http://www.laroma24.it/IMG/AS%20ROMA/GI ... simone.jpgAmit tudok róla, hogy a Roma primavera egyik tehetséges játékosa, ha jól emléxem tavaly még a primavera alatti korosztályban is játszhatott volna, de végül a primaverában kötött ki, voltak olyan hírek hogy angol csapatok is vitték volna, nos mikor a Leccéhez kerül, az volt az első gondolatom hogy a vezetőség ismét meggárgyult, ugyanis az egy dolog hogy elpasszoltuk, de olyan érzésem volt mintha a vezetőség nem vette volna figyelembe hogy olyan helyre adja kölcsön ezeket a fiatal gyerekeket ahol tényleg van is esélyük bekerülni a kezdőbe, vagyis fejlődni, szal mikor megláttam a Lecce kezdőjében nagyon örültem, most vagy tényleg olyan tehetséges hogy helye van a kezdőben, avagy a Lecce olyan szegény mint a templom egere és ezért van a kezdőben, szeretném ha inkább az előbbi lenne.
A másik római Bertolacci viszont nem kapott lehetőséget a Leccében...
De ha már primavera
Brosco már 2szor kezdett Triesztben, Scardina már az első fordulóban kezdő volt Comoban, Andreolli kezdett Chievoban, Guberti meg gólt lőtt a merda ellen, Cerci is játszott a Fioban, Cresenzi meg kezdett Crotoneben, akik viszont még nem jutottak szóhoz, Pettinari, Stoian. és Malomo...
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom.

Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!