NDicka és Kone is kezdeni fog, úgyhogy nem lesz itt feljelentés
Ja, ez leginkább egy focimanager játék, mint komoly csapat. A kedvenc részem a cm-ben az igazolgatás volt és ha már igazoltam valakit, akkor az persze hogy bekerült a csapatba. Ez kb ugyanígy állhatott össze.
Mondjuk megnézném Konét szervezőként
Cserebe olasz se sok van
Egyre inkább kezd olyan érzésem lenni, hogy ez it tnekünk fontosabb, mint a kinti szurkolóknak. Fogalmam sincs miért. Erős csapatot, erős nemzeti mag nélkül csak rettentő sok pénzből tudsz csinálni. De lehet hogy még abbaól sem.
CM-ezek én is egy picit:
4231-ben
Svilar-Celik, Mancini, NDicka, Angelino - Koné, Paredes - Soule, Pellegrini, Saelemaekers - Dovbyk
3421-ben
Svilar-Mancini, Hermoso, NDicka - Saelemaekers, Koné, Le Fee, Angelino - Dybala, Pellegrini - Dovbyk
433-ban
Svilar-Celik, Mancini, NDicka, Angelino - Cristante, Koné, Pellegrini - Dybala, Dovbyk, El Shaarawy
Bajokok egyikkel sem leszünk, de szerethető csapat ez. 3421-ben mondjuk ezekkel a wingback-ekkel sok esélyünk nem lenne. A jobb oldali védekezésünket az nem törné fel, aki nem is akarja. Ami még megugorhatatlan számomra, az Soule és Dybala együttes játszatása. Erős a gyanúm, hogy nem erre készültünk. Baldanzi és Zalewski is epizodista lesz. Pisilli helyét sem látom, de őt nem fogja zavarni, hogy ha csak 10 perceket kap. A 4231-es kezdő mellett Le Fee, Hummels, Hermoso, Cristante, Dybala és Shomurodov lesz még sokat pályán. Az egy erős 17es rotáció. El Shaarawyval pedig nem tudom mi a terv
De Ghisolfi munkájával nincs bajom. Bemutatkozó mercatonak ez teljesen rendben van. Tud venni pénzért, tud venni pénz nélkül. Araboknak eladni is tud. A senkinek nem kellők kiszórása pedig eddig senkinek nem ment. Lássuk be nem véletlenül.