Ahogy már említettük a másik topikban, néhány dolgot mindenképpen szeretnék megosztani veletek az új oldallal kapcsolatban.
Az első és a legfontosabb, hogy nem lesz még végleges!!! Viszont el kell indítani, ennek pedig az a nagyon egyszerű oka, hogy most hétfőtől új munkahelyen dolgozom és nem tudom a régi módon a cikkeket feltenni napközben, amihez ftp hozzáférés kellett. Viszont az új oldal már van olyan állapotban, hogy a főoldal és a hírek elindíthatóak, ezért úgy döntöttem, hogy inkább induljon el így, mint hogy esténként szenvedjek a cikkekkel. Így ha nem is húdenagyon, de sokkal naprakészebb lehetek.
És itt jön az egyik nagy változás a kinézeten kívül, ami pedig a hírszerkesztés. Mindebből persze Ti nagyon sokat nem láthattok, de nem baj, ha tudtok róla, hogy a régi, elavult html szerkesztgetős, ftp-n feltöltögetős hírszerkesztés megszűnik és átveszi a helyét egy egyedi, saját nekünk fejlesztett admin felület, ahol könnyedén, gyorsan lehet majd cikket szerkeszteni akárkinek. És ez a lényeg, hogy míg az ftp hozzáférést nem szívesen adtam eddig oda bárkinek, mert azzal az asroma.hu összes tartalmához hozzáférést adtam, addig ezen az admin felületen könnyedén lehet jogosultságot adni bárkinek, aki kedvet érez cikkíráshoz. Maga az admin felület is nagyon jól áttekinthető, könnyen kezelhető. De ahogy írtam is, ebből egy sima látogató nem sokat fog látni, inkább csak az új dizájnt.
Lényegében most ilyen állapotban szeretnénk elindítani az oldalt, hogy aztán a többi, régebbi anyagok folyamtosan kerülhessenek át az új honlapra. De ez már egy olyan háttérmunka lesz, ami mellett az új oldal nyugodtan üzemelhet, hogy aztán a végén a mostani teljesen nyugdíjba vonulhasson. Még annyit elárulok, hogy a későbbiekben jelennek meg teljesen új, máshol meg nem található anyagok F72-nek köszönhetően, aki szintén keményen dolgozik azon, hogy digitális formában a rendelkezésünkre bocsájtsa a kincseit.
Nagyon köszönjük az eddigi támogatásokat és reméljük, hogy az új oldalnak mindenki örülni fog és mindenkinek elnyeri a tetszését. Persze azzal sincs gond, ha nem tetszik mindenkinek, de azzal nem fogunk foglalkozni

üdv,,
snatch-