Greco Piacenza, Bertolacci Lecce, mindkettő kölcsönbe távozott.(hivatalos)
Előbbi valszeg vissza se tér már, uis a nyáron lejár a szerződése.
Cercivel meg valszeg számol a vezetőség, uis úgy kerülhet Bariba, hogy még előtte meghosszabbítja a szerződését a Romával...
Ha igaz lenne Doni és a Mu eljegyzése

(sztam sajnos kamu) én bezony eladnám, márcsak gazd-i megfontolásból is, valamint Lobont nem olyan gyenge kapus, mint ahogy látszik, szal sztem Segio, Lobont párossal neki lehetne menni ennek a félévnek(plusz még Frasca is ott van talonban).
Motta ügynöke nyilatkozott a romanewsnak, ha jól értem, akkor az ügynök szerint a Roma nem kíván tőle megválni, az ügynök szerint nem is lenne egyszerű a közös tulajdonlás miatt, viszont felvázolt olyat is, ha Motta kölcsönbe szeretne elmenni vhova, az viszont megoldható lenne, csak az Udinese engedélye kellene hozzá(de maradni akar

) vlamint beszélt arról is hogy a nyáron meg kellene oldani ezt a közös birtoklás dolgot, ami nem lesz egyszerű, vagy megegyeznek az Udinével az összegről vagy jöhet a borítékolás, ahol az nyer aki magasabb összeget ír a borítékba.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom.

Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!