Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2019.08.12. 15:57


Jazon, ami azt illeti fogynak a potenciális lehetőségek Icardi körül, 2 hét s vége a piacnak, szóval én nem dobnám el, hogy tényleg itt köt ki Romában.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.12. 15:28


Olsen 5 éves szerződést kapott. Akkor tőle nehezen fogunk szabadulni. Remek. 4 kapussal kezdjük meg majd a szezont. :D
Mondjuk az utolsó napon Fuzatot vagy Mirantét adjuk kölcsön legalább Visszahívási lehetőséggel ha Lopez megsérül.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2019.08.12. 14:57


mcsabi írta:Úgy fest csodát Petrachi se tud csinálni, a Monchi hulladékot eddig ő se tudta eltakarítani és nevesebb játékost nem tud meggyőzni, hogy csatlakozzon hozzánk...
Ha igazak a hírek, Toby jött volna, csak nem akartunk annyit fizetni érte. Ami szerintem rendben van, ha x összeget szántunk rá, és nem adják annyiért, akkor tovább kell lépni.
fogkefe1 írta:Egy védő amúgy nagyon fog kellene, de tényleg jó lenne ha Nem Lovren lenne az. Akkor inkább egy kis indián jöjjön.
Mondjuk nem hibáztatom Petrachit, hogy Toby és Icardi nem jön végül. Az azért kisebb csoda lett volna.
Egyetértek.
Lovren nekem se tetszik, sérülükény, és nem elég gyors. Ráadásul a Pool csak nagyon jó ajánlat esetén engedné el, mert már nem tudja pótolni, csak házon belül. Ő vélhetően a B jelölt.
Aki valszeg az első számú jelöltünk, az Rugani. Ő szerintem a Juve Schickje. Éveket padozott, és nem marad semmi önbizalma. Ettől függetlenül egy levegőváltás csodákat tehet még, de elég rizikós, Manot most biztos nem pótolná, pedig a helyére keresünk embert. Előnye, hogy a Juvénak nem kell, így jó alkupozícióban vagyunk, igaz, így is megkérik az árát. További előnye hogy a DS-ünk biztosan jól ismeri (Torinóból), szóval önbizalmát leszámítva kevésbé zsákbamacska.
Ők a fő jelöltek rajtuk kívül meg marad a zsákbamacska, azaz az indiánok. Gerson hazazavarásával 2 üres helyünk van EU-n kívüliek igazolására idén, szóval van rá lehetőség. Volt néhány felmerülő név, a Legérdekesebb Walter Kannemann talán.
(Ezen kívül még Pezzella neve merült még fel, aki említésre méltó, de őt idén nem engedné el a Fio, így ő nehezen mozdítható.)
Amiért az első két név a fő jelöltünk annak szerintem az az egyszerű oka, hogy kölcsön is megszerezhetőek, így olcsón letudhatóak idén.

Az, hogy mire szeretnénk spórolni az jó kérdés, három lényegi opció van:
-csatár
-jobbhátvéd
-mindkettő
...és van egy kellemetlenebb negyedik opció is: elfogyott a zseton, és amíg nem adunk el, addig nem is lesz. Valamennyi biztosan van, Tobyra is lett volna, de lehet nem elég.
Augustus C. írta:- több top edző lett volna szabad Ranieri után, de mi "valamiért" egy Fonsecat hoztunk (aki a legeslegjobb esetben az "új Rudi" lehet majd, és nála ez a maximum)
Trigoria írta:ezekben kb mind igazad van (de csak kb)
a top edzőben nincs, mert annak hiánya a többiből következik
Szerintem sincs ebben igaza, de azért nem, mert hoztunk egy topedzőt. :P
Nem egy nagy név valóban, de attól még lehet jó edző, Rudinál is lehet jobb. Továbbá top edzővel is simán be lehet fürödni, ha nem illik a csapathoz.
SPQR írta:A helyében viszont nyomoztatnék Monchi után, egyszerűen nem hiszem el, hogy szimplán ekkora fasz lehet valaki érdek nélkül.
Az volt a probléma, hogy akkor az edző-DS egyensúly erősen eltolódott. Idejött a sztárDS, aki tudja mit csinál, és van egy nemzetközi szinten teljesen kezdő edző mellé.
Moncsival az volt a gond, hogy -ahogy cejas ezt már fejtegette- a nagypénzű igazolásai nem jöttek be. Elvileg a pénzügyeket jött rendbe tenni, erre hivatkozva adott el, a gond az volt, hogy ezeket a pénzeket elköltötte, és jellemzően pánikszerűen (Sikk aztán Zombi) igazolt nem posztra játékost, miután a hiányposztra szánt embert nem sikerült leigazolni. Ilyenkor egy erősebb edző szólt volna, hogy ballábas RW-et kérek még mindig, nekem ne hozzál ide fölösleges embert ingyen se, nemhogy rekord összegekért.

