Trigoria írta:kétségem sincs felőleKíváncsi vagyok, Fonseca hogyan dönt a következő meccsen...
Nekem sincs....
Trigoria írta:kétségem sincs felőleKíváncsi vagyok, Fonseca hogyan dönt a következő meccsen...
kétségem sincs felőleKíváncsi vagyok, Fonseca hogyan dönt a következő meccsen...
snatch írta:Csebi977 írta:Nem vagyok kalinic fan,de ő berúgja!
Szerintem ezt ne feszegesd tovább...
Csebi977 írta:Nem vagyok kalinic fan,de ő berúgja!
fogkefe1 írta:Ez megint valami gyalázat volt már bocsánat. Hiányzik egy vezér a csapatból. Nem értem, hogy miért nem látják.
Kluivert és Dzeko dugdossa a labdát a Gent ellen, hogy teljen az idő. Vicc.
Mancinit pedig a 20 éves kis kanadai srác megette reggelire.
Simán lehetett volna 3-1, kb szerencsénk h nem lett...
Ezután a párharc után azt mondom 6-7 helyen végzünk és bárki ellen kiesünk kövi fordulóban. Ne legyen így de ez 0 volt. Barcelonától jött Perez a Gentbe nem férne be.
Büszkék vagyunk magunkra, hogy 12 millióért igazolunk a Barcától, közben az Ajax is 16 milliót fizetett egy nevenincs indiánért. Pereznél szerintem Antonucci is jobb lett volna.
Bocsánat, hogy szidok mindenkit, de ez a 90 perc fizikai fájdalom volt. Nem is értem miért vártam a meccsre egész nap, meg miért néztem végig.
snatch írta:Lássuk be, Tottival is voltak bűn rossz meccseink, a nemzetközi porondon is. Tényleg nem volt húdef*sza meccs, de most örüljünk a továbbjutásnak. Mintha számítana valamit, a következő forduló a végállomás lesz így is úgy is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég