odab.szott nekik rendesen
igen,általánosan értettem, nem csak erre a helyzetreSzoval egy kutya.
. amúgy nincs annál lejjebb, mint amikor külföldön esik egymásnak magyar és magyar
Azt sem igazan ertem, miert szamit izraelnek, hogy ott vannak? Egyszeruen elmennek mellettuk, ketlem, hogy tuzet nyitnak rajuk, valoszinuleg nem is tehetik.
Arra, hogy az ír katonáknak milyen esélyük van tartani az állásaikat, nem túl kecsegtető precedens az, ami a 2006-os háború idején ugyanezen a határszakaszon történt. 2006. július 25-én az izraeli légierő vadászgépe egy közel 500 kilós bombával végezte ki Dél-Libanonban azt a kanadai-kínai-finn-osztrák ENSZ-békefenntartó egységet, amely megtagadta állásai elhagyását.
(Szerintem sokan telóznak néhány perc erejéig munka közben, csak ugye ott nincsenek meg a szent 45 percek.)
az milyen menő lehet a gyerekek körében respectvagy beállok tesizni, edzeni egy osztályhoz a csarnokban.
Leet a többi tanár is csinálja, nem tudom, és akkor ez nem kirívó. Nekem nem tetszik. Ennyi.A tanári telefonhasználatomról annyit, hogy ja, ez van. Nem szégyellem, mert nem vészes, de nem is vagyok büszke rá.
Ne légy tomm, ne csúsztass és moss össze dolgokat. Te azért vagyok ott abban a 45 percben (ennyi még egy óra?:)), hogy a figyelmed 100%-át a tanulókra fordítsd. És vagyok pl én, aki ha kiugrik meló közben egy órára, kutya f.szát se érdekli, és nem megy a munkám rovására (végre, teszem hozzá, mert a 10+ évnyi könyvtári pultozás , meg kereskedelem ugye pont nem a szabad választásról szól munkaidőben).Bár azért tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány ember nézi a telefont munka közben CSAK ANNYIT, mint én óra közben.
ez nyilvánvalóan hülyeség, még viccnek is. Volt most ugye tapastalatom orvosokkal és kórházakkal sajnos. Egyetlen egy dokinál, de még ápolónál sem láttam egyetlen kurva mobilt sem. Nemhogy hazsnálni, birtokolni sem. Nyilván pihemőidőben azt csinál amit akar, meg a hátam mögött is. De előttem ne, és nem is tették.Mondom, szerintem még az orvos is műtét közben. Egy csepp túlzással.
ez szabályozás kérdése. Nálam nonszensz.Pittyeg a telefon óra közben, jött a mail, 15 perc múlvára el kell végezni ezt és ezt. Nem ér rá szünetig.
Felhívom óra közben az egyik kollégámat:
a cigányok mai napig megállítanak az utcán.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég