jaa a Napoli nem lesz bajnok, bárki is legyen az edző ezzel egyetértek.
A bejöhetet úgy értettem, hogy a top4 pofás játékkal

Trigoria írta:https://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/napoli-meglepetes-walter-mazzarri-valtja-rudi-garciat-a-kispadon-hivatalos-2988773
még jó döntés is lehet...
ühümmmGómez magyarázata az volt, hogy óvatlanul az egyik gyermeke gyógyszerét vette be rosszullét ellen, és abban volt a tiltott szer.
„Úgy döntöttem, elküldöm a csapattól, mert imádott bulizni, és ebbe a többieket is bevonta – idézte a a 77 éves edzőt a Marca. – Abban az évben kilencvennégy kiló volt. Csak összehasonlításképp, amikor kétezerkettőben világbajnok lett, akkor nyolcvankét kiló volt. Megkértem, hogy fogyjon le, erre visszajött kilencvenkét és fél kilósan. Silvio Berlusconi, a Milan akkori tulajdonosa egyébként kikérte a tanácsomat, mielőtt szerződtette. Mondtam neki, hogy nem javaslom, mert állandóan bulizik, és csak a nőkön jár az esze. Annyit mondott, hogy köszönöm, Fabio, majd másnap a Milan szerződtette Ronaldót.”
"A Juventusnál fiatal korunk óta sulykolták belénk, hogy tilos fogadnunk futballmeccsekre.
ericcartmen írta:Nem értem miért nem lehet úgy megfogalmazni, hogy ha előnyt szerzett a kezezésből (és mondjuk nem önvédelem volt) akkor kéz, teljesen mindegy honnan pattan a labda.
The guidelines for 2023/24 suggest that "no handball offence should be called on a player if the ball is previously deflected from his own body, and, in particular, when the ball does not go towards the goal."
ericcartmen írta:Elvileg az a szabály, hogy ha saját testrészről pattan, akkor nem kéz, és itt pont ez volt.
Lehet van valami "kivéve ha" kitétel (én nem tudok róla), de eszerint ez nem kéz.
Ami alapból hülyeség, egyszerűen nem tudnak rendes szabályt hozni a kezezésre, pedig pár évente változik kb. Nem értem miért nem lehet úgy megfogalmazni, hogy ha előnyt szerzett a kezezésből (és mondjuk nem önvédelem volt) akkor kéz, teljesen mindegy honnan pattan a labda.
Maignan meg, az tényleg durva volt. Nem értem hogy lehet ezt elnézni, egyből piros, és kb 3 meccs eltiltás.
Jelenlévő fórumozók: Zsolti valamint 1 vendég