polkorrekt duma Tudjuk, hogy már nincsenekA női fórumtársaknál
JOSBOMO írta:Lehet így is nézni, de sajnos Schick határait látjuk, egy Plzen ellen nem tud lehozni egy közepes meccset...
De nyilván úgy sem tudlak meggyőzni, azt fogad el, hogy hiába vannak statisztikák, GPS mérések minden, az emberi érzelmeket, a motivációt, az ösztönös helyzetbe kerülést és góllövést nem lehet pótolni.
Ja, hatalmas vezér. Lelkesítő, ahogy lebasz mindenkit, ha nem neki passzolnak vagy el mernek lőni egy labdát.
JOSBOMO írta:Sajnos nincsenek vezérek akik magával ragadnák a többieket.
...
Dzeko ilyen és remélem a károgók beismerik, hogy pótolhatatlan egyenlőre, ...
ForzaRoma34 írta:A legnagyobb probléma a koncepció hiánya, sztem, egyszerűen sokszor nem látom h mit is akarnánk játszani... áll a játékosunk 40 méterre a kaputól szemben a felállt védelemmel és a teljes tanácstalanság látható. maximm 1 ember esetleg beindul, de azt azonnal lefedezik, marad a hátrapassz, semmi kreatív, semmi váratlan, semmi taktika, és ez akkor is EDF sara sztem, ha mások ezzel nem értenek egyet.
pont a fiatal tökös gyerekektől várnék valami egyénit, valami váratlant de Cengiz-en kívül (aki rövidesen pattanni fog innen) mindenki nulla. az általatok agyonsztárolt Kluivertnek az első pályára lépésén kívül egy jó meccse nem volt, fizikálisan nulla, védekezésben nulla, párharcot nem nyer, beadásai nullák... gyors és ennyi, ezenkvül nulla...
Schick 5 meccse játszik, megkapta a kért bizalmat, akkora nulla h én már várom Dzekot!!! kábé leküzdötte magát Iturbe és Defrel szintre... volt egy jó sarkazása Flo elé z inter meccsen, kábé ennyi, ma mondjuk nem kapta meg a tizit, ez igaz, de ez nagyon kevés...
mindenhogy szét van esve a társulat és én már nem tudom h megvan-e az a bizonyos x EDF-ben h ebből kivezesse őket... vhogy rajta is azt érzem h Cagliariban megtört...
és ha olvastok a sorok közt, Manolas is erről beszél....
azt érzem edzőt kell váltani
F.Totti írta:Trigo, 2 ember kivételével az. Már ha a sérülteket nem nézem
Ez ok, van ilyen, előfordul. De kérlek ilyet így ne írj be ide meccs közben. Pláne ne magyarázd később.A fogalmazás minőségét elismerem, hogy nem megfelelő...de nagyon elszakadt most már az a bizonyos cérnaszál
és ténylegAzért a CSKA-nál mekkora csalódás lesz ez az este, 4-0as összesítéssel kétszer megverik a címvédőt s úgyis kiesnek...
Spíler 1 adta.vhogy olyan szerencsém van, ha bl meccset játszunk, és nem adja a tv,
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég