Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feram89 Dátum: 2019.05.30. 10:08


Hát nem tudom itt eddig mindenki azt mondta hogy Totti csak egy báb, most meg ő lett hirtelen mindennek a kiötlője, számomra ez nem hihető.
feram89
 
Hozzászólások: 374
Csatlakozott: 2013.03.13. 08:13
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.30. 10:04


Totti szerepét simán el tudom hinni. Tele szervilis barommal a klub, akik nyalják még mindig a talpát. Ő olyan megkerülhetetlen kolosszus, akivel soha senki nem fog nyíltan szembe menni. egy ilyen helyzet "elviseléséhez" inteligencia kell. Totti pedig abban nem erős. :(
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9901
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.30. 09:52


egy biztos, mi nagyon kevesek vagyunk ehhez az egész dologhoz, a Romához, a klubhoz és mindenhez, ami körülötte, vele történik. én már nem hiszek el semmit, és elhiszek mindent.
Contét akarom!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a SPAL kispadjára...
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8070
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.05.30. 09:51


DDR állítólag sajtópert akar a szerzőkkel szemben
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.05.30. 09:37


F72 Q , közben én is ezt olvastam. nincs rá előfizetésem, de a laroma24 elég részletesen összefoglalta
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.05.30. 09:35


Bréking (fék?)nyúz :shock: :shock: :shock:

A la Repubblica nyomozott a DDR-menesztés hátteréről, és nagyon csúnya dolgokat talált.
Először is a szenátoroknak (DDR, Manolas Dzeko, Kolarov) nagyon nem tetszett a tavaly nyári mercato, a csapat gyengítése. DDR külön berágott, h. Monchi a helyére hozta a világbajnok Nzonzit, és már tavaly nyáron fel akarta mondani a szerződését. (és mivel a vezetés nem engedte, állítólag még olyat is mondott amiről nehezen hihető, h. így hangzott el, h. "ha nem oldjuk meg a dolgokat, akkor majd behozlak titeket tizediknek"). nagyon morgolódtak amiatt is, hogy EDF képtelen működő játékrendszert kialakítani.
A csúfos kudarcok után decemberre már végképp elmérgesedett a helyzet az öltözőben. Úgyhogy Lippie, az erőnléti edző, Pallotta bizalmi embere, aki azóta vissza is ment Bostonba, az elvesztett plzen meccs után írt az állapotokról egy hosszú mailben Pallottának. Azt írta, h. az elnöknek tudni kell, h. 3 ember távozását akarja az öltözői harag: EDF, Monchi és Totti (!). És hogy gyorsan lépni kell, mert ez így nem mehet tovább. Hogy a szenátorok fő baja, hogy EDF-nél nincs sémmi taktika, illetve h. csak annyi, h. futni kell. Hogy EDF az idegösszeomlás szélén van, mert elfogadta Monchi döntéseit, és emiatt alkalmatlan emberekkel kell dolgozni, akikkel a célok elérhetetlenek. És nagyon sok csúnyát írt Monchiról is: hogy önelégült,manipulatív, nem kommunikál, és egyáltalán nem jár el kellő gondossággal, lásd játékospiaci döntések.
És Totti: a játékosok nagyon nehezen viselik Totti vezetői szerepét. Hogy a jelenléte negatív hangulatot teremt az öltözőben. Hogy folyamatosanb őt sztárolják, és hogy mennyire elfogult EDF irányába és viszont. És hogy azt akarja az öltöző, h. tartsák Ferit távol az öltözőtől. És hogymár csak azért is új edző kéne, aki ezt meg tudja valósítani. A levél külön kitér az orvos del Vescovo és a fiziós Steafanini szerepére, mint akik különösen erőteljesen hangsúlyozzák, h. tottitlanítani kellene az öltözőt.
Pallotta tanácstalan, nem tudja, mitévő legyen, megosztja a levelet az összes érintettel. Erre monchi be is adja a lemondását (Pallotta visszautasítja). Totti azttr hangoztatja, az öltözőt kézben kell tartani, és az orvost és a fiozioterapeutát azonnal ek kell távolítani, ilelőtt a dolgok még rosszabbra fordulnak. Pllaott monbchi-tól kér egy válságtervet. De Monchi ragaszkodik EDFhez (nyilván, ha ilyen bólogató jános :S ), azt mondja, ha EDF-et menesztik, ő is megy. James erre jobb híján adminisztratív átszervezéssel reagál, hozza pld vezérigazgatónak Fiengát. Közben sorra jönnek a katasztrófák, Atalanta, derbi, 7-1 Firenzében. EDF is felajánlja a lemondását, amit a Porto meccsek közelsége miatt visszautasítanak.
A Bl kudarc után aztán mindenki lapátra kerül, beleértve az orvost és a fizióst is (a sok sérülésre hivatkozva. Az öltöző viszont egységesen melléjük áll. DDR különösen jóban van Stefaninivel, (a búcsúlevelében is külön megemlíti). A szenátorok tisztában vannak, hogy az ő menesztésük Tottinak köszönhető, és ezért Totti és DDR közötti kapcsolat fagyossá vált. Ez így is maradt a búcsúmeccsig, ezért is állt ott az esernyő alatt Feri csak úgy zsebreb@szott kézzel, és ez magyarázza a kihallatszott mondatot "Én nem akartam ezt".
Szóval kb ez a háttere DDR távozásának (amiről nem igazán lehet tudni, h végülis kinek a verziója az igaz). Az ügyet aztán mindenki, az öltözővel kapcsolatban álló curva-vezérek, biz.parlamenti képviselők, médiákok, stb,felhasználják az amerikai tulaj elleni ilyen-olyan módszerekkel folytatott összehangolt támadáshoz (beleértve zaniolo mama nyílt utcán történő megtámadását). A Curva transzparense ("a Roma a rómaiaké") mögött biz. üzleti érdekek állnak, akinek az a célja, h. megszerezzék a romát, lehetőleg minél olcsóbban. És a cikk szerint emögött egy ember áll, mégpedig Ferrero, a Samp excurva elnöke, aki egyből jelentkezett is, hogy megvenné a csapatot egy tál lencséért (nb. a cikk azt is megemlíti, hogy korábban de laurentis is tett ajánlatot a Romára - erről nem is tudtam)

Pallotta a helyzetre a cikk szerint pragmatikusan reagál: teljes nagytakarítást akar - de ettől persze a várost a rá jellemző évezredes kannibál hajlamától,a mtől a csapat is szenved , biztosan nem tudja megtisztítani
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2019.05.30. 09:10


Ez eléggé mindfuck, kíváncsi lennék a részletekre. (Én eléggé szkeptikus vagyok, Ranieri miatt)
Mondjuk ez, hogy arra reagálva, hogy el akarják távolítani a DS-t meg az edzőt, azt csináljuk, hogy eltávolítjuk először az edzőt meg a DS-t... ezt nagyon mókás :D
A csapatépítéssel kapcsolatban néha úgy érzi az ember, mintha sivatagba próálnának virágokat ültetni...Kéne elnöki jelenlét, kéne sportigazgatói jelenlét, na meg teljes kontroll.
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2019.05.30. 08:17


https://www.repubblica.it/sport/calcio/ ... P4-S1.8-T1

Ha fr Neked van előfizetésed, akkor tedd már fel az egészet.
Egészen elképesztő, egészen döbbenetes minden ma reggeli cikk...
Tudtommal két elismert oknyomozó újságíróról van szó,
akik nem csak "azt hallottam, hogy..." alapján írják cikkeiket.
Sok mindent átértékel az ember, persze ha bármi is igaz...
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.05.30. 07:08


Én nem azt mondtam, hogy kész a keret, csak hogy mennyiségre van játékos.
Egyébként pedig Zaniolo is egy tehetséges ifista volt egy éve, most pedig 50-ert nem adjuk.

A mostani primaverabol Celar, Riccardi és Bouah, akiben nagyobb potenciál van. De senki sem tudja. DDR epizodista volt a primaveraig teljesen más szerepkörrel.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.05.30. 06:37


Amúgy ahogy nézem az angol csapatok kereteit, figyeljétek meg, van 14-15 ugyanolyan jó sztár játékos és a maradék helyeket megtöltik ifistákkal. Ha nekik megy az 50 meccs ilyen kerettel, nekünk sem kell 23 fős keret.
Kell 15 jó játékos és jöhetnek az ifisták, fiatalok.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.30. 00:45


Na azért ott még jövőre sem fogunk tartani, hogy Mirante-Flo, Capradossi, Nani, Seck- Gonalons, Bordin, Gerson - Sadiq, Soleri, Antonucci kezdővel kelljen kiállni. A srácok fele még a keretben sem marad. Capradossi, a kis Pellegrini, Gerson, Antonucci és Celar talán.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9901
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.05.29. 23:40


az összes felsorolt név cejas.... megkérdeznénk egy nemRoma drukkert, de főleg egy nemolaszcsapatnak drukkolót, még csak nem is hallott róluk soha, ez tuti :)
itt tartunk. Persze nekem ezzel olyan nagy gondom nincsen, de akkor hagyjuk is a BL-t meg ezeket a rózsaszín ködbe burkolózó vad célokat :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27929
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.05.29. 22:20


Fiatal támadóból lesz elég. Sadiq, Soleri, Antonucci mind visszatérnek. Nem fiatal, de jön Defrel. Verde és Ponce szerintem nem jönnek már vissza, mert élnek a vásárlási opciójukkal.
Még védőből is Capradossi visszatér és jön a misztikus argentín Nani, aki az argentín első osztályban szerepelt kölcsönben. Sőt balbekknek itt van L. Pellegrini és az ex-laciale Seck.

Támadó középpályás már most is van egy rakat, Gersonnal még eggyel többen lesznek.
Egyedül a védekező középpályást nem látom. Bordin gyenge ahhoz. Gonalons visszatér a Sevillából?

Szóval létszámban nem lesz gond, de hogy a minőség... Megint az történt, hogy a kölcsönadott játékosok 70-80 %-a a kispadon ücsörgött.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.29. 21:29


én csatárnak felhoznám Celart.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8070
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.05.29. 21:09


fradista romanista írta:a merda Zaniolot akarja Perinért.


Perin túlértékelt, mint annó Berardi. Zaniolo felét sem éri és nem hiszem, hogy nekünk a kapus poszt fáj a legjobban. Védő, védekező középpályás, csatár - mondjuk. Kapus...
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.29. 20:36


ez tipikus, kifut egy szezon valakinek egy kisebb csapatnál, akkor mindjárt kelendő lesz. ezzel nem azt mondom, hogy egyszezonos edző, mert nem ismerem, lehet simán jó is. Conténak pl. nem sikerült kisebb csapattal sikereket elérni :D
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8070
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.29. 19:36


Spanyolországban mindenki rá utazik a 3 nagy kivételével. Én mondjuk nem tudom milyen.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9901
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.05.29. 18:04


Getafe edző Bordalas? :wink:
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.05.29. 15:22

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27929
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.05.29. 14:38


mcsabi írta:A vége az lesz, hogy visszajön a kopasz, meglássátok :lol: :lol:

én örülnék, de idióta lenne visszajönni

a merda Zaniolot akarja Perinért.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
miért nem rögtön egy tál babért??

a stadion már nem érdekel. Nem lesz amíg Pallotta az elnök.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27929
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.05.29. 14:08


A vége az lesz, hogy visszajön a kopasz, meglássátok :lol: :lol:
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.05.29. 12:45


fradista romanista írta:a merda Zaniolot akarja Perinért.

melyik csapat? :mrgreen:
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8070
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.05.29. 10:57


Tul nagy a kep
Amugy kecses
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10281
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.05.29. 10:43


a merda Zaniolot akarja Perinért.
és itt a stadion B-terv: Fiumicino
https://romanews.eu/notizie-roma/rasseg ... fiumicino/
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.05.29. 09:44


Kép
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9901
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég

cron