Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.06.24. 22:52


közben megjött a "boldog és motivált" edzőnk, aki "nagy dolgokat" szeretne itt elérni https://romanews.eu/notizie-roma/fonseca-sbarca-a-roma-le-prime-parole-sono-emozionato-e-motivato-foto-e-video/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fradista romanista 2019.06.24. 22:52-kor.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.06.24. 21:52


Nagyon azt írják, h DDR olaszban marad.

A mai átigazolási kacsa, h Manolast Alderweireld-el pótolnánk. :D Esélyes h egy BL döntős csapatból jönne hozzánk játszani a DVSC ellen. :D Viszont ha tényleg jönne és eladná a Spurs, ott biztos lenne valami a háttérben, amiről nem tudunk (depressziós, gyógyíthatatlanul sérült). Vermaelen 2. Nem kell. :D Érdekes: már nem is annak kell szurkolni, h jöjjön vmi nagy név, hanem hogy ne nézzük be. :D
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.24. 14:38


https://www.calciomercato.com/en/news/d ... ffer-73234

https://romanews.eu/notizie-roma/calcio ... r-e-milan/


Itt mást mondanak. Mit szólsz egy újabb szoknyás naphoz Sn? Én amúgy nem mernék mérget venni arra, hogy ezek nem beszéltek össze Tottival és ahol az egyik kiköt, oda elmegy a másik is.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.06.24. 14:19


én mindig bebukom ezeket, de elképzelhetetlennek tartom Florenzi eladását.

Vagy hogy miért éri meg a nálunk szarabb helyzetben levő Milannak egy szerződést ajánlani DDR-nek 1 évre, aztán pedig fix helyet valamilyen technikai szerepben?

ez meg olyan, hogy ajánlhatja a csillagos eget is a Milan és tsai, De Rossi nem fog elmenni másik olasz csapathoz sem játékosnak, sem semmilyen más pozícióba.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.24. 14:14


Nekem ez az AS Totti kifejezés eddig fel se tűnt. Amúgy F.Totti nagyon szépen összefoglalta, hogy mit éreztünk évekkel ezelőtt és ezzel nem is tudok vitázni, hogy a színek és a címer az első minden szurkolónál, hiszen miután egy klub élete jóval hosszabb egy játékos karrierjénél, így míg a játékosok jönnek/mennek, addig ez előbbiek amik állandóak (jó esetben).
Azonban a szurkoláshoz ez nem elég, ahhoz kell valami tartalom is. Jim stadiont akar, viszont ha így folytatja tovább, akkor elég lesz egy kisebb telket vennie, mert a kutyát nem fogja érdekelni a csapat. Részemről májusban már tervezgettem, hogy ősszel több mérkőzésre is kimennék, azonban most ott tartok, hogy ha Pallotta még pár határvonalat átlép (gondolok itt főként Flo és Luca Pellegrini eladására), akkor a tv elé se fogok leülni.
Abba pl belegondoltatok, hogy ha ezek a pletykák valósak, akkor ki lesz jövőre a csk, ha Lo. Pellegrini megsérül? Fazio? Nzonzi??
Vagy hogy miért éri meg a nálunk szarabb helyzetben levő Milannak egy szerződést ajánlani DDR-nek 1 évre, aztán pedig fix helyet valamilyen technikai szerepben?
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.06.24. 12:57


:D
Ez mar nem szogbelovo, hanem vmi ipari dongolo.
Olyanok jatszanak, akiknek meg kell neznem, hogy irjak a nevet, ugy, hogy attol hamarabb elalszom, mint egy xanax-feles kombotol, mikozben folyamatosan megy a hozsannazas.
Nem jott be mas csapat a kepbe, csak ez a csapat alakult at szervezette. Varjuk, hogy ujra drukkolhassunk a csapatunknak, addig mi is a tilosban korholjuk a vallalatot, amive imadott csapatunk lett es fokepp a gyarigazgato urat.
Nyilvan sokat nyom a latba, hogy nem jarunk rendszeresen meccsekre. De a tv-n atjovo hangulat is sokban emlekeztet egy fain kis angol bajnokira. Persze ugy ertheto a dolog reszedrol, dehat mi meg...

Nem lattam se a juve elleni iparversenyt, se
ddr bucsumeccset.
Es kevesbbe bant, mint egy kihagyott fagyizas.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.06.24. 11:41


ha még egyszer leírjátok, hogy AS Totti, én nyárra offolom magam innen
NEM TOTTI TÁVOZÁSA A GOND, HANEM A MIKÉNTJE. Vili?? Többször nem írom le.
Nyilván első a klub és nem az ikonjai.
És DDR távozás még rosszabb, mint Tottié. Ha meg Flot is eladjuk, annál nincs lejjebb.

Amiket írsz F.Totti, azokkal nincs gond. Szépen írtad. Megértem.
De senki nem mondta, hogy másik csapatot kell keresni a Roma helyett. Nyilván a Roma lesz mindig a csapatunk. Max nem annyira lelkesen.

Ha húsz évvel ezelőtt 100as volt egy Roma meccs élvezeti értéke (eredménytől függetlenül), akkor most mondjuk 70-80-as. De egy Pool-Spurs BL döntő max 30-as. És azt is szeretem, csak épp más világ.
Nekem a mostani Roma meccsek akkor 20-25, a BL-döntő (ez a Bl döntő főleg) 5
ja, és mindig gép előtt vagyok a meccseinknél én is. De kb ahogy Virga mondta: beidegződésből :)) Vagy ahogy egy kihűlt sokéves házasságban a feleség mellé befekszel az ágyba minden este. :D Két éve érzem ezt kb. De lenne visszaút, de ahelyett hogy szögkihúzót hoznának a koporsóba már bevert szögekhez, még nagyobb szögeket és a legmodernebb, leggyorsabb szögbelövőt hozták. :S
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.06.24. 10:30


Így van. Érted haragszom, nem ellened.
És ez itt az AS Roma, nem az AS Totti.

1. Klub
2. Ikonok
3. Játékos, edző stb.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.06.24. 10:27


Így van, F.Totti! Ahogy a mondás is tartja: Nőt, kocsit cserélhetsz, klubot soha!
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.06.24. 10:18


Pletykák, pletykák mindenütt :)

Felesleges ezeken a híreken bosszankodni. Majd meglátjuk mi jön. Amin jogosan b..ssza fel mindenki agyát, az a Manolas záradék. De nála már az alapszerződéssel gond lehetett ,mert alig tudtunk hosszabbítani vele. Ott már érezhetően szorult a klub és ennek köszönhető ez a csodás kivásárlási záradék.

Mit szeretek még most is a Román? Mégis mi a szart kellene szeretni rajta? Anno megszerettem, elköteleztem magam mellette, hozzám nőtt, a részem lett. A focit, a sportot imádom a mai napig. A Roma a csapatom. Tök mindegy mi történik, ezt nem cseréled le. Szeretek kiutazni a városba, látni a falfirkákat; a meccsre érkező ezreket; az éneklő, zászlót lengető ultrákat; a családokat, ahol nagypapi, nagymami, apa és gyereket ülnek mezben és szurkolnak. Az öregeket, akiken látod, hogy vagy 30 éve minden héten ott vannak és a dohányzásra nagyon nem kijelölt helyen cigizve korholják az imádott csapatukat. Szeretek nyomorogni hazafelé a buszon, villamoson, ahol mindenkin Roma mez/sál/sapka van. Látni a gyerekem szemén, hogy most először nem csodabogárnak látja az apját, aki nem Barca/Real/Bayern szurkoló, mint a többi ismerőse. Úgy nagyjából az egész közeget imádom. Azt a miliőt, ami körülvesz egy Roma-Spal meccset is. Persze ez is sokat változott már abban a tizenpár évben is, amióta először meccsen jártam. F72 pedig könyveket tudna teleírni azzal, hogy mennyivel szebbjobbtöbb volt ez a kilencvenes években. De még mindig ezerszer jobb, mint egy Arsenal, Barca vagy Real meccs. Amikor itthonról nézem a meccseket, akkor kicsit ez idéződik fel, kicsit ott vagyok újra.
Miért keresnék más csapatot, más sportágat? Nekem még mindig igazodási pont a bajnoki meccsünk időpontja. A családi ünnepeket úgy szervezzük, hogy ne üssék, a gyerekeim edzésére úgy jelentkezünk, hogy ne zavarja, a munkám úgy szervezem, hogy a hétközi meccsek előtt bőven hazaérjek. És attól hogy nincs Totti, nincs DDR, nincs EDF vagy épp van egy farok amcsi tulaj, ez még nem változik. Ha húsz évvel ezelőtt 100as volt egy Roma meccs élvezeti értéke (eredménytől függetlenül), akkor most mondjuk 70-80-as. De egy Pool-Spurs BL döntő max 30-as. És azt is szeretem, csak épp más világ.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.24. 06:44


Cejas, ezen mérgelődök egy ideje én is, csak ehhez még vegyük hozzá, hogy Flo-ért 30m-t kérünk. A római születésű csapatkapitányunkért...
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2019.06.24. 06:38


Egyetértek cejas, legalább próbálnánk ki őket.
Luca Pellegrinit nem is értem miért engednénk el, pénzünk nagyon nem lesz, Kolarov ha marad sem mai gyerek, kaphatna egy esélyt.
Zaniolo olyan játékos lehet, akire a jövő is épülhetne, miért engednénk most el?
Verde egyszer kapott esélyt egy gyengébb évben és bizonyított, azóta hajigáljuk mindenfel
És akkor itt van pl Pastore, Marcano, Olsen, Nzonzi stb, akik ebben az évben nem váltották meg a világot, cserébe a fizujuk is szép összeg gondolom. Nem azt mondom , hogy mindet pateroljuk el, de úgy sejtem, hogy Dzeko után Pastore fizuja a legnagyobb.

Trigo a kérdésedre válaszolva: néha úgy érzem, hogy jelenleg csak beidegződésből keresem a Rómás híreket, jövök a fórumra.
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.06.24. 00:44


feree80 írta:felmentem a tmw-re és förtelmesebbnél förtelmesebb neveket olvasni a nyárra, de kérdem én, ha sportigazgató nincs, akkor honnan ezek a nevek, hogy ezek kellenek :?


Maradjunk a pletyka szintnél.
Tudjuk, hogy nagy változásokra számíthatunk...

3 bajom van a nem létező mercatoval:
1. Ha Manolas 35-ért megy, tudom hogy záradék, de... Mi a lóxxszért kerül a sampos Andersen 35-be, a fios Pezzella pedig 30-ba. Az olasz kis és kozepcsapatok megőrűltek. Vagy ők már nem hülyék, csak mi adjuk áron alul a játékosainkat.
Akkor egy Andersen vagy Pezzella ér egy Manolast?
Ponce 2 M EUR nevetséges. Bruno Peres 2 M EUR, vicc, még így is...

2. Mindenkit eladogatunk csak úgy. Verde 2 m-ba került volna a Valladolidnak, de nem tudnak perkalni. Greco csak ajándékba. Nicolot Perinért és zsebpénzért, Frattesit visszahozzuk de csak azért hogy a fenti védőket megszerezzük, Capradossi valakiért, Luca Pellegrini helo...
Még pletyka szinten is rémes. Miért szabadulunk meg ilyen könnyen az értékektől. Ha nincs pénz nem több értelme lenne használni őket? A kisebb csapatok is csak berakták őket játszani és kész. Működhet, tényleg.

3. Monchi állítólag a fiatalokhoz is értett. A saját Primaveraból senki nem került fel. Pellegrini jött vissza. Több rizikót kell vállalnunk. Eredménykényszerről már rég nem beszélhetünk.

Tudom, hogy pletyka. De annak is rémes.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2019.06.23. 21:04


F.Totti írta: Mondjuk arról nem árt ha tudsz, hogy javasoltalak sportigazgatónak :)

megtisztelő, de nem fogadhatom el, elnök akarok lenni.

manolasra visszatérve, a roma itt 2x is megvezettette magát, szal ez jól mutatja, hogy mennyire amatőr a vezetőség, vagyis milyen ócska alkupozícióba belementek, 1x mikor megvettük, uis egy ideig volt ugyé hogy 50%át le kell perkálni a görögöknek, ha eladjuk, másik meg most a 36 millás kivás.ár, tényleg elképesztő, hogy ilyen idióták vezetik a romát...

ettől függetlenül nincs bennem düh, harag ha a napolyba megy, nem úgy mint pjanicsnál volt, az fájt.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.06.23. 21:03


sokat gondolkoztam, mit szeretek romában, hát a színeken és azon a múlton(20 év) kívül, amit megéltem, semmit!
hát jah. De ha valakinek van ezen kívül más is az jelentkezzen, mert érdekelne mit lát benne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Trigoria 2019.06.23. 21:05-kor.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.06.23. 19:56


Jól tetted, hogy nem olvastál vissza. Kb leírtad ami ment az elmúlt hetekben. Mondjuk arról nem árt ha tudsz, hogy javasoltalak sportigazgatónak :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2019.06.23. 19:14


nem olvasok vissza, nincs kedvem hozzá, szal nem tom volt é, felmentem a tmw-re és förtelmesebbnél förtelmesebb neveket olvasni a nyárra, de kérdem én, ha sportigazgató nincs, akkor honnan ezek a nevek, hogy ezek kellenek :?: ki dönt, mert hiába pletyka, lehet alapja....

amúgy meg dögölj meg moncsilla és pallotta.
igazán eltakarodhatna már romából, 7 évre ígért scudettot, ugyé stadiont is, de mi minden évben a jövő csapatát építjük, qrva uncsi. :twisted: :wink:

florenzi távozása/eladása tenné fel az i-re a pontot nálam, nem azért mert klasszis, baxottul nem az, hanem római, utána már csak pellegrinitől kellene az amcsi digónak megválnia, asszem akkor már őt is kitessékelnék romából

sokat gondolkoztam, mit szeretek romában, hát a színeken és azon a múlton(20 év) kívül, amit megéltem, semmit!
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.06.23. 11:26


Nem vagyok olyan biztos, hogy összejön a Napoli-Manolas páros. De Laurentis azt nyilatkozta, hogy jó játékos, de ő a nyugodt védőket szereti és a 36 milla sok érte. Most ez vagy Donald Trump féle "tárgyalás technika" vagy nem tudom, de Manolas reálisan kb 50 milliót ér... Nem biztos, hogy mennék Nápolyba ezek után a helyében. Mondjuk ő és Koulibaly durva páros lennének.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.06.23. 10:31


Azt rebesgetik, hogy Cairo Freddi Grecot kéri Petrachiért cserébe. Greco tavaly az U17-es válogatott meghatározó tagja volt, de idén a Primaveraból lefelé lógott ki. Snatch örül! :D

Radikális mercatot várok.
Manolas szinte biztos, hogy megy a Napoliba. Vajon ott is írnak neki kivásárlási záradékot?
Dzeko szinte biztos, hogy Inter.
Kolarovot állítólag meggyőzte Fonseca a maradásról.
Luca Pellegrini helyzete bizonytalan.
Olsen pedig csak akkor hajlandó távozni, ha számára szimpatikus az érte pénzt kínáló csapat...
Florenzi pletykákat nem értem, de bármi lehet.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.23. 08:03


Zsolti írta:Fontossági sorrend snatchnek:

3. Legyen egy szerethető és eredményes csapatunk.
2. Jöjjön vissza EDF.
1. Nyelvhelyesség.

:lol:

Kihagytad a feketék számának nullához történő konvergációját a csapatban
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2019.06.22. 21:31


Fontossági sorrend snatchnek:

3. Legyen egy szerethető és eredményes csapatunk.
2. Jöjjön vissza EDF.
1. Nyelvhelyesség.

:lol:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.06.22. 20:27


fogkefe1, kérlek... -ba, -be, -ban, -ben...

Köszi!
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.06.22. 16:41


jó nagy a rugó, amin rugózol :D
nem tudom milyen hangulat van Cagliariban, csak azt tudom (sejtjük), hogy milyen van Rómában. És azt hogy ennél 99%, hogy minden csapatnál jobb van jelenleg.

lezártam részemről, unom
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.06.22. 14:55


En meg mindig nem latok egy okot sem, hogy miert maradna valaki a cagliariban a roma helyett. Nem kotekedes, egyszeruen csak ebben a kontextusban nem ertem, mit jelent a biztonsag, mint ahogy azt sem, a fotelbol honnan tudja valaki, hogy milyen a hangulat a cagliari haza tajan...

De persze elfogadom. Csak nem hiszem el... (mar nem azt, hogy valaki igy gondolja, hanem, hogy helyzetben igy is cselekedne)
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.06.22. 14:52


igen ez így van, de jelen pillanatban még nem látszik a jövő. Lassan a nullán vagyunk, de még pár hét kell hozzá. Még nem látszik ki marad, és kikkel épülne fel újra az egész.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 46 vendég

cron