné az életem, míg amire létrehozták, arra nulla értelme van. :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest


Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2014.04.16. 18:53

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.14. 15:50


Itt egy összefoglaló az európai szélsőjobb pártokról.Egyáltalán nem objektív,a szerkesztői vélemény folyamatosan ott lapul az írásban.Vannak benne furcsa dolgok:

http://index.hu/belfold/2014/04/14/a_jo ... rder_lett/
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2014.04.14. 14:11


Fincsi témák ezek.És mi baromi keveset tudunk róluk.Én legalábbis biztos.
Baloldaliság,jobboldaliság,Kelet,Nyugat,oroszok,EU... és még sorolhatnánk.Melyik a jobb,kihez húzzon a szívünk?
Nehéz itt igazságot tenni,mindenki tudja,hogy Putyin is egy gengszter,de legalább hazafi.Hogy a szálakat ki hogyan mozgatja,az csak nagyon kevés embernek világos.Teszem azt,Orbán is csak találgat,sötétben tapogatózik.Hogy Putyin és a titkosszolgálata az európai szélsőjobbot támogatná fű alatt?Lehet.Nem véletlenül mondják,hogy alakul Putyin EP-frakciója.Benne a Jobbikkal.
Ki tudja,talán teletömtem a fejem három év alatt a kurucos összeesküvés-elméletekkel,és már nem tudok józanul dönteni.Pedig meggyőződésem,hogy vannak józan döntések.De a józan döntésekhez kockázat és konfrontáció kell.Sajnos az élet egyre jobban igazolja a kurucinfót.Nagyon durván igazolja.Akármerre kapkodjuk a fejünket a hírek után,mindig meg lehet találni az összefüggéseket valahogy az események mögött.
Én csak remélni tudom,hogy a kurucban végigvitt cigány-zsidó-liberális-cionista vonalak csak képzelgések és őrültségek,mert ha azok,akkor itt minden szörnyülködésünk felesleges.Bárcsak igaza lenne az ATV-nek,és a valóban demokrata,jogállami,szabad Magyarországnak Orbán és a Jobbik lenne az egyetlen akadálya.
Nem hiszem,hogy nincs egy olyan európai ország,ahol rést lehetne törni valahogy a cionizmus burkán,tisztán,józanul,nem "szélsőjobboldali" módra,és ez ez áttörés végigsöpörne Európán,és úgy lehetnének a kormányok "nacionalisták",hogy közben baloldaliak is.
Mert ha ez megvalósulna,akkor összeérne a gondolkodásom mondjuk fradistával is.
Addig marad a sok kaki.És a "náci" Jobbik.
És a katasztrofális közbiztonság.
És a nagyrészt zsidó származású (vagy nem zsidó cionista) személyek által birtokolt média és művészet.
És a folyamatos holokausztozás.
És ez nem a Fidesz hibája.
És nem is az MSZP-é.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég