Ha már egy másik topikban szóba került az OIimpia, nálatok hány aranytól vagy éremtől számítana sikeresnek? Egyáltalán miben méritek, hogy sikeres-e számotokra egy ilyen monstre rendezvény?
Én ebben baromi szubjektív vagyok. Igazából a szarrá kokszolt versenyszámokba szerzett érmek soha nem érdekeltek. Picit sem. szarok a súlyemelőkre, nehézatlétákra. Annus Adrián és Fazekas athéni botrányán őszintén tudtam röhögni. Elképzeltem ahogy a szerencsétlen gerelyhajító vagy diszkoszvető vagy mi csávó ott áll majd szétdurranó hólyaggal, az ellenőr 10 cm-ről nézi a farkát és ő állítja, hogy nem tud hugyozni. Ahogy jegyzőkönyvezték, hogy nem produkált mintát, szereintem azonnal behugyozott, annyira kellett már neki. Rohadt vicces, hogy ilyen tényleg megtörténhetett
De a bírkózók, cselgáncsozók és hasonszőrűek sem érdekelnek különösebben. A kajak-kenu és az úszás megint csak a koksz miatt érdekel kevésbé, bár azt a tradícióink miatt eggyel jobban szeretem. Hajlamos vagyok elhinni, hogy nem azért nyertünk, mert jobban doppingoltunk, hanem mert emellett még faszán fel is tudunk készülni. Pl Hosszú Katinkát nem bírtam, mert ordított róla a koksz. Cseh Laci vagy Gyurta is egsz biztos tolta a cuccot, de őket tudtam szeretni. Az országúti kereékpárnál már elengedtem a doppingot. Ott simán teljes értékű éremnek venném Attila vagy Blanka dobogóját.
Amivel viszont a világból kikergetnek azok az álsportok. Ahol olimpiai bajnok lehetsz simán dagadtan is. Pl sportlövészet. Minden elismerésem a koncentrációjukért és az idegeikért, de köszi nem kérem.
Ha nyerünk 10 aranyat súlyemelésben és semmi másban, akkor szar Olimpia lesz. Az összeset becserélném egy póló aranyra (lehetőleg férfire) vagy egy kézi aranyra. A vívókat szintén csípem, csak rühellem a bírózást.
Szóval, ha nyer egy labdás csapatunk, egy-egy vívónk, úszónk vagy kajakosunk én full elégedett leszek akár 3-4 arannyal is. Mondjuk az összes jövőbeli érmünket olyan 20 évre becserélném egy vb döntős foci- vagy kosárválogatottra vagy egy GS győztes teniszező pasira. Esetleg még a Budapest Wolves megnyerhetné az NFL-t
Mert hiába alázzuk meg az éremtáblán pl a szerbeket vagy a horvátokat, simán cserélném a sporteredményeinket a miénkre. Még így is, hogy a fociválogatottunk erősen rájuk közeliítet. De ezeknek a balkáni tetvek, nem elég hogy Jokics zomboriként szerb, még Szeles Mónikát is lenyúlták hivatalosan