Ez az összhang szerintem megvan, nekem nagyon tetszik a mostani páros munkája. Ahogy a DS hozza a posztokra az embereket, és ahogy az edző segít a DS-nek Dzeko esetében.
Pl az Inter esetében ez az egyensúly eltolódott az edző felé, amit Conte kér azt kell beszerezni. Csakhogy pókerhasonlattal élve: egy DS-nek nehéz úgy blöffölnie (tárgyalnia), hogy rögtön megmutatja az összes lapját előtte. Tudjuk, hogy kell nekik Dzeko (nem csak érdeklődnek), és annak ellenére is, hogy Dzeko menne, rendesen megnehezítjük a dolgukat. A probléma ezzel a fajta (amikor az edző dominál) egyensúlyeltolódással az, hogy a jelen fel lesz áldozva a jövő oltárán. Dzeko megvétele ilyen áron, Ninja és Icardi kihajítása pénzügyileg nem egy jó befektetés.
...és DS-edző egyensúly esetén nem igazolunk ilyeneket:
mcsabi írta:Évi 9m Icardinak, te jó ég... De Rossira meg nem volt pénz...
fogkefe1 írta:Mindig azt mondom, hogy fizessünk többet a játékosoknak, ne azért igazoljanak el, de ez az Icardi 9 ez röhej. Milyen hangulat lesz ott az öltözőben? Ja tudom. Zaniolo 2.5öt fog kérni, Pellegrini és Ünder meg 5-6 körül. Őket már nem fogjuk tudni megfizetni szerintem. Ez lavinát fog indítani. Mindenesetre én szurkolóként örülnék Icardi érkezésének, de ez akkor kockázat, hogy nem lépném meg. Dzeko szintű 4-5 milliós csatárt hoznék inkább.
Icardi nincs itt, és nem is fogjuk megvenni. Maximum kölcsön jöhet ide, ha nem marad más lehetőség (se az Internek, se Icardinak, se nekünk). Amíg nincs a csapatban fölösleges ilyeneken rugózni. Jelen pillanatban nagyon nincs pénzünk Icardira.
Ündernek meg ha 5-6 misit ajánlanának, a felét felajánlaná a klub ificsapatának, meg jótékonyságra; szerényebb ő annál. ;)
SPQR írta:Olsen nem kell a Montpellier-nek. A jó hír, hogy már csak 4 év van a szerződéséből. :)
Helyette Rullit vették kölcsön, ami érthető, Rulli jobb kapus. Kicsit furcsa nekem, hogy ilyen kevésért elengedte a Sociead. A kapusok piaca szűk, nehéz vevőt találni, pláne, ha van jobb portéka hasonló áron.
Pastore +4 éve az aggasztóbb inkább... nem is értem, mit gondolt Moncsi.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2019.08.12. 14:27


Pedig egy Dzeko-Icardi csatárduó f*sza lenne.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: marco24 Dátum: 2019.08.12. 14:07


F.Totti írta:Icardi miért lett kikiáltva ilyen problémás játékosnak? Oké, emberileg egy patkány. Levarrta, majd le is nyúlta szegény Maxi Lopez nőjét, miközben segítettek neki beilleszkedni. Okádék.
De öltözöbeli ügye Doriában nem volt és évekig az Interben sem. Egyetlen csapattársa sem panaszkodott rá, sőt mindenki megerősítette, hogy csendes normális gyerek. Az ultrák azért kezdték ki, mert leírt egy valódi történetet a könyvében. A balkáni mag pedig mindenkit fúr(t) az Internél. Ebből lett a csk-s botrány. Oké, Wanda Narát helyrerakhatta volna, de inkább kifelé konfrontálódott. Nem volt okos döntés, de ettől még nem lesz egy aljadék.

Az asszonyával karöltve nem egyszerű eset, de én a pályán semmi olyat nem láttam tőle, amiért utálni kellene.


Nem problémás játékos, hanem "probléma". Pont azért, mert emberileg nem oké és kibeszéli az asszonyka az öltözőt és ha nem az van, ami tetszik a pasijának, akkor rohan egy talkshow-ba panaszkodni. Nem hiszem, hogy kellő respektje lenne a társak között és Fonsecának sincs meg az az ereje, kiállása még, hogy helyrerakja. Őt egy Mourinho tudja kezelni.
Avatar
marco24
 
Hozzászólások: 247
Csatlakozott: 2019.06.19. 00:45
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.08.12. 14:03


a pályán nem, de azon kívül az. Ennyi elég. Ettől problémás. Nekem soha nem kellene a csapatba, hiába tartom klasszisnak.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.08.12. 13:57


Icardi miért lett kikiáltva ilyen problémás játékosnak? Oké, emberileg egy patkány. Levarrta, majd le is nyúlta szegény Maxi Lopez nőjét, miközben segítettek neki beilleszkedni. Okádék.
De öltözöbeli ügye Doriában nem volt és évekig az Interben sem. Egyetlen csapattársa sem panaszkodott rá, sőt mindenki megerősítette, hogy csendes normális gyerek. Az ultrák azért kezdték ki, mert leírt egy valódi történetet a könyvében. A balkáni mag pedig mindenkit fúr(t) az Internél. Ebből lett a csk-s botrány. Oké, Wanda Narát helyrerakhatta volna, de inkább kifelé konfrontálódott. Nem volt okos döntés, de ettől még nem lesz egy aljadék.

Az asszonyával karöltve nem egyszerű eset, de én a pályán semmi olyat nem láttam tőle, amiért utálni kellene.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.08.12. 13:20


marco24 írta:Icardi = probléma. Soha, semmilyen körülmények között nem venném meg, mert egy öncélú bajkeverő, amit nem lehet semmivel sem korrigálni. Akkor inkább Milik. Ő is mozdítható lehet.

Milik nem kéne, mert már az éles mérkőzés gondolatától is lesérül. Ami pénzt ebbe beleteszünk, abból inkább maradt volna Dzeko + mellé Hysaj, Toby és kölcsönbe Diaz.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: marco24 Dátum: 2019.08.12. 13:00


Icardi = probléma. Soha, semmilyen körülmények között nem venném meg, mert egy öncélú bajkeverő, amit nem lehet semmivel sem korrigálni. Akkor inkább Milik. Ő is mozdítható lehet.
Avatar
marco24
 
Hozzászólások: 247
Csatlakozott: 2019.06.19. 00:45
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.12. 12:23


Mindig azt mondom, hogy fizessünk többet a játékosoknak, ne azért igazoljanak el, de ez az Icardi 9 ez röhej. Milyen hangulat lesz ott az öltözőben? Ja tudom. Zaniolo 2.5öt fog kérni, Pellegrini és Ünder meg 5-6 körül. Őket már nem fogjuk tudni megfizetni szerintem. Ez lavinát fog indítani. Mindenesetre én szurkolóként örülnék Icardi érkezésének, de ez akkor kockázat, hogy nem lépném meg. Dzeko szintű 4-5 milliós csatárt hoznék inkább.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2019.08.11. 23:56


marco24 írta:Most azt látom, hogy van egy koncepció. Beláttuk, hogy a következő 2 évben nem leszünk bajnokok, hacsak nem lesz egy Leister féle csoda. Ezért a koncepció röviden: látványos támadó, nézőcsalogató foci. Fiatal, főként olasz játékosok, akik ha összeszoknak és beérnek akkor egy aktuális Batistutával 3 év múlva a bajnoki cím elérhető lesz. (MI több, a Scuaddra Azzura kezdőjének felét adhatjuk.) Ha pedig ott vagy az első 1-2 helyen, vagy esetleg bajnok, akkor lesz stadion, mert az a politikus, aki azt elkaszálja, azt a népharag is elkaszálja.


Marco, teljesen egyet értek - vagyis nagyon szeretném ezt a forgatókönyvet. Néztem a meccset ma és nem éreztem azt, hogy lélektelen csapat lenne a pályán (a csatorna ahol láttam - TV8 - csak a stadion hangot adta, nem volt közvetítés) és a közönségnek is tetszett. Minden augusztus egy várakozás, jó, hogy van egy pozitív hang is a fórumon! Nagyon hiányzik általában! :( Azt hittem a meccs előtt, hogy Bale a pályán egyszer csak felvesz egy Roma mezt és átáll, de jobb lenne, ha Dzeko maradna! Oé, oéoéoé Dzseko, Dzseko!
(Egyébként van egy Batistuta mezem...)
Corso22
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: marco24 Dátum: 2019.08.11. 21:40


Szerintem igazságtalanok vagyunk Pallottával. Természetesen hibázott, de legalább van/volt egy terve és tett pénzt a csapatba. Én úgy látom most is van elképzelése, amiben én hiszek.

Az egész koncepciójának alapköve a stadion, amely kérdésben viszont szivatják ahol csak bírják. Leírtuk, hogy miért. Ráadásul Olaszország is egy roppant korrupt ország, ahol a világgazdasági konjunktúra idején is kvázi dekonjunktúra van, félévenkénti kormányváltással. Full káosz és megértem, hogy ettől a haját tépi. De meg fogja csinálni a stadiont, mert muszáj. Viszont ehhez erős AS Roma kell, mert akkor tud a politikusokra hatni és nyomást gyakorolni. Ha a Curva Sud mögötte, lesz stadion.

Monchi. Elmondta, hogy tavaly októberben már a szőnyeg szélére állította és abban hibázott, hogy ott nem köszöntek el egymástól. De azért legyünk őszinték, mi mitt tettünk volna? Leigazolta nagy nehezen másfél éve a palit, akiért a fél focivilág versenyzett, olyan híre és renoméja volt. Monchi első évében BL elődöntős a csapat. Naná, hogy bízok benne, főleg ha nem értek a focihoz. Októberre látszott, hogy elkúrta. Monchi sem akarta elkúrni szerintem, így alakult. 19-re lapott húzott és nem jött be. Arról ne beszéljünk, hogy a BL-ben hányszor voltak ellenünk a bírók... nüanszokon múlnak a dolgok.

Monchi védelmére: Totti. Legyünk őszinték, Francesco inkább akadály és probléma volt már egy ideje és játékoskorában is nehezen viselte, ha nincs igaza. Érdekes téma lenne, hogy hány bajnoki cím ment el az ő fafejűségén és érinthetetlenségén, edzőbuktatásán, stb. Nem véltelenül távozott úgy ahogy, mert nincs meg benne a kellő intelligencia ahhoz, hogy kulturáltan intézze a dolgokat. DDR-t nem lett volna szabad így elengedni, mert ő más kávéház, de lehet nem akart kétszer ugyanabba a folyóba lépni.

Egyéb dolgok. Emlékeztek Darcy Normanre? Azt hittem az évtized igazolása lesz, a német világbajnok csapat erőnléti edzője. Erre olyan ACL hullám lett úrra a csapaton, ami garantáltan súlyos milliókba fájt. Florenzi 2 ACL-jét említeném csak... Ezt csak azért mondom, mert Jim próbálkozik. Leigazolta az elvileg legjobbat és csődöt mondott. Nem véletlenül az AS Roma social mediája a No.1. a világon. Vegyük észre, hogy ez az ember akarja viszont nincsenek Abramovics méretű milliárdjai erre a projektre. Contét is komolyan gondolta, csak Conte azonnal nyerni akar és Sarrival a Juvénál nyerhet is.

Most azt látom, hogy van egy koncepció. Beláttuk, hogy a következő 2 évben nem leszünk bajnokok, hacsak nem lesz egy Leister féle csoda. Ezért a koncepció röviden: látványos támadó, nézőcsalogató foci. Fiatal, főként olasz játékosok, akik ha összeszoknak és beérnek akkor egy aktuális Batistutával 3 év múlva a bajnoki cím elérhető lesz. (MI több, a Scuaddra Azzura kezdőjének felét adhatjuk.) Ha pedig ott vagy az első 1-2 helyen, vagy esetleg bajnok, akkor lesz stadion, mert az a politikus, aki azt elkaszálja, azt a népharag is elkaszálja.
Avatar
marco24
 
Hozzászólások: 247
Csatlakozott: 2019.06.19. 00:45
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Csebi977 Dátum: 2019.08.11. 15:56


Amúgy én sem értem az egészet! Ekkora f@sz nem lehet senki,aki üzletember és ennyi pénze van. Mert magával jobban kib@szik,mint velünk szurkolókkal. Tetemes anyagi veszteséget csinál magának. Nekem legfeljebb nem tetszik a játék és a csapat de neki ezt ki kell fizetni!
Csebi977
 
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: 2019.03.20. 20:12

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.08.11. 12:25


Évi 9m Icardinak, te jó ég... De Rossira meg nem volt pénz...
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.08.11. 10:59


SPQR írta:Szándékos rombolást Pallotta részéről nem látok, viszont az elmúlt évek alapján különösebb ambíciót sem. Két választása van: vevőt keres, vagy pénzt rak be. Pár hét múlva okosabbak leszünk.

A helyében viszont nyomoztatnék Monchi után, egyszerűen nem hiszem el, hogy szimplán ekkora fasz lehet valaki érdek nélkül.

Nemtom mennyire vagy naiv, vagy szarkasztikus. Pénzt rak be??? :D Ő? :D Pont ez a tanulság: akármit mond, ő kivesz, nem berak. ;)
Monchival kapcsolatban 100%ban egyetértek. Hogy az úrist.... :D :D túl hosszú, meg csúnya lenne (amúgy az újra regisztrációm is Monchinak volt köszönhető :D jöttem panaszkodni)
Amúgy az éveken át húzódó mezszponzort is be lehetett volna tenni a felsoroláshoz többek között. Qatar Airways, arab pénz :D hátha haverkodna valami jó, meggyőző Ahmeddal
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.08.11. 10:32


Jaja, a gyíkemberek és a gobbo lobbi gyanúsak, de a direkt esélye kb 0,1%... Inkább 0.001. Fasz döntéseket is hoz, illetve a sport, politikai és gazdasági környezet sem kedvező neki. Más érákkal, elnökkel felesleges hasonlítani. Rohadt sokat változott az erőtér.

A Decca Stúdió az USA-ban eladhatatlannak vélte a Beatlest. George Bellnek 1 millió dollárt nem ért a Google. Számtalan olyan döntés van, amin utólag mindenki röhög.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára F.Totti 2019.08.11. 10:41-kor.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.08.11. 09:25


ezekben kb mind igazad van (de csak kb)
a top edzőben nincs, mert annak hiánya a többiből következik

de akkor már csak egy dolgot tegyél hozzá, hogy miért tenné direkt? Hacsak nem gyíkemberek vagy zsidók állnak a háttérben valami elképesztő gazdasági tervvel, de erre meg sosem lesz bizonyítékunk
(amúgy nem mondom, hogy 0%, mert mindenre volt már példa a történelemben az tuti)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.08.10. 22:19


Ha ennyire kategorikusan rávágjátok, akkor nektek van igazatok. Mindenesetre a párját ritkítja a hozzá hasonló dollármilliárdos üzletember fociban, aki képtelen bármit is nyerni a csapatával, ráadásul több mint 10 éve.
Többek között:
- stadiont ígért 2016-ra, olyan hangzatos dumákkal, h Totti már ott fogja elvégezni a kezdőrúgást. Cejas most írta, h 2025-re lesz (talán, ha lesz addigra),
- kupákat ígért, valamint azt, h az AS Roma-t a világ egyik legjobb csapatává teszi: egy olasz kupa döntő se jött össze, jövőre meg az EL-ben fogunk indulni (és a jelenlegi keretet elnézve a következő években se lesz még csak BL indulás se),
- talán szarabb a jelenlegi keret, mint Rosella uccsó szezonjában,
- el volt már magyarázva igen :mrgreen: , de több, mint 100 millát keres a BL elődöntővel a csapat, majd az azt követő évben szó szerint mémmé válik Monchival amikor kiárusítja a kulcsembereket (hiába röhög rajtuk a világ és szidja őket az összes AS Roma fan, szarnak rá),
- majd a Roma szinten borzasztóan kilátástalan idény után, az új sportigazgatóval szintén az összes poszton lévő legjobb játékostól megszabadul: Olsen :D, Manolas, De Rossi, El Shaarawy, valszeg Dzeko,
- Roma legendák leépítése, elküldése (legfájóbb, meg érthetetlen is, mert nem sikerült sem az edzőt, sem a "biodíszletet", sem DDR-t érdemben pótolni),
- nem igazolnak ismert és nagy nevet (ha már kupákat ígért: régen jöttek Batistutáék Serie A-t nyerni, most egy defektes Higuaint vagy Icardit képtelenek vagyunk hozni),
- megmagyarázhatatlanul rossz igazolások, szinte mindenkivel befürdünk, úgy tízből kilencszer (olyan világban, ahol a 10/5 már rossznak minősül),
- százezrekkel való szarakodás (Pjanic és Manolas kivásárlási ára, h csak az nem viszi el őket tőlünk aki bolond, Florenzi kapjon-e 2.2-t 2 helyett akit emiatt a bénázás miatt majdnem ingyen elvitt az Inter, stb.),
- több top edző lett volna szabad Ranieri után, de mi "valamiért" egy Fonsecat hoztunk (aki a legeslegjobb esetben az "új Rudi" lehet majd, és nála ez a maximum),
- hamis nyilatkozatok, bocsánatkérések (kijelenti h Baldininek semmi köze a Romához, aztán Totti 12x rá utal a távozásakor)... Stb. Lehetne még sorolni, elég nyilvánvalónak tűnik, mert már matematikailag is képtelen ennyi hibát véteni :D de ha nem, akkor nem.
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2019.08.10. 20:30


nem direkt, de leépítette
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2019.08.10. 19:22


Nekem sincs.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2019.08.10. 17:33


Nincs
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Augustus C. Dátum: 2019.08.10. 16:01


Nektek nincs olyan érzésetek, hogy Pallotta direkt építi le a Romát? És ha tippelni kéne, akkor pont a stadionnal való szenvedés miatt. Ő nem titkoltan attól várt sokat. Ha csak a keretet nézzük, a tavalyi romhalmaz után csak eladtuk még pluszban a legjobb hátvédünket, elveszítettük a legjobb középpályásunkat (aki Roma legenda volt), a legjobb szélsőnket, és lehet a legjobb csatárunkat is el fogjuk. Miközben minőségi ember nem érkezik, és a középszerű (vagy több esetben pl. használhatatlan) játékosok itt ragadnak. És a rómaiak eltüntetéséről most ne is beszéljünk. Minden téren csak megalázzuk magunkat és süllyedünk lefelé. Ennél csak nehezen lehetne egy klubot rosszabbul irányítani.
I found Rome a city of bricks and left it a city of marble.
Avatar
Augustus C.
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2019.05.29. 07:17

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.10. 13:15


Egy védő amúgy nagyon fog kellene, de tényleg jó lenne ha Nem Lovren lenne az. Akkor inkább egy kis indián jöjjön.
Mondjuk nem hibáztatom Petrachit, hogy Toby és Icardi nem jön végül. Az azért kisebb csoda lett volna.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2019.08.10. 12:06


Úgy fest csodát Petrachi se tud csinálni, a Monchi hulladékot eddig ő se tudta eltakarítani és nevesebb játékost nem tud meggyőzni, hogy csatlakozzon hozzánk (sőt, Dzekot se, hogy maradjon). Sok jót nem várok a következő két héttől, Toby már nem jön, Lovrent remélem elviszi a milan előlünk.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2019.08.10. 06:04


Cejas, amit írtál elég bicskanyitogató. Durva, hogy addig elkezdeni sem lehet. Pallotta helyében megvárnám még elkezdik a semmibe vezető utat építeni és közben keresnék egy másik helyszínt.
Bár gondolom nem véletlen esett ide a választás. Emlékszem kb pár éve már a látványterv is megvan.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 41 vendég

cron