csak a közvetlen utána következő mondatomat nem idézted be, így meg jó nagy csúsztatás, mintha én simán eladnám 80-ért a jövő ikonját

Trigoria írta:60 misit nem ér?? A mai világban??? Az olasz foci egyik legnagyobb tehetsége??? Na neeee....
Nem mondom, hogy akkora klasszis, mert nem az, de ma egy szaros akárkit 40-50-ért vesznek. Vagy lásd Vlahovicot. 60 alatt szóba se állnék senkivel Zanioloért. Sőt, az anyjába is elküldeném aki alatta próbálkozna. De mondom, szigorúan a jelenlegi piaci trendek miatt,, és mert nem sok jobb olasz van nála. Viszont 80-ért eladnám mint a szél)
Igen vagy nem. K.rva egyszerű kérdés. Ez a jóember meg két bekezdésben tök másról hadovál.Folytatódik-e ez a hozzáállás, hogy nem adják el a legjobb játékosokat?
"Szerintem ez a kérdés érdekes, mert tükrözi, hogy milyen a futball manapság. Abban az értelemben, hogy mindig olyan döntéseket kell hoznunk, amelyek végső soron javítják a csapatot. És ez túlmutat azon, hogy kiket veszünk és kiket adunk el. Néha mindkettőt megteheted, és a végén jobb csapattá válsz."
"Véleményem szerint a legfontosabb dolog, hogy legyenek céljaink a pályán. Szeretnénk a Romát egy győztes csapattá, egy Bajnokok Ligája-csapattá tenni, amely trófeákért küzd. És ez az, amiért dolgozni fogunk a következő átigazolási időszakban, túl azon, hogy játékosokat adunk el vagy veszünk."
és még hányan és hányan teszik fel erre, aztán sikerül az 1%-nak (se)Akarna a tököm a Pescaraban brillirozni amikor az életemet tettem fel, hogy a Roma játékosa legyek.
F.Totti írta:Fifa játéknap. Kötelező szünet ott is, ahol egy darab dél-amerikai vagy sárga sincs. Broáf. Megint a legjobbkor.
vagy sík hülye és buta mint a tök pl. Ilyenből is sok van.ha a játékos nem tökös, és nehezen tud érdeket érvényesíteni
MIt értesz anynira jó és sehova alatt? Nem mondtam, és senki se, hogy akkora sztár ő. De egy Romába bőven jó volt, és lenne most is. Amúgy meg amikor a PSG-ben tolta (egy "sehova" ugyebárHa annyira jó, vajon miért nem kell sehova?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég