Zalewski története szerintem merőben más a Bove esethez képest..
Nyilvan. Sot, az osszes eset mas es mas. De ahogy mondjak: ha egy gyerek megbukik, az a gyerek hibaja. Ha az osszes, az a tanare. Van egy darab romai nevelesu romai jatekos a valogatott(ak)ban, mikozben van masik 4 akik legalabbis idorol idore ott vannak. Ez mar nem egyedi eset, nem egy hiba, amit persze, el lehet kovetni.
Ugyhogy en sokkal inkabb blamalom a klub illetekes munkatarsait, mint a jatekosokat vagy a menedzsert. En abszolute rossz targyalo vagyok. Ha focista lennek en is ugynokot biznek meg. Ez 100%. Es rahagynek (majdnem) mindent. Ne feledjuk, egy 22 eves sracrol beszelunk, akinek ez a megelhetese, ne a mai fejeddel es ne csak szurkoloi szemmel nezd. Biztosan ok a hibasak, gunyolodas nelkul mondom, dehat ez a kapitalizmus, vegulis oket is megertem. A penz beszel, az asszony ugat...
Egyebkent ugyanaz az ugynoke, mint pellegrininek, sot van 3, 18 eves srac a csaaptnal, akiknek szinten ok a kepviseloik.
Zsolti, hogy mi lenne a korrekt, azt csak akkor tudnam megmondani, ha a tenyek birtokaban lennek, most csak azt latom, hogy egy ujabb sajat nevelesu fiatalt csesznek el igy vagy ugy. Ez velem szemben 100%os inkorrektseg!