Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.14. 20:12

Zalewski története szerintem merőben más a Bove esethez képest..

Nyilvan. Sot, az osszes eset mas es mas. De ahogy mondjak: ha egy gyerek megbukik, az a gyerek hibaja. Ha az osszes, az a tanare. Van egy darab romai nevelesu romai jatekos a valogatott(ak)ban, mikozben van masik 4 akik legalabbis idorol idore ott vannak. Ez mar nem egyedi eset, nem egy hiba, amit persze, el lehet kovetni.
Ugyhogy en sokkal inkabb blamalom a klub illetekes munkatarsait, mint a jatekosokat vagy a menedzsert. En abszolute rossz targyalo vagyok. Ha focista lennek en is ugynokot biznek meg. Ez 100%. Es rahagynek (majdnem) mindent. Ne feledjuk, egy 22 eves sracrol beszelunk, akinek ez a megelhetese, ne a mai fejeddel es ne csak szurkoloi szemmel nezd. Biztosan ok a hibasak, gunyolodas nelkul mondom, dehat ez a kapitalizmus, vegulis oket is megertem. A penz beszel, az asszony ugat...
Egyebkent ugyanaz az ugynoke, mint pellegrininek, sot van 3, 18 eves srac a csaaptnal, akiknek szinten ok a kepviseloik.
Zsolti, hogy mi lenne a korrekt, azt csak akkor tudnam megmondani, ha a tenyek birtokaban lennek, most csak azt latom, hogy egy ujabb sajat nevelesu fiatalt csesznek el igy vagy ugy. Ez velem szemben 100%os inkorrektseg!
:)
tomm

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.14. 18:51

Smalling nagyot ment az araboknál: 6. percben öngól, majd piros. :D
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
F.Totti

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2024.09.14. 17:01

Zalewski története szerintem merőben más a Bove esethez képest.
De sajnos az az érzésem, hogy sokszor ilyenkor nem is a labdarúgó
dönt, hanem a menedzsere, aki ajánlja, megmondja, hogy mit tegyél...
Zale, ne hosszabbíts, ingyen mehetsz majd, ahova akarsz, több pénzt kaphatsz (kaphatunk, gondolja ő).
A foci rákfenéje, akik néha már többet számítanak, mint a labdarúgók,
akik eldöntik akár azt is, hogy a játékosuk be legyen válogatva a nemzeti tizenegybe.
S ahogy Boskov mester mondta annak idején, a legtöbb focista feje
csak arra jó, hogy sapkát tegyenek rá.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.09.14. 16:51

Tomm, akkor a Zalewski-ügyben szerinted az lenne a korrekt, ha a maradék egy évben teljes ertékű játékosként ugyanúgy a keret tagja lenne? Aztán év végén menjen, ha akar?
Mert elfogadom, ha így gondolod. Ez bosszú nélküli lenne.
Zsolti

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.14. 14:59

Ebben teljesen igazad van, rosszul menedzseljük a tehetségeinket.
SPQR

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.14. 14:51

Hat igy kapasbol: politano, frattesi, calafiori, scamacca, zalewski. Nem nalunk jatszanak vagy nem mi huztunk beloluk hasznot. Nekem ugy tunik rendszerproblema van, ami nem most kezdodott, de a mostaniak nem is javitottak ki!
Mekkora barom vagyok:. Bove!
tomm

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.14. 14:16

Itt nem az első értelmes ajánlatot kellett volna elfogadni, hanem a sokadiknál tartottunk, a kiszivárgó információk alapján bőven 3m euró fizetés felett. Nem akar sem hosszabbítani, sem eligazolni. Racionális lépés nem számolni vele tovább.

Nagyon is van értelme büntetéssel szankcionálni, mert hatékony. Teljesen felborult az egyensúly a klubok és a játékosok között. Jót fog tenni az elkövekező recesszió és a kevesebb pénz a fociban.

A héten készült egy interjú Comisso-val, a Fiorentina tulajával. Arról beszélt, hogy az olasz fociban nincs pénzügyi megtérülés, Friedkin is akkor fogja látni a befektett 1 milliárdját, ha eladja a klubot. Simán benne van, hogy elegük lesz.
SPQR

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.14. 13:37

Eleve nem hiszek az ilyen kicsinyes bosszuhadjaratban.
Nagyon is remelem, hogy hosszabbit, marad, befut.
Persze nem fog, de nagyon remelem.
Es mit kene okulnia mindenkinek? Hogy sajat neveleskent az elso ertelmes ajanlatot el kell fogadni, illetve ide nem erdemes igazolni? Remelem nem okul belole senki...

Arrol nem is beszelve, hogy ha a jatekos hulye es ne jatszon tobbet, akkor a vezetes haromszorosan is mem hozzaerto, azonnal huzzanak a verbe!
tomm

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.09.14. 13:26

Nyilván hibázott a klub is.
De ha van fiatal-eset, ahol a legkevésbé hibázott, az Zalewski esete. (Annyiból, amennyit mi tudunk, persze.)
Az én végkövetkeztetésem is valahol SPQR utolsó bekezdése körül mozog. :)
Zsolti

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.14. 13:23

Azt gondolom, hogy ez bőven benne van a mai labdarúgásban. Szinte minden klubnál előfordult hasonló eset. Mellékkörülménynek látom, hogy romanista-e vagy sem. A klub sokat hibázott, ami rengeteg pénzébe került és kisiklott az egész építkezés.

Soha többé nem szeretném a gyereket a mezünkben látni. Húzzon az arabokhoz vagy ahova akar jövő nyáron. Télen akkor mehet, ha hoz rendes ajánlatot. Okuljon belőle mindenki.
SPQR

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.14. 12:47

Adott egy romanista srác, akinek volt egy remek szezonja. Most kibasztuk a csapatból. Ez az eleje és a vége.
Erre nem lehet azt mondani, hogy mindent jól csinált a klub.
F.Totti

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.14. 11:16

Igazad van, nagyon nem kezeltük jól a tehetségeinket az elmúlt 10(?) évben, és visszaüt számos téren.

Bove talán tegnap tisztázta, hogy menni akart, mivel nem tudtak/akartak neki játékidőt biztosítani. Megérdemelte volna a lehetőséget. Ezzel együtt a srác végtelenül korrekt volt.

Zalewski viszont bőven kapott esélyt, nem élt vele. Már nyáron is elutasította az ajánlatokat, pedig tudta, hogy lejár a szerződése. Képtelen béreket követelt folyamatosan. Mindenben Bove ellentéte.
SPQR

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.14. 10:48

Pont ezert irom. Biztos nagyon jol kezeljuk a fiatalokat, hogy egyik iranyba sem volt hajlando lepni romai sajat neveleskent. Az is lehet, hogy elotte van bove gyonyoru peldaja, aki szintugy nem akart menni, de kenyszeritettek, szo volt itt contirol is, stb.
Nekem ugy tunik, hogy paradesan kezelik ezeket a dolgokat romaban, le az osszes kalappal, amiert ebbol is ezt tudtak kihozni.
Amugy miert az utolso utani pillanatokban jut eszukbehosszabbitani, eladni?! Most tunt fel nekik, hogy jovore lejar a szerzodese? Ezt mekk mester sem intezte volna profibban!
tomm

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.14. 10:36

Nem teljesít, nem hosszabbít, minden transzfert elutasít. Nyilván ingyen akar nyáron menni, ahol a fizetésében érvényesíteni tudja, hogy nem kell érte fizetni.
Ha szándékosan kárt okozol, mi is így teszünk. Klasszikus játékelmélet. Rómaiként teszi ugyanezt? Duplán jár a saller.

tomm írta:Igen!
Igy is kell csinalni!
Remekul kezeljuk a romai szuletesu sajat nevelesu jatekosainkat! Igazan peldamutato modon banunk veluk!
Csak igy tovabb a lenini uton!
Meg valahogy pisillitol kene megszabadulni, hogy rohadjon meg...
SPQR

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.09.14. 10:31

És a török szurkolók annyira nem örülnek neki. :)
Tomm, ha Zalewskiről tényleg igaz, hogy semelyik irányba nem akart mozdulni, akkor mit tud tenni a klub?
A Bove-eset merőben más.
Zsolti

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.09.14. 10:04

és Zalewski nyitotta meg az utat Sallainak :)
https://www.nemzetisport.hu/legiosok/20 ... i-rolandot
„Miután Kerem Aktürkoglu a Benfica játékosa lett, a Galatasaraynak egy balszélső átigazolása lett az első számú prioritás. A klub elöljárói nemrég Rómába repültek, hogy Nicola Zalewskit Isztambulba csábítsák, ám nem sikerült dűlőre jutni az olasz egyesülettel a klubváltásról, ez pedig nyugtalanságot szült a szurkolók körében, ahogyan az is, hogy csütörtök este Cenk Ergün futballigazgató bejelentette a lemondását. Mindezeket figyelembe véve egy olyan fontos játékos szerződtetése, mint Sallai Roland, megkönnyebbülést jelent a fanatikusoknak, és ha figyelembe vesszük, hogy Kerem Aktürkoglu és Wilfried Zaha is távozott, Hakim Zijes pedig nem hozza azt a szintet, amit el lehetne várni tőle a képességei alapján, úgy vélem, a magyar futballistát a kezdőcsapatba igazolta a Galatasaray.”
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Trigoria

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.14. 08:03

Igen!
Igy is kell csinalni!
Remekul kezeljuk a romai szuletesu sajat nevelesu jatekosainkat! Igazan peldamutato modon banunk veluk!
Csak igy tovabb a lenini uton!
Meg valahogy pisillitol kene megszabadulni, hogy rohadjon meg...
tomm

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.13. 22:37

Nagyon helyes, sokkal olcsóbban tudunk példát statuálni, mint a Napoli. Hosszú távon meg fog térülni.
SPQR

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2024.09.13. 18:22

Nem értem a Zalewskit sem...

Nem volt jó a PSV, most a Galata sem, és még hosszabbítani sem akarsz, úgy hogy megdupláznák a fizud a hosszabbítás miatt... Miért jó 1 évig kifagyasztva lenni, ahelyett, hogy a jelenleginél közel négyszer! nagyobb fizuért a nemzetközileg érdekelt és bajnokesélyes, idén jelentősen megerősödött csapatban játszanál?
Mit remél? Hogy ingyen igazolhatóként majd Arsenal szintű csapatok jelentkeznek be érte?

Tuti ő is az a játékos, akinek a fejét teletömték azzal, hogy "a PL a legjobb bajnokság", szóval ha nem a PL-be igazolsz, akkor béna vagy.
Hunszi

HozzászólásSzerző: feram89 Dátum: 2024.09.13. 15:48

Hunszi írta:Zale végül elutasítottam a Galata 5 éves évi 2 milliós ajánlatát így marad... és ha nem hosszabbítunk vele buktunk egy valag pénzt.

Állítólag akartunk vele hosszabítani madj ő elutasította, és ezután minden transzfert is erre ki lett rakva a csapatból...
feram89

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.12. 21:19

Sértett és sértődött ember. Kár hogy így alakult, de nem igazán vártam mást. De ettől még baromira sajnálom.
F.Totti

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2024.09.12. 16:14

Trigoria írta:Pellegriniről mit mondott? Feloldalak a félelem alól, és írd le nekem légyszi :)

Nagyjából azt, hogy kedveli őt, de csak az számít, amit a pályán csinál.
Az utóbbi időben meg nem azt nyújtja, amit kellene. Sajnos ez tény,
Róma nem egyszerű terep, az emberek elvárják a ragaszkodást a mezhez,
de ezt is, hogy a pályán beleadj mindent. Ő ráadásul kapitány, akinek
a többiekhez képest még nagyobb lenne a felelőssége...

Nagyjából ez a lényege. Igazolásokkal sem elégedett, ő ennyi pénzt máshogy
költött volna el. Meg sok hasonló.
Egy dolog, hogy egy magyar ASR fórumon mi mit gondolunk, írunk Pellegriniről,
de egy Francesco Tottinak egy éppen elkezdődött bajnokság elején nem biztos,
hogy szerencsés, ha kritizál, szinte mindenkit. Igen, de... igen, de... igen, de...
ez "jön vissza" minden szavából.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2024.09.12. 15:13

Zale végül elutasítottam a Galata 5 éves évi 2 milliós ajánlatát így marad... és ha nem hosszabbítunk vele buktunk egy valag pénzt.
Hunszi

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.12. 15:07

En is kivancsi vagyok.
Az a hozzaszolas hatalmas
tomm

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.09.12. 14:00

Totti fején mindig a sértődöttséget látni szerintem régóta. Meg - tudjuk jól - nem okos ember, legkevésbé művelt.
Mit gondol, hol kéne őt alkalmazni? Max klub-nagykövetnek tudom elképzelni, semmi másra nem alkalmas szerintem.
De egyetértek, hogy legyen a Roma közelében, valahogy kapcsolódjon a klubhoz hivatalosan is.
Ha meg többet akar, akkor tanuljon. Azt meg nem fog. Annyi pénzzel a seggem alatt én se tenném már. :)
Meg minek? Unatkozik? Pénzre nincs szüksége a gyerekeinek se már kb. Bár mondjuk a válás lehet hazavágta az öreg boldog nyugdíjaséveket. :)

Pellegriniről mit mondott? Feloldalak a félelem alól, és írd le nekem légyszi :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Trigoria

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma