Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

ide jöhet minden

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.05.17. 07:31


Akkor ezek szerint félreérthető voltam. Én nem hibáztatom a gyereket. Nem ítélem el, nem hurcolnám meg. Még sajnálom is, ha felfog bármit a visszhangokból. Hogyne csinálna már hülyeséget egy gyerek. Csinált mindenki.
Az viszont rohadt szar üzenet, hogy az apa egy ilyen történet után mindenki másban hibást keres, felmentve ezzel a saját kölkét. Az ilyet utálom. Hülyeséget csinálsz, állj oda, kérj bocsánatot és tanulj belőle. Így pont a történet egyetlen pozitív hozadéka vész el. A szurikáta halála így lesz teljesen értelmetlen.
ez kb annak az analógiája, hogy amikor mi intőt vittünk haza a suliból, akkor még két büdös nagy pofont is kaptunk faterunktól, most meg apuka inkább bemegy a suliba és az intőt adó tanárt pofozza. Jobb esetben csak verbálisan.

(most vonatkoztassunk el attól, hogy a valóság pontosan mi is lehetett, mert azt úgy sem tudjuk. kizárólag a média által megírt hírekből engem ez zavar. )

Kicsit aggódtam, hogy a bajnokság vége és a választás lezajlása utáni holtszezonban nulla interakció lesz a fórumon, de az ilyen szurikátás dialógusok megnyugtatnak :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 5226
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2018.05.17. 07:09


Tomm, attól még, hogy a gyereket ne égessük el máglyán, nehogy már hibásabbnak tartsuk az állatkertet, mint őt. Vagy akkor legyen a hibás a szurikáta. A gyerek az gyerek, mondod te, de akkor viselje a következményeket a csínytevésekért. Ha ez szimpla lelkiismeret-furdalást jelent, akkor azt, ha anyagi kártérítést akkor azt.
Nehogy már mártírként hozzuk ki a kölyköt a történetből.
Ha megmondja a kísérő tanár, hogy ne nyúlj be, akkor nem nyúlok be. Vagy akkor nyúljon be az oroszlánhoz is. Ha azt mondja, hogy ne menj át a piroson, akkor nem dugom az útra a bal lábamat. Én a helyi strandra alig merem elvinni osztálykirandulásra az osztályomat.
Zsolti
 
Hozzászólások: 7992
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.05.17. 04:49


Meg, hogy a mai fiatalok. Meg, hogy nem ismernek se istent se embert. Ugggggggyanmar!
Hat ti nem voltatok gyerekek? Meg nem ismertek gyerekeket?
Kerem szepen: a felnottek jo resze nem szabalykoveto. Hat meg a gyerek! Ne nyulj be, de o persze, hogy benyul! Naná, hogy benyul! Azt a filmet ne nezd meg, azt a konyvet ne olvasd el, ne ugralj, ne biciklizz ott, ne, ne mennj oda, ne beszelj, ne cigizz, ne csinalj ezt-azt amazt! Csakazert is! 12 eves koromban vegig letudoztem a piros 100as marbit (ott szoktam le egy eletre). Persze nem nyul be mind. De itt is volt vagy 20 gyerek, ebbol benyulkalt 4-5. A szoban forgo kissrac tul melyre nyult. Az allat megharapta, a gyerek elkapta a kezet, amitol az allat elrepult (nem megfogta es foldhozcsapta). Veletlen baleset. Persze minek nyulkal. Hat azert nyulkal mert gyerek. De ugyanigy nyulkaltak 10 50 meg 100 eve is. Rosszcsontok. Azert gyerek.

Ez bizony a vadaspark vezetosegenek a felelossege. Aszonnya az igazgato bacsi, hogy nem tesznek uvegkupolat a szurikatakhoz, mert akkor nem tudnak olyan kozel kerulni hozzajuk az emberek. Na. Itt a bibi. Ok egy vadaspark, nem pedig egy allatmegorzo. Nem csak az allatokrol kell gondoskodni, nem csak az allatokat kell ismerni, hanem a latogatokat is, !z embereket is. Foleg a gyerekeket. Egy vadaspark eseteben ok a fo latogatok. A felnottek nagy resze miattuk megy el. Pontosan tudnia kellene, hogy meg a felnott is nyulkal olykor-olykor, nemhogy a gyerek. A budapesti allatkert vezetoje is mondta, hogy a gyerek bizony nyulkal. Es mikor az allat vemhes es emiatt agresszivva valik, arra az idore bizony kell az uvegkupola, mert akarhany tiltotabla sem eleg. Aztan mikor elmulik az idoleges agresszio, le lehet venni a kupolat. Ez bizony az o hibajuk.

Marhara sajnalom a gyereket is, biztos kivan. A szulonek meg kb semmi koze hozza. Ti talan semmi rosszat nem csintatok gyerekkent? Es ha csinaltatok akkor azert csinaltatok, mert a szuleitek rohadekok voltak?
En ma mar 100%, hogy nem nyulnek be. De visszagondolva, gyerekkent olyan 80%, hogy benyulnek. Pedig a szuleim pont az ellenkezojere neveltek. De ez csak felnott koromban jott ki....
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 7113
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.17. 02:14


a szurikátás sztorival inkább az a baj, hogy a világ rossz irányba megy
a mai fiatalok, gyerekek nem tisztelnek se istent se embert se állatot
és az igazgató a fb kommentjében PONTOSAN UGYANEZT írta, és nem kifejezetten a gyereket hibáztatta

de magában a sztoriban a konkrét történést nem látva, csak általánosan lehet ítélkezni
de alapjában véve igazad van bence

de itt két dolog van:1. a világ rossz irányba megy mint mondtam, és 2. mindenről értesülünk. Ez így együtt túl rossz párosítás. Ja és 3. álszent is a világ.


A cikk írójának nagymamája egyik nap még a kertben kapált, másik nap elvitték, és sosem tért haza, ez a lényeg.
a cikkben kivételesen ez. DE EZ TÉNYLEG KIVÉTELES náluk.

nyilván kellett ehhez nem kevés tőke is.
vagy inkább csak az. Amikor arabokat tömsz pénzzel, ők is felvirágoztatják a földjüket, lásd olajállamok. Szóval a metéltek összefogása kimerül az antiszemitizmus és a gójok elleni örökös küzdelmükben. És a saját fennmaradásukban.

A palesztinok oltalmazását is viccesnek találom, ha a kongóiak nyomnák el a ruandaikat, senki le se szarná.
Európai embernek az messze van, és nem adja a tv. :) És a fehér embernek nincs tele a töke a kongóiakkal évezredek! óta
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2018.05.16. 23:49


F.Totti írta:A gyerekkel semmit nem tennék. Minek? Hiába mondok neki bármit, nem venné komolyan. De az apját, anyját kicsit megrugdalnám amiért szaporodtak.

A kommented alapján nyilvánvaló, hogy soha az életben nem leszünk egy véleményem, de azért leírom az enyémet. A gyerek orbitális, fa*zságot csinált, de ki az, aki nem csinált hülyeséget gyerekként? Szórakoztak szerencsétlen állattal, rosszul sült el. Barátom apukája minden második hétvégén ételt oszt a hajléktalanoknak, telente gyűjtést szervez nekik, pedig szégyenkezve mesélte, hogy annak idején megcigiztettek egy békát. Lehet, hogy a gyerek alapjába véve egy hatalmas tapló, az is lehet, hogy rossz nevelést kapott, de én azt gondolom mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.
Hozok egy személyes példát: annak idején elmentem barátomhoz, nyári dögmelegben kocsival, kosaraztunk egyet a kertjében. Ő nem tudta, hogy kocsival vagyok, megkínált egy sörrel, én meg annyira kívántam, hogy nem tudtam nemet mondani. Nem lakik messze tőlünk, gondoltam, ezt a távot egy vasárnap délután simán abszolválom, amúgy is sör 7.-8. után szokott megártani. Nem is ittam többet, ettől függetlenül hatalmas hülyeségnek tartom amit csináltam. Ha véletlen kilép elém egy óvatlan gyalogos, vagy hazafelé a sötétben elütök egy kivilágítatlan biciklis, képzeljétek el a kommenteket a hír alatt. Pedig jó nevelést kaptam, jó embernek is tartom magam viszonylag, csak elkövettem egy hibát.
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1629
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.05.16. 23:30


A gyerekkel semmit nem tennék. Minek? Hiába mondok neki bármit, nem venné komolyan. De az apját, anyját kicsit megrugdalnám amiért szaporodtak.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 5226
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2018.05.16. 23:25


A halál mikéntjén, és azon, hogy 2 vagy 4 millió ember halt meg a származásának köszönhetően lovagolni felesleges , ezt számtalanszor leírtam itt, mégis kötelességemnek éreztem ideböfögni. A cikk írójának nagymamája egyik nap még a kertben kapált, másik nap elvitték, és sosem tért haza, ez a lényeg.
Jó írás egyébként, vannak benne csúsztatások, de tetszik.
Nem szeretem a zsidókat, sőt. De azt el kell ismerni, hogy ezerszer inkább képesek az összefogásra, mint az arabok. Egy kietlen sivatagot, számomra aggályos körülmények között szereztek meg, de felvirágoztatták, termőföldet csináltak a homokból, gyönyörű épületeket emeltek, nyilván kellett ehhez nem kevés tőke is. A palesztinok előtte mit csináltak? Lennének tippjeim, de inkább nem írom le őket. A palesztinok oltalmazását is viccesnek találom, ha a kongóiak nyomnák el a ruandaikat, senki le se szarná.

Más:
Egyre inkább rühellem ezt az elvtelen, gyűlölettel teli világot (Magyarországot) amiben élünk, libsikkel és a konzervatív mélymagyarokkal együtt. Az emberek 75%-a azt se tudta, két napja, hogy létezik egy szurikáta nevű állat, de megölnék, eltörnék annak a gyereknek a kezét, aki elkövetett egy hülyeséget. Eszik a disznót, a nyulat, az őzet, de sebaj, az arra van, bezzeg ha szegény szurikáta pusztul el, akkor már el lehet baszni egy 11 éves fiú gyerekkorát.
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1629
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.16. 22:43


akkor ez pont aktuális is ide
https://kuruc.info/r/56/185940/
jó ezt a sok véleményt olvasni elég komoly emberktől/ről
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.05.16. 22:21


Tudom.
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 7113
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.16. 22:18


tomm, azért nem beszélek róla, MERT NEM TÖRTÉNT MEG :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.05.16. 22:15


De honnan tudjak, hogy a meztelen testet elegettek? Olyan eletszerutlen, hogy arra nincsenek szavak.

Meselj csak nyugodtan. Ezt inkabb elhiszem....
Megtermekenyitettek? :D
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 7113
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.16. 22:11


jó írás
de az eleje:
A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg. A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük néhányan alijáztak Izraelbe.
Nem beszélnek róla. Ühümm... Én sem beszélek arról, hogy elraboltak az UFO-k.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2018.05.16. 18:53


De jó olvasni ilyen véleményeket zsidó emberektől.

https://index.hu/i2/#bloghu/orulunkvinc ... 5/hettitak
Zsolti
 
Hozzászólások: 7992
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.05.15. 19:41


Liberalis diktatura (stilszeruen)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 7113
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2018.05.15. 18:52


Lepereg. :)
Diktatúra van, gyerekek, diktatúra.
Már csak azt nem tudom, hogy Trigo aszadi rezsimet vagy csak erdoganit épített itt a topikban ? :D :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 7992
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.15. 15:24


akkor most személyeskedni fogok:
KAPD BE :D :D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2018.05.15. 14:01


Én itt vagyok kőkeményen, Trigo. Követek mindent.
ÉS ÉLVEZEM !!!! :lol: :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 7992
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.15. 11:48


nem nagyon olvasok politikai híreket már
de jó érzés ezt leírni :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.05.15. 10:56


Az index-es linkről jut eszembe. Nektek nem gyanús mostanság a portál? Én nagyon úgy érzem a cikkeiken, hogy Simicska vagy már el is adta, vagy a háttérben közel a megállapodás.
Orbánt és a családját egyáltalán nem támadják. Ugye ez szokott alapvetés lenni a fidesz által nem nyíltan pénzelt médiumoknál. De egyébként is nagyon kevés a kormányt támadó cikk.

Eddig akkor is volt a vezető 4-5 cikk között kormány vagy fidesz ellenes, ha az valami piszlicsári ügyet sikerült csak előrángatni. Napok óta nincs ilyen.
Várható lépés, csak az a fura, hogy nincs belőle szerkesztőségi hiszti.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 5226
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.15. 10:47


pláne mert a hülyegyerek nem számít ellenállásra a rablásoknál
látszik a mozdulatain. Ezek nők és gyerekek, könnyű pénz. Hát kapott nehéz halált.


ok, lezártuk. Az én irányvonalamat kövesd kérlek :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.05.15. 10:30


Trigoria írta:
Elfogadom, hogy közvetve az. Ő viszont direktbe rólam írt válaszul.
ok okozat. Ha te közvetve megsértheted, akkor mi alapján kéred számon a közvetlent? Miért teszel különbséget? :wink:


Úgy lett volna pontos, hogy "a rettenetes pressziótoknak engedve, elfogadom, hogy közvetve az"". De az alapértelmezés az volt, hogy én nem sértettem meg, ő meg engem igen. ;)
Számon pedig az ő sértését sem kértem. Lepergett :)


Wow, de állat ez a videó. De jó volt nézni. Hihetetlen profi volt a nő. Sok-sok ilyet még az utcákra. Kb úgy reagált, mint ahogy a filmekben szoktak a hűdefaszagyerekek. Nulla pánik, hideg fej, gyors döntés, tűpontos végrehajtás.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 5226
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.15. 10:24


Bigg-ről max azt mondtam hogy issza szavait. ez szerintem nem sértés, szerinted meg igen.
így van, ez sértés. És nem csak szerintem.
Elfogadom, hogy közvetve az. Ő viszont direktbe rólam írt válaszul.
ok okozat. Ha te közvetve megsértheted, akkor mi alapján kéred számon a közvetlent? Miért teszel különbséget? :wink:

Drábik féle hitelesnek tűnő félhülyéket egész nemzetek követtek önként és dalolva :). Lásd pl az legfrissebb amcsi választást vagy a brexitet.
vagyis bolondok vagy nem? :D
mondjuk az angolok hülyék ez alap :D

Na hagyjuk, mert akkor értjük egymást, csak eldöntés kérdése, hogy ebben a fórumban milyen szabályozást, irányt kell követnünk. Azt pedig sok sok éve eldöntöttük. :wink:


https://index.hu/kulfold/2018/05/14/vid ... go_ferfit/
hány évet kapna ezért egy rendőr idehaza :(
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.05.15. 10:14


Pedig tökéletesen értem Trigo. Nem bigg-ről mondtam véleményt:
Bolond, de mint látod van aki issza szavait. Kinek a pap, kinek a Drábik. Bayer már nem elég jó véleményvezér és megmondóember.
Sok-sok ilyen linket vízionálok :)


Drábik a bolond (szerintem). Bigg-ről max azt mondtam hogy issza szavait. ez szerintem nem sértés, szerinted meg igen. Elfogadom, hogy közvetve az. Ő viszont direktbe rólam írt válaszul.

A többit pedig szinte szóról szóra így írtam le én is eggyel lejjebb. De befejezem, mert láthatóan alig van különbség közöttünk, de ami van az meg is fog maradni :)
Igyekszem majd követni tomm útmutatását.

Vagy lehet te vagy a világon az egyedüli, aki a bolondot követőket nem tartod bolondnak :D


Drábik féle hitelesnek tűnő félhülyéket egész nemzetek követtek önként és dalolva :). Lásd pl az legfrissebb amcsi választást vagy a brexitet.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 5226
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.15. 10:11


na F.TOtti, akkor én is kezdem érteni, hogy mik az elvárásaid itt
felelősség , utánanézés, stb
ez szép és jogos lenne, de ez itt nem elvárás
ez egy sz.ros dühöngő topik amit pár fórumozó látogat rendszeresen. :) Ennyi és nem több.
(tényleg, Zsolti merre vagy vazze?:))

Ha Drábikot "bolondozom le", én sem gondolom bolondnak a Drábikot kedvelőket.
ez szerintem nem igaz. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt nem gondolod úgy. :wink: :) Vagy lehet te vagy a világon az egyedüli, aki a bolondot követőket nem tartod bolondnak :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.05.15. 10:04


tomm: köszi 2.0 :wink:

F.Totti: nem érted a lényeget ahogy látom (illetve már látom). Én pl bele se néztem a videóba Drábikról, mert nem érdekel. Ne onnan közelítsd, hogy MIT mond vagy idéz be bigg, és az mennyire igaz. Ez egy dolog, de mindenkinek lehet saját véleménye.
De ezért vagy bármilyen véleményért a fórumtársra személyes és/vagy cinikus és/vagy bántó megjegyzéseket tenni, na ez a TILOS itt. Vágod a különbséget?
Elküldhetem a k.rva anyjába is Drábikot, vagy tomm Vonát, vagy mindenki Orbánt. Használhatok rájuk bármilyen jelzőt (bár asszem tommra is szóltunk egyszer, hogy túl sokszor kutyázza nekünk provokálóan Vonát, de ez már nem biztos:)), de a fórumozókra NEM! Ők a társaink, a barátaink, a haverjaink kb hosszú évek óta! Soha egy apró szóval se sértsük meg őket!
Ha pl vki meggyőződéses jobbik szavazó és más vki meg Vonát kutyázza, akkor az is lehet sértő.
Nem. Az max Vonára nézve sértő, a szavazónak max bántó vagy rosszul esik. De nem a szavazót sérti meg vele a kutyázó. Illetve aki magára veszi ezt sértésként, az meg is érdemli:)
Ezek olyan finomságok, amiket nem mindenki észlel/lát/tud. Nem mondom, hogy te nem, de lehet hogy most nem, vagy csak nem értetted mi a bajom.

De alaptézis lehet, hogy sose mondj másokra olyat, amiket ha ők mondanának rád, akkor neked nem esne jól.
Tehát a fórumtársakra soha egy rossz szót nem szólunk, nem személyeskedünk!
Nem véletlen rühellem ennek a topiknak a létezését - annak ellenére hogy sokszor jó szolgálatot tesz a lelkünknek.

tomm:
Ettol meg nem lesz feltetlen seg.fej aki beveszi a szoveget, csak tapasztalatlan/figyelmetlen/fiatal stb
akár lehet seggfej is, de az az ő dolga, és nem az enyém, hogy megmondjam neki
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
Moderátor
 
Hozzászólások: 21256
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron