Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.06.26. 11:13


Már csak arra leszek kíváncsi mi lesz, ha a Milan tényleg lemondja az EL-t :lol:
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.26. 11:09


Fáraó szerződése jövőre lejár és a 4m-s fizetési igényét illetően nem sikerült egyezségre jutnia a csapattal, a kincsók meg 16m-t ajánlottak neki. Szkeptikus vagyok, hogy elmegy-e, ugyanis akkor a jövő évi EB-nek egészen biztosan reszeltek, viszont ha nem jutnak dűlőre gyorsan a csapattal, akkor a Romának is az lesz az érdeke, hogy még idén pénzt tudjanak csinálni belőle (azért jól jellemzi a dolgot, hogy a kínaiak, akik minden féllábú játékosért is 10x-es árat fizettek minket képesek lesznek jól lehúzni amennyiben valós ez a 15+3m)

Újabb hír, hogy a következetesség jegyében az amcsi túra lemondása után lefoglalt pinzoloi táborozást lemondtuk.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6576
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.06.26. 11:09


SESt nem hiszem, hogy eladnánk. Főleg nem Kínába és főleg nem ennyiért. 26 évesen és egy ilyen szezon után 35M körül lehet a reális ára, ami Kínának min 40.
Manolas más tészta. Ő többre vágyik. El fog igazolni. A Diawara csere nem rossz ötlet. Dzeko szintén lelép. Azon a poszton tuti gyengülünk. A jelenlegi Celar és Sadiq Serie A kiscsapat szint. Defrel és Schick pedig önbizalomhiányos. De van 4 használható csatárunk, akikben potenciál van. Valamelyik majd csak kinövi magát. Én rohadtul nem igazolnék belsőtámadó posztra. És nyilván fogunk, mert mindig egy csatár a sexy vétel.

Legalább 2 védő, de inkább 3 védő kellene és egy kapus. Plusz fizetünk Schickért és Cristanteért is. Kluivertnek is van egy 5M-es nyitott tétele, amiből nem tudom mit kell fizetnünk és Coricért is jár vmi apró a Zágrábnak. Lövésem sincs erre miből lesz keret, mert Manolas messze nem hoz ennyit.

Ha a Shakhtar-féle 4-2-3-1-ből indulunk ki, akkor valami ilyesmi várható
Kezdő: Kapus - Flo, védő1, Fazio, Santon - Diawara, Pellegrini - SES, Zaniolo, Ünder - Schick
Cserék: Mirante - Karsdorp, védő2, JJ, L Pellegrini - Cristante, NZonzi - Perotti, Patore, Kluivert - Defrel

SES eladása azért merülhetett fel, mert elől elég rendesen megvagyunk. Coric pl sehol nem fér be, Defrel és Schick is inkább Taison szerűen a 3 AM középső posztján játszhatna és onnan lépne fel a 2-4-4-es formációnál. Szóval ha valahonnan el tudunk adni, akkor az az AM poszt. Ez oké, csak épp az összeg és a konkrét játékos fals.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára F.Totti 2019.06.26. 11:10-kor.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feram89 Dátum: 2019.06.26. 10:56


Én ezt a Fáraó dolgot végképp nem értem, ha őt eladjuk anélkül hogy az az ő kifejezett kérése lenne akkor nem értem a vezetést, egyetlen olyan játékosunk volt tavaly aki majdnem végig az egyik legjobbunk volt.Ennyi pénzért mintha ingyen lenne...
feram89
 
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2013.03.13. 08:13
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.06.26. 10:26


mcsabi írta:Pallotta komoly klubját jól jellemzi, hogy Nzonzi tegnap leszarta a Villa Stuartos kötelező megjelenést. Ezért állítólag kap valami büntit és elképzelhető, hogy átadólistára is kerül.


Kerüljön is szépen...érte nem kár. Talán még a VB győztes híre elviszi viszonylag korrekt áron.

Mondjuk állítólag azért sumákol, hogy pontosan ezt érje el, mert a Lyon érdeklődik iránta.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.26. 09:26


Előre leszögezem, hogy nem csípem Dzekot, ettől függetlenül sokaknak fog még görbülni a szája, amikor elhozzuk majdnem ugyanannyi fizetésért Llorrentét, aki közel nem fog annyi gólt rúgni, mint a bosnyák. Jól hangzik, hogy Celar-ral megpróbálkozunk, de őt az első kanyarban kölcsön fogjuk adni, ahogy gyanítom Schick is erre a sorsra jut. De miután csórók vagyunk, mint a templom egere, fogalmam sincs miből veszünk 2 csatárt és 2 védőt úgy, hogy még a középpályát is meg kéne erősíteni és a kapusról akkor még nem is beszéltünk.

Fáraó 15+3 m-ért megy Kínába
Manolas 20 + Diawara-ért cserébe Nápolyba. Veretout ennek hallattán rögtön parkolópályára tett minket és a Milant is azzal, hogy ő is inkább menne Ancelottihoz.
De nézzük a jó oldalát, Pastore közölte hogy ő maradni fog, hova menne? :lol: :lol:

Pallotta komoly klubját jól jellemzi, hogy Nzonzi tegnap leszarta a Villa Stuartos kötelező megjelenést. Ezért állítólag kap valami büntit és elképzelhető, hogy átadólistára is kerül.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6576
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: remus Dátum: 2019.06.26. 07:29


Szerintem még az is jó üzlet lenne, ha mi fizetnénk 10 milliót és adnánk egy ifistát azért, hogy vigye valaki Dzekot.
FORZA ROMA !!!
remus
 
Hozzászólások: 497
Csatlakozott: 2007.02.26. 10:42
Tartózkodási hely: Szigetvár

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.06.26. 06:23


Ha sportigazgatóként a scudetto vagy minimum a dobogó a célod, akkor nem kezdesz ifistákra építeni. Akkor pedig jön a kölcsönadogatás, ami kb a tehetségek halála. Nem véletlen hogy ezt csinálta az összes edzőnk. Ne higgyük már, hogy mindegyiknél jobban meg tudjuk ítélni (abban az évi 100 percben) a fiatalokat. Mikor épített be a Milan, az Inter vagy a Juve saját nevelést? Kb Donnarouma az egyetlen az elmúlt 10 évben. A Juve már Moise Keant is kínálgatja másoknak.

Ha változnak az elvárások, változni fog ez is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.06.26. 01:12


Kiváló értekezés az ifik helyzetéről. Azon a téren (is) teljes a bizonytalanság és az eszetlenség. A 95%-uk lehetőséget se kap. Az 5% megkapja, de tökmindegy mit csinál. Lesz velük, ami lesz. Ha nem bizonyít a 91+ percben (Soleri pl.)? Életbe’ nem látjuk többet. Ha bizonyít (pl. Nico Lopez, amikor 5 percre áll be és gólt lő)? Kölcsön+eladjuk – jóval a mai piaci áron alul. Vagy a Luca Pellegrini (aki ha jól rémlik, a BL meccsen beállva rögtön gólpasszt ad)? Ingyen megy kölcsönbe - persze ha Kolarov lesérül, nem lett volna 1 db balhátvédünk se. Vagy Verde (aki mezőny legjobbja volt azon az 1 meccsen, amikor beállhatott Rudinál)? Vagy Ponce (akit a világ egyik legígéretesebb csatárának tartottak)? Na, és mi van Gersonnal (akit ugyan Sabatini lelustázott, de azért rögtön a mélyvízbe bedobva csak képes volt letámadni a Chelsea ellen a Stamfordon)? Korosztályának legtehetségesebb KK-ja, Marcucci? Oszt, ki ő, most hol van? De ha jó, oszt beválik vmelyik kis/középcsapatnál, nekünk kell érte – a mi SAJÁT nevelésünkért – fizetni! Megvan Pellegrini példája? Szezonvégén betaníccsuk Capradossit ingyé, osztmégis Moncsi hozta Biandát 5 millió juróér, aki 3 öngólt lő azifibe meccsenként. Coric? Aki a világ egyik legtehetségesebb ifijének tartanak? Áh! Be se tegyük egy 20 percre, mi a lópikulának?! :D
Veled vagyok Cejas. Érthetetlen az egész.
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.06.25. 22:46


Nah, az ilyet. Dzeko állítólag az Interé 10 m EUR + Vergani.
De ki az a Vergani? Itt az újabb Zaniolo? Na ez az! A srác padozta az évet a Primaveraban. Jól van, hogy tavaly termelte a gólokat az U17-ben, de az tavaly volt. Minek nekünk egy 18 éves, idén két gólt szerző középcsatár, mikor nekünk itt van az idei Primavera gólkirálya, Celar. Ha igaz ez a transzfer, akkor nagy érdeklődéssel fogom követni, hogy mi a fütyfürüttyöt kezdünk Verganival, mert még egy Serie C kölcsön is nehezen elképzelhető az idei teljesítménye alapján.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.06.25. 22:21


Én mindig bízok az ifikben. Valahonnan jött Totti, DDR, Aquilani, Simone Pepe, Romagnoli, Politano stb.
Nekem vicc, hogy Verdét, aki Garcia végnapjaiban elég jól szállt be szélsőként 2 m-ért kínálgatjuk. Egy csomó srácot elosztogattunk, most éppen Frattesit vásárolnánk vissza 12-ért, de a Juve élénken érdeklődik. Romagnoli (kapus) követi Poncét a Spartakhoz. Stb.

Soha nincs idő arra, hogy 1-2 évet szánjunk egy srácra, mint néhány éve Romagnolira. Helyette csak toljuk az adósságot. Ki kell pengetni július 1-ig 40-50 millát! Nosza, vigye bárki Manolast, úgyis van záradéka, vihetik a tavaly egyedüli értékelhető csatárunkat SES-t kevesebbért, mint az éves fizuja lesz, meg tulajdonképpen bárkit vihetnek féláron, mert kell a pénz 1 hét alatt. De persze jön a július, veszünk mindenkit sokért, aztán jövő júniusban megint vakarjuk a fejünket. Miért? Olyanok vagyunk mint az a 20 éves kiscsaj, aki reggel a postaládájában talál egy hitelkártyát és délután már a Deák Ferenc utcában shoppingol, nem gondolva arra, hogy mi lesz másnap.

Ha nincs pénz, akkor ne költsünk, hanem a csapatba Celarra, Riccardival, Bouah-val stb. Lesz egy akármilyen évünk, aztán lehet megint költekezni. Csak egy, egyetlen egy évig kellene ezt meglépni, de nem.
Monchi híres volt arról, hogy mennyi saját nevelést hozott fel a Sevillánál. Itt ugyan csak 2 évig volt, de hány fiatalt is hozott fel? Pedig ingyen vannak...

Ma mai SES-es plátykához csak annyit, hogy miért nem Pastorét áruljuk gőzerővel a kínaiaknak? A bére is magas és 5 meccset képes játszani szezononként. Érte adjanak 12 millát és léphetünk is tovább.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.06.25. 22:11


Belottinak én örülnék, mert olasz, és mert nem szar, és mert nem Dzeko
amúgy viszont nekem tök mindegy jelenleg. Nem nagyon érdekel. Ha meg Fáraót és Flot elszórjuk, akkor még csúnyát is fogok mondani.


mcsabi írta:
Hunszi írta:Az amerikai származásról nem tudtam...

Mert kb. nincs is köze hozzá. Londonban született, de 1 éves korától Olaszországban él. Az apja amcsi, kb ennyi kötődés van.

ráadásul: Born in London to a British mother and a Jewish-American father of German descent.
Dani fiam, a származás, a származás, azt is nézni kellett volna :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.06.25. 22:04


Persze h nyal :D de cejas te vagy a legnagyobb, sok éve miattad is érdemes olvasni a fórumot, mindig feltétel nélkül bízol az ifikben :D :D :D
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2019.06.25. 21:26


Néhány fiatal és peremember ma letudta a kötelező orvosit a szezonkezdetre.
https://www.asroma.com/en/news/2019/6/gallery-medicals-begin-as-players-start-returning

Nekem Sadiq a kedvencem. Ebben a Boston mezben az 1,9 m-es magasságával. :D Ha Pallotta meglátja, tuti marad a csapatnál! :D :D :D
https://res.cloudinary.com/asroma2-production/image/upload/c_fit,dpr_1.0,f_auto,g_center,q_auto/v1/asroma2-prod/EVA_8060_tezbg4

Most nyal a csávó, ironizál vagy puszta véletlen?
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.06.25. 20:22


Feree az én emberem, ha Dzekoról van szó :)
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8093
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2019.06.25. 20:10


ez ugyé vmi faxág, hogy fáraót lepasszoljuk kínába, potom 18 milláért, mért nem ingyé :!: :?: :o

belotti nem kell, görnyedt, pupos, és nem szeretem, dzeko for president :wink:
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.06.25. 19:50


Olasz, jó, jó korban van, tapasztalt, de nagy csapatnál még nem játszott. Tipik ugródeszka lehetünk. :D Ha 1-2 ember elment (Manolas, Dzeko), lehet rárepülünk egy 50 misis ajánlattal. :D Igaz ő a valaha volt legdrágább Roma igazolás, de Patrik ne legyen már fokmérő. :D Belotti valahol a prime Dzeko és a prime Destro között van. Kérdés, h mennyivel lennénk vele előrébb. Egy belesz*rós Dzekónál mindenképp jobb. Ahhh végre történik valami nálunk is!!!! :D
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.06.25. 19:10


Belotti olasz és jó csatár. De inkább nem kellene. Szerintem drágább lenne, mint Schick.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2019.06.25. 19:02


Nem, de nekünk az idei legeredményesebb játékosunk 11 gólos. Ezek szép számok, de nem mindegy, kiktől kap labdát.
Szereti cipelni is a labdát, meg üresbe is mozog. Nekem szimpatikus, de erősen kételkedek, hogy el tudnánk hozni.
Belotti számokban:
25 éves - tm érték: 35 millió
18/19 17 - 1 Gól és Ast
17/18 13 - 5
16/17 28 - 3
15/16 12 - 6
14/15 6 - 2
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.06.25. 17:14


A részvényes főhírre reagálva: Már megint nem derült ki semmi. Akarunk valamit de mégse áll még úgy, talán, folyamatban van... Ebben is annyira igazunk volt: sosem arról van hír hogyan lehet az AS Romát jobbá tenni, hanem h mit kell mondani a részvényeseknek, h még itt maradjanak. Na ebből van elegünk és pont az ilyen semmilyen hozzáállásnak köszönhetjük h itt tartunk. Nyissák ki a pénzcsapot, építsünk csapatot huszadjára, aztán majd csak túléljük, h 23 helyett 21 játékost nevezhetünk az EL meccsekre.

Petrachihoz visszatérve: 10 éven át volt Torinonál. Azt írják, ezzel valószínűsíthető, h az idei "sztárigazolásunk" Belotti lesz majd, ami
1.) több szempontból is érthető,
2.) már régóta írtak róla/róluk.

Olyan jó lenne benne hinni, de sztem eléggé túlértékelt. Ti láttok benne akkora pluszt, h egy 25-30 gólos csatár legyen itt?
Szomorú hetek és hónapok ezek, de mi már hozzászoktunk. :) Most végre elkezdtünk mocorogni :)
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.06.25. 16:56


https://www.asroma.com/en/news/2019/6/petrachi-appointed-club-s-new-sporting-director

Hivatalossá vált: Petrachi az új sportigazgató. Kopasz és szakállas... :D Kemény évek előtt áll, nagyon szurkolunk neki!
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.06.25. 16:53


Hunszi írta:Az amerikai származásról nem tudtam...

Mert kb. nincs is köze hozzá. Londonban született, de 1 éves korától Olaszországban él. Az apja amcsi, kb ennyi kötődés van.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6576
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.06.25. 16:40


fradista romanista írta:Hunszi állítólag az amerikai szàrmazàsú feleség miatt van v. volt képben, h . kiköltözik a család....


Az amerikai származásról nem tudtam...így teljesen más :)
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.06.25. 16:37


Szurkolok De Rossinak h találjon csapatot, egészséges legyen és bemutathasson Pallottának hogy ezt dobta el tesó.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2019.06.25. 16:28


Hunszi állítólag az amerikai szàrmazàsú feleség miatt van v. volt képben, h . kiköltözik a család....
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég