hétfőn asszembl sorsolás mikor lesz?
F.Totti írta:Zsolti, nem megyek bele ilyenekbe. Aki Menezben nem látta a korszakos zsenit, azzal nem érdemes vitatkozni.
És nem csak zseniális fodbalista Jeremy, hanem nagyszerű ember is, küldetéssel. Miután Európában már megcsodálhattuk páratlan játékát, elment Amerikába "hittéríteni". Leborulok a nagysága előtt!
Zsolti írta:Kábé Ménez, Salah, Gervinho és Perotti tudott cselezni (egy kis túlzással) ebben a csapatban, mióta 15 éve drukkolok a Romának.
Nem láttam a meccset, köszönöm az összefoglalót.cejas írta:Na igen. Pastore nagyon nem találta a helyét. Sikk a szokásos volt, a szélsők pedig nem éppen csúcsformában. Ez volt a támadójátékunk, a szélső védőink pedig fentmaradtak és szépen visszakontráztak a helyükre.
Jó kis sörmeccs volt na!
Egyébként mit akartok, a Realból csak egy CR és egy edző ment el, mégis darabjaira hullottak.
A cserepadot nem értettem. Zaniolon kívül egy támadó szellemű játékos sem ült a padon. Egy komplett hátvédsort kapussal együtt be tudtunk volna cserélni, ha van 5 csere. Sőt jobb bekkből kettő is volt egyszerre.
Azt nem értem, hogy olyan játékosok, mint Pastore vagy Karsdorp vagy Marcano minek játszanak egyáltalán. Pastore helyett akkor legyen Coric vagy Riccardi, akiben még van fantázia. Az igaz, hogy Marcano helyén inkább ne játsszon Bianda...
Azért a csapatunk mellett a fejlécben a forma árulkodó: L-D-D-L-L
Azt még észrevételezném, hogy tavaly probléma volt a rúgott gólok száma, ezért a támadó szekciót erősítettük. Nem sikerült. Kolarov több gólt rúgott a bajnokságban, mint Dzeko és Schick együttvéve.
A csapat fiatal és szerethető lesz, csak le kell szokni az elvárásokról. Másrészt viszont ha szerethető csapatot akarok, akkor nem adom el a következő szezonban a kezdő csapat jobbik felét. Nem tudok szerelmes lenni, ha váltogatom szerelmem tárgyát. Ó be szép is fiatalnak lenni.
Cejas mercatoja: Dzeko off, Pastore off, Marcano off; DM on, SC on. DM valahonnan kell kintről, SC-ben jó lesz Tumminello vissza vagy Celar ha nincs pénz vagy más megoldás... Aztán a ritiro majd megoldja.
Trigoria írta:polkorrekt duma Tudjuk, hogy már nincsenekA női fórumtársaknál
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég