Túlságosan úgy néznek ki a mumifikálódott testek, mint ahogy a filmekben/regényekben néznek ki a földönkívüliek. Szóval szerintem kamu, de nem nagyon olvastam utána, szóval simán lehet valódi is.
Viszont lehet közröhej tárgya leszek, de én láttam már UFOt. A szó eredeti értelmében. Lehettem 13-14 éves, amikor egy nyári késő délutánon (nyilván fociztunk a haverjaimmal) elszállt felettünk kb 30-50 méter magasságban, full hangtalanul és rohadt lassan (50-60km/h) valami, amilyen repülő eszközt azóta sem láttam. Dög lapos volt, majdnem teljesen korong alakú, 12-15 méter átmérőjű, sötétszürke cucc, amin hajtóműnek nyomát se láttuk. Egyenes vonalban közlekedett, se sebességet, se irányt nem változtatott, amíg láttuk. Vagy másfél-két percig láttuk, amiből egy darabig nagyon közel volt hozzánk, mert majdnem pont a fejünk felett repült el. Ennél ufóbb ufo szerintem nem létezik, mert esélyünk se volt beazonosítani. Akkor sem ismertem ilyen repülőt és azóta sem láttam hasonlót. A nap lemenőben volt, de még világos volt, rohadt tisztán láttuk. Nulla felhő. Voltunk vagy 8-10-en. Az első pár másodperces "bmeg mi a f@sz ez?" és "hé gyertek már ki, ti is nézzétek meg!" reakciók után leginkább mókás téma volt, de igazából rohadtul nem foglalkoztatott soha az UFO kérdés. Természetesenek veszem, hogy vannak repülő tárgyak és értelmes létformák is rajtunk kívül. Az lenne a statisztikai anomália, ha nem lennének. Szóval dumáltunk róla ott vagy 10 percet, majd folytattuk a meccset. Azóta is évente egyszer-kétszer megemlítjük, ha épp ilyen téma van, de nagyon egyikünk sem lihegte túl. Simán lehet, hogy ez a fórum az, ahol most a legnagyobb pulicitást kapja

A legviccesebb az, hogy akik közülünk nem hittek/hisznek semmiben, ami nem kézzel fogható és magyarázható (pl édesanyám, akit ki tudtam hívni, hogy nézze meg, de több haverom is), azokat ez sem győzte meg. Szerintük valami katonai titkos eszköz volt. Orosz vagy amerikai vagy akármilyen (még a dél-szláv háború előtt járunk, nincs a közelünkben katonai objektum vagy ipari létesítmény, egy kis faluban laktam, szóval sokminden nem motiválhatta a kémrepülést), de szerintük egészen biztos ember csinálta. Nem állítom én sem, hogy nem, csak fura, hogy hasonló eszközt sem láttunk azóta. A szkeptikusok szerint az természetes, hogy láttunk valamit, ami elvileg emberi, de nem tudunk róla, az viszont teljesen kizárt, hogy ez egy földön kívülről jött eszköz volt. Szóval tök mindegy mit mutogatnak Mexikóban. Igazából aki hitt benne eddig, azok szerint tuti ufókok, aki meg nem, az szerint átverés. Buborékban élünk, mert úgy kényelmes.