ericcartmen írta:Mi a te gálakezdőd?
Nálam ők ketten vannak ott középen, annak ellenére, hogy Diawarát még nem sikerült igazán megkedelnem, nekem bizonytalannak tűnik.
ericcartmen írta:Nekem amúgy sokkal kevesebb problémám van Fazióval mint a fórum többségének, engem egyáltalán nem zavar, ha kezdőben van, de a jövőbeni potenciál miatt többnyire azért Mancinit játszánám én is inkább.
A Sassuolóban nem tudom mit játszott, de az első római évében egy sorral hátrébb játszott, és cefet szar volt, csak azért játszott viszonylag sokat mert Gonalons meg Gerson volt a riválisa a csapatba kerülésért.snatch írta:de gyerekek, egy valamit nem értek. Pellegrini olasz szinten és Serie A szinten is jó játékos, zseniális meglátásai, passzai vannak. Hogy a jó büdös életbe nem lehetett ezt látni 5 évvel ezelőtt? Amikor kb. lemondott róla a klub.
Mi a te gálakezdőd?F.Totti írta:Egyébként ha Diawara így folytatja, Veretout ki fog kerülni a "gálakezdőből". Jobb a kis négus, bár szarul passzol. Lehet hogy Cristante helyét foglalja inkább el.
Egyetértek, Fazió máshogy bizonytalan, de benne ott van a tökéletes meccs esélye, Manciniben meg nincs.F.Totti írta:Mancini jobb is ha pihen az Inter ellen. Baromi fáradt. Fazio szar, de inkább ő.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég