Nekem a Salernitana ellen jobban tetszett a játékunk
De viccen kívül. Főleg az aggaszt, hogy José védekezőbbé tette a felállásunkat. Igen, a 7 gól ellenére is. A nyitómeccsen Cristante játszott csak a 3 középső középpályás közül a védőkhöz közel. Most mindhárom srác nagyon mélyen helyezkedett építkezésnél és védekezésnél is. Az így egyértelműen "basszad fel Lukakura, hogy oldják meg Dybalával" focira hajaz. Abban tökéletesen egyetértek, hogy Paredes lesz a kulcs. Nagyon jó mélységi irányító. Cristante soha nem volt az, Pellegrini pedig nem elég fegyelmezett hozzá. simán működhet ez a játék, de tartok tőle, hogy nem fogjuk élvezni. Volt 4-5 labdaszerzésünk viszonylag magasan. Semmit nem tudtunk vele kezdeni, mert nincs fent ember. A csapat szélességét újra a két felfutó védő adja kizárólag. Egyáltalán nincs kimozgás sem csatár posztból, sem a centrumból. Pontosabban egyszer volt. Cristante csinálta, amiből egyből gól is lett. A legszebb akciónk tegnapról. Ilyet rendeteget játszottunk az első két fordulóban. Nem értem miért engedtük el. Remélem csak annak szólt, hogy az Empoli 4védőzött (A Salerno és a Verona 3 védőt játszik).
H.zsolti, igen egyértelműen két csatár volt. De idén szerintem minden meccsünkön két csatárral játszottunk. Még a Milan ellen is éket játszott El Shaarawy (meg ugye Bellotti). A mozgásaik viszont eléggé eltértek. Az első két meccsen folyamatosan kiléptek szélre. Most Lukaku bólya volt és Dybala is vertikálisan mozgott, mert többnyire nagyon messze voltak a középpályásaink.
Ha marad ez a szerkezet, akkor Pellegrini megy hátra, de Paredes jobb ott, mint ő. Nem igazán látom a helyét. Persze egy meccsből nem kellene sok következtetést levonni, de Mourinhonak most volt ideje változtatni és kellett is. HA az ötlet a 3 DMes játék, akkor nem feltétlenül vagyok boldog.
Ami viszont tetszett, hogy a túlbiztosított centrum miatt mertünk letámadni. Jól is csináltuk. A labdakihozatalokba se hibáztunk bele, de kellett hozzá 7 ember. Lukaku néha vicces volt, de rettentő nagy a gravitációja. Önmagában ezért megéri pályára tenni. Tényleg leköt két embert. Dybalának így sokkal több helye marad. ez hosszabb távon is működni fog a kis-közepes csapatok ellen. A rangadókon pedig meglátjuk mit tud a belga 1v1. Kétségkívül vannak biztató jelek, de majd ha a Torino ellen is jön az eredmány, akkor merek örülni. Úgy tűnik én vagyook itt az ellensúly. Mikor borús a hangulat, akokr bizakodom, mikor örömteli, akkor ráncolom a homlokom. Esküszöm nem szándékos