Rómaiak a válogatottban

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 13:57


nem értem, h miért kell kiakadni azon, ha vannak olyanok, akiknek nem tetszene az, h azok röhögjenek bele a képükbe, akik eddig szívatták őket. az olasz válogatott és a környéke tele van ilyen emberekkel, függetlenül attól, h most három római is keveredett közéjük.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.13. 13:53


Ne féljetek: az olaszok a brazilok ágán vannak, úgyhogy legkésőbb az elődöntőben találkoznak velük. Ha nem verik meg a cseheket, akkor meg a 16 között. Szóval nem kell VB győzelemtől tartani.
De egyébként meg akkora a felháborodás, olyan a helyzet, hogy még akkor se úszhatja meg a juve & co komoly büntetés nélkül. Nem is is ezzel van a baj, hanem azzasl, hogy hiába most esetzleg a pédás büntetés, rendcsinálás, pár év múlva majd jön egy újabb Moggi, stb, stb.. De ettől mág hajrá Roma, hajrá digók.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 13:45


i can't belive it írta:Conti: ha úgy teszed fel a kérdést hogy zárják ki a Juvet vagy legyen világbajnok Olaszország Tottival, DDR-val és Perrottaval akkor a 2. lehetőséget választom, sé még akkor lehet hogy nem zárják ki a juvet de hátrébb sorolhatják ami még mindig jelenthet BL indulási helyet nekünk..


hidd el, én sem rúgnám fel a tévét, ha vb-t nyernének az olaszok, köztük a római játékosok is. de sajnos nagy valószínüséggel ez azt jelentené, h szeptembertől ott folytathatnák a most megborult taknyok a játékaikat, ahol májusban abbamaradt, és még sértődötten ki is oktatnák azokat, akik a büntetésüket követelték, h mégis hogyan gondolják ezt?
na, ezt nem szeretném végignézni.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 13:41


részemről azért gondolom, h a sikeres vb után futni hagynák a bűnösöket, mert ezt többször volt szerencsém végignézni, egyszer történetesen olaszországban is. a 80as évek elején egy kb a mostanihoz fogható totó- és bundabotrány volt odakint, aminek első körben az lett az eredménye, h a milant kiszórták a serie b-be. de természetesen nem csak ők voltak hunyók, hanem még más csapatok is. húzták, halasztották a dolgokat, nagyon nagy volt a felzúdulás, ekkor következett a '82es vb. már a válogatott összeállításánál örjöngött a közvélemény, h miért a bearzot a kapitány, és egyáltalán miért tesz be olyan súlyosan kompromittálódott embereket a csapatba, mint pl az akkor a lanerossiban játszó paolo rossit, aki éppen a három éves eltiltását töltötte. a csapat megnyerte a vb-t, rossi lett a gólkirály. a hazatérőket hősként ünnepelték (egyébként én is nagyon örültem, akkor lett a kedvenc futballistám bruno conti), és egy "pillanat" alatt (ha jól emlékszem még egy fél évig nyűglődtek) lecsengett az egész botrány, és visszaállt a régi rend. rossi pedig elment a juvéba, ahol tárt karokkal fogadták.
sztem nagy valószínűséggel hasonló lenne a dolog lefolyása most is, azzal a kivétellel, h mivel elég friss a téma, még az is vastagon benne van a pakliban, h senkit sem meszelnek el úgy, mint anno a milant.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2006.06.13. 13:37


Hát én elhiszem hogy ti jobban át láttok a dolgon.És az is igaz hogy itt mindenki imádja a Romát!És ha már itt tartunk az is eléggé köztudott hogy olasz sem vagyok,így nincs bennem az hogy a hazámnak szurkolok.De közöm nem volt a Romához amikor elkezdtem nekik szurkolni.Bevett szokástrólmindenki tudja hogy nehéz leszokni :) Komolyabbra fordítva a szót én tényleg nem is tudok másoknak igazán szurkolni.És azt is tudjátok hogy a fél karomat odadnám hogyha kizárnák a merdákat a bajnokságból.Szóval elég nagy dilemmában szenvedek.Amúgy kint hogy látják a dolgokat?
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 12:46


Tiszteletben tartva mindenki véleményét...


ezt írta F72 a hsz-e elején. azt is tartsuk tiszteletben aki egyetért vele, és azt is aki nem, mielőtt átcsap örjöngősbe a bugi.

viszont érdemes hosszútávon nézni a dolgokat. most van három-négy hét, amíg tart a vb. ha az olaszok számára eredményes lenne, akkor a hátukon hoznák haza a népek az egész brigádot, élükön lippivel.
fradista romanista írta lejjebb, h már felmerült egy törvényjavaslatként, h sikeres vb esetén, legyen amnesztia az olasz futballban. jellemző módon a berlusconi mellől nyomták a témát, aki szintén nem akárki a (futball)maffiában. milyen érdekes, h azután kezdődött az egész balhé, h az öreg megborult a választásokon...
ha ez így lesz, azaz semmit, vagy csak látszatbüntetéseket kapnának a fő gyökerek, akkor majd neki lehet állni ősztől ismét harsogni, h "bakker, mit fújt be a bíró vmelyik meccsen ennek, v annak", "bakker, megint miért maradtunk le a dolgokról..." "bakker, megint a púposok lettek a bajnokok" stb.
senki sem mondta azt, h ki kell menni a vbre és el kell kezdeni üvölteni, italia vaffanculo!
de azért nem árt végiggondolni, h mi a fontosabb? a vbnek vége lesz, de a Roma Roma marad. engem momentán jobban izgat a capitano válogatottbeli előmenetelénél az, h a kedvenc csapatomat egy balf.szként kezelik-e a bajnokságban továbbra is, vagy végre a helyükre kerülnek a dolgok. sajnos jelen pillanatban egy olasz vb arany/ezüst/bronz/mittudomén érem leesése után, nem hiszem, h nem simítanak el mindent és ne ünnepeljék azokat a gazembereket, akik eddig szivatták a népet, köztük közvetve minket is.
és akkor izgulhatunk továbbra is azon, h megverjük a bajnokságban az empolit, vagy sem, mert többet tuti, h nem fognak engedni.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2006.06.13. 12:16


Kép
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2006.06.13. 11:41


Totti pedig ne a válogatottal nyerjen (ahogy itt sokan mindig ezt a nyerést emlegetik), hanem a Roma csapatával, mert az az igazi otthona.

Mielőtt bebipulok finom hangnemben még leírom!
Ki vagy te hogy megmondjad hogy Totti mit és hol nyerjen? Honnan tudod hogy mit szeretne ő és mik a vágyai?
Párszor kifejtette már hogy a válogatottal is szeretne sikert elérni, pláne ha tényleg ez az utolsó vb-je!
Beszarok az ilyen beszólásokon, amikor innen próbálunk okosan belelátni egy Capitano lelkébe, és megmondani hogy ő mit is akarjon és akar igazából!

És most a saját álláspontom: HAJRÁ OLASZOK!
Leszarom a bundabotrányt, ha lesz következménye ha nem! Mindig is a Rómának fogok szurkolni, de mindig is lesznek ilyen aljas dolgok az olasz fociban. Ha érintett Cannavaro ha nem, én sosem gyűlöltem a másik csapat játékosait, a vb idejére meg pláne félreteszem azon ellenérzéseimet hogy ki hol játszik! Gondolkodjunk már, ha a csapatban játszó rómaik félre tudják tenni, és láthatóan örülnek egymásnak (vagy jól játszák el), akor nehogy már én ne örüljek, csak mert Moggi keverte a szart!
És ha nem az olszakonak drukkoljak akkor kinek? Ahhhhhhhh......
Én meg ezt a fajta hozzáállást nme fogom megérteni soha, pontosaban értem de nme szertem! Persze nem becsülök le senkit, és tisztelem mások véleményét, de ha elkezdődik megint a szidjuk a másikat mert drukkol az olaszoknak dolgot, akkor én sem hagyom annyiban! :wink:

Ja és a lényeg, senkinek nem kell az olaszoknak szurkolni, attól hogy Róma drukker, de ha valaki mégis ezt teszi attól még ember!
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: FANATIC-AS ROMA! Dátum: 2006.06.13. 11:18


Egyetértek fradista romanistaval!!!
Akit zavar h én az olaszoknak szurkolok attól most kérek elnézést de hosszú idő ota olaszoknak drukkor és akár mennyire is szemétség én most is az mondom h HAJRÁ OLASZORSZÁG!!!
De ezt mindenki tudja itt h a lényeg h FORZA TOTTI,DDR és PERROTTA!!!
Perrotta nagyon jól nyomta tegnap!!!Nagyon tetszek!!!FORZA SIMONE!
FORZA AS ROMA!!!
"Insieme verso il trionfo"
AS ROMA EGY ÉLETRE!!!
Avatar
FANATIC-AS ROMA!
 
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2005.03.04. 22:38
Tartózkodási hely: Komárno,Szlovákia

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.13. 11:03


Csak egy adalék: Egy Forza Italia-s képviselő mát benyújtotta a törvényjavaslatot, hogy ha az olaszok megnyerik a VB-t, akkor legyen amensztia a fociban...
De szerencsére ellenzékben vannak..., meg lehet itt más nehézség is.

Egyébként: Roma olaszország része, és szerintem egy romaistának mindennek ellenére igen nehéz nem az olaszoknak szurkolni. a FORZA ITALIA egy kicsit FORZA ROMA is! Pláne, ha elég római ez a válogatott. És szerintem ehhez nem is kell olasznak lenni, elég romanistának.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2006.06.13. 10:55


Conti írta:amúgy, ha valami leesne a vbn az olaszoknak, akkor sztem elfelejthetjük, h komoly retorzió éri pl a púposokat, vagy akár lippit és a kis munkaközösségét. nem szívesen nézném végig, h csalók hősként menjenek haza. már csak ezért sem repedek meg a sikereikért, bár amúgy sem érdekelt különösebben a bugijuk.
és mi a fontosabb? h a főnök odaérjen esetleg egy jó helyezésre, vagy h aránylag normális esélyekkel indulhassunk a bajnokságban? úgy, h mondjuk, ha olyan a szitu, akkor akár kétszer egymás után is bajnokok lehessünk. mert ha marad minden a régiben, akkor ezt is elfelejthetjük, és tök mindegy, h kit vesznek a sensiék.


Többek között nekem ezért is nehéz megértenem azokat, akik Olaszországnak szurkolnak ezen a VB-n.
Tiszteletben tartva mindenki véleményét, ezek az emberek, akik 1000x keresztbetettek a Romának, akik működtették az egész szisztémát még a végén megdicsőülnek. S valaki még örülni is fog neki.

Én nem tudom elfelejteni, hogy mit tettek a Romával, miket mondtak róla, mit tettek Zemannal, hogyan irányították a játékospiactól kezdve a doppingon át a játékvezetőkig a rendszert. S ennek a Roma rendszerint áldozata volt. Hát valahogy az én gyomrom ezt nehezen veszi be, ezeknek nehezen tudok szurkolni.
Persze, hogy szorít az ember 3 játékosért, ők nyújtsanak jó teljesítményt, de ez az egész szar, mocsok bukjon meg Cannavaróstól, Lippistől, Gigi Rivástól, Gallianistól együtt...
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 08:22


azért csak nyomott egy gólpasszt + jobbnál jobb zsugákat a főnök!
még úgy is, h állítólag nagyon szar formában van..
viszont azt a gánai gyökeret aki rátaposott, legszívesebben megkergettem volna egy vendégoldallal! hogy lehet ilyet csinálni??? most túl azon, h totti volt az áldozat, de akkor is! barbár állat!!
kuffur meg bátran mehet vissza a nácikhoz.

amúgy, ha valami leesne a vbn az olaszoknak, akkor sztem elfelejthetjük, h komoly retorzió éri pl a púposokat, vagy akár lippit és a kis munkaközösségét. nem szívesen nézném végig, h csalók hősként menjenek haza. már csak ezért sem repedek meg a sikereikért, bár amúgy sem érdekelt különösebben a bugijuk.
és mi a fontosabb? h a főnök odaérjen esetleg egy jó helyezésre, vagy h aránylag normális esélyekkel indulhassunk a bajnokságban? úgy, h mondjuk, ha olyan a szitu, akkor akár kétszer egymás után is bajnokok lehessünk. mert ha marad minden a régiben, akkor ezt is elfelejthetjük, és tök mindegy, h kit vesznek a sensiék.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2006.06.12. 23:05


Nyugi skacok! Tottinak láthatólag nme a bokája fájt, hanem sokkal feljebb annál, és mivel lesétált, ezért szerintem nincs agy baj. A visszajátszásokon mert nme is tűnt annyira vészesnek az hogy ráléptek...
Na mindegy, reméljük még csodálhatjuk őt, bár ez a frizura kiakasztott! :shock:
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 22:47


Egyébként hészleltétek:: többször csak a poo-popopo-poo-poo-t lehgetettt hallani a stadionban.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 22:34


Jó volt a csapat, és jók a rómaiak! Remélem, Totti csak egy kecskatúrót kapott, ahogy a Vitray mondta anno. A Kuffourral ne dicsejkedjünk, adjuk el! Menjen vissza a Bayernba,.
Különben ez a legunszimpatikusabb afrikai csapat, amit valaha láttam.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 19:16


Ki más?
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: FANATIC-AS ROMA! Dátum: 2006.06.12. 19:16


Abszolutt HAJRÁ Olaszország!!!Ha van hülye Lippi ha nincs ha van Cannavaro ha nincs!!!
Ha ez az olasz válogatott nem nyeri meg ezt a tornát akkor Totti szinte semmit nem nyert a válogatottal karrierje alatt és én ezt nem akarom!!!
Egy iylen remek focista mint ő!!!????Muszály!!!
Gyerünk srácok!!!
És igen is hajrá Camoranesi,Cannavaro,Nesta,Pirlo és a tobbiek a Romaiakkal együtt!!!
FORZA AS ROMA!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
"Insieme verso il trionfo"
AS ROMA EGY ÉLETRE!!!
Avatar
FANATIC-AS ROMA!
 
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2005.03.04. 22:38
Tartózkodási hely: Komárno,Szlovákia

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 19:10


Most soraolta a RAIUNo, Perrotta is kezd. 4 római a pályán!
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2006.06.12. 14:21


Én nemtudom.Egyszerűen nem tudok másnak szurkolni csak az olaszoknak.Én most Totti Toni De Rossi és Perrotta miatt fogok a válogatottnak szurkolni...Sajnos ez van
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2006.06.12. 13:32


hát én 3-2-t tippeltem nekünk...
elég merész tipp...

a nemzetisporton ez az összeállítás szerepel:
1 Buffon
22 Oddo
5 Cannavaro
13 Nesta
3 Grosso
10 Totti
16 Camoranesi
21 Pirlo
4 De Rossi
9 Toni
11 Gilardino
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 12:30


A várható összeállítás: 3 rómaival!


ITALIA (4-3-1-2): 1 Buffon; 2 Zaccardo, 13 Nesta, 5 Cannavaro, 3 Grosso; 16 Camoranesi, 21 Pirlo, 4 De Rossi; 10 Totti; 11 Gilardino, 9 Toni. All. Lippi


GHANA (4-1-3-2): 22 Kingston; 15 Painstil, 4 Kuffour, 5 Mensah, 6 Pappoe; 18 E. Addo; 10 Appiah, 8 Essien, 11 Muntari; 9 Gyan, 14 Amoah. All. Dujkovic
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 11:50


Hát Beppének van igazsága, de azért ő is az olaszoknak fog drukkoni. Ahogy én is, fancullo.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2006.06.12. 11:10


Aki szereti az olasz labdarúgást, az ma nem ennek az olasz válogatottnak szurkol...

Beppe Grillo:

Forza Ghana! Forza Ghana! Forza Ghana!
Questi sorridenti ragazzoni del Ghana sono la nostra speranza, il nostro futuro, la nostra salvezza.
Se vincono li ospiterò tutti a casa mia, a mie spese, farò una grande festa afrogenovese per celebrare la rinascita del nostro calcio e la sconfitta dei giggirrriva, dei lippizitti.
Di quelli foraggiati dagli sponsor che non dicono nienteniente, come mammoletta Del Piero che sta alla Juve da una vita e non ha mai visto nulla. Come Cannavaro, l’avvocato sul campo di Moggi. Come Buffon che scommetteva sulle partite e poi ha pianto.
Abbiamo una nazionale che sembra uscita da Regina Coeli, o che forse ci deve entrare. Ma ci sono le eccezioni, e quando mai non ci sono le eccezioni? Ma queste c..o di eccezioni, un Totti a caso, dovevano dare l’esempio e starsene a casa.
Questa è la nazionale degli sponsor.
Questa è una nazionale figlia legittima e bastarda dello scandalo delle partite truccate, dei bilanci falsi, dei procuratori veri che si aggiravano nei raduni degli azzurri con minacce e lusinghe. E tra i procuratori veri c’è il figlio di Lippi.
Ma c..o, Marcello, con tutti i mestieri che ci stanno, proprio quello dovevi fargli fare? E pensi seriamente che non ci sia stato conflitto di interessi con il tuo ruolo di allenatore della nazionale?
Dalle dieci pagine di un mese fa sullo scandalo calcio, i giornali sono arrivati ad una, a mezza, a nessuna.
Sapete perchè? Credete che si voglia proteggere la nazionale, il clima, i risultati?
No, si vogliono tutelare gli interessi degli sponsor che pagano la pubblicità nei giornali, che pagano la pubblicità nelle televisioni, nelle radio.
Si vogliono tutelare Sky, la Rai, Publitalia.
Se vince l’Italia siamo spacciati, il nostro calcio è morto.
Se vogliamo bene all’Italia, al gioco del calcio, a un minimo di onestà, di decenza, dobbiamo gridare: FORZA GHANA!!!
Fateli neri i nostri azzurri.


Ghana go, go go! Go for it Ghana! These smiling young men from Ghana are our hope, our future, and our salvation.
If they win, I’ll invite them all to my house at my expense. We’ll have a great Afro Genovese party to celebrate the rebirth of our football and the defeat of giggirrriva, and of lippinoonespeak.
Of those subsidized by the sponsors that say nothingnothing. Like Del Piero who has been with Juve for a life time and has never seen anything. Like Cannavaro, the lawyer on the field of Moggi. Like Buffon who was betting on the matches and then cried.
We’ve got a national team that seems to have come out of Regina Coeli {a prison}, or perhaps they’ve got to go in there. But there are exceptions. And when aren’t there exceptions? But this bunch of exceptions, a Totti for example, they should have been giving an example and staying home. This is the national team of the sponsors.
This is the national legitimate and bastard daughter of the scandal of rigged games, of false accounting, of true scouts that toured round gatherings of the pale blues with threats and flattery. And among the true scouts there’s Lippi’s son.
But Marcello, with all the possible careers in the world, it was really this one that you made him take up? And do you seriously think that there’s no conflict of interest with your role as coach of the national team?
We’ve got a national team that seems to have come out of Regina Coeli {a prison}, or perhaps they’ve got to go in there. But there are exceptions. And when aren’t there exceptions? But this bunch of exceptions, a Totti for example, they should have been giving an example and staying home. This is the national team of the sponsors. This is the national legitimate and bastard daughter of the scandal of rigged games, of false accounting, of true scouts that toured round gatherings of the pale blues with threats and flattery. And among the true scouts there’s Lippi’s son.
But Marcello, with all the possible careers in the world, it was really this one that you made him take up? And do you seriously think that there’s no conflict of interest with your role as coach of the national team?
From the ten pages of a month ago about the football scandal, the newspapers have now got to one, or half or nothing.
Do you know why? Do you believe that they want to protect the national team? The climate? The results?
Nope. They want to protect the interests of the sponsors, who pay for advertising in the newspapers, who pay for advertising on the TV, the radio.
They want to protect Sky, the Rai, Publitalia.
If Italy wins, we are done for, our football is dead.
If we love Italy, if we love the game of football, if we love a minimum of honesty, of decency, we must all shout: Go for it Ghana!!!!
Make them angry our pale blues.
Kép
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2006.06.08. 23:33


Szerinte Totti az első meccsen padozni fog és ha nem megy akokr a félidőbne bejön ésd átalakul a válogatott játék, he megy a csapatnak akokr lehet hopgy a végén jön be 20 percre hogy a rá épülő taktikát gyakorolják, vagy be sem jön de a következő meccsen tuti vele kezdenek. Erre az egészre akár pénzt is raknék! :wink:
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: FANATIC-AS ROMA! Dátum: 2006.06.07. 19:23


Szerintem mindenképpen kezdetni fogja Tottit mert ő is tudja h ha ő nem lendül formába akkor az olasz b*szhassák a vb-t!!!
Ennyi!!!
FORZA AS ROMA!!!
"Insieme verso il trionfo"
AS ROMA EGY ÉLETRE!!!
Avatar
FANATIC-AS ROMA!
 
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2005.03.04. 22:38
Tartózkodási hely: Komárno,Szlovákia

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég