Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.02.27. 00:44


LE elketyegett szezon végéig. ZZ valami 7. helyre került a csapattal. Rudi egy förtelmes BL selejtező után szenvedett.

A jelenlegi forma alapján BL kizugas és 8. hely. EDF esélyt kap. Akkor lesz szerintem csere, ha BL kiesés, 10 pontra kerül a 4. hely. De akkor is csak abban az esetben ha év közben van értelmes alternatíva.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2018.02.26. 22:40


Az már nyáron látszott, hogy idén tényleg nem a scudetto a cél, hanem a 4be jutás, és egy új csapat megalapozása. Jött egy új, fiatal, feltörekvő edző, aki ha beválik évekre megvan oldva az edzőkérdés, ráadásul kötődése is van a csapathoz. Az igazolások is inkább a jövőnek szóltak, talán csak Kolarov és Defrel érkezett egyből a kezdőbe, a többiek (Pellegrini, Schick, Karsdorp, Under) inkább a jövő csapatát épitik + jött egykét kiegészitő ember is.

Igen, mindenki látta, hogy szenved a csapat a pályán, de azt is mindenki látta, hogy ez kb a tavalyi csapat, nyilván nem felejtettek el focizni tavaly óta, teljesen jó döntés, hogy nem jött senki januárban. A keret minőségileg és mennyiségileg is rendben az első 4hez, itt is többször leirtuk, hogy a gödör EdF sara, neki kell kirángatni ebből a csapatot.

Annak pedig kifejezetten örülök, hogy egy árva cikk sem jelent meg arról, hogy veszélyben EdF állása, az vágná oda végleg az öltözői hangulatot, ami gondolom igy sem túl fényes. Ha te ebből bármit leszűrsz, az csak a fantáziádat dicséri, semmi mást nem jelent.

A szezon végéig még szerintem hagyják dolgozni, és ez jól is van igy. Mondjuk már nekem is megrengett benne a bizalmam, de ahhoz sokkal mélyebb gödör kell, hogy repüljön az edző.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 931
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2018.02.26. 20:29


Az én meglátásom az, hogy mivel kibővült a BL indulás 4 helyre és úgye mivel ezek biztos indulások selejtező nélkül, ezért most volt lehetőség kicsit több profitot kisajtolni a csapatból és a szezon elején már úgy volt elkönyvelve az egész, hogy belefér, ha kicsit elcsúszik ez a szezon. Jött Monchi is, aki jól ismerten nagy tözsdés és "profit maker". Szerintem már a szezon elején a vezetőség nem készült a scudettora, persze mindig remélnek az emberek, de szerintem ezt ők már elkönyvelték szeptemberben. A cél a 4. hely volt...csak ezt ugye nem mondhatják ki nyiltan a szurkolóknak, se a játékosoknak. Aztán elkezdődött a szezon és tökéletesen úgy alakult, ahogy várták...szolidabb teljesítmény, de biztos BL hely, becsúszott egy BL csoport győzelem is...kész, sinen van a terv. Eldöcögünk a szezon végéig és szépen hátradőlünk az első 4 hely valamelyikén.

Egyszerűen aki nem ért a focihoz is látta, hogy a csapat szenved a pályán...erre mi a válasz? "Januárban nem igazolunk senkit...de azért ha profitot tudunk csinálni valakiből akkor megtesszük" ebből meg kialakult a Dzeko saga na m1.

A lényeg, hogy ha még mindig 3 BL hely lenne akkor a vezetőség már elkezdte volna kapirgálni a fejét, hogy hoppá...ez így nem buli, de valahogy a sorozatos bukták ellenére még egy árva cikk se jelent meg arról hogy veszélyben EDF állása. 7 meccs alatt képtelenek voltunk nyerni, bebukjuk a meccset a Shakhtar ellen, a Milan hazai pályán lealáz minket, de mivel még mindig csak 1 pont a 4. és biztos BL hely még mindig semmi. Ez azt jelenti, hogy mivel közel a 4. hely még mindig elvileg sínen a 2017-18as Roma projekt és nem kell még közbeavatkozni.

Lehet összekesküvés elméletezek vagy szívtam valamit :D de nekem ez írtó fura.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2018.02.26. 19:11


Hunszi írta:Kicsit olyan érzésem van ezzel a szezonnal kapcsolatban, hogy úgy senkit nem érdekel...mindenki elvan a vezetőségben azzal, hogy áhh 4 BL hely van, egyiket csak megfogjuk, de semmi törekvés nincs a javulásra/változtatásra.

Honnan veszed, hogy mi zajlik a vezetőségben? Milyen jelekből következtetsz erre?
Komolyan kérdezem, kiváncsi vagyok hogy honnan jönnek ezek a dolgok.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 931
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.02.26. 17:33


Teljes Terjedelem a Roma-drukker Szombathy Pállal (közvetett ötletadó voltam, hogy ő legyen a vendég :oops: :) ) . Elején beszélnek sokat a csapatról.
https://soundcloud.com/teljesterjedelem/arenabol-plaza

Kicsit olyan érzésem van ezzel a szezonnal kapcsolatban, hogy úgy senkit nem érdekel...mindenki elvan a vezetőségben azzal, hogy áhh 4 BL hely van, egyiket csak megfogjuk,
Ezzel én is pont így vagyok. Aztán annyira belenyugszunk, hogy majd az ötödik helyen pislogunk a végén. :D És halál komolyan mondom, engem az sem zavarna, ha nem ennyire pénzfüggő lenne ez a rohadt focivilág.

Másodikként nem tűzheted ki célként az 2-6 helyeket. Felfelé kell lőni. Most azért több célpont lesz.
:D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.02.26. 17:23


cejas írta:Sarri sem fél év alatt tette a Napolit azzá, ami ma. Kirúgni akkor, ha EL hely sincs meg vagy 2 egymást követő évben nem érjük el a BL-t. Ez egy üzlet és hosszú távon BL nélkül nulla az értéke.


Igen, ez egy vállalható forgatókönyv lenne. Mármint hogy véletlenül sem kívánom, de ha kapott 2 évet és ennyire nem jönnek az eredmények, akkor valóban cserélni kell.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2018.02.26. 15:36


fradista romanista írta:éls az nálad hol van? mármint a "végső". csak nem a végtelenben? :D

ahol majd kirúgják.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.02.26. 15:34


Sarri sem fél év alatt tette a Napolit azzá, ami ma. Kirúgni akkor, ha EL hely sincs meg vagy 2 egymást követő évben nem érjük el a BL-t. Ez egy üzlet és hosszú távon BL nélkül nulla az értéke.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2018.02.26. 15:24


éls az nálad hol van? mármint a "végső". csak nem a végtelenben? :D
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2018.02.26. 15:21


én sem hiszem, hogy sz*r edző lenne, sőt...minden edzőnél létezik olyan időszak, amikor a csapat hullámvölgyben van és olyankor sokszor úgy tűnik, hogy nem tudnak mit kezdeni az adott helyzettel. Ha jól látom, Conte is szenved egy erősebb Chelsea kispadján éppen.
Allegrinek is volt nehezebb időszaka a juve padján, de a két csapat keretét felesleges összehasonlítani. Persze hogy könnyebb egy hullámvölgyből kilábalni egy sokkal erősebb kerettel.
Nagy változás volt nyáron, idő kell, nem lehet mindenkit kib*szkodni fél évek után. Komolyan, akik edzőváltásban reménykednek, akik elzavarnák most EdF-et, azok miben reménykednek? Ide top edző úgy sem fog jönni, lehet róla álmodozni, de felesleges. Ha nem most, nem holnap, de holnapután meg fogja oldani EdF is. Bízni kell benne. Én bízom, a végsőkig.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.02.26. 15:17


Oké, vitatható. De Olaszországban ez az általános vélekedés. Most is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2018.02.26. 14:43


Di Francesco vitathatatlanul jó szakember és jó pedagógus is.

Én ebben kételkedek. És nemcsak azért, mert semmi sem vitathatatlan. :bah:
Sőt. lehet, h. már nem is kételkedek....
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.02.26. 10:57


Én még hiszek... vagy inkább el tudok képzelni egy visszapattanást. De kétségkívül, hogy a kulcs innentől a stáb kezében van. Nyilván felelősek a játékosok és a klubvezetés is az eredménytelenség miatt, de a kerethez mérten is alulteljesítünk. Azt azért nem jelenteném ki, hogy nagy a kabát EDF-re, de tény hogy komoly feladatot kapott és nehezen birkózik meg vele. De elküldeni (akár most, akár a BL kiesés után) hülyeség lenne. Kapja meg az esélyt. Márpedig az ő szakmájában nem fél évben mérik a türelmi időszakokat. Minimum 1 év, amíg a kapott kerettel megérteti az elképzeléseit, de ha a keret átszabását is ide veszem, akkor 1,5-2 év után lehet igazából ítéletet mondani. Di Francesco vitathatatlanul jó szakember és jó pedagógus is. Ráadásul római kötődésű. Hagyjuk dolgozni, mert soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna ha.

Egyébként a nyugodt munkához Pallottáéknak kellene végre felvállalni az igazi okokat és célokat. Ha nem azzal futnánk neki minden átigazolási időszaknak és szezonnak, hogy 'majd most elkapjuk a Juventust' hanem kimondanák hogy a EL-BL helyezés a cél, meg a stadion projekt, akkor nem lenne ez a nyomás mindenkin. Lehet, hogy ez a szezon erre is megoldást hoz. Másodikként nem tűzheted ki célként az 2-6 helyeket. Felfelé kell lőni. Most azért több célpont lesz.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2018.02.26. 08:39


Egyszerűen pocsék ez a szezon úgy ahogy van...nem lehet ezt már pechre s társaira fogni, meccsről meccsre folyamatosan szenved a csapat. Én azt nem értem, hogy EDF miért nem látja be ezt s változtat a taktikán? Azt hiszi hirtelen beindul a gépezet? vagy én őszintén nem értem. Durva, hogy a Lazio 24 góllal többet rúgott a szezonban.

Évek óta idén a legszorosabb mezőny és persze, hogy most kell írtó sz*ok legyünk. Adhatunk egy nagy pacsit a Lazionak s az Internek a sok elhullajtott ponttért, mert hanem már készülhetnénk az EL-re. Egy kezdetben hulladék Milan képes volt a megújjulásra mi akkor miért nem vagyunk? Kicsit olyan érzésem van ezzel a szezonnal kapcsolatban, hogy úgy senkit nem érdekel...mindenki elvan a vezetőségben azzal, hogy áhh 4 BL hely van, egyiket csak megfogjuk, de semmi törekvés nincs a javulásra/változtatásra.

A következő bő 2 hétben Napoli, Shakhtar, Torino...ha ebből 1 vereség és egy kiesés is lesz akkor tőlem EDF mehet ahova akar (bár őszintén tőlem most is).
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.02.26. 08:19


Valaki megjegyezte par honappal ezelott underre, hogy nagy ra a kabat. Nos, olyba tunik, nem underre nagy a kabat, hanem a vezetosegre, difivel az elen.
Es nem tudom nem megemliteni, hogy mikor jol ment a szeker, monchi azt mondta, hogy edf, totti es o azok, akik ezt a nagyszeru csapatlegkort osszehozzak. Hat... na...

Schicktol meg megis mit vart az edzo? Iden, ha jol emlekszem osszesen egyszer volt center pozicioban, akor is cserekent. Sok esely volt ra, hogy megfelelo jatekot mutasson.
A sok alatt 1%-ot ertek...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.02.26. 00:29


Hunszi írta:Ennyit erről a meccsről...röviden a kép összefoglalja.

Kép


Erre valaki azt írta, hogy reméli a fogtündér hoz egy kis pénzt, hogy megtarthassuk a legjobbjainkat. :D De kik a legjobbjaink? Mondjuk középpálya és csatársor tekintetében?

Ünder és Pellegrini sérülés miatt jöttek le. Hogy mennyire komolyak - holnap, azaz ma.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.02.25. 23:07


A házigazda pedig hiába próbálkozott, nem tudta bevenni a 19. születésnapját éppen ma ünneplő – már a 110. tétmeccsén védő! – Donnarumma kapuját,
19 évesen ekkora meccsszám tényleg brutális
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.02.25. 22:56


Struggle.
A második gólnál Pellegrini nem támadott labdás embert, de legalább a mögötte lévő területet sem védte. BP meg húzta a vonalat.
A támadójáték még fájóbb. Az utolsó 2 beadásból az egyik mindenki mögé a második kapu mögé. Ész nélkül adják be és az elmúlt 5 évben nem szereztünk így gólt.
0-1-nél néztem EDF-et és olyan higgadtan magyarázott, mintha az átalakulófélben lévő Sassuolo lenne egy gólos hátrányban. Szerintem már elfogadta, hogy itt tartunk. Nem ér meg ez stroke-ot.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: danikov Dátum: 2018.02.25. 22:56


feree80 írta:most jutottam el oda, hogy elég volt, még1x mondom, sokadik év, mikor 1 héten belül kellene helytállni két fronton, de ismerős érzés, mert mindig ez van, nem tudunk helyt állni, dobjuk, ez roma.....

csak tényleg érteném, mi történt, novemberig volt vmi, nevezzük lendületnek vagy folytonosságnak, jöttek az eredmények, onnan elvágták, nyertünk ugyan 3 meccset, maszatolásnak megteszi, de semmi több, ott is döcögött, rezgett a léc, de leglább nyertünk, megint semmi folytonosság, semmi következetes játék, csak a megszokott színtelen szagtalan fos....

és tényleg követelem edf-től tegye vissza ninját arra a posztra, ahol spá játszatta tavaly, elől impotens támadó játék, pellegrini előrefelé 1 értelmeset nem tud passzolni, strootman lassított felvétel, ninja meg kovályog a pályán, akkor mégis kitől várjak gólt?!?! ha a csatársor nem, ha a kpálya nem képes gólt lőni....


Alisson? :)
Avatar
danikov
 
Hozzászólások: 222
Csatlakozott: 2014.02.01. 14:13
Tartózkodási hely: Pápa

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: csebi77 Dátum: 2018.02.25. 22:52


Edző
Avatar
csebi77
 
Hozzászólások: 481
Csatlakozott: 2007.11.05. 22:41
Tartózkodási hely: Siófok

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2018.02.25. 22:52


most jutottam el oda, hogy elég volt, még1x mondom, sokadik év, mikor 1 héten belül kellene helytállni két fronton, de ismerős érzés, mert mindig ez van, nem tudunk helyt állni, dobjuk, ez roma.....

csak tényleg érteném, mi történt, novemberig volt vmi, nevezzük lendületnek vagy folytonosságnak, jöttek az eredmények, onnan elvágták, nyertünk ugyan 3 meccset, maszatolásnak megteszi, de semmi több, ott is döcögött, rezgett a léc, de leglább nyertünk, megint semmi folytonosság, semmi következetes játék, csak a megszokott színtelen szagtalan fos....

és tényleg követelem edf-től tegye vissza ninját arra a posztra, ahol spá játszatta tavaly, elől impotens támadó játék, pellegrini előrefelé 1 értelmeset nem tud passzolni, strootman lassított felvétel, ninja meg kovályog a pályán, akkor mégis kitől várjak gólt?!?! ha a csatársor nem, ha a kpálya nem képes gólt lőni....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma34 Dátum: 2018.02.25. 22:43


F.Totti írta:Biztos kaptunk már ki ennél szarabb Milantól is, de azt én nem láttam. Elkeserítő, hogy ezek lesimáztak.

EDF legyen bármekkora romanista, attól még ebben az eredménysorban csúnyán benne van. Olyan nincs, hogy egyszerre mindenki elfelejtett focizni. De ez csak ténymegállapítás. Nem akarom hogy elküldjük. Csinálja végig a szezon. Oszt meglátjuk.


Ugye, hogy ugye... de most már én is azt mondom, csináljuk végig a szezont, utána meg végre jöjjön vki olyan akit egy Gattuso nem iskoláz le legalább.... nullák vagyunk egy nagy büdös rothadó nulla... :(
ForzaRoma34
 
Hozzászólások: 511
Csatlakozott: 2016.08.22. 20:53

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2018.02.25. 22:42


Trigoria írta:
Hunszi írta:
Zsolti írta:Rúgjátok ki az edzőt a pi.sába ! :)


Most 2 hét alatt a Napoli megcsap minket, a BL-ből kiesünk, uh utána már ki is tehetik...

ezt nekem írta a szurkolói csapat kapcsán szerintem :)


Igen, utólag leesett :D de ez EDF-re is érvényes :lol:
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.02.25. 22:42


hááát srácok
Grazie Roma! :(
még jó hogy az idei szezon már bajnokesélytelen, és legalább EZÉRT nem kell a falat csapkodnom.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.02.25. 22:39


Hunszi írta:
Zsolti írta:Rúgjátok ki az edzőt a pi.sába ! :)


Most 2 hét alatt a Napoli megcsap minket, a BL-ből kiesünk, uh utána már ki is tehetik...

ezt nekem írta a szurkolói csapat kapcsán szerintem :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég