Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.08.28. 23:35


Hogy mi is hiányzott az Atalanta ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=0mbrtWACs8Y
4:40

https://www.youtube.com/watch?v=tPNculfPJ50
3:35

https://www.youtube.com/watch?v=8WerG-CjWic
1:20

Az akarat. Is. Volt tavaly, hogy jól játszott Pellegrini, de ha nem, akkor jött a helyére Ninja vagy Strootman. Nagyon erős volt a középpályánk, ami hirtelen nincs. Újra kell építeni.
Nem tudom én sem a pontos okokat az igazolásokkal kapcsolatban, de amint írtam sem Coric, sem Zaniolo, sem Pastore nem tud az igazi, trequartista posztján játszani. A két fiatal max betömörülő kiscsapatok ellen vethető be értelmesen. De akkor meg jön Schick és Kluivert - szóval tényleg nem tudom... Közben van egy fáradékony DM-ünk és egy új igazolásunk, aki alapozás helyett nyaralt. Cristante és Pellegrini formajavulása nélkül esélyünk sem lesz. Egyszerűen nincs védekezni is tudó középpályásunk. Támadó az van sok. Ha hozzávesszük, hogy Cristante és Pellegrini hasonló típusú középpályások, akik szeretnek elől lenni, befutni üres területekre, lőni stb. Mindketten elég sok gólt lőttek az előző csapatukban. De ki fog védekezni?

Jöjjön Coric, fiatal, nagy haszonnal el tudjuk adni, Zaniolo már menet közben jött mint ötlet szerintem. Olcsón venni és drágán adni. Működőképes volt eddig is, de most valahogy mintha nem vették volna figyelembe a posztokat. Több játékosunk van, mint tavaly, de oda ahova kellene kevés. Megjegyzem tavaly is kevés volt, de mint tudjuk nekünk támadó kellett, mert kevés gólt rúgtunk.

Monchi érkezésével még nagyobb rotálás van nyáron, mint előtte. A Sevillában is ezt csinálta, aki ért valamit, azt eladta. Ott mindig jött helyette másik. Itt egyelőre Sabatini igazolásait adja el. A saját igazolásai pedig egyelőre nem érnek annyit, amennyit reméltek. Egy Ünder a sok bukta és kérdőjellel szemben. Idén be kell robbannia 2-3 névnek. Meglátjuk. Egy középpályás érkezésén nem lennék meglepve januárban.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.28. 23:25


De fogkefe, a tulaj nem a játékoseladások bevételeiből tud pénz kivenni egy klubból. Nem ismerem a Pallotta éra eladás - vásárlás szaldóját, de saccperkábé egy 5%-os árfolyamemelkedés sokszorosát hozná a tulajoknak. Már ha egyáltalán pozitív a szaldó. Pallotta a cegérték növekedésben érdekelt (és az ingatlan üzletben ami ugye veszni látszik). Miért zavarna szét egy erős keretet? Ő szerintem azt hiszi, hogy idén is erősítettünk, hisz az erre felkent személyek ezt állítják.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.28. 22:17


Pallotta szimpatikus fazon. Baldissoni már viszont elmehetne melegebb éghajlatra. Innen csak találgatunk igen, de valszeg Baldissoni vagy Pallotta találja ki az eladásokat, nem Monchi. Saba is mondta h utalja ha el kell adnia azt akit vett. Monchit is a teljesítménye alapján ítélik meg, ha rossz a csapat akkor repülni fog, persze előbb edző megy, de utána ő is. Szóval nyilván aki inditványozza az eladásokat az olyasvalaki lehet akit nem lehet kirúgni és még érdeke is a pénz miatt. Ez nálam Pallotta, de ha valójában Gandini akkor felőlem ő mehet. Nem hiszek sajnos abban hogy okos emberek vannak ott. Azért vanak ott mert az élet így hozta, nem biztos, hogy annyira értenek hozzá. Sőt. 10 éve lassan nem nyertünk semmit egy kis kupát sem, szóval szinte fix hogy nem értenek hozzá.
Akkora pénzek vannak itt, egyszerű embernek születünk és ha nem találsz fel Facebookot vagy Amazont akkor egyszerű emberként mész el. Pallotta egyszerűen bazi gazdag családba született, semmit nem talált fel, beletanult a bizniszbe, de marhára nem ért hozzá. Csak annyi pénze van amennyit a lottón sem lehet nyerni. Ennyi.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.28. 22:09


Nem értem a pallottázást. Oké, biztos szar tulaj. Én nem igazán tudom megítélni, de Amerikából nem is igazán lehet vezetni egy klubot. De tulajdonosként hozza az elvártat. Amennyire én látom.
Az sportszakmai és a HR irányítás nem az ő dolga. Gandini, Baldissoni, Monchi, Di Francesco. ÉS senkinek itt közülünk fogalma se lehet arról, hogy közülük ki miben dönt, ki irányítja a mercatoinkat. Valószínűleg Monchi, de kizárt hogy egy személyben.

Én egyébként nem vagyok nagyon elkeseredve. EDFben, mint edzőben nagyon bízom. MAjd kihozza ezekből a srácokból is a maximumot. És azért van jónéhány szerethető arc a csapatban Nainggolan és Strootman távozása után is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.08.28. 21:50


tomm, de kifordultál magadból:)

amúgy meg egészen biztosan van épeszű magyarázat az eladásra. Ennyi okos ember összeülve nem hoz meg ad hoc ilyen döntést mertcsak alapon
engem nem érdekel Strootman
engem az érdekel, hogy ez nem mutat szép jövőképet

Pallota és bandája pedig tőlem régóta mehetne a fenébe - bár igazán komoly bajom azért nincs velük
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2018.08.28. 21:25


Tomm, kicsit veled érzek együtt, én is megemésztettem már minden eladást, de ez most nekem is nagyon nehezen megy. Én mondjuk nem követelek semmit, továbbra is kitartok a klub és a csapat mellett, de nagyon mélyen magamba kell szálljak, hogy feldolgozzam Strootman távozását.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8093
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.28. 21:01


Viccen kívül ha egyszer lehet mondjuk csak 7-ek lennénk észbe kapna A Don aztán venne pár értelmes játékost és nem adna el mindenkit
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2018.08.28. 20:58


pedig már többször mondtam, és most ismét elmondom, ez a mercato, ezek az ócska igazolások, döntések, pont azt igazolják, hogy ebben a vezetőségben semmi ambíció, semmi törekvés nincs, semmi jel nem mutat arra, hogy építeni akarnak, fejlődni, előrelépni a tavalyi évhez képest, és ez évvégén ha szerencsénk van egy 4dik hellyel be is fog igazolódni.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.28. 20:58


Mostantól nem védem Pallottát, jó lenne ha eladná a klubot aztán elmenne. Kezd dühítő lenni, hogy kirakat vagyunk, mégha mégis lehet ezeket magyarázni egyesével. Mindenesetre januárban várok egy nagy nevet, mert ha nem jön akkor tüntetni megyek Pallotta ellen.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.08.28. 20:53


Evek ota kapom az ivet a focirajongo baratomtol, hogy micsoda ostoba atigazolasi politikank van. En meg evek ota vedem. Majd csak kialakul. Majd csak elapadnak a folyamatos eladasok. Nem eleg nagy a koltsegvetes, kell a love a hulye ffp miatt, stb. A panjic interjuban benne van: kellett a penz (lehet ezzel is vitatkozni, minek annyi igazolas akkor, de ebbe most ne menjunk bele) megvedtem alisson eladasat is, megvedtem nainggolan eladasat is. De most borult a bili! Nincs ffp kenyszer, nincs semmi epelmeju magyarazat. Az egyik legjobb, legszimpatikusabb, legregebben itt jatszo jatekosunk. Tokeletesen illeszkedik edf rendszerebe! MIEREEET? Miert kell 12(?) Jatekost igazolni es a 3 legjobbat eladni?
Amiota roma szurkolo vagyok (pedig nem tegnap kezdtem) soha semmin nem borultam meg igy ki. Voltak 7-1 ek voltak nevetseges 3-0rol elvesztetz meccsek, 8. Hely, voltak debil igazolasok es idegesito eladasok, de igy meg semmi nem akasztott ki.
Dupla erovel fogok szurkolni, mert ezt csak valami nagy dolog tudja feledtetni. Egy szaros masodik hely a bajnoksagban nem. Nem szurkolnek a romanak, ha a kupak szama erdekelne, de most KOVETELEK minimum egy olasz kupat, hogy ertelmet nyerjen ez az orulet! A budos gcibe!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2018.08.28. 19:44


SPQR írta:Egyebkent meg jopofa, nainggolan is azt mondta, hogy akarata ellenere adta el a klub, meg most strootman is. Kicsit gyanus, hogy igy tortent...

És Pjanics is.


zingaro bosnyák biztos nem, mert érvényesítette a 32 millás kivás.záradékát, ha maradni akart volna, akkor marad. :wink:
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.08.28. 19:24


Nemhogy fegyvert a fejehez!!! Meg kellett volna tartani! Meg akkor is, ha o akar menni.
Egy komoly klub nem engedi el a jatekosat. (Marmint a jokat)Neymar is csak a kivasarlasi zaradeka miatt ment el, pedig akart o anelkul is. Lewandowski is el akart menni, de kozoltek vele, hogy vagy leteszik erte a 150 milkas kivasarlasi arat, vagy marad a seggen, mert elo szerzodese van. Pont. Nem tettek le, maradt...

Nem fogott ra fegyvert.... Anyad p.csajat, azt!

Egyebkent meg jopofa, nainggolan is azt mondta, hogy akarata ellenere adta el a klub, meg most strootman is. Kicsit gyanus, hogy igy tortent...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.28. 18:21


Monchi és a fegyver olyan mintha a nőd azt mondaná, hogy maradhatsz, de már mást szeret. Maradnál?


Az anyjuk p.csáját.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.08.28. 18:04


Ha ez így volt , akkor viszont mi történhetett a szünetben ?
valami motivációs beszéd egészen biztosan, erre mérget veszek
vagy lejött Monchi, és mondta, hogy srácok, már nem adunk el senkit :)))

amúgy meg senkit nem adhatnak el az akaratán kívül, szóval azért Strootman beleegyezése is kellett végül hozzá
Senki nem tartott a fejéhez pisztolyt és kérte, hogy távozzon."
ez amúgy az én dumám Monchi, jó? :D
amúgy elég ha leteszed elé a pisztolyt az asztalra, nem kell azt rá is fogni. A hatása mégis ugyanaz. Szóval ezzel nem menti fel magát a klub :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.28. 16:11


Fogkefe, NZonzi és DDR kevés egy olyan középpályára, ahol előttük Kluivert, Pastore és Under játszik. DDR pedig alapból 60 perces játékos. Ha lenne Nainggolan akkor az már elég volna. Így viszont Cristante kellene a 3 támadó középpályás közé. Akkor hova teszed Pastoret?

Erre írtam, hogy a keret építése nem a 4231 irányába mutat. Egyelőre nem látni az irányt, de biztos van.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Phoenix100 Dátum: 2018.08.28. 12:58


Erre nem is gondoltam..
Mintha úgy kellene jó kedvvel/ motiváltan dolgoznod h bármikor elküldhetnek egy másik munkahelyre..egy másik országba ..
Ráadásul ha igaz h Strootman mennyire példa volt edzéseken még lehet egy olyan üzenete is h teheted te a legtöbbet is a munkáltatódért akkor sem vagy biztonságban..
Még lehet egy enyhe sztrájk íze is lehetett mégha nem is tudatos..
Ha ez így volt , akkor viszont mi történhetett a szünetben ?
“ illetve erről az egészről egy valaki biztosan nem tehet , mégpedig a szurkoló.. és mégis legjobban a szurkoló lett megbüntetve azzal az első félidővel “
"Veretlenek vagyunk, kint lesz 50.000 szurkoló, ezért nyilvánvaló, hogy 11 éhes farkast láthatunk majd a pályán." -Garcia
Avatar
Phoenix100
 
Hozzászólások: 942
Csatlakozott: 2011.07.14. 19:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2018.08.28. 12:43


Több bennfentes szerint az volt a baj elsősorban, h. a csapat elég kedvetlen volt, rosszul érintette a társaságot Streootman távozása, pláne épp a meccs napján. Hangulatilag mélyen volak a fiúk, ezért is ültek le nagyon a túl korai gól után
ugye ugye, ezt pedzegettem. Max nem direkt voltak rosszak, hanem a hangulat miatt. Ők is érezték, hogy senki sincs biztonságban jelenleg.

én nem aggódom a szezont illetően. 2-6. hely között bármi lehet :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2018.08.28. 12:28


Nem tudom, milyenek a belső viszonyok, de a játékospiaci döntések nyilván nem nagyon történhetnek másképp, mint az edző támogatásával, ill. legalábbis hallgatólagos támogatásával..... :bah:
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2018.08.28. 11:50


Edf allitolag eltorte a kezet, mikor belebokszolt a kispad plexijebe. Csak egyet sajnalok. Hogy nem monchi fejen tort el az a kez..

Hogy is volt? Ha a romanak szurkolsz, mar nyertel! Ja! Beutalot az idegosztalyra!!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.28. 10:27


F.Totti írta:DDR nem alkalmas már a folyamatos játékra. Tegnap is brutálisan elfáradt. 60 perces játékos ezen a poszton. Strootman rohadtul hiányzik mellőle, de NZonzi betöltheti azt a szerepkört. De nem 4231-ben. Oda kevés 1,5 labdaszerző. Radjával, Strootmannal elveszítettük a két box-to-box labdaszerzőnket. NZonzi és Cristante kell hogy pótolja őket. A koncepció ez, de majd meglátjuk mi teljesül belőle. De nem tűnik a legnagyobb gondnak, hanem PAstore szerepköre. 4-3-3ban nincs helye, 4231-hez meg nem jó a keret. DE van edzőnk. Az ő dolga megoldani. Monchi egész biztos nem a megkérdezése nélkül adott-vett.

Miért nem jó a keret 4231-re? N'Zonzi és DDR jó arra a posztra. N'Zonzi szerintem pont jó védekező középpályásnak Strootman helyett. Persze Pellegrini vagy Cristante már annyira nem jó, egy Paredes viszont menő lenne most. De egy felállásra jó. A 4-3-3 is jó Pastore helyett Cristantéval. De 3-4-1-2 is menő lenne elől Pastore-Dzeko-Schick. Szerintem kitudná őket szolgálni.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2018.08.28. 09:45


A meccs után hallgattam a római rádiókat.
Több bennfentes szerint az volt a baj elsősorban, h. a csapat elég kedvetlen volt, rosszul érintette a társaságot Streootman távozása, pláne épp a meccs napján. Hangulatilag mélyen volak a fiúk, ezért is ültek le nagyon a túl korai gól után. A második félidőben viszont dicséretsen összekapták magukat.
Úgyhogy a tegnapi játékból magából olyan nagyon nem kell konzekvencviákat levonni.
(azt persze nem látni még, h. a rossz hangulat, illetve a fesz a stáb és a játékosok között mennyire mély ill. tartós....)
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2018.08.28. 09:30


DDR nem alkalmas már a folyamatos játékra. Tegnap is brutálisan elfáradt. 60 perces játékos ezen a poszton. Strootman rohadtul hiányzik mellőle, de NZonzi betöltheti azt a szerepkört. De nem 4231-ben. Oda kevés 1,5 labdaszerző. Radjával, Strootmannal elveszítettük a két box-to-box labdaszerzőnket. NZonzi és Cristante kell hogy pótolja őket. A koncepció ez, de majd meglátjuk mi teljesül belőle. De nem tűnik a legnagyobb gondnak, hanem PAstore szerepköre. 4-3-3ban nincs helye, 4231-hez meg nem jó a keret. DE van edzőnk. Az ő dolga megoldani. Monchi egész biztos nem a megkérdezése nélkül adott-vett.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2018.08.28. 08:49


Dzeko
KLuivert - Pastore - Ünder
DDR-N'Zonzi

Így szerintem nem rossz ez a középpálya, de ezzel a csapattal 3-5-2 vagy 4-5-1et is lehetne játszani, nem csak mindig 4-3-3. Sajnos EDF szerelmes 1 taktikába. Otthon ez, BL-ben meg a 3 védő és kész.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2018.08.28. 08:27


Pokol egy szezon elé nézünk ezzel a középpályával.
Köszi Moncsi
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2018.08.28. 07:21


Valaki írta meccs után, hogy Pellegrini mindig egyből passzolt, mintha állandóan kulcspasszot akart volna adni. Vagy ő volt béna vagy az Atalanta játékosok helyezkedtek jól vagy a saját társai rosszul vagy EDF instrukcióival szemben nem ártott volna egy kis labdatartás. Vagy leginkább ez így együtt...
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: danikov valamint 53 vendég