a Seriea.tv-s kozvetites a legjobb viszont oda net kell

holian írta:feree80 írta:Úgy fest, a bet365 is adja a meccsünkkethttp://www.bet365.com/home/LiveStreamin ... p?langid=1
(igaz a pontos időt elírták) nekem ennék jobb stream nem is kell!
Köszike. Többnyire én itt szoktam skubizni a meccseket. S NEM írták el! 15:00-kor lesz, csak ők a londoni időt írják. Köd, eső, ki....ott Mary Poppins! LONDON!Szal háromkor ülj le a gép elé!(De valszeg te is csak poénnak szántad)
feree80 írta:Úgy fest, a bet365 is adja a meccsünkkethttp://www.bet365.com/home/LiveStreamin ... p?langid=1
(igaz a pontos időt elírták) nekem ennék jobb stream nem is kell!
terence írta:Lenne még kérdésem,ha nem fárasztalak nagyon!?
Ezen az oldalon regisztrálni kell,fizetős e?
Még zöldfülű vagyok e téren!
szanics írta:A hibát én az olasz szövetségben látom, amelyik egy időpontra tette a két meccset.
Curva Sud72 írta:Jövö héten nem adja a Sport Tv a meccsünket lesz viszont Milan-Bologna BRAVÓ!....
James Bond írta:valszeg holnap ko dolják a rai unot, szóval úgy készülöggyetek ! monnitor elé gyerekkek.
Beusss írta:hellÓ Gialorosso's fans!
szóval igazából csak alig vagyok kiakadva.. mi az hogy egyik sportcsatorna sem adja a szuper kupa döntőt? faszomat.. ismétléseket kell tolni mindenhol? meg akkor a spanyol szuperkupát miért adjáák? ááá nem hiszem el most komolyan a net előtt kell gubbasztanom, megnéznem ahogyan Totti(L) visszatér a csapatba.. és mindezt egy 45 centis monitoron nézzem? na neeeem, ha ezt így hagyja a magyar média oylan óvást írok a neten, hogy na.. nem hiszem el.. ha valaki tud valamit pl hogy a rai uno lekódolja-e a meccset akkor írjatok. de mondjuk ezígy elég megalázóó, szerintem.. már ha atv nem is a mi Rómánkért közvetítene de akkor is bazzmeg.. szóval Internek van annyi mocskoss közvetítő szurkolója hogy az nem igaz.. de azért adhatná valami a meccsünket.. Egész nyáron erre vártam az olimpia mellett.. és ha nem látom csak a neten akkor nem tudom mit csinálok..
Na legyetek jók, szurkoljatok hétvégén is a Rómánakmondjuk úgyis nyerünk:D
na puszi: Beus
asrc írta:Megnéztem a következő szezon közvetítési időpontjait és úy látom, hogy a szokásostól eltérően 2008/09-ben minden meccs egy félórával későb kezdődik.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég