"majd a mellkasára köpött"Trigoria írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olasz-kupa-edin-dzekot-ket-merkozestol-eltiltottak-2681873
de azert ez olyan messze van egy tragediatol, mint urhajos a melytengeri buvartol.
Mondjuk az igaz, hogy a legtobb ember nem tudja kezelni a halalt. Nem tanitottak meg ra...
az, érzéketlenség. MOndtam is hogy én ilyen vagyok. De hogy empátiahiány?? Pont hogy a maximális empátia részemről. Ezért is mondtam, hogy az emberek miért írogatnak ki ilyeneket. És ezért is utálom ezt a jelenséget.Nem értem mit kell ezen is fanyalogni. Érzéketlenség, az empátia teljes hiánya.
így van, ez a mai világ. Ettől még az okokat, motivációkat tisztán kell(ene) látnunk.van olyan, hogy az ilyesmit ki kell adnia az embernek magából, abszolút megértem. A mai generáció faszkönyv twitter és hasonlókon teszi ezt, ez van. Nekem nem teccik, de el kell fogadni. Bakfitty.
már hogy lenne mindegy? Én az egész írásomat erre hegyeztem ki, ezt magyarázom, illetve kérdeztem Zsoltit. Ugyanis az az egész alapjaHogy miért osztotta meg az teljesen mindegy
de jah, így vande ismert embereknél ez máshogy megy, igy működik a világ, ez van.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég