Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma34 Dátum: 2018.01.03. 22:41


Akkor lehet h szimplán a formája xar, én mindenesetre nem láttam azt a marha nagy teperést rajta, és már bocsi, de marhára jelzésértékű ha vkit a második félidő 4ik percében kapnak le a pályáról.... én fociztam 20 évet, nem ezen a szinten az tény, de tudom h ez mit jelent ;)
nem tartom magam tévedhetetlennek, félreértés ne essék, az is lehet h simán belemagyarázom, de két évtized a focipályán, meg a rengeteg pszicho tantárgy a fősulin-egyetemen azt mondatja velem h:
1. Schick a juve ziccer után szétesett és nagyjából a lázadó belexarok stílusban üzemelt a sass ellen
2. ha egy edző egy kényszerű csere mellett vkit lekap a második félidő legelején azzal tanítani/megalázni (nézőpont kérdése) akar...

ez színtiszta pszichológia mindkét állításom, éppenséggel vitatkozhattok vele, de nem tudtok meggyőzni :)
ForzaRoma34
 
Hozzászólások: 511
Csatlakozott: 2016.08.22. 20:53

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2018.01.03. 10:37


Nem látszik beleszarósnak szerintem se. Az kétségtelen, hogy az arca nem sokmindent árul el
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2018.01.03. 10:34


Ezt a Schick közönyt én sem értem. Hogyan is lehetne egy bizonyítani akaró, fiatal, profi futballista közönyös, közömbös, unott egy meccsen, ahol nyerni, gólt kell szerezni mindenáron. Ilyen a világon nincs. Ez tisztán belemagyarázás, mert ilyen nincs. Vagyis Schick esetében biztosan nincs, és nem is volt.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.01.03. 00:31


ez pontosan igaz cejas, régóta mondom én is, hogy akkor lehetünk bajnokok, ha a kisindián-bevásárlás hirtelen gyémántbevásárlás is volt, és azonnal mívesre csiszolt darabokat találtunk a dzsungelben

és Strootman még csak 27????????????????? vazze tényleg!!! :shock: :shock:
mintha már ilyen 32 lenne kb
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.01.02. 23:51


A fiatalok beépítésvel egyetértek. Csak mi nem úgy nyerünk bajnokságot egyszer, hogy megtartunk mindenkit, mint a Napoli 3-4 éve Higany kivételével. Persze nem baj, ha beépítünk valakit csak az nem úgy lesz, hogy együttjátszik több évig Emerson, Sikk, Pellegrini, egy jobb Gerson és egy jobb Ünder és bajnokok leszünk, hanem úgy, hogy jön 3-4 játékos, akik egyből véletlenül atomkirályok és lezúzunk mindenkit. Következő évben pedig kirabolnak minket. Mint a Dortmund kábé.
Monchi is folyamatosan eladta a Sevilla legjobbjait és emellett tudott nyerni mennyit is? 3 Európa Ligát sorozatban.
Apropó Napoli. Jó ha együtt tartják a keretet, de Mertens, Callejon és Hamsik is 30 éves. Még két év és helló. Persze Verdét nem kellene odaajándékozni nekik...

Szóval van nálunk piacképesen: Alisson, Manolas, Emerson, Luca Pellegrini, L. Pellegrini, Ninja (még 1-2 évig), Strootman, Dzeko (még idén), SES és talán Skorupski. (Perotti öreg, a többiek meg csak papíron érnek valamit.)
Ebből a sorból Emerson a legkönnyebben kiemelhető, mert nem játszott még idén. Eléggé nélkülözhető. Strootman eladására is van esély és Dzeko távozására. Hopp, meg is oldottam a nyári piacot. Persze biztos lesz majd valaki, aki fanyalog, hogy menne. Sajnos minőséget nem tudunk megfizetni ezért minden azon múlik, hogy az érkező csiszolatlan gyémántokból lesz-e valami vagy nem...
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.01.02. 21:28


cejas írta:Pellegrini jobb lehet, mint Strootman, de Strootman egyáltalán nem viharvert veterán a 27 évével,..


Pellegrinihez képest veterán, a sérülései miatt pedig a neve a viharvertség szinonímája.
De nem is az ő személyén volt a hangsúly.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.01.02. 20:44


F.Totti írta:Pellegrini jobb, mint Strootman. Játszatni, játszatni és játszatni. Schick-kel és Dzekoval ugyan ez a helyzet.
A rangadókon nem baj, ha a viharvert veteránok játszanak, de Pellegrinit, Schick-et, Emersont be kell építeni pontosan azért, mert normális áron nem tudunk ilyen szintű játékosokat igazolni. Vagy csak nagyon ritkán.


Pellegrini jobb lehet, mint Strootman, de Strootman egyáltalán nem viharvert veterán a 27 évével, Ninja 2 évvel idősebb, ami azt jelenti, hogy jövőre már 30...

F.Totti írta:Kolarov hiába a szezon legjobbja, ha jövre már járókerettel jár meccsre, télen meg elviszi Klopp Emersont. Dzekonak is az utolsó igazán jó szezonja lehet ez. Egyszerűen kell helyükre a fiatal. Lehet hogy Emerson és Schick nem egy Candela és Battistuta, de most ők vannak. EDFnek meg pont az lehet a legnagyobb előnye, hogy a romnista múlt miatt nincs rajta olyan eredménykényszer, mint pl Garcián volt. De ezt inkább csak remélem, mint hiszem.


Kolarov 2 év múlva már nem lesz itt, de hozhatunk helyette egy másik 30 éves csodát. Emersont pedig úgy is elviheti Klopp ha játszik. Sőt, gyanítom, hogy ha igazán játékba lendül, akkor Pellegrini sem nálunk fejezi be a pályafutását. Be lehet építeni egy Emersont vagy Sikket, de számoljunk vele, hogy egy jó szezon után viszik őket. Emersont a tavalyi szezon után még sérülten is talán... Szokjunk hozzá, hogy akkor leszünk bajnokok, ha kijön a lépés az egyik szezonban és sok tálentum befut hirtelen. A folyamatos jó szereplés záloga pedig Monchi, mert ha véletlenül bajnokok lennénk 4-5 játékost azonnal elvinnének nagycsapatok.

Én sem érzek eredménykényszert. A BL kíváló, a negyedik hely a bajnokságban megfelelő. A rotálás klassz - most van egy hullámvölgy.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.01.02. 14:37


na F.Totti, minden szavával egyetértek a hsz-ednek

képtelenek leszünk bajnokesélyes anyagot összevásárolni, így marad az, amit írsz
ez van. Kicsit olyan érzésem van, hogy idén leszünk bajnokok, vagy egy jó darabig tuti nem. De ez inkább pár héttel ezelőttig volt. És ez is a juve vacakabb formája miatt főleg. Na azóta már látjuk, hogy idén sem...

cejas: én írtam, hogy a Mosógép középszer. És jah, nem nagyon tudunk jobbat nála. Én is csak azért írtam és azért elemeztem, hogy mennyire messze vagyunk egy Scudettótól.

FR34:
Attól h vki Romanista, még edzőként meg lehet bukni, nagyon komolyan,
Persze, hogy meg. Én úgy értettem, hogy az ÉN SZEMEMBEN sosem bukhat meg igazán. Sosem fogok haragudni rá igazán. Sem elküldeni keményen a véreresbe.
A Schick közönyödet nem értem viszont. Én pont hogy semmi ilyet nem láttam rajta. Ment becsülettel.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.01.02. 00:58


Pellegrini jobb, mint Strootman. Játszatni, játszatni és játszatni. Schick-kel és Dzekoval ugyan ez a helyzet.
A rangadókon nem baj, ha a viharvert veteránok játszanak, de Pellegrinit, Schick-et, Emersont be kell építeni pontosan azért, mert normális áron nem tudunk ilyen szintű játékosokat igazolni. Vagy csak nagyon ritkán.

Kolarov hiába a szezon legjobbja, ha jövre már járókerettel jár meccsre, télen meg elviszi Klopp Emersont. Dzekonak is az utolsó igazán jó szezonja lehet ez. Egyszerűen kell helyükre a fiatal. Lehet hogy Emerson és Schick nem egy Candela és Battistuta, de most ők vannak. EDFnek meg pont az lehet a legnagyobb előnye, hogy a romnista múlt miatt nincs rajta olyan eredménykényszer, mint pl Garcián volt. De ezt inkább csak remélem, mint hiszem.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.01.02. 00:02


Valaki írta, hogy Strootman középszer. Jelenleg csapaton belül tényleg az, de itt nem az a kérdés, hogy középszer-e, hanem hogy jobbat vagy ugyanilyet tudunk-e szerválni vagy nem. Olyan nincs, akivel mostanában szóbahoztak minket és tényleg jobb lenne. Az meg, hogy Strootmanért 40-et kínált állítólag a Juve lassan semmivé foszlik. Szerintem 1-2 éven belül eljön az a világ, ahol már sokkal jobban megbecsüljük a saját neveltjeinket. Hogy miért? Borzasztóan elszállt a piac. Defrel még talán belefér, mert rúgott néhány gólt és támadó, Sikk már abszolút drága volt, de lehet, hogy 2 év múlva már 80 milla egy ilyen támadó - aki 20 meccs alatt rúg egy gólt csatárként és még nincs 25 éves, az pedig 20 milla lesz alaphangon. Vicc.

Ez a Neymar transzfer teljesen elvitte az árakat. Barelláért 30 m-t kér a Cagliari. 20 éves és másfél évet tolt egy kiesés elől menekülő csapatban. Tényleg annyit ér, mint Ninja néhány éve. :-)
http://romapress.us/2018/01/01/cagliari-ask-e30m-barella/
Kacsák szerint egy fiatal brazil hátvédre hajtunk, aki 18 éves, se korosztályos válogatottság, se élvonalbeli meccs, de a kivásrási ára 50 m EUR. A magassága (1,95 m) stimmel, de ilyen magas gyereket én is találok a helyi grundon.
http://romapress.us/2017/12/28/monchi-wants-santos-defender-matheus-guedes/
Berardi ára pedig mindig is vicc volt. Berobbant fiatalon az olasz köztudatba, de semmi több. Nem látom benne, hogy lenne valaki 3-5 év múlva. Sérülékeny, ingadozó forma és bitang drága.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma34 Dátum: 2018.01.01. 23:38


1. Attól h vki Romanista, még edzőként meg lehet bukni, nagyon komolyan, de ez persze csak az én véleményem. Lassan másfél hónapja, de lehet h kettő, nincs egy épkézláb meccünk, ez akkor is edzőkérdés, ha történetesen az edző Romanista. Xarok vagyunk, a játékosaink formán kívül egy ember sincs aki legalább azt hozná amit tud. Nem extrát, félre ne értsetek, csak azt amit tud. pl: Radja ha lő eltalálhatná a kaput, ahogy eddig, Flor, vagy Kolarov ha bead találhatna legalább egyszer gy meccsen embert, ahogy eddig, Kolarov szabadrúgása elmehetne a kapuig, ahogy eddig, a szögleteinkben lehetne némi élet, ahogy eddig, stb. de semmi baszki, eccerűen semmi, ez edzőkérdés, ha szerintetek nem az, akkor lécci magyarázzátok meg h mér van hirtelen mindenki saját magán kívül???
2. Tomm ez a csapat nem lesz bajnok, ezt itt rajtad kívül mindenki látja. innen indulunk. ha ezt végre elfogadod, akkor lépsz arra a szintre ahol a többiek járnak, h akkor már inkább a napoli, mint a juve újra 172edszer... én egyébként nem osztom ezt a nézetet, véleményem szerint ha nem mi nyerünk a végén akkor tökmindegy h ki, magas ívben lexarom, pont ugyanannyira utálom a napolit (scudetto szempontból) mint bárki mást, tőlem akár a sassuolo is nyerhet, ha nem mi nyerjük, pont nem érdekel. csak azt fogadd el végre kedves tomm, h vannak akik már unják a juvét. én is, de engem amúgy hidegen hagy.
3. Schick. megharagudtam rá, és most már nagyon iturbés jelleget öltött a srác, azzal a különbséggel h turbó legalább akart állandóan, ezen a cseh majmon csak a közönyt láttam egész meccsen. ennyi pénzért meg gondolom egy valag fizetésért legalább tegyen már úgy mint aki nem fossa össze magát az első adandó alkalommal.
4. A sommás véleményem: annyira jók nem vunk mint a cselszki ellen, de ennyire rosszak sem, nagyjából mindenki maga alatt játszik kivéve tán Allisont, és így nincs eredmény sem. edzőkérdés h ez a széria meddig tart, semmi más!!!
ForzaRoma34
 
Hozzászólások: 511
Csatlakozott: 2016.08.22. 20:53

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2018.01.01. 19:44


Tomm, imádkozzál, hogy bajnokok legyünk, mert különben olyat kapsz, hogy besz.rsz. :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.01.01. 19:01


A keretünk meg nem fos (a scudettohoz fos, a klubhoz mérten nem az)
így értettem igen. (Bár nekem most egy kicsit tényleg a szokottnál is technikamentesebbnek tűnik - hogy így mondjam :) )

tomm: húzd már le magad a picsbe
csapatokat hasonlítottunk össze, ebből hogyan sikerült a nagy agyaddal kioskoskodni egy forza napolit? :shock:
kezdesz öregúros beütéseket láttatni :D akiknek mindenről mindig csak egy más valami jut eszükbe

- de szép kék az ég
- ja , persze kék mi? forza napoli mi?
:D :D :D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.01.01. 17:28


Felejtsuk el a scudettot?
Ki felejtse el?
Mar szezonkezdetkor elfelejtette itt majd' mindenki...

Hat.... jo forza napolizast sracok! Az valo nektek...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.01.01. 16:49


A Juvéval kár foglalkozni. Meg a scudettoval is. Jobbak, erősebbek évről évre nő a különbség.
A Napoli jobb mérce. Ott Sarri a lehetőségekhez képest csodacsapatot csinált. Az meg még nagyobb csoda hogy idénre együtt tartották.

Ők előrébb vannak, mint mi és mint a lehetőségeik. Mi a helyünkön. Ahogy a helyünkön voltunk Garciával is. A hatalmas ellenszenvet akkor sem értettem. Spallettivel szerintem kicsit előrébb voltunj, de EDF fél éve melózik. Korai mérleget vonni. Majd a szezon végén meglátjuk. EDF most van igazi mérlegen. A keretünk meg nem fos (a scudettohoz fos, a klubhoz mérten nem az) Olyan amilyen lenni szokott, 'csak' egy tottinyival kevesebb.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2017.12.31. 19:44


EDF romanista, nálam nem tud komolyan megbukni soha.
Amúgy meg középszer? Mert EZZEL a fos kerettel nem képes scudettot nyerni, vagy miért? (Nem mondom, hogy tuti topedző, de egyelőre azt se, hogy nem az)
Évek óta mondom, hogy szerintem inkább erőn felül teljesítünk. Hulladék egy keretünk van. Ott vagyunk, ahol ennek a keretnek a helye van.
Nainggolanon kívül nincs klasszisunk. Van egy Perottink aki tud cselezni, és van egy egész jó védelmünk. Ééééés ennyi. Ja és jó kapusunk (úgy néz ki tényleg jó, mondjuk én mondtam hogy nyugodtan elengedhetjük a lengyelt, gondban nem leszünk).
Imádjuk Pellegrinit, Florenzit, DDR-t de ők egy juvéba be se férnének (Pellegrini nem az a szint még, Flonál lenne jobb ott, DDR meg már nem). A Fáraót is szeretem, és inkább nézem őt hétről hétre, mint valamelyik külföldi kukaszökevényt, de ő sem bajnokanyag. Dzeko nálam eladós már tavaly óta. Akkor rendszeresen kussoltatott, de idén még ezt se teszi. Strootman már középszer. Schick Dzeko helyén lenne használható, érzek benne valamit, de érzésekből nem lesz Scudetto. :) Az újak pedig nem klasszisok.

A Napoli egységes, jó játékot játszik, amihez megvannak az ügyes és gyors emberei. Elöl fényévekkel erősebb nálunk.
A Juve mindenhol erősebb nálunk. :)
Az Inter teljesen egy szint velünk. Hogy melyikünk lesz a dobogón, az aktuális forma fogja eldönteni. Itt lehet szerepe az edzőnek. És csak itt, csak ebben a párharcban. Mondjuk fura, hogy pont Spal a legnagyobb riválisunk:)
A Lazio még beleszólhat, de a végére nem fog. Bár teljesen nem írnám le őket, ha sokáig leszünk szopószériában.

Ennyi. Megyünk a bronzért.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2017.12.31. 17:47


ahh, fr. dehogy. Di Francesco nem középszerű, csak még nem eléggé tapasztalt. A Juve kispadján ő is legalább annyira sikeres lenne, mint Allegri. Ide a rozsdás bökőt.

Viszont ahogy biztam Garciában, úgy bizom benne is.


én annál sokkal jobban. pedig bíztam nem kicsit Garciában. De Di Francescóban halálomig fogok!
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2017.12.31. 17:22


Sajnos a juve és a napoli más kategória.
Hozzájuk képest mi középszerű csapat vagyunk, -szerintem ezt is el kell tudni fogadni - középszerű edzővel.

Az ősz derekán még mindenki azon örvendezett, hogy végre nyílt, többesélyes a scudetto.
Hát kiderült, h. nem. De legalább van két verenyző....
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2017.12.31. 16:59


Hunszi írta:Tudom Monchi azt mondta nagy igazolgatás nem lesz januárban...de remélem szélre összekaparnak valakit, mert nézhetetlen hétről hétre a játék,

Remélem nem jön senki, nem oldana meg semmit, csak nagyobb tolongás lenne a kezdőbe kerülésért. Ez itt nem a játékosokon múlik, ez EdF sara, neki kell innen kirángatni a csapaot, remélem jobban majd neki mint Garciának. Viszont ahogy biztam Garciában, úgy bizom benne is.
Hunszi írta:Tényleg az egyedüli szerencsénk, hogy a Laziot és az Intert is elérte a hullámvölgy, hanem készülhetnénk az EL-re ilyen játékkal.

Nézőpont kérdése, szerintem meg a napoli meg a juve szerencséje a hullámvölgyünk, különben mi vezetnénk a tabellát
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 931
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2017.12.31. 12:14


. . .
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2017.12.31. 01:27


Sikket adjuk kölcsön a SPAL-nak, hátha formába jön.

Van egy 40 millásunk kölcsibe, kell? :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2017.12.31. 00:30


fradista romanista írta:Déjá vu: Rudi :(

(az egész szezont nézve a chelsea elleni teljesítmény szabályt erősítő kivétel :( )

Pontosan ez jutott eszembe.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2017.12.30. 22:52


Három dolog zavar engem:
- a szöglet miért csak arra van, hogy újra a pályán legyen a labda? Egy napig csak a szögleteket gyakoroltatnám. Még a veszély szele sem érződött a szögleteinken. Utoljára talán akkor voltunk szögletből eredményesek normálisan, mikor Benatia nálunk játszott.
- Sikk. A mai teljesítménye Iturbe formáját hozta azzal a különbséggel, hogy Sikk lassabban fut. Teljesen formán kívül. Tisztán eladja egy zöldnek a középpályán...
- Valami kezd meghalni a taktikában. 4-3-3 és leülés, próbálkozás ezzel a 4-2-4 valamivel - Dzeko az első félidőben kábé trequartista volt, mert mindig visszajött és Perotti vagy Sikk futott középre. De mindegy is, hogy ki hol volt, mert úgy volt gyenge a támadófocink, ahogy volt. Semmit nem ért a csatáraink magassága, pedig Sikk sem alacsony.

Ma is akkor támadtunk, mikor már csak 10 perc volt hátra. Legalább a második félidő elején illett volna megenni őket. Tényleg nem tudom, hogy mi lesz az ukrán brazilok ellen.
Sikket adjuk kölcsön a SPAL-nak, hátha formába jön. Addig sem nálunk lép pályára. Ennyit Ünder is tud. Defrel meg lerúgatta magát, nehogy játszon - vagy sérült vagy kritikán aluli. Rémes...
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2017.12.30. 22:47


Maradjunk annyiban, hogy a scudetto álmokat felejtsük el, és adjunk egy jó nagy pacsit az Inter és Lazio párosnak, hogy rendre elhullajtották ők is a pontokat. Ezzel a játékkal az meglepő, hogy BL-t erő helyen vagyunk, mert siralmas nézni az egészet. Én egyedül azt nem értem, hogy hol van az a csapat, aki a Chelsea-vel játszott?? Őszintén nem értem, komolyan olyan érzés visszanézni azt a meccset és megnézni egy mostanit, mintha két teljesen más csapatról beszélnénk. Ha képesek vagyunk olyan meccset lefutni akkor miért ezek a visszafogott meccsek? Oké...megértem, hogy egy sérülés elég rosszúl érintené a csapatot s vigyáz EDF az embereire, de ez így vállalhatatlan...már egy ideje mondja mindenki teljesen jogosan, hogy ezek az 1-0ak nem fognak sokáig tartani és 1-1ek lesznek belőle...meg is érkeztünk ezekhez a pillanatokhoz, az elmúlt 2 hónapban 6 pontot vesztettünk ezek miatt és még hol van a szezon hátralevő része?

Tudom Monchi azt mondta nagy igazolgatás nem lesz januárban...de remélem szélre összekaparnak valakit, mert nézhetetlen hétről hétre a játék, de eddig ugy-e lenyelte az ember, mert jöttek az eredmények, szóval ha rossz szájízzel is, de oké volt...Az viszont most már türhetetlen, hogy alig másfél hónap alatt, 3 alsóházas csapat lop tőlünk pontokat és még a kupát is bebukjuk.

Tényleg az egyedüli szerencsénk, hogy a Laziot és az Intert is elérte a hullámvölgy, hanem készülhetnénk az EL-re ilyen játékkal.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2017.12.30. 21:53


hagyjuk már Salah aprópénzezését
újra elmondom a véleményem: előbb adtuk el őt, mint Neymar miatt beindult az átigazolás-bumm. Nálunk jó volt jó volt, de nem akkora klasszis. Hol a büdös életbe volt garancia az, hogy utána megtáltosodik? (Vagy már elfelejtjük menynit anyáztuk? Focizni most se tud jobban, csak belövi végre amit be kell.). Akik most aprópénzezik, azok akkor és ott, az eladás pillanatában ugye ugyanezt mondták? Mert nekem nem rémlik.
40 milláért pre-Neymar nagyon jó eladás volt szvsz.

És ha már. Ábrándos tekintetű Albertot 20ért adtuk el ugyanoda anno. Azzal meg úgy fürödtek be odaát, ahogy volt. Nem lehet tudni mindig, hogy mi lesz a deal után

a többi részével gyuri67 egyetértek. Pokoli rosszak az utódok és Dzeko mutatói jelenleg
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég