Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

ide jöhet minden

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.05.12. 08:31


Igen, ez lemaradt: a faszfejeket csak pöcsfejek győzhetik le.
Kisnovella mint műfaj nincs. :) Csak novella. Tessék elolvasni! :) Ezt rövidebben nem lehet.
Az utolsó bekezdéseddel nem értek egyet. Elég durva. Én azért csak gúnyként fogom fel.
A szavazatodat persze megértem. :) Legalább nem szekértáboros az iksz. Bőven vállalható.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11578
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.05.12. 08:17


John spartan utan szabadon: erkolcsi hulladek kell egy erkolcsi hulladek ellen! En ra fogok szavazni.

De a hsz-edet nem olvastam el, csak lattam (es gondoltam) hogy az asszonyverorol van benne szo. A nagyregenyedet zanzasitsd kisnovellava
Meg annyit, hogy minden gunyolodas es vicc nelkul mondom, hogy ha tenyleg (nem hiszem) terrorizalta volna varga juditot 16 even keresztul, akkor jol tette. Nyilvanvalo, hogy a no igenyelte a verest, szoval ezzel semmi de semmi gondom. A kegyelem alairasaert ugyis megerdemelne par nagyon alapos verest.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10340
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.05.12. 06:55


Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e ide, de mivel életem meghatározó élménye volt éveken át a politikai topik, rászántam magam. A klub és a társak mellett ez a topik ragasztott engem a fórumhoz, ezért is kötődtem olyan szorosan ide. A régi motorosok talán még emlékeznek rá, hogy milyen jó kis érvelések, viták, csörték történtek itt anno. Persze olykor elfajultak a dolgok, de hát jól is néztünk volna ki, ha a politika területén nem így történik. Trigo és én mint büszke jobbikosok pörgettük a topikot, mindenkit meghallgattunk, és fasza kis eszmecseréket folytattunk a tőlünk másként gondolkodókkal is. Meg tudtunk beszélni mindent mindenkivel. Általában. Most már változott a helyzet itt is és a politikában is. „Nincs” már Jobbik, „nincs” már Vona, nincs már tűz. Nekem a 2010 óta történő események voltak a politikai fénykorom alapjai, tele voltam lelkesedéssel és hittel olyan 2018-ig. Persze lett utána a Mi Hazánk, azóta is számíthat mindig a voksomra, de ez már nem olyan, mint régebben. Az esélytelenek nyugalmával, egy kávé mellett követem a politikai történéseket. És hogy miért szántam rá magam újra az írásra? Mert most sokan olyan eksztázisban lehetnek, mint én anno közel tíz éven át. Szeretném egy kicsit körbejárni a Magyar Péter-jelenséget, és kiírni magamból a dolgokat. És természetesen kíváncsi vagyok a véleményetekre, talán még jobban, mint hogy mit gondoltok a Roma védekezési hiányosságairól. :D
Kezdjük a Magyar Pétert övező pozitív dolgokkal.
Maximálisan tiszteletben tartom, hogy az olyanok számára, akik utálják Orbánt, ő az utolsó mentsvár. Az utolsó szalmaszál. Vagy ő, vagy senki. Abszolút jogos. A semmiből két hónap alatt csinált 20%-ot, ilyenre még senki nem volt képes a magyar politikában. (Szerintem.) Hitelesnek tartják, mert belülről jött. Fideszes volt, Varga Judit férje, látja a dolgokat. Amúgy is többen megjósolták, hogy a kormányt csak belülről lehet megbomlasztani. Hát itt van. Neki erre reális esélye van. Jó kiállású, jól beszél, jó szónok. Képes a tömeget magával vinni, jogosan látják benne a vezértípust. Mindenkinek beszól, mindenkit tüskézik. Nem sért meg társadalmi csoportokat, befogadó szelleműek a gondolatai, kizárólag a politikai szereplőket gyalázza. Tömegpárt vezére kíván lenni, mindenkit be akar csatornázni. Reményt ad a változásra. Valljuk be őszintén: jól csinálja.
Most lássuk a bennem kételyeket ébresztő, furcsa és negatívnak tűnő dolgokat.
Irigylem őt. A semmiből összehoz 20%-ot, különösebb politikai teljesítmény nélkül. Más párt éveken át melózik, megy, csinálja, aktivistákat toboroz, beszédeket tart, állja az ütéseket (legyen szó Gyurcsányról vagy Vonáról, mindegy), ő meg jön…És bumm. Nyilván annak köszönheti a népszerűségét (a jó kiállása mellett), hogy belső ember. A Fideszből jött. De ez itt is felveti a hitelesség kérdését. Mert nálam akkor lehetne mártír vagy hős valaki, ha mondjuk egy fideszes vezető pozícióban lelkileg meghasonul, átértékeli a dolgokat, és lemondva egy busás fizetésről kitálal belső szarságokat. De Péter kvázi tét nélkül „alkot”, mert kirúgták. Nyilván az általam leírt típus nem létezik: senki nem fogja egy csúcspozícióban tökön lőni magát, még ha lelkileg meg is hasonul.
A Magyar Pétert támogatók körében máris kialakult egy szekértábor 2 hónap alatt. Akárcsak a DK-s vagy fideszes szavazók esetében. Ezek az emberek már agresszívan reagálnak minden kritikára. Ők nem hisznek MP bántalmazó mivoltában. Vagy ha hisznek is, nem érdekli őket. Hiszen nem fideszes. Ne keverjük a politikát a magánélettel! Mondják. És most hagyjuk is a kormány karaktergyilkosságait (úristen, anno mit műveltek Vonával). Nem kell ahhoz megafonosnak vagy origósnak lenni, hogy érezzük, hogy MP igenis egy verbális bántalmazó, egy nehéz alak, aki nem ütötte meg Varga Juditot, de hogy „kínozta”, azért kábé tűzbe tenném a kezem. Még ha meg is hamisították a rendőrségi jelentéseket (amiben nem hiszek), ha sorra gyártják is a róla szóló lejárató cikkeket, én ki merem jelenteni, hogy a fickó nem százas. Nekem már ott vége volt a történetnek, hogy egy vacsora közben felvette a felesége szavait. Atyaég…És nem érdekel, hogy már esetleg nem voltak jóban, vagy már rosszabbodott a kapcsolatuk. Ilyet akkor csinál valaki, ha előre politikai pályára készül, vagy bosszút tervez valaki ellen a jövőben.
Nézzük a kommunikációját. Jól beszél, ja. De mindezeket már elmondta Mesterházy, Gyurcsány, Vona, Toroczkai, Karácsony, Ungár, Fekete-Győr, Donáth Anna és… Mindenki. Is. Nyilván semmi újat nem tud mondani ebben a politikai közegben. Mindenkinek odaszúr, és ez növeli a hitelességét (egészen addig, amíg össze nem kell fognia a DK-val a kormányzásért). Ám ha megnézzük, hogy milyen stílusban szólítja meg a politikai szereplőket, akkor rá kell bólintanunk: igen, ilyen egy igazi fideszes. Vicces és felemelő ez, ha a szekértábor tagja vagy, de alapvetően egy lekezelő, kocsmai stílust képvisel. Mert érzi maga mögött az erőt, a támogatást. Megteheti, megvan a bája. Én is bírtam anno Vonát, mikor szarrá gúnyolta az őt számon kérőket.
Kicsit Fidesz 2.0 érzése van az embernek. Amivel nem is lenne baj. Ha lenne egy konzervatív, Fideszhez hasonló gondolatokat valló párt MP-vel az élen, az még vonzó is lehetne. Ugyanazok a vezérszólamok, kevesebb korrupcióval és gőggel. Ám a gőggel MP-nek óriási problémái vannak, ezt nem tudja álcázni. Balról úgyis tovább szidnák ezt a kvázi Fidesz 2.0-t (nevezzük Tiszának), mert túl szélsőséges, jobbról meg a Mi Hazánk osztaná, mondván egy internacionalista, globalista párt a Tisza (akár a Fidesz), mert a cselekedetei nem követik a hazafias lózungokat. (Ami sajnos erősen igaznak bizonyult az évek során.)
Szóval én kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nagyon. Ám semmi gond, ha senki nem ír be semmit. Én kiírtam magamból, amit akartam. :) Jómagam úgy vagyok vele, hogy elismerem Orbánék bizonyos teljesítményeit, ugyanakkor örülök minden apró ütésnek, tüskének, ami léket okozhat a hajónak. Mert arrogánsak és pökhendiek. Akárcsak az ellenzéki szereplők némelyike. Megérdemlik a „bántásokat”. Ugyanakkor Magyar Pétertől tartok egy cseppet. A személyisége miatt. Nekem inkább ijesztő, mint vonzó. Viszont mára eljutottam oda, hogy ami az országnak ténylegesen jó, az nekem is. Ha a Fidesszel lesz jobb az élet, rendben. Ha viszont Magyar Péterrel lesz egy kicsit jobb, abban is benne vagyok. Olyan párttal és politikussal ugyanis még sosem találkoztam, aki leképezte volna egy az egyben az én nézeteimet és emberi elvárásaimat. Talán a régi és a mostani Vona Gábor összegyúrva. De ez már egy halott sztori sajnos.
Ti mit gondoltok MP-ről? Mivel egészítenétek ki az elmondottakat?
Forza Roma! :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11578
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.04.13. 21:44


hínnye de jó cikk, csak hosszú
https://kuruc.info/r/6/272632/
az Oppenheimer film margójára
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.04.02. 10:39

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.01.30. 09:00


megértelek sn

https://index.hu/belfold/2024/01/30/tor ... es-beszed/
végre, ki kell mondani, amit ki kell mondani
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2024.01.29. 21:46


na, itt egy téma, ami engem is érint, és iszonyat felb*szott.

https://magyarjelen.hu/otproba-nem-akar ... megtettek/

a jó büdös k*rva anyjukat.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8124
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.01.25. 21:33


és ráadásul a NATO jól is jár a svédekkel (és nyilván valahol ezáltal mi is)Ö, mert brutál erős a hadseregük

az meg más kérdés, hogy az egész szövetségi rendszer vicc
lassan mindenki NATO tag lesz az oroszok ellen:)
aztán majd jön a NATOn belül valami kisebb szövetség - ahogy az lenni szokott
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.01.25. 13:46


Ha meghunyaszkodnia nem is kell, de a magas lo igaz. Bar nem olvastam a nyilatkozataikat (ha egyatalan voltak ilyenek), nem tudom milyen magas lovon ultek. Aszonnya meg kell gyozni a sved politikusokat. De mirol? Errol soha sehol nem olvastam egy szot se. De eppen magyar reszrol sem lehet tul kedves dolgokat olvasni roluk. Sot! Es amiert hazaarulasnak mondom ezt az esetet: ellenseg(eket) szerzunk, az eu-n belul is, cserebe semmit nem kapunk es meg meg is szavazzuk. Mert azert annyi ver nem lesz a pucajaban ennek a fajankonak, hogy tenyleg elutasitsak a felvetelt. Ami egyebkent szerintem borzalmas kovetkezmenyekkel jarna rank nezve.

Az igaz, hogy nagyon kellemes kis pedofil feje van, a kutyamat is csak akkor biznam ra, ha az megveszett es megharapott volna...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10340
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.01.25. 13:31


A svédek nem szimpatikusan kommunikálnak. És Kövér erre építette fel a mondandóját. És ebben igaza van.
Aki a NATO-ba akar lépni, az hunyászkodjon meg, ne magas lóról pofázzon.
https://kuruc.info/r/2/269578/
főleg ne ilyen fejjel
Akkor sincs igaza, ha igaza van.
a mondatod utána szabadon fogalmazva: akinek ilyen feje van, annak akkor sem hiszek, ha igaza van
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.01.25. 11:18


Ha az igazsagnak csak a kegkisebb szikraja lenne a mondandojaban, akkor meg lehetne is. De nincs. Finnorszaggal kapcsolatban sem mondtak semmi konkretumot aztan megis megszavaztak ugy, hogy semmi nem valtozott. Most sem mondanak semmit, csak lozungokat. A torokok legalabb koharcoltak f16osokat-allotolag-, ezek semmit. Es ugy fogjak megszavazni, hogy megint semmi valtozas nem lesz.
Ha egyetertesz vele, az azt jelenti-mar bocsanat-, hogy a semmivel, a vakuumal, a nullaval ertesz egyet. De inkabb rosszabb, a hazaarulassal, mert ez az. Mintha valaki betorne hozzad, leutne, a szekhez kotozne es mikozben kipakolja a lakasodat, csupa szepeket mond, te meg bologatnal mosolyogva, hogy igaza van. Akkor sincs igaza, ha igaza van.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10340
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.01.25. 09:25


https://index.hu/belfold/2024/01/25/kov ... vedorszag/
ezt se hittem volna, hogy egyszer minden szavával egyet fogok érteni
persze tudjuk, a szavak egy dolog, a tettek egy másik, de akkor is...
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.01.15. 16:22


Igaz, hogy a kormány megbízásaiból dolgozik, de baromi jókat mond ez a cigány származású oktatásügyi szakértő.
Tiszavasváriban még én is vitáztam vele egy továbbképzésen.
Nagyon jó fej, és ért is hozzá, még ha olykor rózsaszínben is látja a dolgokat.
És CIGÁNY!!! :)
Megéri elolvasni.
Ő egész biztosan tenni akar.

https://index.hu/velemeny/2024/01/14/es ... eg-iskola/
Zsolti
 
Hozzászólások: 11578
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.12.14. 20:15


nem is arra utaltak, hanem inkább a további leendő jövevények miatt van az egész
a német népnek tuti elege van, tehát picit szigorítani fognak majd ebben biztos vagyok
de szart sem fog érni, ebben is
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2023.12.14. 11:22


Mielott akarcsak rapillantanek, hogy egyatalan mirol van szo, ki mondta stb:
Csak duma.
Esetleg latszatintezkedesek.

Beleneztem. Duma. Csak nem gondolod, hogy tobb millio embert elkezdenek megregulazni? En nem gondolom.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10340
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.12.14. 08:20


https://infostart.hu/kulfold/2023/12/14 ... olitikaval
na kíváncsi leszek mennyi ebből a duma, és mennyi lesz a tett
Meg mondanám, hogy jobb későn mint soha, de ez már túl késő lenne akkor is, ha 100%-ra betartanák az új migránsirányukat.
Egy Adolf még helyre tudná rakni a dolgokat arrafelé... :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.11.22. 22:53


Csak hát az eléggé befagyott.
2023-ban megint/még mindig a SÁR játszik döntő szerepet az OROSZ fronton. Ki hitte egy ezt megérjük, és nem törikönyvekben olvassuk csak.


https://kuruc.info/r/22/266798/
:D :D :D :D :D :D
vannak leleményes szélsőjobbosok, pacsi nekik :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2023.11.22. 21:36


Jaja, tomm, elég egy háború. Csak hát az eléggé befagyott.
Trigo, én a Fideszről egyszerűen nem hittem el a cigány- és zsidóimádatot. Politikai terméknek tartottam.
A cigányt még mindig annak tartom, de ez a filoszemitizmus már egyértelmű.
Egy konzervatív, nemzeti kormánytól.
Nekem tényleg mindig csak a szélsőjobb elviselhető?
Zsolti
 
Hozzászólások: 11578
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.11.22. 20:26


pedig az AI kurva jó képeket csinált Orbánékról :))

Zsolti: egyetértek, de mi olvasás nélkül is eljutunk erre a véleményre :D
amúgy meg az egész hazánk a metélttökűek kezében van, ne csodálkozz ha mellettük szólalnak fel Viktorék
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2023.11.22. 19:49


Nekem eleg egy haboru egyszerre es en az ukran havorut valasztom, koszonom. De mar abbol is elegem van.

Egyebkent, ha mar a mieinket emlegetted. Az ugye megvan, hogy a nindzsak kemek es bergyilkosok voltak?
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10340
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2023.11.22. 19:15


Öt évvel ezelőtt mindennap a most zajló gázai dolgokról írtam volna.
Azóta próbálom még jobban megérteni Izraelt és a zsidókat. Minden cikket és véleményt elolvasok, ami szembejön.
Duális szemléleletű vagyok, ismertek, de nálam betelt a pohár.
Vajon melyik az egyetlen kormány a világon, amelyik feltétel nélkül Izrael oldalára állt, egy félmondatot sem ejtve a palesztinokról ? Természetesen a miénk. Elképesztő...
Mikor már a pápától kezdve Blinkenen és Bidenen át az Unióig mindenki megszólja őket...Mi nem. Ekkora seggnyalást, ba.meg. Apátok fas.át, ti senkiháziak.
És a nagy világban sztárokat tiltanak le, mert ki merik mondani, hogy ez így nem kóser.
Susan Sarandon, a sikolyos csaj, focisták, mindenki. Sokan vannak.
Mondjuk amit szabad Salahnak, azt nem szabad Mainzban El Ghazinak.
Szóval nekem elég az izraeli magyarázatokból. Szánalmas. Már nem veszi be a világ. Kár, hogy az európaiak isszák meg ennek is a levét.
Erdogan, a kis zsebdiktátor a legtökösebb, le a kalappal előtte.
Természetesen nem kívánok sehova muszlim hordákat, de 6000 halott gyerek az 6000.
De lehet csak 5500.
És szarok rá, hogy élő pajzsok, szarok rá, hogy a kórház alatt Hamasz-alagútrendszer van, szarok rá, hogy terrorista fészkeket keresnek.
Kórházat NEM BOMBÁZOK LE akkor sem, ha ott kártyázik az egyik műtős szobában a Hamasz-vezérkar. Oldják meg máshogy.
Én mindent elhiszek a Hamaszról meg az Iszlám Dzsihádról. Tényleg, legyenek a legaljasabb terroristák. (Kivéve a 40 lefejezett csecsemőt meg az összeégetett testeket. IDF, esetleg valami közölnivaló?)
De ezt egyedül Izrael teheti meg. Még az USA sem.
SMS, röpcédulák: itt és itt bombázni fogunk. Go south. Ja, köszi szépen...! Hogy szóltatok. Ja, hogy ott is bombáztok? Ó, no problem. Megyünk Rafah.
Szégyen, baz.eg.
Ám azért már kezd ébredezni a világ. Ez jó hír.
Nem akartam erről egy kummát sem írni, de nem bírtam magamban tartani, bocsi.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11578
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.11.10. 18:44


https://kuruc.info/r/2/266615/
ez de kemény
amikor először hallottam a híreket, azt hittem ilyen félig jóslás, pletyka, és az öregúr lelkes amatőr, meg nagypapi, meg ilyenek
még a videóban is annak néz ki ránézésre
aztán megszólal, és leesett az állam
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.11.10. 13:36


https://kuruc.info/r/6/266607/
hát én ezt csak most láttam
kurva jó :D :D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.10.17. 19:08


valami megváltozott tegnap óta, ha az nso-n ezzel a címmel megjelnhet egy )propaganda) cikk
https://www.nemzetisport.hu/minden_mas_ ... ak-2984043
de nyilván tűpontos meglátások vanank benne
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2023.10.14. 17:56


Csak eppen nem erdekli oket, mert mas szempontok alapjan cselekszenek.
így van, erre gondoltam én is. Pl a hősi halál, a nem alkuszunk, az egy a haza, és ilyesmi elvek alapján. Nem mondom, hogy a fotelből tudom mit miért tesznek, de egyelőre nem látom Gáza hasznát még ebből.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28004
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Következő

Vissza: Társalgó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég