Sziasztok!
Új regisztrálóként szeretnék bemutatkozni röviden. Mint már sokan előttem, én is hosszú évek névtelen olvasgatása után regisztráltam most. Kis túlzással, amióta az eszemet tudom, követem az oldalt. Elég szerintem annyit írnom erről, hogy 2006 környékén, amikor még a szüleim házába először bekötötték a netet, ez volt az első oldal, amit rögtön megnyitottam.
Utána jött számomra az aranykorszak. A poszt Calciopoli időszakban nagyjából Rosella Sensi lemondásáig meccset nem hagytam ki, éltem-haltam a csapatért. Utána persze én is felnőttem, a foci és a világ is sokat változott, így munka és egyéb kötelezettségek mellett már természetesen van, hogy halasztok meccset, de a mai napig minden hétvégi programmal próbálok úgy lavírozni, hogy azért ha nem lehetetlen, beleférjen ez a két óra meccsnézés (plusz utána a fórum és egyéb híroldalak olvasgatása
).
Na de elég is rólam ennyi, örülök, hogy itt lehetek és remélem minél aktívabb résztvevője tudok majd lenni a csapattal kapcsolatos beszélgetéseknek, vitáknak.
És hogy ne legyen teljesen off a hozzászólásom, hoztam pár friss hírt, elsősorban a Juve meccs kapcsán:
- A Juventus elleni meccset Orsato fogja vezetni, akihez utoljára a még mindig fájdalmas emlékű derbin volt szerencsénk, és akivel a Juventus 2015 óta nem veszített mérkőzést...
- Smalling biztosan, Pedro valószínűleg nem játszik szombaton. Mindketten külön edzést végeztek ma, az angol védő felépülését 15-20 napra becsülték a hét elején, Pedrot még megpróbálják összedrótozni.
- El Shaarawy viszont ma már az edzés egy részét a csapattal töltötte! (Én nagyon remélem, hogy gyorsan formába lendül a betegsége és a meccs nélkül töltött időszaka után, és minél hamarabb bevethető lesz, de a Juve ellen nem gondolom, hogy sok szerepet kapna még)
- A fent említett okok és Pellegrini eltiltása miatt a legtöbb helyen azt valószínűsítik, hogy Fonseca változtatni fog a formáción és 3-5-2-ben, a középpálya közepét Cristantéval (aki könnyen csk is lehet a meccsen) megerősítve próbálja levadászni a "Gobbi" zebrákat. Elől pedig Mkhitarian és Mayoral feladata lenne valahogy rést ütni a rabruhás falon.
- Kis színes kacsahiradó a végére: nem tudom mennyire érdemes az Allegrivel foglalkozó híreket egyáltalán követni, de most éppen az járja, hogy a legnagyobb riválisunknak tűnő Real Madrid (
) nem a toszkán mestert, hanem Rault favorizálná Zidane utódjának
A híreket a romanews.eu-ról és a forzaroma.ino-ról gyűjtöttem össze.