akkor egyszerre láttuk az igazságot

én csak mint fórumtárs tettem egy megjegyzést. Szerintem szabad, de majd a moderátor megmondja.

Trigoria írta:Más: F.Totti, úgy érzem, hogy annyira le vagy lombozva, csalódott és dühös vagy, hogy mindenkinek nekimész itt, aki mégis inkább örül a hírnek. Én értem, hogy nem esik neked ez jól, de fogadd el, hogy nem mindenki gondolkozik úgy ahogy te/látja úgy ahogy te (vagy mi). Igazad is lehet, de nagyon zavaró lett a cinikus, agresszív stílus. Bár ez csak egy fórumtársi megjegyzés
![]()
![]()
SPQR írta:Nem fogjuk meggyőzni egymást valóban, hagyjuk is. Bocs, ha erősen fogalmaztam - remélem, nincs harag.
Ezt az "új seprű, jól seper" frázist többen készpénznek veszik, veszitek. Hol van az megírva, hogy egy kiöregedett, a leicesteri egy év kivételével mindenhol elvárás alatt teljesítő edző majd hirtelen nagyot alkot?
F.Totti írta:Inkább hagyom, mert meggyőzni úgysem fogjuk egymást. Bevallottan elfogult vagyok EDF-fel. Örökre lekötelezett a BL meneteléssel és főleg azzal a BArca veréssel.
Monchival kapcsolatban már erősen vegyesek az érzéseim. Sok mindent nem szerettem a munkájában és azt sem bírom, hogy így feladja, de nem gondnolom, hogy a tavalyi évhez semmi köze nem volt.
Mindent összevetve sajnálom hogy ezt a 1,5-2 évet egy mozdulattal dobtuk a kukába. Nyilvánvalóan gödörben a csapat, gödörben az edző és ha az egy évvel ezelőtti meg a mostani pontot kell összekötni, akkor ijesztő a lejtmenet, de sokkal inkább hittem abban hogy Di Francesco kirángatja magát és a csapatot ebből, mintsem egy új félig jó edzőben. Majdnem biztos vagyok benne, hogy gyengébb időszak jön.
F.Totti írta:Csak hogy emlékeztesselek:SPQR írta: Leépülés volt ez, nem építkezés, az elmúlt 20 év egyik legsötétebb időszaka, melyen a tavalyi BL menetelés a szépségtapasz. Nincs olyan terület, ahol fejlődést tudna a Monchi/EDF páros felmutatni.
..hangzott a tételmondatod.
Dobálj be random neveket és magyarázd el, hogy mennyivel volt ez sötétebb időszak mondjuk a 2011-13-es éveknél, amikor Ranierivel, Montellával, Zemannal és Andreazollival zsákoltunk 37 zakót 3 szezon alatt. igen, minden harmadik meccsünket buktuk.
Gondolom ez gyerekjáték lesz most már, miután bizonyítottad, hogy a Monchi/EDF párosnak semmi köze a BL elődöntőnkhöz.
SPQR írta: Leépülés volt ez, nem építkezés, az elmúlt 20 év egyik legsötétebb időszaka, melyen a tavalyi BL menetelés a szépségtapasz. Nincs olyan terület, ahol fejlődést tudna a Monchi/EDF páros felmutatni.
F.Totti írta:SPQR írta:Kár, hogy Kolarovon kívül de facto még a Sabatini csapat hozta össze.F.Totti írta:Elkényeztetett gyerekek lettünk. mindig többet akarunk, ami meg a miénk azt gyorsan elfelejtjük. Szépségtapasz a tavalyi BL? Ja, egy olyan kibeb.szott nagy tapasz, amilyet 35 éve nem láttunk. Megkockáztatom, hogy messze nagyobb eredmény a 84es BEK döntőnél is. Még nincs egy éve, de kit érdekel már???
Sírtunk a fiatalok miatt? Sírtunk az olaszok miatt? Áh, semmi nem történt ezen a téren sem.
Te tudod még, hogy miről beszélünk éppen? Vagy csak írogatsz random? Azt mondtad, hogy a legsötétebb időszakot éljük. Erre reagáltam. Az a csapat hozta össze, aki épp tavaly az AS Roma volt. Mégis kiknek kellett volna összehozni hogy örülj neki?
F.Totti írta:SPQR írta:Kár, hogy Kolarovon kívül de facto még a Sabatini csapat hozta össze.F.Totti írta:Elkényeztetett gyerekek lettünk. mindig többet akarunk, ami meg a miénk azt gyorsan elfelejtjük. Szépségtapasz a tavalyi BL? Ja, egy olyan kibeb.szott nagy tapasz, amilyet 35 éve nem láttunk. Megkockáztatom, hogy messze nagyobb eredmény a 84es BEK döntőnél is. Még nincs egy éve, de kit érdekel már???
Sírtunk a fiatalok miatt? Sírtunk az olaszok miatt? Áh, semmi nem történt ezen a téren sem.
Te tudod még, hogy miről beszélünk éppen? Vagy csak írogatsz random? Azt mondtad, hogy a legsötétebb időszakot éljük. Erre reagáltam. Az a csapat hozta össze, aki épp tavaly az AS Roma volt. Mégis kiknek kellett volna összehozni hogy örülj neki?
snatch írta:EDF is Sabatini embere. volt.
snatch írta:amikor a fiatalokat említi F.Totti, nem az átlagéletkorról beszél, te is tudod jól...
Monchi éra? másfél éve van itt, kismilliószor el lett mondva, hogy az ő munkája hosszútávon tud működni, ne akarjuk már megítélni ezt sz*ros 18 hónap alatt.
SPQR írta:Kár, hogy Kolarovon kívül de facto még a Sabatini csapat hozta össze.F.Totti írta:Elkényeztetett gyerekek lettünk. mindig többet akarunk, ami meg a miénk azt gyorsan elfelejtjük. Szépségtapasz a tavalyi BL? Ja, egy olyan kibeb.szott nagy tapasz, amilyet 35 éve nem láttunk. Megkockáztatom, hogy messze nagyobb eredmény a 84es BEK döntőnél is. Még nincs egy éve, de kit érdekel már???
F.Totti írta:Elkényeztetett gyerekek lettünk. mindig többet akarunk, ami meg a miénk azt gyorsan elfelejtjük. Szépségtapasz a tavalyi BL? Ja, egy olyan kibeb.szott nagy tapasz, amilyet 35 éve nem láttunk. Megkockáztatom, hogy messze nagyobb eredmény a 84es BEK döntőnél is. Még nincs egy éve, de kit érdekel már???
tomm írta:Persze attol fugg, pontosan mirol beszelunk. Ha az eredmenyekrol, akkor ertelmetlen sotetseget emlegetni. Ha difi (mg monchi) kirugasarol, akkor igazad van. Ez a legsotetebb idoszak...
A forum szempontjabol, ugy tunik, nagyon is szep idoszak ez a mostani. Porog mint, a buszkerek
F.Totti írta:Elkényeztetett gyerekek lettünk. mindig többet akarunk, ami meg a miénk azt gyorsan elfelejtjük. Szépségtapasz a tavalyi BL? Ja, egy olyan kibeb.szott nagy tapasz, amilyet 35 éve nem láttunk. Megkockáztatom, hogy messze nagyobb eredmény a 84es BEK döntőnél is. Még nincs egy éve, de kit érdekel már???
F.Totti írta:SPQR írta:Reálisan alig van esélyünk a 4. helyre, ellene szól gyakorlatilag minden, ezzel szemben ott egy nyilvánvalóan földbe állt projekt. Mire kellene még várnia a tulajnak?
Sokkal-sokkal hamarabb lépni kellett volna. Leépülés volt ez, nem építkezés, az elmúlt 20 év egyik legsötétebb időszaka, melyen a tavalyi BL menetelés a szépségtapasz. Nincs olyan terület, ahol fejlődést tudna a Monchi/EDF páros felmutatni.
A szelektív emlékezet gyönyörű mintája. Az elmúlt 20 év a legsikeresebb korszaka a klubnak. És a legsikeresebb 20 évnek is a sikeresebbik szakasza Pallotta regnálása.
1999-től 2019-ig az átlagos helyezésszámunk 3,90 és közben átlagosan 7,67 vereséget szenvedtünk a bajnokságban.
Mindenki a csodás bajnoki címre és a Juve kizárás utáni folyamatos runner-up időszakot tartja a legszebbnek, de 1999-től 2009-ig gyengébbek az átlagos számaink, mint 2010-től mostanig: 4,0 vs 3,80 a helyezésszám. Csak épp a bajnoki cím mindent megszépít.
Ha pedig csak a Pallotta érát nézzük, akkor még jobbak a számok. 2,83 a helyezés átlag (az idei évet a jelenlegi 5. helyünkkel számoltam) és csak 5,83 vereségünk van szezononként. Mindkét mutató messze jobb a 20 éves átlagnál.
EDF eddig hozott egy harmadik helyet 7 zakóval, most pedig reális esély volt vele a negyedikre. Kicsit sem lóg ki lefelé.
És akkor még nem is beszéltem a BL elődöntőnkről, ami egészen elképesztő kiugrás a korábbi nemzetközi eredményeinkhez képest. Bizony-bizony, azok a fránya számok...
Csatlakozom tommhoz. Röhej a legsötétebb időszakról beszélni, mikor voltak 10-14 vereséges szezonjaink is. Röhej a négyzeten.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég