Most már nincs is a pályán...

Zsolti írta:A következő a terv.
A bajnokságban nem fog menni, ötödikek leszünk.
Az Európa-ligát 0-0 után behúzzuk büntikkel a United ellen.
Mourinhót és a csapatot ünnepli a város. Poénból szobrot emelnek Mou-nak, és szerződéshosszabbítást ajánl neki a szintén rongyosra ünnepelt Friedkin család.
Ám hirtelen befut a PSG ajánlata, és könnyek között, örökké római szívvel a mester elköszön a klubtól, a várostól, a játékosoktól, a szertárostól es a pályagondnoktól.
Istenem...És még nincsenek is sci-fi elemek a forgatókönyvben.
Újra van motivációm!
Zsolti írta:És mi van, ha Mou nem nyer semmit? Akkor páros lábbal elhajtanád? Mert valljuk be, hogy egy Romával elég nehéz komolyabb dolgot nyerni.
Én soha nem bírtam a nyerek vagy meghalok felfogást. Nem szabadna erre feltenni mindent.
tomm írta:En mast mondok! A bironak egy husanggal fejbe kellett volna somnia a lacijost!
snatch írta:ha az a piros nincs, akkor egy erős 0:0 a meccs. az is fájt volna, persze nem annyira, mint a zakó...
F.Totti írta:tomm írta:Xg-ben felulmultuk oket. Neha fontosabbnak tartjak egyesek, mint a gyozelmet. Legalabb valaki tud a mai meccsnek orulni!
Sajnos xG-ben sem múltuk felül őket, nem mintha bármi is számítana, csak apontosság kedvéért.
tomm írta:Xg-ben felulmultuk oket. Neha fontosabbnak tartjak egyesek, mint a gyozelmet. Legalabb valaki tud a mai meccsnek orulni!
Zsolti írta:Rendben. Világos. De azért ez a bajnokság màr nem érdekel dolog elég fura.
Ha kiesünk az El-ből, azért majd pillants bele.
És mi van, ha Mou nem nyer semmit? Akkor páros lábbal elhajtanád? Mert valljuk be, hogy egy Romával elég nehéz komolyabb dolgot nyerni.
Én soha nem bírtam a nyerek vagy meghalok felfogást. Nem szabadna erre feltenni mindent.
JOSBOMO írta:Kumbulla és Ibanez elintézte a BL-t.... nem tudok nekik megbocsátani.
Egyébként 10-11 ellen rendben volt a csapat. Utálom Mou-t de mi semmiről nem tehetett.
Egy sima passz 6 méterre pattant Iba lábáról....gyerekek brazil védő, vigye az Inter azonnal!!!!
JOSBOMO írta:Kumbulla és Ibanez elintézte a BL-t.... nem tudok nekik megbocsátani.
Egyébként 10-11 ellen rendben volt a csapat. Utálom Mou-t de mi semmiről nem tehetett.
Egy sima passz 6 méterre pattant Iba lábáról....gyerekek brazil védő, vigye az Inter azonnal!!!!
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], Greenfish valamint 6 vendég