Jaja, de a béna lionsportban még a tavalyi mez sincs meg, csak a 03/04-es, és ezzel vége is

Itt van az egyik legjobb póló, sztem:http://www.lionsport.hu/catalog/product_info.php?cPath=102_104_165_248&products_id=2257
májki írta:Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem: Rómában a stadion környékén hol lehet eredeti, Tottis mezt kapni? Azért kellene a pontos helyszín, mert sajnos nem én megyek, hanem egy kollégám, és nehogy valami gagyit hozzon nekem. (igaz, amin ott a KIRÁLY neve, az gagyi nem lehet:) ) Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, életem egyik álma valósulna meg!
ASR írta:Kolja írta:Srácok nem tudtok segiteni honnan tudnék beszerezni régebbi mezeket?
Annyira amugy nem kell vészesre gondolni...99ig visszamenőleg gondolok...
Nos?nosnos?
Az ebay -en kellene megpróbálnod, ott szokott lenni kappa. Régebbiek is vannak, de azok általában replikák. De lehet, hogy a kappák is azok.
Hogy egy picit verjem a nyálamat, nekem van egy 95/96 szezonban használt asics fehér (idegenbeli) mezem. Szerintem ez volt eddig a Róma egyik legszebb meze.
De-Rossi írta:Szeretnék venni/rendelni egy Romás sálat,nem tudok egy honlapot(magyart)vagy egy olyan boltot,ahonnan tudnék venni?(a lionsportot néztem)
előre is köszi
Tényleg? Oh, bocsiCska akkor még nem voltam itt, és nem vettem észre. Törlöm a hsz.t. bocse
ogé írta:Csak úgy megjegyzem,hogy pont ezeket a képeket raktam be vagy a hírek vagy a serie A topikba még pár napja!
Levy the ASR fan írta:a zászlóról egy képet küldj légyszi a mailcímemre!
Grazie !
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég