Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.10. 07:32


Aki messze képességei feletti klubban játszik az miért akarna máshova igazolni? Az mondjuk igaz, hogy akkoriban nem raktuk ki évről évre a keret harmadát, így pl Taddei nálunk ragadt. De ez csak nagyon kis részben az ő klubhűségét bizonyítja. És ez nem is a mostani játékosaink hibája.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.05.10. 07:26


fogkefe1 írta:Teljesen egyetértek mcsabival és a többiek meccsnézési szokásaival. Komolyan visszasírom Rosella asszony munkásságát, amikor 1-2 komolyabb igazolás volt csak, azok is ilyen Julio Baptista félék, de a keret egyben maradt és tudtam szeretni őket. A legbénábbakat is megszerettem.


Ooo de nagyon igazad van...most hirtelen Perrotta és Taddei jutott eszembe. Nem voltak klasszis játékosok, de szívvel lélekkel küzdöttek klubbért hosszú éveken át, nem olvastunk róluk kismillió hírt, hogy mikor és hova igazolhatnak, valahogy ilyen alap volt, hogy ők mindig a keret tagjai lesznek.

A mai napig Totti és DDR után őket kettejüket bírom a legjobban.

Taddeire gyorsan ránéztem...itt látszik a legdurvábban a régi éra és a mostani közti különbség. 9 évig, ameddig a csapatnál játszott minden sorozatot egybevéve (Serie A, kupa, szuperkupa) 12 alkalommal lett ezüstérmes és 3 alkalommal aranyérmes.

Taddei/Sensi korszak (az utolsó 9 év): "szegyények vagyunk, csak szolidan a nagy tervekkel és az igazolásokkal".
Eredmény: 2 arany, 11 ezüst

Pallotta korszak (8év): "egy európai meghatározó csapatott fogunk összehozni, amelyik bárkivel felveszi a versenyt".
Eredmény: 4 ezüst, 1 BL elődöntő
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Hunszi 2019.05.10. 07:43-kor.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.09. 21:07


ezért valszeg a globális focinézésemmel is erősen gond van már

Trigo, ne izgulj, még változhatsz. Pár éve sz*rt sem néztem, mostanában meg megint egyre többet.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.05.09. 19:41


Teljesen egyetértek mcsabival és a többiek meccsnézési szokásaival. Komolyan visszasírom Rosella asszony munkásságát, amikor 1-2 komolyabb igazolás volt csak, azok is ilyen Julio Baptista félék, de a keret egyben maradt és tudtam szeretni őket. A legbénábbakat is megszerettem. Most is pl. Juan Jesust már kedvelem, de nehéz volt megszeretni, mert Interes, de szimpi srác lett, szimpi ott a padon, a pályán már nem. :D

Kluivertet, Zaniolo én nem tudom megszeretni. Idegenek számomra. Úgy érzem, hogy kineveljük őket. Egyikből Barca lesz vagy Bayern, másikból Juve. Valahogy jobban örülök már, ha 28 évesen igazolunk valakit. Pl. Perottit. Nem volt szimpi ő sem, de volt egy jó fél éve, aztán sokszor bizonyította, hogy nem rossz játékos. Most már nincs helye, de ő legalább valamennyire Roma volt/van.

Pedig régen pont a fiatalokért sírtam, de nem ilyen célból. Pallottát szerettem. Felüdülés volt igazolások, célok, koncepció téren , de tényleg Sensi család közelébe se ér.

Ahogy Mcsabi írja. Ott bűzlik az egész, hogy mindig kis edzőket hoztunk. Az tény, hogy 1-2 játékost az ffp miatt el kellett adni, de most mondom örült is neki a féljenki.

Mcsabi minden szavával egyetértek nem akarom ragozni. Vicc a szponzoráció kérdése, vicc a vezetőség kérdése, vicc az egész stadion ügy. Nincs ennek a csapatnak vezetője. Van egy vezetőség, ami most Massara, Totti, Baldini trióból áll, de teljesen zavaros az egész. Ezer éve Róma szurkoló vagyok, de nem vágom h Baldissoni, Baldini, Massara, Totti stb. milyen szerepeket tölt be. Monchi egyértelmű volt nekem is. :D

A meccseket továbbra is nézem, rajongani továbbra is tudok, szurkolni továbbra is tudok, szeretni őket viszont már egyre kevésbé.

De ez most csak egy átmeneti időszak szerintem. Most lent vagyunk kilátástalan a csapat jövője, de lehet hétvégén 5-0-ra nyerünk vagy jövőre megnyerjük az olasz kupát és az EL-t. Bármi lehet, ez Roma. Mi megtudjuk cumiztatni a nagyokat (tavaly) és minket is megtudnak cumiztatni rendesen. (bayern, mu, fio) Ezek vagyunk mi.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.05.09. 17:11

Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.05.09. 16:59


Én részemről amúgy kellemesen csalódtam Contéban. Felajánlottak neki egy munkát, ő meg illedelmesen elmondta azt, hogy semmi baja a csapattal, de Pallotta egy kókler és a hangzatos projektje igazából nem tart sehova
link? Vagy ezt csak így gondolod?

Ha EDF-et menesztették volna novemberben (Snatchet leszámítva szerintem a fórum nagyrésze már akkor ebben látta a megoldást)
nana, jó lesz az max 50%-nak is :wink:


Jön a Juve elleni meccs. Némi tétje is maradt. Egyáltalán nem várod/várjátok? Vagy mondjuk május végén lesz egy könnyen lehet hogy tét nélküli Parma meccs. Nem szervezitek úgy a vasárnapot, hogy nézni tudjátok?


és az én válaszom is kb ez:
Csak azert varom meccset, mert meccs jon. Ennyi. Az ertelmetlen oncelusag csimborasszoja.
Maga a foci nezhetetlen, a jatekosok nevet mire megtanulom leirni mar szamoljak is az erte kapott penzt, a hangulat nulla, a kilatasok sktetek... tenyleg csak annyi van most, hogy bordo meg sarga szinu a mez.

mindig RUTINBÓL nézem, belenézek, úgy szervezem, hogy nézhessem, aztán mindig az a vége, hogy megy az egyik monitoron, a másikon meg közben inkább élem az életem
de mivel a két BL-elődöntőt sem néztem odatapadt szemmel (nyilván a végét igen), ezért valszeg a globális focinézésemmel is erősen gond van már :D :D

tehát a juve elleni meccsünket nemhogy nem várom, hanem egyenesen örülnék neki, ha nem is lenne. A Parma meccsre meg szót se vesztegetek :(
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.05.09. 15:51


Én részemről amúgy kellemesen csalódtam Contéban. Felajánlottak neki egy munkát, ő meg illedelmesen elmondta azt, hogy semmi baja a csapattal, de Pallotta egy kókler és a hangzatos projektje igazából nem tart sehova. A fickó Bostonban hetente ránéz a Roma részvényeinek állására, amikor eszébe jut megnézi hogy áll a csapat a livescore-on, ha valamelyik talpnyalója szól neki, hogy kiszúrtak a csapatával akkor háborog egyet a sajtónak, de igazából Olaszországban senki nem veszi komolyan, hogy ő a bohóc sapkájában mit ugrál a világ másik oldalán.
Az egyetlen kiút ebből a katyvaszból, ha tényleg meggőzik az arabok, hogy adjon túl rajta és akkor nincs szükség arra az évi egy európai útjára se. 2012-ben lett emlékeim szerint kinevezve, jó ha azóta 10 mérkőzésen kint volt.
Részemről már a roma szervezeti felépítését se értem. Ki lett nevezve egy csomó igazgató, akikről azt se tudjuk mit csinálnak, az egyik fele balra evez, a másik meg jobbra. Ha EDF-et menesztették volna novemberben (Snatchet leszámítva szerintem a fórum nagyrésze már akkor ebben látta a megoldást), akkor 1000% hogy most nem tartanánk itt, csak éppen nyilván ott se volt egyetértés mi történjen ezért inkább kivártak (megérte...). Már a Malcolm ügy is teljes katasztrófa volt, hogy Monchi akarta, de Pali bácsi jóváhagyása nélkül nem tehette, aztán jóváhagyta akkor meg ő nem akarta... De remek példa a klubnál uralkodó profizmusra, hogy több évig egy mezszponzort se találtak, most meg úgy televarrják reklámokkal, mintha karácsonyfa lenne. Valahogy mintha semminek nem lenne gazdája, szerződés hosszabbításokról se esik egy szó se, Zaniolo faterja azt mondta még meg se keresték január óta, Manolas, DDR s.o.s. ügy lenne, aztán az egyik lassan szabadon igazolhat máshova a másik meg bagóért mehet máshova.
8 éve a üldözi a csapat a bundásokat nyilatkozatokban, de közben a sok foltozgatással csak készül a kis babeli projekt, ami tudjuk hova vezet...
Nagyjából kb. ennek köszönhető szerintem az is, hogy nincs az az edző, aki eljönne egy ilyen csapathoz. Hiába próbálkozunk most már Sarrinál meg Conténál, még a kiégett Mourinho is elhajtott minket. Ha igazán komolyan gondolták volna, hogy nyerni akarnak valamit, akkor nem Zemanokkal, Andreazzolikkal meg full amatőr Enrique-kel próbálkoznak, hanem ott 2012-ben le kellett volna tenni egy üres csekket Carlo, Klopp vagy hasonló kaliberű edző elé, csak nyilván egy edzőt nem lehet értékesíteni a következő nyáron...
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.09. 13:58


jahh, conte nem jön hála ég. szóval nem kell parázni.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.09. 13:36


De Conte az Interhez megy. EDF meg a Milanhoz. Mi meg maradunk itt egymásnak Ranierivel :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.05.09. 13:22


snatch írta:EDF alatt vártam minden meccset, már az egyik lefújását követően azonnal a másikat. Most? Most is várom, nagyon.


Te csak ne mondj semmit. Ha conte jon, az oldal megy. Aszontad. Te sem vagy jobb am a deaknenal, se a vasznanal...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.05.09. 12:53

Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.09. 12:48


EDF alatt vártam minden meccset, már az egyik lefújását követően azonnal a másikat. Most? Most is várom, nagyon.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.05.09. 11:21


De pont ez a bajom. Csak azert varom meccset, mert meccs jon. Ennyi. Az ertelmetlen oncelusag csimborasszoja.
Maga a foci nezhetetlen, a jatekosok nevet mire megtanulom leirni mar szamoljak is az erte kapott penzt, a hangulat nulla, a kilatasok sktetek... tenyleg csak annyi van most, hogy bordo meg sarga szinu a mez.

Nem leszek itthon. Es ha lenne tetje a meccsnek, ugy suerveznem, hogy belenezzek. De igy? Miert izgatna? Sormeccs. Nem nezek sormeccseket. Hamarabb megyek le a grundra nezni a sracokat. Presztizsrol ne beszeljunk, mert olyanunk nekunk nincs.

Es ha nekem szellemisegben jelent valami valamit is, akkor az pont az az, amit beideztem. Ami nalunk tortenik, az ennek pontosan a leggazabb, legszanalmasabb, legnevetsegesebb ellentete.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.09. 11:01


különbözőek vagyunk, bár nem gondoltam, hogy ennyire. Én szívesen nézem a meccseinket. várom őket. Nyilván más volt akkor várni, amikor jobban szerepelt a csapat, vagy volt egy fénykorában lévő Tottink, neadj isten egy Pjanicunk, de én szeretem nézni Zaniolot vagy akár a kis Kluvertet is. Pedig 500 Forintot nem tennék arra, hogy ők 2 év múlva is nálunk lesznek. Viszont amíg itt vannak, nekik szurkolok.

De most komolyan. Jön a Juve elleni meccs. Némi tétje is maradt. Egyáltalán nem várod/várjátok? Vagy mondjuk május végén lesz egy könnyen lehet hogy tét nélküli Parma meccs. Nem szervezitek úgy a vasárnapot, hogy nézni tudjátok? Én minimum a felvételét beállítom, hogy amint lehet megnézhessem. szar lehet úgy szurkolni egy csapatnak, hogy még ennyire sem mozgat meg egy meccsünk. És ez nem kritika volt. Tényleg sajnálom.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.05.09. 10:57


"múlt nyáron a Real Madrid hívta, de a Spurs elnök, Daniel Levy mindenféle kivásárlási összegre nemet mondott a spanyoloknak, ezek után pedig Pochettino úgy érezte, nem kényszerítheti ki a távozását, így végül visszautasította az ajánlatot."

Hat...valahogy igy kell csapatot epiteni.
Igen. Az ember a meznek szurkol. A mi mezunk jelenleg azt testesiti meg, hogy a megfelelo profit elleneben a sajat anyankat is eladnank.
En sehogysem erzem azt, amit f.totti nemreg irt, hogy oromunnep lenne, amikor a fillerb.szo mez kifut a palyara es megalazza magat. Inkabb gyaszunnep.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.05.08. 14:32


http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... as-2699169
így meg pláne nem rúgják ki szvsz
új edző saját igazolások nélkül nem jön
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.08. 14:06


Na úgy néz ki Sarri sem akar minket. Mondjuk ez a story úgyis csak akkor élesedett volna, ha kirúgják.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2019.05.08. 08:45


altaky írta:komolyan gondoltam, nagyon csíptem, mindig benne volt a váratlan!

Igenigen, én is emlékszem, vitte a labdát, mellé futott egy védő Menez pedig váratlanul elesett

Nekem legalábbis ez maradt meg
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 931
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: altaky Dátum: 2019.05.08. 08:05


Zsolti írta:Tízmeccses zseni.
Mert Pjanicé az ötmeccses titulus.
Amúgy altaky csak ironizálhatott. :wink:
Viccet félretéve: valóban az utolsók egyike volt Ménez, aki tudott cselezni a csapatunkban.
De valahogy ugyanolyan "haszontalan" lett a római karrierje végére ott szélen, mint Lamela, Gervinho vagy Salah.

komolyan gondoltam, nagyon csíptem, mindig benne volt a váratlan!
Tu non vedrai nessuna cosa al mondo maggior di Roma!
Avatar
altaky
 
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2008.04.28. 15:29
Tartózkodási hely: Siófok

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.05.07. 21:45


Szerintem El Shaarawy is tud cselezni, de Kolarov is mindig megcsinálja ugyanazt az egy mozdulatot. (bal lábával maga mögött tolja meg a labdát iranyváltás közben)
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2019.05.07. 19:01


Tízmeccses zseni.
Mert Pjanicé az ötmeccses titulus.
Amúgy altaky csak ironizálhatott. :wink:
Viccet félretéve: valóban az utolsók egyike volt Ménez, aki tudott cselezni a csapatunkban.
De valahogy ugyanolyan "haszontalan" lett a római karrierje végére ott szélen, mint Lamela, Gervinho vagy Salah.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.07. 18:00


Altaky, te vagy az emberem! :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: altaky Dátum: 2019.05.07. 13:27

Tu non vedrai nessuna cosa al mondo maggior di Roma!
Avatar
altaky
 
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2008.04.28. 15:29
Tartózkodási hely: Siófok

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2019.05.07. 13:16


Néha még neki is lehetett szerencséje :)
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 931
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.07. 11:53

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 42 vendég

cron